Spijkerbroek

Vanmorgen zag ik tot mijn grote schrik dat mijn favoriete spijkerbroek een flinke scheur in een broekspijp had. Het zat er al langer aan te komen want ik had al aan de stof gezien dat ie nu wel errug aan het slijten was. Ik had nog gedacht om hem in de kast te laten en minder aan te trekken om er zo langer plezier van te hebben. maar dat lukt nooit, aangezien ie zoooo fijn is.
Gelukkig was het vandaag koopzondag hier en Marc riep dat we dan een nieuwe gingen kopen.
Ik had eigenlijk weinig zin want ik ben nogal erg vervelend met spijkerbroeken kopen. Ik heb dan nogal wat noten op mijn zang en die broek moet meteen goed zitten anders heb ik al geen zin meer.
We gingen op pad. Eens kijken bij goedgesorteerde zaken, of dat merk nog aanwezig was. Bij de eerste winkel hadden ze warempel het merk. Ik al in mijn nopjes want daar lag ie…maar helaas…niet in mijn maat. De verkoopster probeerde nog heel dapper om iets anders aan te smeren (twee keer zo duur, is die niet goed snik ofzo) maar ik hield mijn poot stijf en we gingen het ergens anders proberen.
Het leek wel zigzaggen…van links in de winkelstraat naar rechts, winkel in, winkel uit. Maar nope…nergens meer het merk te vinden of iets wat er maar op leek. Tuurlijk…het zou ook eens meteen goed gaan.
Maar…bij een van de laatste winkel zag ik het merk liggen. Ik durfde haast niet te kijken. Maar jawel…daar lag ie! Mijn maat in mijn favo spijkermodel! Jippieeee.
Oke, hij was 6 euro duurder dan ik voor de mijne betaald had, maar goed ik had met al het plezier van de wereld zelfs 20 euro meer betaald.
Met mijn aankoop in een plastic zakkie gingen we naar huis.
Zielsgelukkig sprong ik in mijn nieuwe spijkerbroek.
Doe ik hem morgen meteen aan!

Of zal ik hem in mijn kast leggen en er heeeeeeeeel zuinig mee zijn???

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2012. Bookmark de permalink .

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s