Jarig!

Ik ben jarig. (dank u dank u) Jippie…

Een moeder van school is vandaag ook jarig. Ik las eens in een vriendenboekje van de kids dat ze op 30 september jarig was. Ik kende haar alleen maar van zien en ik heb op een dag de stoute schoenen (ja die blauwe hahaha) aangetrokken en ben op haar af gestapt om het te vragen. Omdat ze zo’n blije gup is reageerde ze dolenthousiast..
We hebben heel lang staan te praten want wat bleek nou? Ze is ook nog eens even oud. Ze is dus ook op 30 september 1969 geboren. Alleen is ze twee uurtjes ouder hihi. Ik had namelijk op een kopie van het uittreksel uit het geboorteregister gezien dat ik om 05:08 uur geboren ben. Handig als je nog eens dingen kunt bewaren hihi.

Vandaag kom ik dus op school en ineens staat ze voor me om me te feliciteren. Ze heeft een pakje in de hand en een kaart. Ik voel me lullig want ik heb niks. Maar weet je, ik heb (echt waar) er aan gedacht om iets te doen en ik vond het zo sneu voor haar als ik iets mee zou nemen en zij had niks. Tja, verkeerd gegokt…dat doe ik dus ook niet meer. Ik ga in het vervolg gewoon op mijn gevoel af!
Ze had -als kleinigheid en grapje- een pompoen ingepakt vanwege de herfst. En de kaart die erbij zat was van Anne Geddes waarop een kind op een pompoen ligt.
Thuisgekomen ben ik op zolder eens gaan snuffelen om iets leuks voor haar in elkaar te draaien. Ik had een paar ballonnen, een bakje en ijzerdraad en heb die ballonnen heel klein opgeblazen en ze met ijzerdraad omwikkeld en zo in de oasis (of hoe heet dat…groene smurrie???) geprikt. Net als een bloemstuk. Nog een beetje van dat spagnum erbij en het zag er goed uit.
Op zolder even neuzen of ik nog doorzichtige folie had en inpakken maar. Een bijpassend lint erom en klaar is…eh…ikke.

Omdat ze overblijfmoeder is had ik mijn debiele fietsmand gepakt en daar heeeeeel voorzichtig mijn kadootje ingezet. Jeetje wat heeft zo’n stad dan veel verkeersdrempels! Kom ik op school, het kadootje nog heel, heeft ze vrij vandaag…aaargh…heb ik weer.
Dus het pakje mee naar huis genomen.

Zo meteen ga ik weer naar school…met het pakje. Ik hoop maar dat ze er is. Ik knap haast van spanning wat ze zal zeggen hihi…hoe ze kijkt en of ze verrast is enzo..

Het lijkt wel alsof ik zelf jarig ben;)

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2012. Bookmark de permalink .

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s