Humor

Mijn dochter Michelle is meestal nogal serieus. Oh ze heeft best humor hoor. Sinds een half jaar ofzo begrijpt ze ook heel goed hoe woordspelingen bedoeld zijn.
Zei je eerder:”Nou da’s lekker!”….dan dacht ze dat je dat echt lekker vond. Nu heeft ze zelf ook woordgrapjes en nog leuke ook. Dat vind ik grappig.
Steffie heeft maar een half woord nodig. Die hoef ik maar aan te kijken en ze weet wat ik bedoel. Prachtig is dat. Het is ook zo’n ondeugend kind hahaha…en die uitspraken!
Vandaag ook weer.
Heeft ze een zakkie sjips achter de kiezen en zegt ze tegen mij alsof ze zwaar werk verricht heeft:” Zo!” En daarachteraan: “Even een cheese-string pakken.” (nee haha dat is geen ondergoed maar een reepje kaas waar je ongelooflijk veel geld voor neer moet leggen maar waar ze stukjes vanaf kunnen plukken…strippen dus.)
Ik roep haar snel toe, omdat ze al haast bij de koelkast is:”Ha nee! Je hebt net een zakkie sjips op!”
“Ja” is haar snelle antwoord:” Dat was het voorgerecht. Nu is het tijd voor het hoofdgerecht!”

Mafkees.

Nee dan die andere.
Ze moest haar fiets opbergen in de schuur. Ik stond al met Steffie bij de keukendeur. Ineens hoor ik een harde gil. Ik herinner me meteen die dat dikke varken van een spin in de schuur, dus ik snel naar de schuur toe om haar te redden van dit vreselijke monster.
Staat ze daar breed te grijnzen. Ze had gewoon geen zin om alleen in de schuur te zijn en terwijl ze snel de schuur uitrent voegt ze er nog aan toe dat ze geen zin had om de deur dicht te doen en nou ik er toch was…kon ik dat mooi effies doen.

Whaahaa…geniaal!

Dat belooft nog wat voor de toekomst!

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2003. Bookmark de permalink .

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s