Nachtraven

Ik weet het al heel lang; ik ben een nachtraaf.
Als kind had ik er al last van. Tegen bedtijd was ik op mijn fitst en slapen ging echt niet. Van mijn moeder mocht ik dan nog wat lezen. En dat deed ik dus ook. Ook als ze zei dat het echt tijd was om te gaan slapen. Ik weet nou eenmaal niet van ophouden haha.

Het is nooit overgegaan. Sterker nog…ik heb zelfs een collega gebaard. Jawel…mijn oudste heeft precies hetzelfde. Kon ook niet anders, Marc heeft het ook. Mies leest dus nu ook nog een uurtje voor het slapen gaan. En nog is het niet genoeg. Maar helaas voor haar staan de pc’s boven dus kan ze niet stiekum lezen.

We hebben er geen problemen mee. Alhoewel…het zou zo prettig zijn als het dagelijks leven een beetje met ons mee zou doen. Kunnen we mooi overdag slapen…maar ja, dan moet je s’nachts naar de supermarkt.
En school? Ik zie me snachts al met het fietsje de kids naar school brengen *huiver*.
Ik zou de zon ook zo ongelooflijk missen. Die moest ook maar wat later opstaan dan.
Het skeelert ook niet zo fijn in het donker. Ik zou de kleurenpracht van mijn tuin alleen nog op de pc kunnen bekijken….

Nee laten we het maar zoals het nu is. Lijkt me toch beter.

Immers…de ochtendstond heeft goud in de mond?

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2004. Bookmark de permalink .

0 reacties op Nachtraven

  1. Voorbijganger zegt:

    Ik ben ook een nachtraver. Ik wilde vroeger als klein kind al niet naar bed en nu als groot kind nog steeds niet. Jammer dat een dag maar 24 uur heeft… Ik moet er wel bijzeggen, sinds ik niet meer rook, slaap ik meer en beter… Maar zou ook door de leeftijd kunnen komen natuurlijk..

  2. Emmelinda zegt:

    Hihi ik weet ook niet waar het aan ligt. Maar soms is het wel handig vind je niet? Is de dag twee keer zo lang! Heeeeerlijk! 😉

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s