Nieuwe liefde….

Vandaag waren we even in de stad vanwege koopzondag en het bezoek van smikkelaas aan een warenhuis. Buiten stond ik ineens oog in oog met mijn nieuwe liefde.
Wat was die mooi! Wauw! Die zou van mij zo een plekkie thuis krijgen! Ik was vroeger dol op herdershonden en sinds 15 jaar vind ik een Berner Sennenhond prachtig. Maar ja, omdat je die zoveel ziet lopen is de lol er een beetje af. Ook Newfoundlanders vind ik prachtig. Gelukkig deelt Marc die liefde voor reuze-honden met mij.
Het mooie van die honden is dat ze qua uiterlijk in deze hond zitten. Oh sorry…ik heb jullie nog niet voorgesteld he? Dit is nou een Leonberger. We hebben de eigenaars uit zitten horen en bleven verliefd naar de hond kijken. Hmmm…

Dat wordt dus verbouwen hahaha

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zรกl tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2012. Bookmark de permalink .

0 reacties op Nieuwe liefde….

  1. irma zegt:

    Nieuwe liefde?? kom ook eens kijken op mijn log ๐Ÿ˜‰
    Over het nest wat deze week geboren gaat worden

  2. Emmelinda zegt:

    Haha als ik het zo hoor kan ik dat beter niet doen, dan ben ik verkocht;) Maar goed, ik zal eens komen neuzen oke? Doe ik wel een blinddoek voor mijn ogen;) ๐Ÿ˜€

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s