Typische lettertypjes

Ik ben dol op lettertypjes. Zodra ze bol zijn, vrolijk, springerig of sierlijk ben ik helemaal in mijn nopjes. Ik keur er zelfs tijdschriften op af wanneer ze een voor mij lelijk font gebruiken. Erg he?

Op internet let ik er ook op. Ik ken ze natuurlijk niet allemaal uit mijn hoofd en ik ken er nog een heleboel niet. Maar de verkenner van mijn pc heeft er al een heleboel extra te verwerken gekregen. Alle lettertyp-sites heb ik wel doorgespit ondertussen. Heerlijk werk vind ik dat.

Ik werk graag met psp en dan is het wel eens moeilijk kiezen als er een font aan te pas moet komen. Hoevaak ik niet zuchtend mijn verzameling doorworstel om toch maar uit al die mooie de mooiste te vinden! Gek kan ik er van worden!

Dan zie ik echt door de bomen letters het bos font niet meer!

Advertenties

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2004. Bookmark de permalink .

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s