Wat zeep je me nou?

Ken je dat?

Dat je uit pure zuinigheid je best doet om het laatste restje tandpasta uit de tube te knijpen? Dat je toch maar die nieuwe parfum of aftershave opmaakt omdat het toch wel zonde is om die stinkende meuk weg te gooien? Dat je het restje leverworst uit het velletje schraapt terwijl er ondertussen meer smurrie op je vingers zit dan op je boterham? Dat je de botervloot uitschraapt terwijl er juist in dat ene hoopje zoveel kruimels zitten omdat iemand zo nodig met een gebruikt mes terug de boter in moest? Dat je nog eeuwig met die stomme eentonige blauwe tandenborstel blijft poetsen omdat ie ineens slijtvast lijkt te zijn terwijl je zo’n leuke glitterborstel op voorraad hebt? Dat je toch maar de fles limonade of cola opmaakt terwijl de laatste koolzuur al een halve eeuw geleden vertrokken is? Dat je het laatste plakje kaas toch maar opeet, ook al heeft ie voor de helft uit de verpakking gelegen en voor de helft uitgedroogd is? Dat je alweer het laatste stukje brood uit de zak haalt omdat de bakker ook daar nou eenmaal vroeg voor opgestaan is maar je eigenlijk meer zin hebt in een vers nieuw brood? Dat je je oude paar schoenen eerst afdraagt voordat je aan die fantastische nieuwe stappers begint die in de kast op je staan te wachten en je waarschijnlijk zeer de blitz mee maakt?

Dat herken ik namelijk van mezelf. Vandaag heb ik namelijk EINDELIJK dat stomme stompje zeep weggegooid. Zonder het eerst op te maken. Nu ligt er een groot nieuw stuk zeep. Daar mag de eerste tijd niemand aankomen. Die is van mij! Stoer he?

Ach ja…soms is het leven net SOAP

Advertenties

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zรกl tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2005. Bookmark de permalink .

0 reacties op Wat zeep je me nou?

 1. Peter zegt:

  Sommige dingen herken ik en sommige niet. Stukken zeep gebruiken wij hier overigens niet, bij ons mot het vloeibaar zijn en dan zijn er ook nog twee verschillende soorten, een met lavendel en een gewoon.
  Parfum wordt hier overigens niet gebruikt want daar ben ik allergisch voor. Als wij door de stad lopen langs zo’n parfum winkel en de stank komt je al tegemoed roepen wij altijd RED ALERD en knijpen onze neuzen dicht in het voorbij lopen. ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜‰

 2. Emmelinda zegt:

  Whaahaaa ja dat vind ik bij V&D altijd zo erg…kom je de klapdeur binnen en dan loop je door een muur van dikke parfumlucht.
  Ik heb er zelf een paar maar ik vind het zo duur. Is bijna zonde om het te gebruiken;) Een deo is goedkoper en ruikt ook heerlijk;)

  Overigens heb ik ook vloeibare zeep…maar da’s beneden bij het aanrecht ๐Ÿ˜‰

 3. lianne zegt:

  nee sorry ik herken het niet in mijzelf,ik ben echt iemand uit een wegwerpmaatschapij en begin vaak al aan de nieuwe dingen voordat andere op zijn,maar met kleding en schoenen en meubilair en andere snuisterijen voor in huis daar heb ik het wel mee,daar kan ik verschrikkelijk lang gebruik van maken tot het op de draad toe versleten is,dus eigenlijk ben ik een beetje een half om half persoontje hihihi

 4. epie zegt:

  tja met wat moeten ze zich bij jou dan wassen emmelinda

 5. Emmelinda zegt:

  Grinnik, maar daar hoef je je niet voor te verontschuldigen hoor;) Ik moet er gewoon altijd om lachen dat ik bij zulke dingen stilsta. Als het om eten gaat kan ik wel smijten met geld;)

 6. Emmelinda zegt:

  @epie; wassen? Wat denk je wel niet dat dat kost? Tis net kerst geweest joh;) hahaha

 7. epie zegt:

  nou dan had je die aankoop van de zeep nog wel een jaar kunnen verschuiven

 8. Emmelinda zegt:

  Neuh, is zonde…dan had ik die weblog niet kunnen schrijven;)

 9. Peter zegt:

  ‘T is te hopen voor Marc en de kid van Emmelinda dat het nog even gaat regenen kunnen ze zich toch nog wassen al is het dan zonder zeep. ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜‰

 10. Emmelinda zegt:

  NEEEEEE geen regen hahaha…ik geniet veel te veel van dit mooie weer! hahaha

 11. Peter zegt:

  Welk mooi weer is er mooi weer?? Waar, waar, WAAR IS DAT DAN?? ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜‰

 12. Emmelinda zegt:

  Hierooooooooo…nou ja overdag was dat;) Het zonnetje heeft heeeeeeerlijk geschenen! ๐Ÿ˜€

 13. Peter zegt:

  Pffff, masselaar, hier is het al dagen bewolkt en het regent af en toe. ๐Ÿ˜ฆ ๐Ÿ˜ฆ Begin helemaal in een winter dip te geraken. ๐Ÿ˜ฆ

 14. Emmelinda zegt:

  Ja echt? Goh zeg dat is sneu. Want hier is het al dagen zonnig en bewolkt. Het waait wel heel hard en het is best koud. Maar goed…ik heb nu een goeie jas hahaha;)

 15. Peter zegt:

  Heb je haar weer met d’r jas hahahaha. Nee het is hier echt K*t weer al dagen en ja het waait lekker hard maar dat geeft ook wel weer een lekker sfeertje want de wind gaat hier heerlijk door de bomen en dat geeft een heerlijk geluid maar ik wil ook zon en het mag ook wel wat warmer want ik heb het ookal dagen steenkoud. Hoe groot is die jas van jou? Misschien dat ik er dan ook even bij kan om op te warmen. ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜‰

 16. Emmelinda zegt:

  Grinnik…ik kon het effies niet laten;)
  Hihi ik ben bang dat de jas echt als eenpersoonsjas moet doorgaan. Hij zit als gegoten;)

  Ja die wind heeft inderdaad wel iets. Al vind ik dat alleen als ik niet naar buiten hoef ofzo hahaha. Pfff die kou raak je ook amper kwijt he? Daar is bijna niet tegen te kleden; gaat gewoon door alles heen. En nou weet ik wel dat we niet in Siberie leven (dat zeggen ze dan toch altijd;)) ,maar toch he;)

  O ja, wat ik nog vragen wilde; heb je nog wat gehoord over je neef?

 17. Peter zegt:

  Jammer zeg een 1 persoons jas. Yep ik heb wat gehoord over mijn neef. Hij en zijn gezin zijn in orde op wat schrammen en blauwe plekken na en ze komen Vrijdag naar Nederland. ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰

 18. Emmelinda zegt:

  Wow! Dat is fantastisch nieuws! Wat heeft ie dan ongelooflijk veel geluk gehad he? Jippieeeeeee ๐Ÿ˜€

 19. Peter zegt:

  Ja dat kun je wel zeggen ja. Ik heb al heel wat beelden gezien en waar hun woonde is echt helemaal met de grond gelijk gemaakt. Ik denk dat het dankzij het feit is dat mijn neef ingineur is dat ze optijd weg zijn gegaan. ๐Ÿ˜‰

 20. Emmelinda zegt:

  Ja dat moet haast wel. Als er inderdaad niks meer van de omgeving over is? Wow…die moeten engeltjes op hun schouders gehad hebben! Minstens! ๐Ÿ˜€

 21. Peter zegt:

  Tja wie zal het zeggen maar ik ga nu even eten want dat had ik “inmiddels” gisteren nog niet gedaan. Truste, knufkus. ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰

 22. Emmelinda zegt:

  Hihi goed idee…eet smakelijk en voor strakkies; lekker slapen! ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜€

 23. Jelmer R zegt:

  He bah stukken zeep! ๐Ÿ˜› Wij gebruiken ook overal vloeibare zeep… alleen een stuk zeep is wel voordeliger (en dan nog moeite hebben met weggooien, foei!)

  PS: Yep it’s me, en ik club nog steeds!! Hoe heb je me getraceerd?

 24. Emmelinda zegt:

  Grinnik…ja eigenlijk moest ik het op de badkamer ook vervangen door vloeibare zeep. Maar ik heb eens een allergische reaktie gehad op een vloeibare variant en toen had ik een dik oog. Dus durfde ik dat niet meer, mijn handen vond ik minder erg als die op zouden zetten hahaha;)

  Hihi leuk dat ik je gevonden heb! Was puur toeval eigenlijk. Ik was op portal aan het neuzen en zag je naam. Ennuh…ik club ook nog steeds;) Ik zag je ook laatst op de masterclub, klopt he?;)

 25. epie zegt:

  leuk hoor zeep waar je dikke ogen van krijgt.
  kun je de keuringsdienst van waren op af sturen
  van de andere kant wie wast eigenlijk zijn ogen met zeep.
  Tja ik kan me wel iets bedenken wat wel leuk is als dat opzet.

 26. Emmelinda zegt:

  whaahaa ja dan kunnen de viagra-pillen wel vernietigd worden he;)

 27. epie zegt:

  zeepie likken
  emmelinda k had vroeger een hond een cockerspaniel en als ie blij was en dat was ie natuurlijk als ie mij zag , de enigste dus,
  dan sprong ie tegen de wastafel en ging zeepie likken

  dat had ie nooit gekund met die vloeibatre dike tong uitvoering

 28. Emmelinda zegt:

  Whaahaa dan waren jullie vast gauw door de zeepvoorraad heen ๐Ÿ˜€

 29. epie zegt:

  nee die lag er alleen voor de hond

 30. Emmelinda zegt:

  Haha wat een maffe gewoonte toch eigenlijk. ๐Ÿ˜€

 31. epie zegt:

  nou en als ie ook maar het gevoel had dat ie onder de douche moest , dan kon je hem sorry haar niet meer vinden.
  nou is dat geloof ik ook niet normaal dat honden zich douchen.

 32. Emmelinda zegt:

  Hihi nee stel je voor…dan kunnen we ook nog hondenharen uit het doucheputje gaan vissen ๐Ÿ˜€

 33. theo zegt:

  ik zocht op deze pagina een verzoeningsgoudvis. Kwam hier door de woorden verzoening en goudvis via google in te toetsen. zag wel een goudvis die haai zij. Ook emmelinda zei haai, dus zo kom ik toch bij verzoening.
  Dat verhaal van die bladen PABO waar ze staafmixers aanprijzen en van die enge kleding en bewegingen, daar kan ik geen chocola van maken. dat lijkt me niks voor verzoening. ik hou ook niet van die krappe kleding die niks om het lijf heeft. die geef ik liever aan mijn vrouw. ik heb liever over-sized. Enne honden die douchen vind ik ook niks, die van ons is bang van water en doet het al in zijn broek als de kraan opengaat.

 34. Emmelinda zegt:

  Maareh…heb je die verzoeningsgoudvis nog gevonden? ๐Ÿ˜‰

 35. theo zegt:

  de goudvis die haai zei heb ik geadopteerd (ook gecopieerd) en die zwemt nu op mijn eigen pc. met een leuke tekst voor valentijn erbij, heet die nu ineens verzoeningsgoudvis.
  Die haai zie ik nergens. als die haai tegen iemand zegt, denk je, waar is die haai nou. Wel een bijzondere ontmoeting een goudvis en een haai. eenmalig denk ik.
  dan kun je beter verzoeningsgoudvis zijn, met al dat zoenen na de verzoening. dus ik denk dat ik het leven van dat beestje gered heb en hem/haar een betere toekomst heb gegeven.

 36. theo zegt:

  alhoewel bij emmelinda op de site moet het voor een goudvis ook gezellig zijn. alleen die hondeharen in de douche…Van zeep moet een goudvis ook niks hebben

 37. Emmelinda zegt:

  Ha dat is grappig want die goudvis heb ik voor de helft tot leven gewekt door er een animatie van te maken. Zorg je wel goed voor hem?

  Ik vrees ook dat een ontmoeting tussen een haai en een goudvis eenmalig zou zijn. Daarom beginnen we er maar niet aan. Past ook niet in een vissenkom; zo’n haai ๐Ÿ˜‰
  Daarom blijf ik maar bij het goudvisje hier op de site. Hij leeft nog steeds dus waarschijnlijk zal ie het hier reuze naar zijn zin hebben tussen al die geke bekken ๐Ÿ˜‰

 38. theo zegt:

  hij komt niet meer terug. zijn ondertussen een par andere vissen bijgekomen. Ze willen allemaal niet meer terug. hier mogen ze geen sex 18+ hebben en dat vinden ze maar een saaie bedoening. duurt even voor zo’n vis 18 is hoor en al die andere wilde beesten op deze site brrrr. een vierkant scherm heeft ook meer dan zo’n vissenkom. daar kun je alles nog een van verschillende kanten bekijken en hoef je niet steeds verplicht rondjes te zwemmen.

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s