Annie, hou jij mijn tassie ff vast….

Ik geef het toe; ik ben een tassen-freak. Ik heb ze in alle kleuren en maten. Maar, geloof het of niet…ik mis altijd nog die ene.

Het is zo leuk om ze bij mijn kleren af te stemmen. Rood topje? Dan ook een rode tas.
Of als ik maar heel effies wegmoet en niet mijn hele hutkoffer wil meeslepen…dan heb ik een klein tasje bij me. Het tegenovergestelde natuurlijk ook. Maar als we weggaan en ik hoef eigenlijk mijn hutkoffer niet mee te slepen, dan bedenk ik dat het frontje van de autoradio er ook in moet. Dus toch maar een iets grotere. Want al hebben mannen bijna nooit tassen…ze weten wel waar ze de meuk moeten laten hahaha.

Het is wel ongelooflijk hoeveel zooi je met je meesleept met zo’n tas. (En een gewicht soms, pfff dat vrouwen nog niet scheefgegroeid zijn wegens dat gewicht aan een kant!) Niet te geloven hoe snel je er iets in wegmoffelt. En het blijft nog zitten ook! Dus dan heb je wel een extra tas nodig om even snel weg te kunnen zonder dat je die andere moet uitruimen.

Goeie smoes he? Hahaha vond ik ook!

Maar tassen zijn ook zooo fanTAStisch!

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2004. Bookmark de permalink .

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s