Schrik-o-schrik

De schrik sloeg me om het hart toen ik tussen de lamellen door schaduwen op de muur van de huiskamer zag. Zo druk was het toch niet op straat? Een blik tussen de lamellen leerde me dat de buren thuis waren. Schrik o schrik…twee weken te vroeg! Wat een ellende! Dat is ff afkicken. Als je je ergens op ingesteld hebt is het zo’n teleurstelling als het niet doorgaat nietwaar?

Enfin..het is dus waar. Ze zijn echt thuis. En ja hoor…Marc en ik stonden plantjes water te geven in onze achtertuin en hopla…die zombies hingen al uit het raam boven naar ons te roepen. Natuurlijk vroegen we de reden van hun vroege thuiskomst. Buurmeisje (nou ja, ze is inmiddels 20) zei dat ze woorden hadden gehad. Nou neem dan maar van mij aan dat ze dan echt mot gehad hebben want die lui zijn normaal gesproken niet van de camping te slaan. Terwijl we zo stonden te praten (nou ja, vissen was een beter woord hahaha) kwam buurman stiekum naar buiten en hij moet zijn vinger op zijn mond gehouden hebben ten teken dat buurmeisje niet te veel uit de school mocht klappen. Ha! Dat had ie beter niet kunnen doen. Nou weten we genoeg. We weten natuurlijk niet zeker of ie dat gedaan had, maar buurmeisje zei niks meer en keek ff raar (nou ja, zo is ze geboren hahaha).

Ik baal er wel van hoor. Ik hoop dat ze het snel weer goed maken op de camping en alsnog die twee weken (en als het ff kan de rest van het jaar) volmaken. Maar ik denk dat het een harde dobber zal worden. Ze zullen wel thuisblijven vrees ik.

Maar nou weet ik ineens wel een camping waar je heerlijk rustig kunt vertoeven!

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2004. Bookmark de permalink .

0 reacties op Schrik-o-schrik

 1. Emmelinda zegt:

  Daarbij hebben wij al 4 weken rust gehad. Ik hoop dat die campinggasten nou ook van een welverdiende vakantie mogen genieten;)

 2. Webmaster zegt:

  Leuke site heb je echt waar van die vrolijke kleuren allemaal staat goed!! IK zag je op mijn site dus ik ging even bij jou kijken, ik kom nog eens langs natuurlijk … had nu even tijd! 😛

 3. Emmelinda zegt:

  *bloos* Dank je wel voor je complimenten! Leuk dat je even bent komen kijken…ik kom weer een keer bij jou kijken!

 4. Monique zegt:

  Hehe en net als bij ‘Webmaster’ kom ik ook op jouw weblog doordat je op de mijne bent komen kijken. Echt heel leuk, ook erg leuke en grappige teksten:). Kom je ook nog eens bij mij gluren?

 5. Monique zegt:

  Ik maak trouwens uit dit verhaaltje op dat jullie het niet zo goed kunnen vinden met de buren? Dat lijkt me echt erg… En dan vooral als ze opeens 2 weken eerder terugkomen dan verwacht, wat een hel! Maarja, sterkte ermee in ieder geval en nu maar hopen dat ze snel weer richting camping vertrekken;)

 6. Emmelinda zegt:

  Hihi leuk dat je ook hier terecht bent gekomen;) En ja ik kom nog een keertje bij jou gluren want ik vond het daar ook gezellie.

  We hebben geen mot met onze buren maar pffff ze zijn zo anders…ze schreeuwen de hele dag en zijn met sommige dingen nogal aso snappie? 😉

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s