Leuke dag

Vrijdagmorgen bracht ik, zoals iedere vrijdag, Michelle naar de bus. Ze gaat op vrijdagochtend met die bus mee naar zwemles met school. Je moet dan om 10 voor half 9 bij de bus zijn, anders gaat ie zonder je kind weg. Dus sta ik daar ruim op tijd te wachten.
Maar goed, zo zwaaide ik die ochtend de bus weer uit. Deze keer was het weer anders omdat Steffie vrij had. Het plan was om boodschappen te doen. Ik had eigenlijk niet veel zin, ik had eigenlijk best zin om eens te gaan kijken bij de zwemles. Maar dat vond ik zo sjielug voor Steffie, het was haar vrije dag immers?
Dus ik braaf met Stef achterop naar de winkel. De bus reed voor ons uit. Ik draai de straat in van de winkel, zegt Stef:”Gaan we de bus niet meer achterna?” Ik draai me verbaasd en verheugd om en vraag:”Hoezo? Wil je bij het zwemmen gaan kijken?”
Dat wilde ze…whaahaa…heerlijk. Ik dus meteen die straat weer uit, op naar het zwembad. Ik had mezelf weer wat aangedaan want het is een pokke-end fietsen. En dan nog op tijd fietsen want als ik op mijn gemak zou gaan dan waren ze alweer UIT het water. Maar goed, ik KAN niet eens rustig fietsen dus was ik op tijd daar. We gingen boven zitten zodat we alles konden overzien. Daar zwom ze dan, mijn grote zwemkip.
Na een poosje had ze ons gezien. Leuk joh, dat gezicht van haar, zo blij en verrast.
Na het half uur zwemmen zijn Stef en ik gegaan.
Op weg naar huis kom je langs de manege waar Michelle zo graag gaat kijken. We zijn er langsgereden en hebben haar ingeschreven om op paardrijles te gaan. Als verrassing.
Nog even langs een supermarkt onderweg, daar gingen we tenslotte toch voor he?

Thuisgekomen zijn we saampjes gaan computeren. Lekker iets voor onszelf doen. Zij op de laptop en ik op mijn compjoeter. Zo af en toe hadden we het erover, over dat gezicht van Mies toen ze ons ontdekt had op de tribune. En dan moesten we weer lachen om die kreet die Michelle toen gaf.

Heerlijk zo’n ochtend. Raar hoe zoiets kan lopen he?

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2012. Bookmark de permalink .

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s