Herfst????

Haha de natuur is helemaal van slag. Hebben we eerst een super hete zomer, waar een prachtige warme lente aan vooraf ging, hebben we nu een herfst de je eigenlijk winter kunt noemen.
Hebben de kids herfstvakantie en hoor je nu eigenlijk in het bos gekleurde bladeren te zoeken en paddestoelen te ontdekken, valt er nu een pak sneeuw!
Michelle die beneden komt kijkt eens vreemd door de ramen naar buiten en weet van gekkigheid niet hoe snel ze in de kleren moet komen. Dat is nogal vreemd want normaal moet je echt de pyama van haar lijf bikken. Ze kan het dus wel; snel aankleden. Hahaha betrapt meid! Het resultaat is een sneeuwpop! Wat een mazzel dat die sneeuw nog bleef plakken ook! Ik heb meteen onze digi gepakt en het op de plaat vast gelegd.
Toch blijft het gek, sneeuwfoto’s in de herfst.
Wat krijgen we nu in de winter?

Misschien kunnen we wel in bikini rond de kerstboom????

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2012. Bookmark de permalink .

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s