Faillietsie

Soms zijn er in de stad winkeltjes waarvan ik me afvraag hoe ze hun hoofd boven water houden in de buurt van mega-filialen. Zoals die ene drogist. Het was er nog zo een waar je persoonlijke hulp kreeg. Dus niet zelf door de winkel heen rennen en je mandje volladen. Ze waren nog echt gespecialiseerd, daar moet je nu wel eens goed naar zoeken.

Niet dat ik er vaak kwam. Ik gooi liever mijn spullen zelf in een mandje en loop dan ook nog even langs de rekken met hebbe-dingetjes. Ik doe dus ook mee aan de brache-vervuiling. Niet als aanbieder maar als koper. Heerlijk vind ik dat…er is altijd wel iets voor de kids, voor het huis, voor Marc of voor wie dan ook. Zelfs de aanbiedingen bekijk ik op tijd.

De drogist waar ik het net over had is failliet. Waarschijnlijk vanwege die branchevervuiling. Ik vind het toch wel sneu. Ze zullen hard gevochten hebben maar helaas….
Ik zag hoe de spullen in de uitverkoop gingen. Maar ik wilde er niet aan meedoen. Noem het een beetje schuldgevoel vanwege mijn gewinkel bij de concurrentie.

Toch ben ik binnengestapt. Weliswaar pas na anderhalve week. En wauw wat werd ik hebberig. Al die dingen die ik elders bij die door-mij-graag-bezochte-filialen duur in de rekken heb zien staan, kreeg je hier nou voor de helft van de prijs.
Mijn mandje werd voller en voller. Tja uiteindelijk ben je geen dief van je eigen portemonee he? Koopjesjagen is nou eenmaal heerlijk!
Snel liep ik naar de kassa voordat ik de hele inboedel opkocht.

Anders kan ik straks mijn eigen faillisement aanvragen

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2004. Bookmark de permalink .

0 reacties op Faillietsie

  1. patricia zegt:

    hihi, ja dat krijg je tegenwoordig steeds,
    meer de kleine man, moet opdoeken voor grootte lompe filialen!!! 😦

  2. Emmelinda zegt:

    Ja jammer he? Ik vind het echt knap wanneer ze nu nog het hoofd boven water weten te houden!

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s