Verstopt!

Gisteren na een bezoek aan de wc zag ik het water me bijna achterna komen. Tjemig…dat was dus wat Michelle bedoelde. De pot zat verstopt. Getver. Ik zag al voor me wat er allemaal aan te pas kwam en dat we moesten gaan bellen om de boel te laten verhelpen. Tja en omdat het al later dan 8 uur was moet je waarschijnlijk lang wachten. Je zult op zo’n moment aan de sch…eh…diarree zijn zeg! Daarbij maken er hier 4 mensen gebruik van de plee dus die pot is zo vol.
Maandag had Marc de wastafel gerepareerd want daar was hetzelfde aan de hand. Blijkbaar ben ik heel zuinig met water op de badkamer want ik heb er niks van gemerkt en het scheen toch al een tijdje zo te zijn. Hmmm…vreemd. En nu dan weer die wc.
Ineens herinnerde ik me die kreet van Michelle van gistermiddag waarop ik naar haar toesnelde. Bleek dat ze zich ergerde aan het doosje met natte wc-doekjes. Iemand had er een zooitje van gemaakt en daar zat ze zich vreselijk over op te winden. Ik vond het best…zelfs opgevouwen of gekreukt zijn die dingen nog prima in staat om te doen waarvoor ze gemaakt zijn.
Met dit verhaal in mijn achterhoofd ging ik naar boven om te vragen wat er met die doekjes gebeurd was want toen ik een blik geworpen had in het doosje zat die klont doekjes er niet meer in.
Zo rustig mogelijk vroeg ik haar wat er gebeurd was maar ja, die meid is ook niet gek, die voelde de bui al hangen natuurlijk. Ofcourse wist ze van niks.
Ja op zulke momenten is ze ineens niet meer zo voor eerlijkheid hihi.
Ach ja, het kruisverhoor heb ik laten zitten, ik wist al genoeg. Tenslotte wist ik het al bij het zien van dat half lege (halfvolle?) doosje. Al heb ik natuurlijk wel even gezegd dat het de bedoeling niet was blablabla.
Maar goed, zat ik nog met een onbruikbare wc.
Met de wcborstel heb ik geprobeerd om alles door te duwen maar er was niks te zien en zo flexibel zijn die dingen niet. Dan de ontstopper maar? Ik had er geen vertrouwen in maar ja je moet toch wat. Dus ik deed wat je met zo’n kreng moet doen maar er gebeurde niks. Marc stond er ook eens bij te kijken en wilde al met zijn arm in de pot gaan. ik gruwde bij dat idee…getverrrr. En alsof de wc mijn gedachten geraden had….ineens een plof en al het water liep netjes weg zoals het altijd gaat. Heerlijk!

En zelf gedaan…jippieeeeeeee

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2003. Bookmark de permalink .

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s