Kriebeldekriebel

De school van mijn kids is een papierverwerkende industrie. Allememaggies wat krijgen die kids een boel werkjes mee naar huis; tekeningen, schriften, toetsen, werkboeken etc. Je kunt het zo gek niet verzinnen! Hele bomen zijn er voor gekapt! Het verdwijnt in mijn fietstas om mee huiswaarts te nemen.

In de beginjaren van de basisschool bewaarde ik alles. Ook die blaadjes waar maar 1 streepje op stond want hé…dat had mijn dochter toch maar mooi bedacht! En ook alle vingerverftekeningen mochten naar zolder om een halve eeuw bewaard te blijven.
Dat doe ik niet meer. Ik scheid het koren van het kaf. Doet me nog steeds pijn hoor. Maar ja een mens kan niet alles bewaren. De plek op zolder werd al schaarser en schaarser en ze moeten nog een paar jaar.

Nu merk ik het dus aan de volle Oud-papier-doos. Oke, we krijgen veel krantjes maar ook de produktie op school blijft aan de gang. Ik sleep me iedere maand een breuk naar de straat. En dan heb ik echt alleen de kriebeltekeningen weggedaan.

Vandaag kreeg Mies veel spul mee naar huis. Dat was aangekondigd. Met de hoeveelheid van vorig jaar in gedachten, nam ik een vuilniszak mee.
Oh echt weer iets voor mij…het staat zo oneerbiedig, zo..zo…eh als ontaarde moeder. Pfff

Tja is ook de schuld van school!

Moeten ze de kids maar een laptop meegeven!

Advertenties

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2004. Bookmark de permalink .

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s