Medeweggebruikers

Op de autoweg is altijd wel iets te zien. Is het niet het veelbesproken rijgedrag van onze medeweggebruikers, dan wel over automerken en de bijbehorende gedragskenmerken van de bestuurders.

Ik hoef geen BMW en MERCEDES te noemen want daar weten we het allemaal wel van dat ze hard over de weg vliegen. Maar vlak de Audi en de ALFA ook niet uit. Die (uitzonderingen heb je trouwens altijd! ) weten er ook wel raad mee, met het gaspedaal. En tja…de GOLF. Jeweetwel. Die auto waarvan de bestuurder een petje op zijn bolleke draagt en in de auto ligt tijdens het sturen. Niet te geloven, zo kan dat toch nooit lekker rijden? Aan de snelheid te zien moet het toch wel meevallen, die lighouding. En als een Golfje niet hard over de weg zoeft, heb je al snel de neiging om bij het inhalen ervan eens om te kijken wat er dan voor een typje achter het stuur zit. En heb je al door dat die stationVOLVO’s altijd nog net ff ervoor willen?

Gek eigenlijk dat ze je daar op rijles niks over vertellen. Dan kun je er op de weg al rekening mee houden. Lijkt me wel zo handig. Er is toch genoeg over bepaalde automerken en bestuurders te vertellen.

In ieder geval genoeg om er een weblog over te schrijven!

Advertenties

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zรกl tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2004. Bookmark de permalink .

0 reacties op Medeweggebruikers

  1. Fran & Mick zegt:

    Ik rij in een daewoo Matizje ๐Ÿ˜€ en wat voor type bestuurster zal ik zijn?
    Soms rijden we wel eens achter zo’n dikke BMW en die rijdt dan met een slakkengangetje, dan zeggen Mich en ik al: Zo’n auto kopen en dan met zo’n tempo gaan rijden ๐Ÿ˜• dat klopt niet!?
    Ze zeggen toch ook vaak, Vrouwen achter het stuur is bloed aan de muur?! Nou, moet je maar eens opletten als de mannen oud worden gaan ze nog langzamer rijden dan de vrouwen achter het stuur en nog gevaarlijker ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜›

  2. Emmelinda zegt:

    Nou zeg dat wel…mijn opa was ook zowat blind en bijna helemaal doof…maar hij bleef rijden hoor. Tot aan zijn laatste dag. Wij als kind hadden angst bij hem in de auto. Zochten we naar smoezen als ie een ritje wilde maken hihi;)

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s