Kerstinkopen

s’Nachts had ik het gezien: Dikke sneeuwvlokken.
Blij ging ik onder mijn dekbed liggen: Wat zouden de kids morgenvroeg enthousiast zijn!?!
Maar helaas…smorgens was er bijna niks meer van over. Een zielig smurfensneeuwpopje was er nog wel van te maken maar dan had je het ook wel gehad. Jammer hoor. Balen zelfs.
Maar een uurtje later vond ik het niet meer zo balen want nu konden we wel heel makkelijk met de auto boodschappen gaan doen zonder glibberpartijen.
Blijkbaar hadden meer mensen dat in gedachten want o jee wat was het druk bij de supermarkt. Het leek bij sommige schappen wel alsof er een sprinkhanenplaag langsgeweest was. Erg orgineel eten we niet met zijn allen met de kerst hihi. Geen kruidenboter meer, het gourmetvlees was op en de sausflessen van de aanbieding waren ook verdwenen als sneeuw voor de zon. Gelukkig had ik vorige week al gourmetvlees gehaald (ja inderdaad, wij zijn al net zo orgineel hahaha) en ook de sauzen had ik al thuis.
Bij de kassa was het weer ff slikken. Je merkt er haast niks van, van die prijzenoorlog want pff het blijft veel geld. En dat maar voor een paar dagen.
Maar goed, het eten is binnen…

De kerst kan beginnen!

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2012. Bookmark de permalink .

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s