Looppop

Steffie heef van haar eigen geld een looppop gekocht. Ze was er zo weg van in de winkel dat ze besloot een deel van haar spaarcenten eraan uit te geven. Ik werd bedolven onder de kussen omdat ze het mocht kopen. Terwijl het gewoon haar geld was.
De pop ging uit de doos (we waren niet in onze eigen stad en als ie thuis kapot bleek te zijn zouden we haar niet snel kunnen ruilen dus moest ie ter plekke, met tegenzin van het personeel, even nagekeken worden.) en Steffie heeft de rest van de stad met die pop gelopen. Niet dat we nog ver kwamen want het gaat niet zo snel en de winkels gingen bijna dicht.
In de auto mocht pop in het midden zitten ook al was zuslief daar niet zo blij mee. De pop werd geknuffeld tot en met en zou een heuse rondleiding door ons huis krijgen werd verteld.
Dat moest Stef dan maar even uitstellen. Eerst gaan slapen. Ze vertrok naar haar bed, samen met de pop.
Vanmorgen liep ik haar kamertje op om haar wakker te maken en zag tot mijn verbazing dat handje bovenop het koppie van die pop liggen (zie foto). Het handje aaide de pop langzaam. Ik dacht eerst dat ze een geintje maakte en allang wakker was maar nee, toen ik haar riep was ze echt slaapdronken. ZOOOO goed is ze nou ook weer niet in toneelspelen hahaha.

Vandaag heeft ze die pop dus overal mee naar toe gesleurd en ze wilde zelfs samen met pop buiten gaan wandelen terwijl ze normaal gesproken het liefst binnenzit. Op de fiets moest ik zelfs de pop vasthouden omdat die er niet meer bijkon. Makkelijk fietsen…maar niet heus. Maar ja dat doe je dan voor haar, ze keek zo beteuterd toen ik zei dat we pop ook voor het raam konden zetten zodat ze naar Steffie kon kijken als ze weer thuiskwam.
Verder heeft pop een verzorging gehad hier. Ze is gekamd en versierd.
Vertederend is zoiets om te zien…

Dan lijkt het net alsof je al jaren het verkeerde speelgoed voor haar gekocht hebt……

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2004. Bookmark de permalink .

0 reacties op Looppop

  1. fam van der plaats zegt:

    We hadden een vraag
    waar kan je zon loop pop kopen?

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s