Sportdag

Koninginnedag 2004 was voor ons eerder een sportdag. 4 uur lang liepen we langs kraamjes oude zooi. Zonder uit te rusten. De kids hebben geen momentje gemopperd terwijl Stef toch al snel een wondje had van haar nieuwe schoen. Maar goed, dat was met een pleister zo opgelost.
Voor ons werd het ook een soort powerliften want hoe verder we liepen, hoe zwaarder de tassen werden door alles wat we onderweg tegenkwamen.
Heerlijk om die “oude meuk” van anderen op te kopen. We hebben mooie deals gesloten (lees kinderen benadeeld…nee geintje) en zo dus leuk speelgoed op de kop getikt.

Thuisgekomen hadden we eigenlijk nog geen zin om binnen te blijven. Al zeiden mijn voeten eigenlijk heel iets anders na deze survivaltocht. Het was even dubben wat nou het beste was.
Moeder natuur besloot ons te helpen door noodweer onze kant op te sturen.

Zo zaten we dus thuis te kijken naar de hoeveelheid regen die in zeer korte tijd naar beneden gegooid werd. Hagel hebben we ook nog gezien, in een grote hoeveelheid. De achtertuin had ineens een heel ander beeld…die was onder water verdwenen.

Ineens verscheen de lijndienst in de straat. Dat betekende maar 1 ding…de tunnels stonden blank!
Hop, jassen aan, paraplu’s in de aanslag en lopen maar.
Inderdaad, we zagen hoe een van de drukste wegen in het centrum afgesloten was omdat de tunnel onbegaanbaar was. Daar had je met het grootste gemak in kunnen gaan zwemmen! Het fietspad ernaast ligt een autohoogte hoger maar daar liep het water naartoe dat niet meer in de tunnels terechtkon.

We zijn maar heel eventjes gaan kijken, zo ver was het niet en toch waren we kletsnat geworden onder de paraplu.

Tja als ramptoerist moet je er toch iets voor over hebben….

Advertenties

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2012. Bookmark de permalink .

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s