Het was weer zover…

Het stond al twee weken aangekondigd maar gisteravond was het dan zover; Brace (wie? BRACE!) was in tha house. Nou ja, niet hier maar bij de M-markt (even zo…straks krijg ik de reclamecommissie nog op mijn dak).

Jawel…het was weer eens zover. Begint eentonig te worden he? Maar goed, beloofd is beloofd dus pa en ma mochten weer met de kids op stap. Dit keer hoefden we niet te smeken of te dreigen met computerstraf, Mies stond al klaar bij de voordeur (bel de krant!) Haar haren zorgvuldig gekamd want o ze zou eens met hem op de foto kunnen zeg! In haar portemewattes rinkelden wat bij elkaar geschraapte euromunten. Want wanneer Brace himself zou signeren moest ze natuurlijk wel een cd-single hebben!

In tegenstelling tot het concert van Djumbo was het nou druk. Opgedirkte pubermeiden die hysterische gilletjes lieten horen. Typisch was nu ook dat de meerderheid van de mannelijke toeschouwers lichamelijke mankementen hadden. Aan het benenwerk wel te verstaan. Tijdens het lopen veerden ze zo door hun knieΓ«n dat het er op leek dat ze hun kruis zouden schuren aan de vloer terwijl het goud om hun nek op de maat van hun passen meehobbelde. Dit ging gepaard met een blik waar je de kriebels van kreeg. Zogenaamd stoer maar eigenlijk ontzettend lachwekkend.

Op de eerste tonen van de muziek begon de massa te bewegen en ging men helemaal op in de muziek. In de lucht hingen ontelbaar veel mobieltjes om foto’s te knippen van hun held. Na vier nummers was het weer zover…de kas moest gespekt worden en Brace zocht een plaats aan de signeertafel. Binnen een mum van tijd braken er ruzies uit in de zaak. Ik vond het beangstigend. Zoveel beveiligingsmensen waren er niet en zeker niet om op tijd er bij te zijn. Ik hield mijn kids dus goed in de gaten. Zou ik ze grijpen en vertrekken? Maar gelukkig werd het stil al verdween de grimmige sfeer niet.

Terwijl Stef en Mies het podium opkwamen om een handtekening te bemachtigen, vond ik weer een plaats vooraan bij de hekken en zorgde ervoor dat ze thuis nog eens lekker konden nagenieten van die gekleurde pixels. Bij de kassa stuurde een moeder van een klasgenootje haar dochter naar de infobalie om te vragen of ze een aanplakbiljet mocht hebben. Terwijl zij stond te wachten op antwoord (want het meisje moest toestemming vragen aan haar baas en hij op zijn beurt weer aan zijn baas) vroeg ik het aan de caissière. Die aarzelde een tel maar zei dat het goed was. Andere fans zagen dat en al snel volgden ze ons voorbeeld. Binnen een mum van tijd waren alle biljetten van eigenaar veranderd.

Dolgelukkig gooide Mies onderweg haar armen om me heen.

Werd ik daar toch zo maar emBRACEd

Advertenties

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zΓ‘l tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2005. Bookmark de permalink .

0 reacties op Het was weer zover…

 1. Yvonne zegt:

  You did it again!

  Goedso. πŸ™‚

 2. Emmelinda zegt:

  Yeah…ik denk dat ik toch maar een sollicitatiebrief naar de Story schrijf ofzo πŸ˜‰ Maar volgende keer neem ik wel oordopjes mee. Wat een rotherrie 8)

 3. leejo zegt:

  Ik heb nu toch het vermoeden dat ik echt een ouwe L*L aan het worden ben Brace? nooit van gehoord πŸ˜• maar ja als je onze kinderen verteld over bv Johnny Halliday, of een andere artiest uit onze jeugd zeggen zij op hun beurt WIE?, en zo zal het wel blijven gaan.

 4. Emmelinda zegt:

  Ik had hetzelfde bij die naam. Het zei me ook niks. Maar toen ik die liedjes hoorde wist ik het. Ken je “Moppie”? Da’s nog niet zo oud maar een grote hit voor hem.

  Ja hihi, dat is waar. Het is dat ik nog steeds veel oude plaatjes laat horen hiero, dan leren ze die ook meteen kennen en ik kijk regelmatig mtv en tmf…zo blijf ik een beetje bij πŸ˜‰

 5. Yvonne zegt:

  Ooohw, ik durfde het niet toe te geven dat ik nog nooit van die vent gehoord had, haha! Maar moppie ken ik wel. Helemaal toppie in mijn koppie. Dat is toch geen rotherrie? πŸ˜‰

 6. tycho's mama zegt:

  Ik geef het gewoon toe: ik ken hem echt niet! Maar dat geeft niet, je meiden zijn weer he-le-maal gelukkig!!! Wat zullen jullie een lekker weekend hebben, want na deze actie van jou doen ze natuurlijk ALLES voor je…… πŸ˜‰

 7. remco zegt:

  aaaaaaaa gatvrrrrrrrr moppie wat en takkuh nummer 😦

  en oordopjes ???? je wordt echt oud πŸ˜›

 8. Marika zegt:

  Je hebt het er maar druk mee om al die idolen op te zoeken voor de kids hehehe πŸ˜€

 9. Fre zegt:

  Huppa….daar ging je weer, who’s next hehe πŸ˜‰

 10. Liesbeth zegt:

  wat een leven met al die beroemdheden..alhoewel ik hier echt nog nooit van gehoord heb…

 11. epie zegt:

  jee wat lijkt michelle in die houding op jou
  en wat stefiie betreft , die veel van je broer ,
  ach volgend jaar is hetweer anders maar t is leuk om
  te zien
  sjasje staat michelle leuk

 12. epie zegt:

  en waarom loopt die mevrouw met een plaat voor de kop ?

 13. MIEP zegt:

  En ja hoor, ze krijgt het weer voor elkaar!

 14. just me zegt:

  top en super leuk voor je kinderen!!

  leuke foto btw… πŸ˜€

 15. Nicky zegt:

  Ook ik had nog nooit gehoord van Brace… ‘Moppie’ ken ik wel, ben er niet kapot van…. Dochterlief schijnbaar ook niet! Da’s boffen! πŸ˜‰

 16. CharLi zegt:

  Wou even laten weten dat ik er weer ben (zie mijn log)
  kom morgen even uitgebreid bijlezen bij je!
  wens je een goede nacht toe en tot ziens maar weer!

  liefs lianne

 17. Emmelinda zegt:

  @Yvonne; Nee grinnik…DAT nummer vind ik ook geen rotherrie. Maar helaas zong ie dat nummer niet πŸ˜‰

  @Tycho’s Mama; Was het maar waar. Ze hebben zich flink misdragen. Deze week doet mama alleen maar wat ze moet doen om ze op school en thuis te krijgen en that’s it. GRRRR (was naar hen toe hihi)

  @remco;Ik vind het nepmuziek. Maar datroep ik niet te hard. Ze (de platenbizz) noemt hem een multitalent. Nou had je dat multitalent ongeinteresseerd moeten zien zitten om handtekeningen te geven…bleergh

  @Marika; Ja hihi, nog ff en ik ga het leuk vinden. Sluit ik me bij groupies aan enzo hahaha 8)

  @Fre; Ik ben al wezen kijken of er een nieuw mini-concert aangeplakt stond. Hahaha hoezo ik ben erg? 8)

  @Liesbeth; Ik kende die nummers van de kids. Maar ik heb weer voor 20 jaar genoeg gezien en gehoord ghehehe πŸ˜‰

  @epie; grappig om te zien he? Soms lijkt de een weer meer op mij en dan weer helemaal niet. Stelletje kameleons 8)
  Stef heeft dat jasje in het zwart en ik vind het nou al spijtig dat ze volgend jaar niet meer passen *jank*. Maar goed, misschien hebben we dan weer iets leuks gescoord πŸ˜‰

  Waarom die mevrouw een plaat voor d’r hoofd heeft? Tsja…ze werkt bij M-Markt 8)

  @MIEP; Hahaha goed he πŸ˜‰

  @Just me; Thanks! Ja ik vond het ook leuk voor de kids. Mies had het er al dagen over. Voor mij had het niet zo gehoeven ghehehe. Maar ik heb er wel gelachen. Dus ik ben blij dat we gegaan zijn πŸ˜‰

  @Nicky; Hier idem dito. Door de kids komen dat soort dingen dus binnen maar ik vind het van die nep-muziek (sollie fans). Ben ook niet dol op Ali B (brrr).

  @CharLi; Ha gelukkig! Ik hoop dat je pc het nou blijft doen. Ik kom zo snel mogelijk je log inspecteren πŸ˜‰

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s