Roze

Gisteren lag ie daar.
In een bak tussen allerlei lelijke kleren in de winkel. Ik was op slag verliefd. Moet ook wel want ik was verblind. Verblind door het roze dat ie kleurde. Zo’n Doe-Maar-kleur weet je nog?
Nou die MOEST dus mee. Bij als een kind stond ik voor de kassa. Dat was al nummer drie die ik tot mijn bezit mocht rekenen. Ja want ik heb weer een nieuwe tik erbij (haha ja weer een). Van die grofgebreide versies. Je weet wel, daar waar zulke grote gaten inzitten dat je je afvraagt of ie wel genoeg dienst doet. Die zo lang zijn dat ie drie keer om je middel geslagen kan worden. Of die achter je aan slepen over de grond en over aan en in blijven hangen als je niet oppast.
Ik vind ze prachtig. Wil ze het liefst in iedere kleur hebben. Maar goed, nummer drie is er en die mocht vandaag mee op de fiets. We gingen, Steffie en ik, naar zwemles van Michelle kijken.
Ik kijk ineens om me heen vanaf mijn stoeltje en zie dat mijn zwarte broek veranderd is in een zwart met roze gevlekte broek. Eerder gezegd…rozegepluisde broek. Overal om me heen lagen fluoriserende pluisjes.

Ach ik vind hem nog steeds prachtig, mijn nieuwe sjaaltje. Dan klop ik mijn broek toch wat vaker af? Daar geef ik niks om….

Zolang de vliegtuigen die dotjes lichtgevend pluis maar niet aanzien voor de lichtjes van de landingsbaan;)

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2004. Bookmark de permalink .

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s