Geknipt!

Een jaar of drie komt ze al aan huis, onze thuiskapster. Of eerder gezegd.komt ze niet. Want ze is zo ongelooflijk onbetrouwbaar wat betreft haar afspraken. En als ze nou zou afbellen? Nee ze komt gewoon niet en als wij dan bellen om door te geven dat ze niet geweest is krijgen we een standaard smoes. Het stomme is dat wij ook van te voren al weten dat ze niet komt. Is het onverwachts mooi weer geworden? Kun je er van uit gaan dat ze niet komt! Dat hadden we al heel snel door. Het stomme is dat ze gewoon kan bellen, dan verzetten we de afspraak toch gewoon naar een tijdstip dat ons allemaal uitkomt? No problemo! Is voor ons ook fijner want wij zitten thuis braaf te wachten op iemand die toch niet verschijnt. En het is niet alleen bij ons. De halve straat knipt ze en daar is het ook zo.

Enfin, afgelopen maandag was het 4-op-een-rij en voor Marc de maat vol. Hij sprak haar antwoordapparaat in en blijkbaar is het in het verkeerde keelgat geschoten want ze heeft er niet meer op teruggebeld.

Ach we zullen haar niet missen hoor. Ons heeft ze er niet mee.
Wij zitten voorlopig niet met de handen in ons haar!
Totdat wij een nieuwe maar betrouwbare thuiskapper gevonden hebben…

..kijken wij gewoon in de spiegel van de kapper!

Advertenties

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2012. Bookmark de permalink .

0 reacties op Geknipt!

  1. Mick zegt:

    Dat heb ik van de week ook gedaan, maar op de een of andere manier zit het in de spiegel van de kapper nog altijd leuker dan in de spiegel thuis Grrrrr …

  2. Emmelinda zegt:

    Ja he? Vind ik ook altijd. Ik snap er niks van maar als je dat de volgende dag zelf probeert heb je echt spijt als haren op je hoofd;)

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s