Ochtenstond….

Morgenstond heeft goud in de mond? Hoe komen ze daar nou weer bij? Wie zou dat verzonnen hebben? Is mevrouw Morgenstond naar de tandarts gegaan en is haar maalwerktuig gerepareerd met goud? “Hallo, mevrouw Morgenstond, gaat u maar eens zitten?”
Of zou mevrouw Morgenstond tussen de cornflakes net het winnende goudklompje gevonden hebben door het net te redden van de reis door de slokdarm?

Net zocht ik op internet naar de verklaring van dit gezegde. Ik vond een foto van een opgaande zon. En tja (zie bovenaan deze log)…is dat goud of niet?

Ps. Mocht je denken dat ik de enige ben die gekke dingen bedenkt bij het horen van Morgenstond dan heb ik hier een komisch verhaaltje voor je. Dat vond ik op mijn zoektocht. Komt ie:

Lees en huiver

O ja, voor ik het vergeet: Pas op met die foto want als je te lang in de zon kijkt heb je last van je ogen..kijk maar, het is geen geintje! hihi…maf he?

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2003. Bookmark de permalink .

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s