Smikkelaas is weer in het land!

Smikkelaas is weer in het land. Hoeraaaa.
Ook al werd de uitzending op tv door Steffie amper bekeken, zus Michelle (die niet meer in Sint gelooft) hield het allemaal wel bij. Maf eigenlijk…ze weet het al twee jaar maar toch blijft het iets magisch, dat sinterklaasfeest. Iedere dag zet ze snel de tv aan omdat er vanalles over sinterklaas komt. Zusje niet, terwijl zij wel gelooft.

Vanmorgen wist ik niet wat ik zag. Ruim voor tijd sprong Stef al uit haar bed en stoof naar beneden om te kijken wat er in de schoen zat. Oh wat voel je je dan rot want ik weet drommels goed dat Smikkelaas vannacht naar andere kindertjes toe gereden is.
Stef komt weer boven met een gezicht dat op oorlog staat. Oh wat is ze boos. Ik zeg tegen haar dat Sinterklaas gisteren geweest is en dat ie niet iedere dag kan komen (nee want pfff je krijgt haast geen kleinigheidjes meer voor een paar eurocenten, en als je dat iedere dag moet doen voor twee kids is dat toch best een uitgave!). Het helpt niet. Ze is echt beledigd.

Als we naar school moeten wil ze het kadootje van gisteren meenemen maar ik vind dat geen goed idee. Ik snap dat ze het wil laten zien maar met al die kids in de klas die eraan willen zitten enzo, is dat misschien zo kapot. Gelukkig begrijpt ze me wel.
Andere kids van haar klas hebben waarschijnlijk niet zover nagedacht want die staan er met joekels van kadootjes in de rij. Pff dat zijn vast drie schoenen geweest want tjemig, wat een dure dingen. Dat bewaar ik dus voor pakjesavond. Anders weet je toch bijna niet meer wat je moet geven op die dag zelf?

Gelukkig neemt Stef het niet zo zwaar op, al zie ik haar wel kijken naar al dat moois. Ik voel met haar mee. Het zal ook niet makkelijk zijn.

Vanavond zal ik de schoenen eens extra vullen met chocolade-spul. O zo.

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2003. Bookmark de permalink .

0 reacties op Smikkelaas is weer in het land!

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s