Spoedgeval….

Gisteravond zaten we lekker te eten bij de thai. De kinderen waren al klaar met eten en waren aan het spelen met een klein meisje van een andere tafel.
Ineens sprongen de moeder en de oma van dat meisje op en riepen heel hard “Oh nee”. Omdat het allemaal zo raar ging dacht ik dat er brand was, of dat ze wijn hadden omgegooid op hun kleren of iets dergelijks.
De werkelijkheid was niks van dit alles. Integendeel, was het dat maar geweest. Die opa zaktte in elkaar en was daarna in even een shock.
Marc sprong op om te helpen, hij heeft immers EHBO. De nieuwe eigenaar van het restaurant kwam ook snel erbij. Hij dacht dat het aan zijn eten lag en had grote zorgen. Voor die opa natuurlijk maar ook voor de “reclame” die zijn zaak zou krijgen wanneer er iemand zou overlijden.
Gelukkig voor iedereen kwam die opa weer bij zijn positieven. Het gezin is meteen opgestaan en richting ziekenhuis gegaan voor de zekerheid.

De nieuwe eigenaar van de zaak kwam later Marc bedanken voor zijn hulp. Hij begreep nog steeds niet helemaal wat er allemaal aan de hand was en Marc had het hem uitgelegd. Goh wat was hij opgelucht zeg!
Zijn dankbaarheid bleek uit de rekening. Die was stukken lager dan het bedrag dat we eigenlijk hadden moeten betalen.

Volgende keer bellen we LOTUS-medewerkers;):P

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2004. Bookmark de permalink .

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s