Flashbacks

Het was geinig…vanmorgen op de fiets bedacht ik me ineens dat je tegenwoordig je fiets niet eens meer hoeft te wassen. Als tiener vond ik dat toch een ellende met die roest op die velgen. En ooo wat was ik blij als het zaakje weer netjes stond te glimmen in de zon. En dan stond mijn fiets nog vaak in de garage! Nu is dat toch een stuk fijner met die velgen. Ze blijven gewoon mooi.

Vanavond stond ik bij de kassa om mijn boodschappen te betalen. Ik kijk zo naar wat het schermpje van de kassa aangeeft en denk ineens aan die eerste keer dat ik zag dat er woorden op de kassabon kwamen. Stonden er eerst alleen maar getallen op…toen verscheen ineens “kruidenierswaren”….en nu staan er al hele merken of produktnamen op.

En nou ben ik nog niet eens zo heel oud. Het is gewoon grappig dat af en toe die dingen te binnen schieten waarvan je merkt dat die heel stiekum veranderd zijn. Zo stiekum dat je gewoon nu al niet beter meer weet.

Ik vertel het de kids en die kijken me alleen maar aan alsof ik net een poos op een verre planeet gekampeerd heb.
Ach ja…zo keek ik ook naar mijn ouders als ze over vroeger aan het mijmeren waren.

Mijn tijd komt nog wel….als mijn kinderen later vertellen over dingen die veranderd zijn in de loop der tijd. En zij, eventueel, op hun beurt bij hun eigen kroost!

Dat zijn dingen die vast NOOIT veranderen!

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2004. Bookmark de permalink .

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s