Oeps

Net in de stad kom ik terug bij mijn fiets. Er staat een negerin bij en zij staat druk te gebaren bij mijn fiets. Ik kijk haar aan en in het engels zegt ze dat haar fiets gestolen is. Ik had bij aankomst al gezien dat er een kettingslot aan dat fietsenrek hing. Daarom had ik mijn fiets extra goed vastgemaakt. (Doe ik eigenlijk altijd.) Hoe die fietsendieven de fiets losgekregen hebben is me een raadsel want het slot was nog intact.
Ik had zo’n medelijden met die vrouw. Ik voelde me gewoon schuldig terwijl ik er helemaal niks aan kon doen. Tja en wat dan. Hulpeloos kijkt ze me aan. Ik kan ze geen lift geven want ik heb een kinderzitje achterop. Ze had ook niet echt het formaat om daar op te kunnen. (Ik kan het wel hahaha). Ik stamel wat in het engels (Poeh hee, wat is dat lastig als je onverwachts een zin er uit moet drukken) dat ze wel naar de politie kan gaan maar dat het waarschijnlijk weinig zin heeft. Ze knikt en ze loopt weg.

Toch fiets ik niet lekker naar huis, ik vind het zo zielig. Stom he?

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2012. Bookmark de permalink .

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s