Knuffels

Mijn dochters hebben buiten rommel maken ook een giga liefde voor knuffels. En wel pluchen knuffels. Heel begrijpbaar want ik heb daar ook last van. Vooral knuffels met schattige oogjes. Ik kan me nog wel inhouden maar wanneer de kids ook nog eens zulke oogjes opzetten smelt ik gewoon weg. Ze hebben dus een hele verzameling knuffels. En die liggen allemaal in bed. Het is gewoon knap dat zij zelf ook nog in dat bed passen.
Op zich heb ik er geen problemen mee, het is hun bed. Alleen is het nogal vervelend als ik de bedden moet verschonen. En tja, dat is echt een volks..eh…knuffelverhuizing. Eer je al die kleine harige monstertjes uit bed hebt gehaald is de dag om. En dan heb je twee van die bedden waarvan er een een megahoogslaper is.
Ik vind het dus best, al die knuffels. Op voorwaarde dat ze helpen als ik de bedden moet doen. Nou dat vinden ze best. Maar omdat ze dan een voor een hun familie uit bed knikkeren is dat ook geen oplossing. Dus hebben we bedacht om een vuilniszak tijdelijk te nemen (haha de eerste keer hadden de meiden toch grote ogen opgezet:”Je gaat toch niet die knuffels weggooien???”) en daar al het kleine grut in te doen en zo op de grond te zetten. Later, wanneer het bed gedekt is, kan het weer naar boven en kunnen ze hun bed inrichten.

Vandaag begon ik met Steffies bed en omdat zij minder erin heeft liggen wilde ik zo beginnen. Zegt Stef:”kunnen we niet beter een vuilniszak nemen?”
Ik zeg dat ik dat best vind, als zij hem dan even voor mij zou willen halen? “Ja,” zegt ze “Dat wil ik wel…als ik wist waar ze lagen!” Ik ben de beroerdste niet dus ik leg het haar uit. Ze gaat op weg en ik hoor de juiste kastdeurtjes op en dicht gaan. Ze komt boven met een nogal lange vuilniszak. Ik zie al dat het er twee zijn en ze kijkt hoe ik ze van elkaar afscheur. Ik leg de andere weg en begin de ene vol te laden met knuffels. Omdat ik er nu twee heb, vraag ik Michelle om die andere zak alvast vol te laden zodat ik in een weg doorkan met die bedden. Ik neem die andere vuilniszak om haar te geven. Maar wat is dat een kleintje? Goh…zeker een misdruk ofzo? Wat grappig (Ik vind alles leuk wat een misdruk is of zoiets dergelijks). Ik kijk nog eens goed en zie een rafelige onderkant. Huh???
Blijkt dat Steffie die vuilniszak af aan het rollen was en die zak werd maar langer en langer en ineens vond ze toch dat ie lang genoeg was en heeft de schaar erin gezet…whaahaa…geniaal!

Gek he, zo verwissel je toch jaarlijks heel wat zakken en scheur je evenveel zakken van de rol. En toch gaat die info niet verder want dan blijkt nu dus wel.

Het stomme is dat je ze dat wat snoepzakken bij de schepbakken betreft niet hoeft uit te leggen..

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2003. Bookmark de permalink .

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s