Plastic zakkies

Voor mij aan de kassa staat een man af te rekenen. Ik kan niet zien wat ie gekocht heeft maar de kassiere vraagt of het zo allemaal lukt. De man zucht en wil graag een plastic zak. De kassiere zegt dat er 15 cent bijkomt. Waarop die man ineens een berg kan verzetten want hij gaat zonder tasje de deur uit. Ik vind het nogal raar. Niet van die 15 cent, maar ze stoppen in die winkel alles meestal zonder te vragen alles in minizakjes. Je weet wel, van die zakjes die meteen openscheuren zodra je er een artikel in stopt. Zo’n zakje waar eigenlijk maar de helft van je shampoofles in past en dus onderweg de inhoud uit dat plastic zakkie valt vanwege het formaat.
Blijkbaar is sinds kort de procedure veranderd. Ach ja, ik vind het goed want dan ben ik aan de beurt.
Ik reken mijn spullen af en tot mijn grote verbazing zie ik wat de kassiere aan het doen is.
Ze stopt mijn aankopen in een plastic tas. Jawel. Zo’n grote. Zonder te vragen. Er zat maar een bodempje aan spullen in die tas terwijl ik al bedacht had hoe ik die naar buiten zou krijgen om daar in mijn fietstas te deponeren. Ik keek buiten nog op de kassabon. Misschien had ze per ongeluk wel extra 15 cent aangeslagen? Maar nee.

Bedoelen ze dat nou; met twee maten meten???;)

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2004. Bookmark de permalink .

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s