Spelletje

Laatst werd ik gewezen op een spelletje. Ik dacht dat het voor kids was omdat ze het had over treintjes die een stationnetje moest inrijden en woordjes maken zodat het treintje sneller ging rijden.
Ik ging op onderzoek uit zodat ik mijn meiden precies kon vertellen hoe het spelletje ging. En zo kwam ik dus aan het spelen. En spelen. En spelen. Tjonge wat een verslavend spelletje.
Dat was me al verteld maar goed je wilt het eerst zelf ervaren he. Nou en dat heb ik. Mijn kinderen vinden het ook heel leuk om te spelen al zijn ze natuurlijk nog niet zo snel. Het is nog goed voor ze ook. Misschien ook voor mij want als de ronde afgelopen is krijg je te zien welke woorden je ook nog had kunnen maken. Soms staan er woorden bij waarvan ik nog nooooooit gehoord hebt. Nou zegt dat natuurlijk niks. Ik ben toch van plan om eens te kijken of ze wel bestaan;) Maar goed, als ik geen woorden meer weet en toch punten wil verzamelen verzin ik gewoon een paar combi’s. Dat is vooral leuk als ze nog goedgekeurd worden ook nog hahaha.
Ik ben nu gekomen op een score van 15000. Vanavond maar weer eens een gokje wagen om daar overheen te komen hihi…

Als je denkt:”die spoort niet helemaal” (wat overigens geen gekke gedachte is)…kom dan zelf eens even kijken…

Neem http://www.chello.nl, klik op games en scroll daarna naar beneden totdat je ziet staan: ARCADE GAMES. Hier moet je op klikken.
Scroll nu ook naar beneden totdat je ziet staan: Text Express. Klik hier op.
Het duurt even met laden, dus niet opgeven hoor. Soms lukt het laden niet vanzelf en moet je een handje helpen. Volg dan de instrukties.
Veel speelplezier!
Een kijken of jullie net zo verslaafd eraan raken als dat ik het nu ben.

Richten we daarna wel een anti-treintjessite op;)

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2003. Bookmark de permalink .

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s