Kaart

Marc kreeg een kaart van een tante. Die was voor zijn verjaardag van gisteren. Nou moet je weten dat zijn tante zo uit de vrekkenclub ontsnapt zou kunnen zijn. Eigenlijk moeten we er wel om lachen.
De kaart die ze stuurde was duidelijk van een kaart geknipt die ze zelf mocht ontvangen op haar verjaardag (je weet wel…dan knip je de kant waar de namen staan eraf). Als ze het nou netjes recht afsneed ofzo zou je het misschien minder snel zien.
Dit doet ze dus al jaren zo en iedere keer moeten we er weer om lachen. Ergens is het knap want we hebben nog nooit onze eigen kaart teruggekregen.
Ik keek eens naar de enveloppe. Wat typisch, dat leek wel een boerenbontje? Bij nadere inspectie bleek het inderdaad een boerenbont-motief. Dat leek wel…zag ik het goed? Neeeeeee…zo mag ik niet denken. Maar toen we ons er beide over bogen zagen we dat ik het goed gezien had. De enveloppe was geknipt uit een tafelzeil. Op zich heel knap gedaan hoor. Whaahaa…en ik meteen kijken natuurlijk of ik ergens mors-of spatvlekken zag. Ach ja, ze is heel lief hoor, die tante.
Ik zal ook nooit vergeten dat ik van haar een kaart kreeg voor mijn verjaardag toen ik net met Marc ging samenwonen. Ik had haar nog nooit gezien!
Ze stuurt ieder jaar terwijl we helemaal geen contact hebben met elkaar verder. Dus daarom moeten we om die dingen alleen maar lachen.

Daarbij is het een perfekte vorm van recycling.

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2003. Bookmark de permalink .

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s