Lekker hapje?

De Heren Deskundigen zijn het er over eens; minstens 3 spinnen verdwijnen er gedurende je hele leven tijdens je slaap door je mond richting darmfabriek.

Spinnen! Gatver, wat een onsmakelijk idee! Rauw vlees eten terwijl je slaapt! Oke gegrild hoef je ze me ook niet aan te bieden hoor. Het gaat erom dat ze gewoon priveterrein binnensluipen (terwijl ik niet eens een pootje kan kluiven).

En wat dat betreft…ze kunnen bij mij makkelijk binnensluipen hoor. Zo gastvrij als ik ben heb ik s’nachts mijn mond open! Dat weet ik omdat ik s’nachts bijklus. Ik zaag namelijk bomen. In mijn slaap ja. (Tijdens mijn zwangerschap kwam ik daar achter. Ik werd wakker van luid gesnurk, keek kwaad de kamer rond maar zag beschaamd dat ik het was die dat geluid geproduceerd had) Dus de weg naar mijn darmenstelsel is snel bewandeld.

Ik vind het een goor idee. Heel goor. Maar ja je kunt er niet zoveel aan doen. Hoogstens zo’n doe-het-zelf-pakket kopen bij de Praxis. Gaasje op maat knippen, dubbelzijdige plakband rond de mond bevestigen en het gaasje erop. Sukses verzekerd. Staat niet zo elegant. Niet doen op je huwelijksnacht dus!

Of niet meer gaan slapen. De tijd verdrijven met andere dingen. Internetten bijvoorbeeld.

Is een prima bescherming; zo’n world-wide WEB

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2004. Bookmark de permalink .

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s