Bloemenpracht

Als bloemenfreak kan ik me verheugen op de lente die komen gaat. Oke, ik weet het, het duurt nog wel effies. Maar als ik denk aan onze tuin die dan boordevol kleurige bloemen staat, kan ik haast niet meer wachten.
Er staat een struik in bloei. Die blijft nog een paar maanden in de bloei staan. Ik zag dat de narcissen al flink boven de grond geschoten waren en er zaten zelfs al gele knopjes in. Ook mijn kerstroos had zich bedacht en was toch maar gaan bloeien. Weliswaar maar met 1 bloem terwijl ik vorig jaar verrast werd met een stuk of 5! Maar goed, wie het kleine niet eert…

Het begin is er. Nog even en de krokusjes duiken op in het gras. Ik zag zelfs dat de wilde aardbei nieuwe blaadjes had ontwikkeld. Van mij mag het, die hadden zo’n klap gehad vorige zomer met die hitte.

Zo komt de natuur langzaam uit zijn winterslaap. In mijn tuin althans. Ik heb haast geen geduld maar ik moet. Ik wil bloemen, ik wil zon, ik wil…oke het gaat de goede kant op. Het gaat heeeel langzaam weliswaar, moeder natuur neemt haar tijd.

Ik zal haar klok eens saboteren!!;)

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2004. Bookmark de permalink .

0 reacties op Bloemenpracht

  1. bloempje zegt:

    Goh, leuk hoor.Beetje een late reactie.Maar beter laat als nooit.
    De bloemetjes zijn al verwelkt.
    We hebben nu mooi bakken op de gracht.

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s