Auto wassen

Zaterdag moesten we Marc uitlaten. Hij kon het binnen niet houden dus wij met z’n allen in de kleren en hopla, de auto in. Hij wilde wel een stukje rijden. De kinderen waren chagerijnig want die hadden hele andere plannen. Onderweg kocht ik een zakje chips, ieder een Suske en Wiske en wat te drinken. Toen was het weer goed want ze bleven aan een stuk door kleppen, giechelen en elkaar vervelen.
60 kilometer verder ging ie tanken en kocht ie een bonnetje voor de volautomatische wasstraat.
Hier kun je dus gewoon in je auto blijven zitten terwijl de borstels over je hoofd hun werk doen. We hadden bij de kassa wat nootjes gekocht en drinken en daar zaten we dan. De kids hadden weer grote lol. Die bekeken alle druppels die door de droger alle kanten opgeblazen werden. Het leek wel een autobioscoop. We hebben nog wat rondgereden en zijn toen naar huis gegaan.

Haha 120 kilometer in de auto zitten. Tja het leverde me wel twee Suskes en Wiskes op EN ik hoef de auto niet te wassen hahaha

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2012. Bookmark de permalink .

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s