Parkeerterreur…

Omdat we midden in de stad wonen krijgen we dagelijks te maken met de auto’s van andere mensen. Veel auto’s. Da’s logisch. Maar wel vervelend. *Knikt*. Vooral wanneer ze voor onze deur parkeren om eens lekker (zonder parkeermeters te hoeven bijvullen) te gaan winkelen. Of om te gaan werken.

Niks mis mee natuurlijk maar wanneer we zelf boodschappen gehaald hebben moeten we eigenlijk een paar straten verder parkeren omdat de straat volstaat met gekleurd blik van anderen. *Slaat theatraal een hand tegen het voorhoofd*. We slepen ons daarna een breuk met de levensmiddelen. Moeten-we-eigenlijk schreef ik want Marc parkeert de auto gewoon even op straat. Lekker aso. Die ene keer per week mag dat wel. Lekker puh. Een vrouw van hier in de buurt zet zelfs pylonen op het (onzichtbare) parkeervak voor haar deur tijdens haar afwezigheid.

Maar we hebben ook wel pret met dat autogebeuren. Zie ze s’morgens of op een drukke zaterdag eens voorbijcirkelen. De hele wijk kammen ze uit op zoek naar een mooie parkeerplaats. Ze lijken wel roofvogels op zoek naar een vette prooi. Ogen geΓ―rriteerd gefocust op het trottoir. Immers…iedere voetganger zou op weg kunnen zijn naar haar of zijn auto. Met draaiende motor wachten ze hun kansen af of rijden zachtjes mensen achterna om maar als eerste de vrijgekomen plek in te kunnen pikken.

Stef en ik vinden dat prachtig. Net zoals in de parkeergarage in de stad spelen we hier ook een spelletje. We lopen richting onze auto. Zij blijft op de stoep lopen, ik ga langs de achterkant van onze auto af naar de bestuurderskant………om elkaar weer te ontmoeten aan de voorkant en samen verder te lopen naar de overkant en verder de wijk in te verdwijnen om ons daar te bescheuren van het lachen! De auto die ons langzaam achterna gereden is moet helaas (voor hem/haar) afdruipen.

Ghehehe ja ik weet het. Flauw. Maar oooooo het voelt soms echt ff lekker om zoiets uit te vreten! Ik kan er niks aan doen…

..zulke dingen gaan bij Stef en mij AUTOmatisch!

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zΓ‘l tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2005. Bookmark de permalink .

0 reacties op Parkeerterreur…

 1. leejo zegt:

  Hahahaha ik zie het helemaal voor me, maarre ik ben wel blij dat ik een garage heb. πŸ˜‰

 2. Emmelinda zegt:

  Ja daar mag je zeker weten blij mee zijn! Als je dat gestuntel hiervoor het raam ziet. Proberen ze een dikke slee te parkeren op een plekkie waar een Smart in zou passen. En onze auto staat er dan voor of achter πŸ˜• Dan houden we onze adem in πŸ˜‰

 3. Marika zegt:

  Lijkt me wel irritant ja dat anderen voor jouw deur parkeren en je zelf een eind verderop moet gaan staan. πŸ˜• Is hier ook zo hoor, bij mij staat ook vrijwel iedere dag de auto van mijn buurjongen op ‘mijn’ parkeerplaats. Ik heb zelf geen auto maar ja wel lastig als er visite komt die hun auto niet kwijt kunnen.
  Of dat ze denken dat ik bezoek heb vanwege die auto en snel doorrijden hehehe. 8)

 4. Martijn zegt:

  aaaaahhhh ik ken het. Tot twee straten vanaf het centrum gezien is het hier betaald parkeren, dus mijn straat net niet. Als ik weg ga smorgens duikt er achter mij meteen iemand op mijn warmgehouden plekkie. En als ik weer thuis kom is het net andersom. Hier in de straat parkeren voornamelijk mensen die in de stad werken en dus de auto de hele dag laten staan. Ik kan me er redelijk aan ergeren. Als ik vrij ben heb ik dus vaak een probleem als ik even met de auto weg ben. Er is dan vaak nog maar 1 optie, op de stoep (waar nog niet eens een kat kan lopen omdat er bomen midden op de stoep staan) en dat heeft mij vorig jaar een record aan cjib overschrijvingen opgeleverd…. 12 totaal 😦 😦
  12 x teveel geld 😦

 5. Emmelinda zegt:

  @Marika; Hahaha dat kan ook wel eens handig zijn wanneer je geen zin in bezoek hebt! Maar het is echt irritant. sÁvonds halen we de auto wel weer terug. Die heb je toch het liefst voor je deur.
  Net zoals bij jou staan hier dus ook de auto’s van alle buren om de beurt voor de deur. Maar goed, doen we zelf ook wanneer er daar plek is. Daar kijkt niemand je op aan. SΓ‘vonds, wanneer de winkels dicht zijn en de kantoren gesloten is het net een soort schuifspel. Alle auto’s worden weer op de juiste plek, voor het juiste raam gezet ghehehe.

  @Martijn; Ja hihi…vooral wanneer je swinters moet krabben staan ze vervelend achter je te ronken he (de auto’s ghehehe) en voel je je behoorlijk opgelaten. Maar ze laten niet los. Net alsof je een vette prooi bent.
  Zoals jij het schrijft is het hier dus ook. Die auto’s staan er vaak de hele dag. Veel van die auto’s herkennen we ook. We weten hoe laat de eigenaar terugkomt zodat we onze eigen auto terug kunnen zetten.

  Het is irritant maar er is niet veel aan te doen. Ze hebben van de gemeente uit eens het idee gehad om er geld voor te vragen. Moesten we zelf betalen maar hadden geen recht op die plaatsen. Je snapt wel dat daar bezwaar op gemaakt werd πŸ˜‰

 6. epie zegt:

  hihi en mijn assobak dan

 7. Emmelinda zegt:

  Whaahaa die zou hier de hele straat bezetten. Of bedoel je niet die grote blauwe? πŸ˜‰

 8. Spinnetje zegt:

  Flauw, maar wel erg leuk. Ik doe het ook weleens. Zie ik een auto aankomen, op zoek naar dat ene plekje, wacht ik met starten en wegrijden tot ze verdwenen zijn. Heel gemeen, maar toch ook wel leuk.
  Ook wij hebben een aantal jaren in de stad gewoond, op steenworp afstand van een voetbalstadion. Af en toe zo irritant. Vooral in het weekend als er wedstrijden gespeeld werden. Kom je terug uit je werk en wil je gewoon lekker naar huis, mag je eerst heel veel rondjes rijden om vervolgens je auto zo’n zes staren verder te parkeren! Zo frusterend.

 9. Emmelinda zegt:

  JAAAAAAAAAAAAa hebben wij hier dus ook. We moeten eerst in het programmaboekje kijken wanneer er een wedstrijd gespeeld gaat worden anders moeten we de tijden aanpassen en pas laat naar huis terug gaan. Dan staat hier dus echt ALLES vol.

 10. Spinnetje zegt:

  staren=straten. sorrie.

 11. Emmelinda zegt:

  Hihi ik begreep het… πŸ˜‰

 12. Martijn zegt:

  van die “P.C. Hoofd” tractoren πŸ˜‰

 13. Emmelinda zegt:

  Hihi ja die mogen daar niet meer he? Ghehehe

 14. Spinnetje zegt:

  Reed van de week door ons oude buurtje heen en langs de weg van het stadion zijn nu ook parkeerplaasten. Hadden ze heel wat jaren eerder moeten doen, had mij een hoop irritatie bespaard!

 15. Emmelinda zegt:

  Ja inderdaad! Ik heb begrepen dat de parkeergarages ook gewoon open zijn hiero maar of ze moeten betalen weet ik niet. Ik denk dat ze toch gewoon het liefst de auto zo dicht mogelijk bij het stadion willen hebben. Ergens begrijpelijk…wanneer wij naar een andere stad gaan zoeken we ook geen parkeerplaats mijlenver van het centrum op πŸ˜‰

 16. epie zegt:

  nee dan slijren de bandjes van je rollator zo weg

 17. Emmelinda zegt:

  Whaahaa sssst niet verraden 8)

  Daarbij…heb jij na het vullen van je maag wel eens ver gelopen? Is ongezond…rollen die hambo’s zo in je maag 8)

 18. epie zegt:

  tja waar jij heerlijke hambo s haalt moet je ook betalen

 19. Emmelinda zegt:

  Ja maar zoooo lachwekkend weinig. We liggen iedere keer weer in een deuk om dat bedrag! hahaha. Die worden nooit rijk daaro! 8)

 20. Emmelinda zegt:

  Ik ga maffen! Welterusten! πŸ˜€

 21. Fre zegt:

  mijn straat staat ook altijd helemaal vol met centrumgasten, echt te erg voor woorden. Zie dat jij dat OneStat geparkeerd hebt op je weblog, net als heel veel anderen, maar dat trekt je hele log uit ’n vak, moet nu echt over mijn schouder kijken als ik mijn verhaaltje wil schrijven bij je…*grin*

 22. Emmelinda zegt:

  Dus jij moet ook altijd slepen met boodschappen?
  Vreselijk he? En het went nooit he?

  Goed dat je het zegt. Ik ga het even anders doen πŸ˜‰ Ik zou niet willen dat je je schouder verrekt bij het loggen hahaha 8) Thanks πŸ˜€

 23. Marjan zegt:

  Goedemorgen Emmelinda.
  Ik kan me voorstellen dat het heel irritant moet zijn als de hele straat vol komt te staan met auto’s van mensen die de stad in gaan.
  Wij hebben vroeger vlakbij de Gamma gewoond.
  Ik kon me op zaterdag dan altijd heel erg vermaken om al die mensen die veels te veel hadden gekocht en het nooit in hun auto konden krijgen.
  Ik wens je een fijne dinsdag toe.
  Groetjes van Marjan!

 24. Jeannette zegt:

  Haha..je moet er maar een grap van maken..van dat parkeer tereur πŸ˜‰

 25. gea zegt:

  nou goedemorgen het is weer dinsdag en wat gaat de tijd snel he’
  nou ik kom je en warme fijne dinsdag toewensen liefs πŸ˜€

 26. Miek zegt:

  Parkeervakken????????????????Wat zijn dat?????????
  Die hebben we hier niet. πŸ˜€
  Maar ik kan het me helemaal voorstellen dat je er af en toe simpel van wordt.

 27. Liesbeth zegt:

  Owwww was jij dat met je dochter ? 8)
  maarre, ik herken het wel. Yhad laatste ruzie in de parkeergarage. Ik wilde weg (lees= er kwam een plekje vrij) en er stonden 2 auto’s achter me te wachten op mijn plekje. Maar ik kon er dus niet uit vanwege die 2 auto’s. En ze widlen geen van beiden aan de kant want dan zou “die ander” de plek inpakken. Dan niet zei ik toen, en ben er maar bij gaan zitten. πŸ™‚

 28. CharLi zegt:

  Echt lastig, als je niet voor je deur kan parkeren en hartstikke leuk dat je samen met je dochter wraak kunt nemen op de mensen die jullie plekkie in pikken hihhihi ik zou die gezichten van die mensen wel eens willen zien als je weer verder loopt met Stef… πŸ˜‰ πŸ˜€

 29. angel zegt:

  ben geloof ik toch blij dat ik in een dorp woon.. parkeer onze auto gewoon in de voortuin en de auto’s van de kids staan op straat bij de achtertuin πŸ˜€ ( we hebben er 3 8) we hadden er 4 maar mijn auto is weg πŸ˜€ )

 30. Tina zegt:

  Nederland heeft veel te veel auto’s…. en de mensen gaan te weinig op de fiets of met het openbaar vervoer.
  Gelukkig komen dit soort perikelen bij ons niet voor, maar ik begrijp dat je het vreselijk vindt.
  Ik kom je een fijne dinsdag wensen, groetjes van Tina πŸ˜€

 31. Cycli zegt:

  Gemeen ding hahahahaha

 32. Emmelinda zegt:

  @Marjan; hahaha jaaa het IKEA-gevoel! Dat vind ik ook altijd zo lachen hahaha. Het lijkt in de winkel maar zo’n beetje maar ondertussen…. πŸ˜‰
  Ik wens jou een hele fijne dinsdag toe! Groetjes!

  @Jeanette; Hihi daarom. We blijven het positief zien. Er is toch niks aan te doen πŸ˜‰

  @Gea; Ja nou…times flies when you’re having fun πŸ˜‰ Fijne dag!

  @Miek; Whaahaa die wil je niet zien zeker 8) πŸ˜‰
  Ja het is echt ongelooflijk. Sta je je spullen in te laden en achter je hoor je het ronken van de motor. Staan ze alweer te wachten op jouw vertrek…aaargh πŸ˜‰

  @Liesbeth: Whaahaa onnozel toch eigenlijk he? Maareh..hoe is dat afgelopen dan? Eentje zal er toch moeten verdwijnen?

  @CharLi; Nou ik eigenlijk ook wel want ik durf dan niet meer achterom te kijken. Zo’n held ben ik dan ook weer ghehehe. Maar ik kan me er iets bij voorstellen. Maar ze kunnen niks zeggen want ik heb niet gezegd dat ik weg zou gaan met de auto. Ze zijn me uit vrije wil gevolgd πŸ˜›

  @angel; ja daar kun je wat dit betreft heel blij om zijn. Het heeft allemaal zijn voor en zijn nadelen. Maar dit vind ik een groot nadeel. Wanneer ik bij iemand in een rustige straat ben verbaast het me altijd dat ze zo maar voor de deur kunnen parkeren. Zo zijn we al gewend dat we een blokje om moeten rijden πŸ˜‰

  @Tina;En ergens kan ik het ze ook niet kwalijk nemen. De trein is zo’n pretje niet. Net veevervoer. NEt als de bussen hier in de stad. Heb je wel eens in een bus gezeten wanneer het geregend heeft? Dan stinken mensen ghehehe. De ramen beslaan en als je al kunt zitten is dat geen pretje. Ik ga normaal gesproken op de fiets. Ben ik overal sneller dan met de auto. Maar goed…boodschappen doen is en blijft dan extra vervelend πŸ˜‰
  Ik wens jou ook een fijne dinsdag toe! Groetjes!

  @Cycli; Wie ik? *fluit en kijkt onschuldig om zich heen*

  @Jolanda; πŸ˜‰

 33. gonny zegt:

  hoiii heb jij da nou gedaan met die links??

 34. gonny zegt:

  Fijne dinsdag he! πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

 35. Emmelinda zegt:

  @gonny; Ja hoor, die heb ik meteen voor je goedgezet ghehehe. πŸ˜‰ Je had het eigenlijk prima gedaan alleen moet je er goed op letten dat je alles wat je opent met een [ ook weer sluit met een ] πŸ˜‰ Daar zat de fout.

  Whaahaa…fijne dinsdag terug πŸ˜› (met tong 8) )

 36. henriette zegt:

  Ik woon in een klein dorp, en hier is het ook al gelazer. Niet met verkeer wat niet bij ons in de straat thuishoort, maar juist met wat er wel thuishoort. Wij hebben een parkeerplaats met zo’n 20 vakken voor ons huis, maar die zijn zo vol als je bedenkt dat de meesten 2 auto’s hebben, en sommigen zelfs 4 per gezin!

 37. Emmelinda zegt:

  @Gonny; Graag gedaan he πŸ˜‰ Als er iets is hoor ik het wel πŸ˜‰

  @henriette;Ja inderdaad…dat zegt dus ook niks of je nou in een stad woont of in een klein dorp! En ze willen allemaal de auto voor de deur. Is dat bij jullie ook een soort stoelendans maar dan met auto’s?

 38. henriette zegt:

  Yep, het ene moment zie je een auto op de stoep staan, het andere moment in een vak wat net is leeggekomen. Moet we lzeggen at er hier wel eens boetes zijn uitgedeeld, dus niemand staat graag op de stoep πŸ˜€

 39. Emmelinda zegt:

  Nee haha dat begrijp ik. Dat is zonde van het geld. Hier kijken ze wel eens maar ze schrijven niet altijd. Een kennis van mensen uit de straat zet ‘m wel altijd op de stoep. Zo irri want niemand kan dan meer door. Onze buurman is er een keer voor beboet en sindsdien ergeren we ons dood aan dat gedrag. We trekken volgende keer de politie eens aan z’n jasje ghehehe 8)

 40. Juist! zegt:

  haha, wat een hobby om t ehebben πŸ˜› 8)

 41. Emmelinda zegt:

  Maar dit keer wel een GRATIS hobby 8)

 42. Juist! zegt:

  haha, leed vermaak mag op zijn tijd dus wel 8)

 43. Emmelinda zegt:

  Van mij wel hoor, ghehehe πŸ˜‰

 44. Juist! zegt:

  haha, vin dik ook, als ze er problemen mee hebben moeten ze maar ergens anders rondjes gaan rijden πŸ˜‰

 45. Emmelinda zegt:

  Zo is dat. Ik heb ze ook niet gevraagd om als een hondje achter me aan te komen. Ik heb niet eens naar ze gekeken! Lekker puh 8)

 46. Natazz zegt:

  Ik geloof dat ik blij ben dat ik niet in de stad woon. haha. En die geintjes zijn altijd leuk, daar ben ik ook altijd voor in. πŸ˜‰

 47. mir zegt:

  Owwww..was jij dat??? Nou bedankt… πŸ˜• πŸ˜‰

 48. Hhahah ik ken dat! Wij hebben het regelmatig. Maar dan zetten we de zware boodschappen in de auto om hierna nog even snel naar de kruidvat te gaan. En boos dat ze dan kijken gne gne gne. Of bij de Ikea is ook leuk. Dan willen die mensen bij de trap parkeren dicht bij de uitgang. Schut je nog van dat je niet weggaat gaan ze hun knipperlicht uit doen hahahhaha

 49. gonny zegt:

  Hahahahaha is leuk jaaaa , zolang ze ’t maar niet bij mijdoen hahaha

 50. Yvonne zegt:

  Ik trap daar niet in. Ik zie zoiets van mijlen ver al aankomen. Het zou mijn grap kunnen zijn. Dus.

 51. Jaap zegt:

  hahahaha πŸ˜€ eh… héél eh…. VERKEERd! 8)

 52. Emmelinda zegt:

  @Natazz; Wat dat betreft wel hihi. In de stad wonen heeft ook zo zijn voordelen. Genoeg mensen om te plagen bijvoorbeeld ghehehe 8)

  @mir; GheheheSollie….we zullen het nooit meer doen….

  …maar ook niet minder 8)

  @Erwin & Marianne;Whaahaa jaaaa dat is ook leuk! Wanneer je dan echt naar je auto loopt zijn er al een paar blij…om dan teleurgesteld weer af te druipen. Al hebben we dat natuurlijk zelf ook wanneer we op een parkeerplaats in de stad een plekkie zoeken πŸ˜‰
  Maar ook wanneer we met de stofzuiger naar de auto lopen om ‘m eens netjes voor de dag te laten komen blijven ze met draaiende motor staan…alsof we Fikkie uit gaan laten ghehehe πŸ˜‰

  @Gonny; Wacht maar…hoe laat komt dat blauwe busje ook weer? Ghehehe 8)

  @Yvonne; Hahaha ja dat is altijd makkelijk wanneer je zelf dingen uitvreet he? Dan zie je grappen van een ander gewoon aankomen ghehehe πŸ˜‰

  @Jaap; Hahaha jaaaaa VERKEERD! Die had ik ook kunnen gebruiken! Weet je, je zou een weblog moeten beginnen! πŸ˜› πŸ˜‰

 53. Alida zegt:

  Wat een pestkoppen zijn jullie, maar wel lachen πŸ˜€ Ik ben blij dat ik niet direct in het centrum woont, want wat een ramp met dat parkeren. Heb gelukkig een oprit waar ik mijn auto kwijt kan, dus voor mij altijd plek πŸ˜‰ πŸ˜€ Want ook al woon ik niet in het centrum, ook hier zijn te weinig parkeerplaatsen. Komt omdat elk huishouden tegenwoordig minimaal 2 auto’s heeft πŸ˜•

 54. Emmelinda zegt:

  Pestkoppen? Wij? Ghehehe 8)

  Maar je hebt gelijk, wat dat betreft zijn ook mensen buiten de stad de dupe. Dat mis ik echt hoor, een oprit. Als je soms dat gestuntel voor je auto ziet hou je je hart vast. Proppen ze een grote auto in een veel te kleine parkeerplaats. Lukt natuurlijk niet maar ze gaan wel rakelings langs je auto af. Pffff.

 55. remco zegt:

  ooooooooo zijn jullie die #$%%@@#$$%%# waar ik voor niks op sta te wachten

  whahahhahahahahaha schitterend ik zou het ook doen heerlijk
  πŸ˜€

 56. Emmelinda zegt:

  Giechel πŸ˜‰ Het is zo lekker stout! Stef is 9 maar nou al verpest. Ik hoef haar maar aan te kijken en ze begrijpt helemaal wat ik van plan ben ghehehe πŸ˜‰

 57. omabommel zegt:

  leuk!!!! ik zie het zo voor me, maar gelukkig hebben wij dat probleem niet, we wonen in een met kranten dichtgeplakt gat, dus lekker je eigen auto voor de deur.

 58. Emmelinda zegt:

  Oh heerlijk! Het is dat het me nog niet erg genoeg is om te verhuizen. We zitten hier veeeeeels te lekker. Maar soms…..aaargh! 😦

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s