Barbiespelletje

Al een paar keer doken mijn dames de computerzaak binnen als we in de stad waren, om naar dat spelletje voor de pc te kijken van “Barbie en het Zwanenmeer”. En iedere keer was het een teleurstelling. Niet omdat het er niet was…nee integendeel, het rek stond er mee vol en liefdevol hield Stef het dan in haar knuistjes.Maar het was meer omdat het best duur is, iedere keer zo’n cd-rommetje en eerlijk gezegd spelen ze de kosten er niet altijd uit. Is natuurlijk flauw om het zo te bekijken maar als je ziet dat ze zo’n kreng van 25 euro in een dag uitgespeeld hebben is het gewoon zonde geld. Dan download ik liever een spelletje op de pc. Toch?
Iedere keer liepen we de zaak uit zonder het spel. Een huilende en pruilende Stef achterlatend. Op mijn erewoord, maar zoiets hebben ze beide nooit gedaan. Jeweetwel…van die kids die over de vloer gaan liggen huilen en schreeuwen bij de kassa omdat ze iets niet krijgen. Daar hebben we enorm mee geboft hoor. Maar in het geval van die Barbie-cd-rom huilde ze dus wel. Oke, ze schreeuwde niet dus dat valt dan nog mee he;)

Gisteren waren we even in de stad en bij een speelgoedwinkel moest ik iets hebben en stiekum heeft Marc daar die cd-rom gekocht. Voor smikkelaas.
Op de terugweg naar huis hadden de dames het toevallig weer over dat spel. We hoorden ze overleggen. Steffie had 15 euro maar dat was niet genoeg. Michelle wilde ook niet meteen toegeven.
Ze is namelijk heel erg gehecht aan haar geld. Ze koopt er alleen boeken van. Volgens mij heeft ze in al die tijd van zakgeld en eigen geld maar twee keer iets anders gekocht…een Barbie en een prulletje. Voor de rest alleen maar boeken en tijdschriften. o ja en kauwgom…maar ja dat is niet zo duur he.
Na meer overleg kwam Michelle naar me toe om te zeggen dat ze besloten had om dat spelletje te kopen van haar geld. Ze keek er ook zo lief bij. Ik zag dat ze het zo graag wilde en dat ze er toe bereid was haar geld ervoor uit te geven liet het spelletje gewoon branden in die tas.
Ik kan dat dan niet goed he, ik kan wel maanden lang speelgoed voor sinterklaas verstoppen op zolder maar als een van die koppies zo kijkt smelt ik gewoon.
Ik keek naar Marc en blijkbaar zat ie al op een teken te wachten. Hij was ook gesmolten, hihi. Wat een watjes zijn wij he?

Het is maar goed dat je het oorverdovende gegil van blijdschap niet hebt gehoord toen Marc het kadootje uit de tas gehaald had en ze doorkregen dat ze eindelijk het felbegeerde spelletje kregen!

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2012. Bookmark de permalink .

2 reacties op Barbiespelletje

  1. Anoniem zegt:

    Leuk geschreven!

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s