Te vroeg of te laat….

Te vroeg of te laat???

In een wijkgebouw vlak bij de school van mijn kids is er sinds kort op woensdagmiddag iets te doen. Je hoeft je niet in te schrijven en het kost maar 50 cent. Het vervelende van dit is alleen dat er maar 20 kinderen mee mogen doen. Nou die kinderen zijn natuurlijk snel bij elkaar geraapt want ze hebben over twee scholen flyers uitgedeeld en het gaat dus van groep 4 tot en met 6. Dus stel dat er van iedere klas 2 klassen zijn per school…en dat een gemiddelde klas…eh..laten we het klein houden…20 kids heeft….dan is het natuurlijk snel vol.
Dat had ik ook snel in de gaten. Niks is vervelender om een kind te moeten teleurstellen en weer huiswaarts te keren. En dat omdat er geen loting heeft plaatsgevonden ofzo. Dat was eerst wel. Toen ging dat buurtwerk via school. Dan moest je je kind opgeven en dan werd er geloot wie mee mocht doen. Daar had je natuurlijk ook teleurstellingen bij..maar dat was lang van te voren. In het geval van nu STA je er al! Ik vind het echt belachelijk. Maar goed, ze zeggen zelf dat ze een vrije inloop moeten behouden.

Nou heb ik zelf een slim plannetje bedacht…ik ga namelijk heel vroeg al. Niet TE vroeg want dan sturen ze je weg. Maar gewoon, niet te vroeg, niet te laat.
Er zijn nog een paar moeders die dat bedacht hebben want er stond al een rij toen ik de deur openzwaaide. Ik zei tegen Steffie dat ze snel in de rij moest gaan staan en ik zou aan de andere kant gaan staan zodat, niet zoals vorige keer, een moeder kan voorkruipen.
Ik hoorde de leidster zeggen dat ze al op 10 kids zat en ik telde de rij af.

YESYES…de mijne zat er nog net bij! Jippieeeeeee

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2012. Bookmark de permalink .

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s