Sjookoolaa

Ik was vandaag niet in mijn hum, skrunch smikkel skrunch, daarom liep ik vanmiddag even een drogisterij binnen, skrunch smikkel.
Misschien hadden ze er wel iets leuks dat me kon opvrolijken, skrunch. Ik nam een mandje, skrunch, en liep de rekken langs. Nou ja, schuifelde. Het was er namelijk nogal druk vanwege, smikkel smikkel, de nieuwe aanbiedingen. Skrunch.
Maar er was niks voor mij bij, smikkel, alleen voor de kids. Tuurlijk, skrunch, dat is meestal zo. Smikkel. Maar, skrunch, wat zag ik daar?
Sjookoolaaa in de aanbieding. Smikkel skrunch. En nog wel die hele lekkere! Met, skrunch, dikke noten. Ik werd al vrolijk bij de, smaksmek, gedachten hoe ik mijn inwendige mens ging verwennen want, smikkelsmikkel, daar moet je toch goed voor zijn he? (goeie smoes he? Ja dank je, vond ik ook hahaha)
Het mooiste is dat het werkt wat ze zeggen, smikkelskrunch, je wordt er inderdaad vrolijk van. Smikkelsmikkel. 200 gram blijdschap in een wikkeltje voor 89 cent! Smaksmak.
Even ieder blokje apart afbreken, skrunch, dan lijkt het meer en kun je er, smaksmak, meer van genieten. (Ja een mens maakt zichzelf heel wat wijs haha)

Poeh wat ligt dat, skrunch, zwaar op de maag ineens.
Jeetje. Had ik nou toch maar wat rustiger aangedaan. Au!

En je zou zo vrolijk worden van sjookoolaa????:(;)

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2004. Bookmark de permalink .

0 reacties op Sjookoolaa

 1. Jannie zegt:

  …. ik zit hier `kraak~… ook al te schransen ~kraak~… kroepoekchips…. heeft nix met chocolade van doen…~kraak~ maar toch… vage ontevredenheidgevoelens ~kraak~ … kun je er best mee onderdrukken…. *naarbodemvanzakkijkt*…. toch?

  PS: poosje bij je gelezen. Leuk logs!

 2. Alice Day zegt:

  Heej, ik krijg trek van jullie. Oh, wacht eens even. Heb nog chocolade eieren…. DAG!

 3. Emmelinda zegt:

  Hihi, thanks!

  Ja heerlijk, dat schransen he? Maakt niet uit of het nou dropjes zijn, sjips of sjookoolaa, ik hap het allemaal weg hihi.
  Is alleen zo jammer als je de bodem nadert he? hihi

  Knufff

 4. Jose zegt:

  Ik heb zeker 1 x per maand last van smikkelskrunch. En vraag me af hoe dat dan komt??? En opeens weet ik het weer, het is weer zo ver. Iedereen de deur op slot, het is weer zo ver. Hormonen. Aaaaaaaaaaaargh. 😉

 5. Emmelinda zegt:

  Hihi Jose…dat was nou precies waar ik last van had;)
  Dusseh…sjookoolaa is bij “Trekpleister” in de aanbieding hahaha;)

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s