To be…or not to be?

Op school is aan het begin van het schooljaar een legertje stagiaires aangekomen. Nou ja noem het een delegatie van de Milva want het gaat hier om meiden. Jonge moderne en vooral vrouwelijke meiden. Een verademing voor het oog om te zien. Het valt gewoon op. Vooral nou het beter weer is geworden en ze zonder jas ook laten zien dat de silhouetten in de winter geen vertekend beeld gaven.

Ik observeer graag. (Ach eigenlijk heet dat gewoon ordinair gluren maar dit klinkt iets beter) Die stagiaires hebben flitsende kleding aan. Een beetje de Dolly Dots van nu. *Blingbling*. Eigenlijk een beetje te flitsend voor school maar ach, ik vind het leuk.

Een bepaalde groep wachtende moeders op het schoolplein, gehuld in zwarte (tja zwart kleed slank af nietwaar) of donkere (lubberende en verkleurde) kleding heeft het ook gezien. Ik zie ze kijken. Men duikt met de koppen bij elkaar en smiespelt er op los. Het heeft meer weg van een zwerm bijen die rakelings langs je oren vliegen. Dan klinkt er gelach. Jaloers natuurlijk maar niemand die het toe zal geven. Modern hoort niet in hun woordenboekje.

Een van de dames, woonachtig in een campingsmoking, ken ik oppervlakkig. Ik heb eens met haar zitten praten en toevallig ging het over mode, make-up en haren verven (tja tuttig he maar goed). Ze zei dat ze het onzin vond (oke, voor een keer wil ik haar (in haar geval) gelijk daarin geven, gnagna) en vooral geldverspilling. Ze was immers al getrouwd?

Aaargh wat een verschrikkelijke opvatting. Natuurlijk is niet iedereen gezegend met een fotogeniek hoofd (ik wel maar dat terzijde…haha GEINTJUHH) en na het uitpoepen van een paar kids kan ik me voorstellen dat de zwaartekracht de elasticiteit van de huid op de proef stelt. Maar dat wil nog niet zeggen dat je een campingsmoking (oftewel trainingspak), hoe lekker die ook mag zitten, als nieuwe huid aanneemt?? Toch?

Je kunt je toch een beetje verzorgen? Een kam doet al wonderen. Hoeft echt niet volgens de laatste mode. Je hoeft ook niet meteen de mannenbevolking te versieren? (De helft is al voldoende haha). Doe het dan gewoon voor jezelf. Dat voelt best prettig. Vrouwelijkheid spoelt niet weg met het laatste vruchtwater!

Maar ach..het is eigenlijk wel fijn dat er niet allemaal topmodellen op het schoolplein piekfijn in orde staan te wezen….
Stel je voor…gaan straks alle vaders graag het schoolplein op, al dan niet struikelend over hun tong terwijl de ogen *poingpoing* snel hun kassen verlaten en terugveren.

Dat kan niet he…

Zo zijn we immers niet getrouwd!

Advertenties

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zΓ‘l tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2005. Bookmark de permalink .

0 reacties op To be…or not to be?

 1. Peter '68 zegt:

  Ik sta graag op het schoolplein te kijken naar allerlei vrouwelijk schoon. De een heet een heerlijk kontje en de andere weer mooie borsten en weer een ander heeft zich helemaal vaccum in haar kleding waardoor alles goed is te zien inclusief haar schaamlippen. πŸ˜› Ik vind vrouwen gewoon een prachtig volk en ik mag er graag naar kijken maar meer ook niet want ik ben bang voor de onderkant van de koekenpan. πŸ˜€ πŸ˜‰

 2. Emmelinda zegt:

  Whoehaaa…dat is bijna een weblog! Maareh…ik snap het heel goed. Ik kijk ook graag naar vrouwen. Zij het dan niet zo uitvoerig als jij hahaha. Dan heb ik het wel over de mooie versie vrouw. πŸ˜€

 3. epie zegt:

  helaas kom ik niet meer op schoolpleinen
  mijn kinders zijn wat groot

 4. Emmelinda zegt:

  Grinnik…tja en wat betreft de kleinkids…de school is zo vroeg uit he? πŸ˜‰

 5. Buurtbuuv zegt:

  Zonde is dat, als je ziet hoe sommige vrouwen zich volledig laten verslonsen… Toegegeven dat ik zelf ook niet altijd op en top rondloop, maar een beetje verzorging is niet alleen leuk voor de buitenwereld, je voelt je zelf ook een stuk zelfverzekerder!

 6. Emmelinda zegt:

  Nee altijd rondlopen als een fotomodel kan ook niet. Maar het zijn vaak die kleine dingen, een beetje van dit, een beetje van dat. Hoeft niet veel te kosten. En inderdaad…je voelt je zeker een stuk zelfverzekerder! πŸ˜‰

 7. Mieraja zegt:

  een vrouw mag idd wel wat aan verzorging doen hoor, alsof een campingsmoking alles is *bleh*
  Gelukkig hebben ze op ons schoolplein maar 1 mooie meid rondlopen..

  Me…

  πŸ˜€

 8. Emmelinda zegt:

  Whoehaa zo mag ik het horen! De zelfverzekerheid hoeft niet meer te groeien hahaha.

  Erg is dat he, natuurlijk zal zo’n smoking fijn zijn en ze mogen hem best hebben van mij (goh aardig he) maar ik was net in de stad en ze hebben zuuuuuulk leuk spul in de etalage. Zonde om dat niet allemaal te hoeven kopen πŸ˜›

 9. Juist zegt:

  haha, poeh zeg!
  Omdat je al getrouwd bent…dan snap ik ook wel dat mijn mannetje naar verzorgder vrouwerlijk schoon gaat kijken 8) >>>Wartaal<<<
  Nee, wat je bent straal je uit, sommige meiden/vrouwen hebben niet zoveel nodig en dan zien ze er al stralend en leuk uit!
  En het zijn de kleine dingetjes inderdaad. ER zijn ook trucjes om net te doen alsof je heel erg je best heb gedaan en dan is het toch net nog non chalant (hoe spel ik dat? πŸ˜• )
  liefs Juist πŸ˜‰

 10. tingelbel zegt:

  ieksssssssss een camping smoking πŸ˜•

 11. tingelbel zegt:

  alhoewel ik wel op een camping sta πŸ˜‰

 12. Emmelinda zegt:

  Ja alsof dat alles zegt, zo’n boterbrieffie. En is het niet voor je mannetje dan wel voor jezelf. Of voor de kledingbizznizz whatever.
  Het klopt …sommigen hoeven er amper iets voor te doen en zijn volmaakt geboren. Maar zelfs al weeg je 2x zoveel dan eigenlijk de bedoeling was dan kun je er NOG heel leuk en verzorgd uitzien. Ennuh…het gaat inderdaad om die kleine trucjes πŸ˜‰
  Knufff

 13. Emmelinda zegt:

  Tingelbel: grinnik…walgelijk he zo’n smoking. Al is dat natuurlijk fijn om te trainen (voor een ander natuurlijk want ik ben liever lui en anders gaat mijn haar door de war whaahaa geintjuh). πŸ˜€

 14. Silvie zegt:

  Sommige mensen zien er al goed uit als ze niets aan zichzelf hebben gedaan .. grom..ik heb wat meer werk πŸ˜•
  Fijne dag!!

 15. Emmelinda zegt:

  Hihi maar we gaan het positief bekijken. Er zijn ook een heleboel mensen die niks aan zichzelf doen en zich verstoppen in een campingsmoking. Zooooo was dat positief of niet? Eh… πŸ˜‰
  Jij ook een fijne dag!

 16. juist zegt:

  Haha, sjonge πŸ˜‰
  Was wel een beetje veel van het goeie 8)

  Liefs Juist πŸ˜‰

 17. Peter '68 zegt:

  Moet je toch eens doen Emmelinda zo uitvoerig kijken naar vrouwen kun je een boel van leren en dat bedoel ik op een positive manier. πŸ˜€ Stond pas bij een vrouw die liep te klagen over haar figuur.
  Ik zeg loop toch niet zo te nuilen joh je ziet er prachtig uit. Komt er per toeval een griet langs lopen die werkelijk vel over bot is zeg ik tegen haar of wilde je eruit zien zoals die als een graten kut? (Excuus) Begint ze te lachen en zegt nee je hebt gelijk zo dik ben ik nou ook weer niet.
  Weer een zieltje blij. πŸ˜‰

 18. henriette zegt:

  Haha, je hebt zo gelijk. Omdat ik nu mama ben wil het niet zeggen dat ik nooit meer in de spiegel kijk. Zie er graag nog leuk uit hoor.
  Moest pas wel lachen, ik schrijf op een forum met nog meer mama’s met kinderen van dezelfde leeftijd, en toen we het een keer hadden over naar de kapper gaan zei er eentje dat ze sinds de geboorte van haar kleine, nu toch al bijna 1,5 jaar geleden, dr haar nooit meer anders dan in een staart draagt. Want dat is zo lekker makkelijk!!

  Makkelijk mn ****, dat is toch gewoon harstikke fout…!!

 19. Emmelinda zegt:

  @Peter; Oh ja hoor, zo kijk ik er ook naar. Ik zie heel goed dat ik eigenlijk helemaal niet mag klagen. Het mooiste voorbeeld is eigenlijk bij een drogist. Stond ik met een vriendin bij de afslankpillen. Komt er een hele gezette vrouw aan, ongelooflijk. Die kwam haast niet het gangetje door zonder klem te raken tussen de rekken. Ik kijk mijn vriendin aan. Zij kijkt mij aan en we lopen zonder een woord de winkel uit. Zonder pillen.
  En zo heb je inderdaad ook echt magere vrouwen waar ik absoluut niet mee zou willen ruilen. Dan maar wat extra vlees meedragen hahaha.

  @henriette; Ja hihi, jij begrijpt mij πŸ˜‰ We zijn nog in de bloei van ons leven. Toch? Sommigen zien er helaas uit alsof ze uitgebloeid zijn.
  Giechel weet je wat ik trouwens nog wilde schrijven in deze log maar dat heb ik maar weggehaald omdat het misschien TE negatief is??? Dat veel vrouwen na de geboorte hun haar af laten knippen. (nou ja, vaak laten ze eerst hun haar groeien voor de bruiloft en dan gaat het er ineens af. Soms pas later, na de bevalling) Dat is makkelijk met borstvoeding geven. (want zo’n baby trekt anders steeds aan je haar…dat klopt trouwens, dat wisten mijn dames ook hahaha). Maar dan zie je dat ook de bezoekjes aan de kapper afnemen en er een nieuw soort kapsel verschijnt hahaha. Overigens wil ik nou niet alle kortharige dames over een kam scheren maar ik denk wel dat je begrijpt wat ik bedoel? πŸ˜‰

 20. epie zegt:

  ja jammer , stom dat ik werk he , vond het toen wel leuk op school daar

 21. Emmelinda zegt:

  Was ook leuk en nee…ik denk dat het leuker is om te werken dan iedere dag op die school te staan wachten. Niet voor de kids want daar doe ik het voor. Maar het uitzicht ken ik zo onderhand wel hahaha. Al hebben ze nou wel een lading nieuwe vaders op school πŸ˜› Leukleukleuk 8)

 22. Peter '68 zegt:

  Ik ken de meeste nu ook wel maar ben blij als ik weer naar het schoolplein mag want ik kan er echt eindeloos van genieten zeker nu het af en toe wat warmer is en ze zich lekker luchtig gaan kleden. πŸ˜› πŸ˜›

 23. Fran & Mick zegt:

  Ik ben nooit het type geweest dat zich optut
  of enige tijd achter.. of voor de spiegel doorbrengt!
  Puur natuur ben ikke -hi hi-
  Ik heb er wel een handje van om thuis meteen
  mijn makkelijke kleren aan te trekken πŸ˜›
  maar 1 voordeel, dat doet mijn man ook *grinnik
  Zodra ik de deur achter me dichtdoe heb ik dan toch
  echt wel weer mijn casual kleding aan hoor πŸ˜‰
  alleen mijn man en zoontje zien me op mijn best heheh

 24. Emmelinda zegt:

  @Peter; Giechel…daar zijn er wel meer blij om denk ik hahaha. Ik vind het ook leuk om te kijken want vaak verhult zo’n jas veel te veel hihi. Maar er zijn d’r ook een boel bij waarvan ik denk dat 1 jas niet genoeg is whaahaa…eh sollie, ik liet me ff gaan 8)

  @Frannie: Hoeft ook niet, ik ben ook niet het toonbeeld van perfektie. Al hoewel..whaahaa geintje. Zoals ik jou op je foto’s zie ben je echt niet zo’n vrouw uit mijn log. Volgens mij zelfs nog niet in een jutte zak! πŸ˜‰

 25. Peter '68 zegt:

  Afgelopen Vrijdag was er op de school van mijn kinderen een uitvoering in het kader van de project week en een heleboel jonge moeders zaten op het schoolplein met nogal open boven kleding want het was ook nog redelijk warm in het zonnetje. Ik heb nog nooit zoveel vader gezien die meer aandacht hadden voor de verschillende moeders en veel minder aandacht voor het optreden van hun kinderen. πŸ˜› πŸ˜€ πŸ˜‰

 26. Emmelinda zegt:

  Whaahaa dus als ik het goed begrijp heb jij EN naar de vaders EN naar de moeders gekeken? Weliswaar om een andere reden? hahaha. Maar ik geloof het meteen. Is leuk om zo iedereen te observeren he? Tja, daar hebben we toch ogen voor gekregen, nietwaar? πŸ˜€ πŸ˜‰

 27. Peter '68 zegt:

  Precies en het bewijst ook meteen dat de karaktertest die ik pas bij de KRO heb gedaan klopt want volgens die uitslag was ik een observerder. De moeders hebben overigens wel de meeste aandacht van mij gekregen want ook ik ben maar een man en als zij zich half bloot gaan kleden kun je van mij niet verwachten dat ik mijn ogen dicht doe. πŸ˜› πŸ˜‰

 28. Emmelinda zegt:

  Hihi die moet ik ook nog steeds doen, die test. Maar wat er ook uitkomt, ik weet zo wel dat ik mijn ogen goed de kost geef.
  Ennuh…je hebt groot gelijk…een kind kan ook zijn ogen niet van de snoepjes afhouden wanneer je ‘m meeneemt naar Jamin πŸ˜› πŸ˜‰

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s