Nieuw vriendinnetje

Gisteren bracht Michelle een nieuw vriendinnetje mee naar huis. Ik weet van dat meisje dat ze misbruikt is door haar vader en dat ze ervoor in therapie is. Ik heb ook gehoord (van de tamtam op school) dat ze er tegen iedereen over praat.

De meiden zitten hier heerlijk te spelen en ineens zegt Michelle dat zij en haar vriendinnetje een geheimpje hebben. Ik krijg het benauwd want met zulke termen is Michelle helemaal niet bekend. Dat moeten we straks maar even aanpakken.

Na het eten roepen we Mies dan ook bij ons en vragen haar om eens te gaan zitten. Het valt niet mee om nu dingen aan haar te moeten gaan vertellen die haar misschien een andere blik op mannen kan gaan geven. Stotterend en amateuristisch komen we tot een begin. Dat we weten dat ze een geheim samen hebben maar dat ze niet bang hoeft te zijn dat wij doorvertellen dat we het erover gehad hebben. En dat wij het toch al wisten en blablabla.

Zichtbaar opgelucht zegt Michelle:”Ja ze hebben geldzorgen!”

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2004. Bookmark de permalink .

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s