Oorbellenmysterie

OORBELLEN

Gistermorgen had ik met mijn duffe kop oorbellen uitgezocht (ja ze pasten perfekt bij mijn trui haha).
Ik weet nog dat ik ze in mijn oren gehangen heb maar toen ik terug kwam van mijn kids op school droppen was er eentje weg. Waarschijnlijk door de col van mijn trui. Balen natuurlijk want al waren ze niet duur, ik vond ze toch wel errug mooi!
Tja, met een oorbel rondlopen vond ik niet zo geslaagd…dus zocht ik een ander setje. Huh, wat zag ik nou? Zat die ene nog in de bak die ik zogenaamd verloren zou zijn! Maar ik had hem toch in mijn oor gedaan? Ben ik nou toe aan de mannen met de witte jassen of hoe zit dat nou?
Ik was allang blij dat ik die ene teruggevonden had dus blij stop ik ze beide weer in mijn oor. Ik kwam tot de ontdekking dat ik smorgens misgegrepen had bij het zoeken naar de 2e oorbel..ik had er eentje gepakt die er naast gelegen moet hebben en die er heel erg op leek. Is toch ook wat he…zo smorgens vroeg als je de ogen nog niet helemaal open hebt hahaha…
Maar goed, zonde van die andere oorbel maar ik was allang blij dat dit setje weer compleet was.

Savonds mistte ik ineens een oorbel. En jawel WEER uit DAT oor! Ongelooflijk zeg! Ik dus weer in mijn sjaal zoeken en in de kraag van mijn jas. Ook mijn trui binnenstebuiten gedraaid. Maar nee niks he. Ik baalde stevig…had ik die oorbellen nou beveiligd met een extra slotje ofzo…dommerik!
Aangezien ik nu ook kettingen maak had ik al een oplossing voor die ene oorbel. Ik zou gewoon het haakje er netjes afhalen en een ringetje bevestigen zodat het een hangertje werd. Ja ik zag het al helemaal voor me.

Vanmiddag haal ik mijn kids op. Bij de keukendeur duikt Michelle op de grond…en daar ligt mijn oorbel!
Jippieeeee! Er was wel een steentje uit, dus speurde ik over de grond. pff vind dat maar eens op zo’n terras…maar wonder boven wonder: Ik vond hem! En nog snel ook hahaha.
Dus de boel meteen geplakt. Dan maar geen kettinghanger hahaha…ik was allang blij dat ie weer terug was!

Alleen….waar had ik die andere nou neergelegd???

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2003. Bookmark de permalink .

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s