Vergelijkend warenonderzoek

Photobucket - Video and Image Hosting

Een kind krijgen is voor veel mensen het mooiste moment in hun leven. Wat je echter als nieuwbakken ouder niet realiseert is dat je, na het verwijderen van de moederkoek, ongewild het leven van "het grote vergelijken" ingerold bent.

Het begint al wanneer de kleine telg ligt uit te puffen van alle commotie om zich heen. Het kraambezoek buigt zich kirrend over de nieuwe aardbewoner en fronst het voorhoofd bij het bedenken op wie de kleine lijkt. Net alsof ze geen beschuit mogen eten wanneer er niet gelogen wordt over op wie dat gerimpelde, (vaak) kale hoofdje nou eigenlijk lijkt.

Dan, het vruchtwater heeft pas net de baarmoeder verlaten, zit een select gezelschap klaar om je unieke kind af te kraken te vergelijken met de rest van alle (even unieke) baby’s. Juist; het consultatiebureau! De perfecte instelling om je vertrouwen de grond in te boren en een onzeker hoopje van een ouder te maken.

Maar vlak collega-ouders niet uit. Tjemig, wat zijn zij er in gespecialiseerd om falen van hun kind te verbloemen en jouw kind af te schilderen als een nietsnut. “Kan die van jou dat nog niet? Ohhh dat deed die van mij al met drie maanden!”

Mocht je al die verschrikkingen doorstaan hebben *applaus* dan is er ook nog zoiets als het boekje “Oei, ik groei”. Echt DE leidraad voor iedere onzekere ouder. Na 1 maand moet je kind dit kunnen *leest rijtje van 3 dingen op die een kind technisch gezien pas na 3 maanden kan*. Na drie maanden klop je vast vol schuldgevoelens aan bij het eerder genoemde consultatiebureau omdat je denkt schandalig gefaald te hebben.

Ouders met kinderen hebben ook de neiging om alles wat hun kind kan tot in den treuren *vraagt zich af waar die treuren dan liggen* aan anderen voor te leggen. Op zich geheel begrijpelijk want iets nieuws is natuurlijk een mijlpaal voor de ouders. Zijn eerste glimlach (al was het een stuiptrekje), zijn eerste keer omrollen, zijn eerste fruithapje of zijn eerste keer omrollen. Compleet met foto’s natuurlijk.

Laatst hoorde ik iemand vertellen dat haar kind echt de streken van zijn vader had. Wonderlijk dat dit al zichtbaar was want het kind was pas een half jaar oud! Zeg nou zelf; wat kan zo’n kind nou allemaal? Hij ligt de hele dag te slapen, kwijlt, brabbelt vaag, poept, zuipt, boert, jankt, is compleet hulpeloos met aankleden en persoonlijke verzorging en heeft vooral een obsessie voor borsten.

Hmmz, nou ik het zo nalees had ze inderdaad gelijk;

Het kind lijkt inderdaad vreselijk veel op zijn vader!!!

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2006. Bookmark de permalink .

133 reacties op Vergelijkend warenonderzoek

 1. Colinda zegt:

  Goedemorgen,….

  Allemaal zo herkenbaar ,…hahahhaha,…en het ergste is dat je daar automatisch aan mee doet als jonge moeder ,….maar goed van je fouten leer je toch ,…althans dat wordt gezegd .

  Ik zelf heb dat nooit echt gedaan hoor ,….mijn kind vergelijken met andere,….maar goed het werd wel met mijn kind gedaan,…snik,snik,…mijn moto is echt elk kind doet alles op zijn tempo en manier en uit eindelijk worden ze toch allemaal groot en doen ze allemaal zo hun eigen ding en hebben allemaal zo hun streken ,….hahahhahaa,…..

  en wat papa betreft ,…ja logisch toch dat ze daar in het begin het meeste op lijken ,…qua zuipen,slapen en jammeren bedoel ik dan hé ,…hahahhahaha,..

  Fijne dag verder en een Dikke Knufffff,……

 2. Emmelinda zegt:

  Haaai meissie,

  Ja klopt, in het begin is het leuk om het over die babies te hebben al was ik daar snel van genezen. Ik had toen twee vriendinnen met babies van dezelfde leeftijd als Mies. Het kon nergens anders meer over gaan dan krampjes en natte luiers. Gék werd ik er van. Het hoeft heus niet altijd over de AEX-index te gaan ofzo. Maar pffff er zijn dan ook nog andere dingen. Toch?

  Vergelijken doe ik nog steeds. In mijn hoofd. Een beetje als richtlijn om te zien of je kind ergens een zetje nodig heeft. Maar gezond vergelijken.

  En vooral bij de tweede leer je pas echt dat ieder kind uniek is en dat ze het inderdaad allemaal op hun eigen wijze doen. Uiteindelijk, wanneer ze zo’n jaar of 5 zijn, doen ze vrijwel hetzelfde. En dan heb je natuurlijk weer de puberperiode. Doen ze weer hele andere dingen hahaha.

  Giechel..ik denk dat ik geen vriendjes maak met die alinea 😛 hahaha maar ik laat het mooi staan hahaha
  Jij ook een hele fijne dag! Dikke knuffff terug!

 3. remco zegt:

  het si zoooo simpel het is gewoon een cirkel door al dat vergelijk worden de kids daarmee groot gebracht en dus vergelijken ze zichzelf weer met anderen tot ze kids krijgen en omdat ze niet anders weten dan dat je moet vergelijken *anders tel je niet mee * gaan ze kids ook vergelijken en die kids worden daarmee opgevoed en….. affijn je snapt ik vergelijk niks * ik heb niks om te vergelijken 😉 *

 4. Emmelinda zegt:

  Ja het blijft inderdaad…dat vergelijken. Daarom zijn er ook steeds weer zwarte schapen die er niet bijhoren en uitgelachen worden. Gewoon omdat ze slimmer zijn of ergens in uitblinken en niet met de grijze massa meelopen 😉

 5. remco zegt:

  zoals ……… JIJ 😉

 6. Emmelinda zegt:

  Hahaha ik ben soms ook een schaap. Maar vaak doe ik dat expres. Gewoon om dingen anders dan anderen te doen 😉 *blaat*

 7. Natas1970 zegt:

  Hahahaha, het is allemaal weer zooooo herkenbaar! Zodra je kenbaar maakt zwanger te zijn is iedereen helemaal blij en vrolijk. Eenmaal het kind “geworpen” begint het commentaar. Mooie krullen heeft ie hè? Jaaaaa, maar dat valt allemaal weer uit! En “wacht maar tot ie gaat kruipen”, daarna komt natuurlijk: “wacht maar tot hij kan lopen”. Als ze alles eten: “Ja, die van mij ook, tot ze twee werden daarna aten ze niets meer”
  Je wordt er toch niet goed van? Alsof het gewoon niet mag gaan, zoals het gaat.

 8. Emmelinda zegt:

  Ja grinnik…psies. Pas op dat die van jou niet meer kan en zegt dan die van een ander want oeioei dan ben je verkeerd bezig! Mies was ook heel stevig toen ze geboren was. Kon je goed zien dat ze het goed naar haar zin had qua eten hahaha. Net zo’n michelinpopje weetjewel. Ikke trots met mijn mooie baby, was het eerste wat ze zeiden:”Oh dat vet gaat er wel af wanneer ze gaan lopen”. Terwijl ik bij Stef commentaar kreeg dat ze zo magertjes was…aaaargh!

  Overigens had ik de zwangerschap ook mooi kunnen betrekken hierbij want daar weet men het ook altijd beter. “Oh bij mij….”

 9. Anoniem zegt:

  We hebben ons vorogenomen dat zo min mogelijk te doen; die competitie strijd tussen ouders. Echt walgelijk vind ik dat.
  Maar ja……ook ik betrap me er soms op…
  ssssssssssssssssst.
  Zo lijk ik op mijn vader, en wil ik dat ook en lijkt Jelle op mij en Minke op Henk; en ook dat willen we.. 😉

 10. Emmelinda zegt:

  Ik was ook zo klaar met die vriendinnen. Het ging nergens anders meer over dan over vergelijken enzo. YAK. Tuurlijk doe je dat onbewust met je eigen kids ook. Wanneer ze erg afwijken van een bepaald iets ben je toch bang dat ze er later om uitgelachen te worden. Of zoiets.

  Hahaha ja voor jezelf die dingen vergelijken vind ik ook grappig. Frappant zelfs. Wat is het gaaf om te zien hoe de natuur (wat natuur, we hebben zelf met genen gegoocheld) dat regelt. Mies lijkt op haar vader en Stef is gekloond.
  Dat laatste hoor ik dus regelmatig. Niet omdat de mensen nu ook nog graag willen vertellen wie op wie lijkt maar omdat het zo frappant is hahaha.

 11. Anoniem zegt:

  Ik kan hier niet over mee praten want heb geen kids..wel snoezerige katjes :-)…nee maar volgens mij als zo kindje nog klein is kan je toch helemaal niet zien van wie die zijn of haar karakter heeft?

  Nee ik kreeg er geen abotje bij hoor haha en 5 kilo vind ik wel netjes hoor..vind het op zich wel beter dat er iets meer bij zit want ging toen alleen maar omlaag met het gewicht.Nou emm ik word er echt heel moedeloos van hoor..denk je die tanden zijn eruit dan rust in de tent dus mooi niet..leef nu op een doosje asprines tis niet goed weet het maar het helpt me er wel ff doorheen tot een donderdag
  Nou hopen maar het dat de zon een keer echt goed doorkom zou heerlijk zijn

  Dikke knufff

 12. Emmelinda zegt:

  Hihi, lijken de katjes op hun moeder of op hun vader. Geintjuhhhh

  Ik heb in ieder geval nog nooit een baby van een half jaar zien pianospelen of discussies voeren hahaha. Ja op filmpjes die bewerkt waren.

  Ik vind het echt heel sneu voor je. Komt dat omdat je vorige week pas geweest bent en de boel aan het genezen is of is het hetzelfde als voor de behandeling? Ik hoop dan ook heel erg dat je er na donderdag vanaf bent. Ik geloof goed dat je een doosje aspirines leegvreet op dit moment. Dat is zo erg, kiespijn!

  Ze hebben in ieder geval een boel zon beloofd. Hopelijk maken ze ons niet blij met een dooie mus 😉

  Dikke knufff

 13. emmaly zegt:

  ach ja emm katten lijken toch heel veel opelkaar haha dus ze zullen ook wel op hun vader lijken lol..nee de boel is al heel mooi genezen de hechtingen zijn er al uit..maar dat zijn gewoon die andere kiezen die zeer doen en die ontstekingen natuurlijk ach anderes gaan we toch aan een fles sherry zitten haha iedergeval wat verdooft

 14. Emmelinda zegt:

  Hihi ik denk het ook al heb ik er niet zo veel verstand van 😉

  Grinnik *geeft fles sherry aan*. Toch vind ik het sjielug. Ik weet ook zo gauw geen ander middel om je van de pijn af te helpen. Ik heb er toen van die hele sterke paracetamolletjes bijgehad. Van de tandarts zelf. Maar zelfs daaraan heb je misschien niet genoeg? Arme jij!

  *geeft superdikke knuffff*

 15. buuf nr 15 zegt:

  Als manlief en ik op kraamvisite gaan en we vinden een baby echt oerlelijk dan zeggen we altijd: “Jeetje wat een leuke baby” Het is alleen altijd wel oppassen dat je dan niet spontaan de slappe lach krijgt!

 16. Emmelinda zegt:

  Hahaha jaaaa dat vind ik altijd zo moeilijk. Dan lul ik maar wat over lieve poezelige kleine voetjes enzo. Hahaha

 17. Gonny zegt:

  Hahahaha ja dan raken ze niet uitgepraat over hun baby hé….maar maakt niet uit hoe oud ze zijn…want bijna iedereen praat toch het liefste over zijn/haar kids…. en ik blijf babietjes gewoon heel leuk vinden offe kinderen eigenlijk maakt niet zoveel uit hoe oud dat ze zijn….

 18. Gonny zegt:

  Je hebt het trouwens wel leuk gedaan hier op je web-log.

 19. Emmelinda zegt:

  Ja dat vind ik zo leuk aan jou. Toen Dunya kwam en MEL haar de andere kant op liet kijken…whaahaa jouw gezicht! Ik vind dat leuk! Maar zelf heb ik dat niet zo met kinderen van een ander en heulemaal niet met babies hahaha.

  Dank je wel 😀 Lachen he, dat die weblog zo in dat rondje overgaat hahaha. Ik blijf er mee spelen! Ik had op jouw weblog een knorretje op je muisaanwijzer gezet. Ik dacht dat je dat wel leuk zou vinden? Hihi.

 20. Leejo zegt:

  Nou nou, wat komen wij mannen er weer slecht vanaf ( het is bijna niet leuk meer )Uit man bijt hond.
  Maar om op kindjes terug te komen, ik heb er niks mee als ze zo klein zijn, tegen de tijd dat ze gaan praten en lopen begin ik ze pas leuk te vinden, en eerlijk gezegd zijn er maar heel weinig mooie babies, voor mij zijn het verkreukelde mensjes.

  knufffff

 21. Emmelinda zegt:

  Hihi wat dacht je dat ik orgineel in de log geschreven had over baby’s? Dat heb ik maar veranderd.

  Ik heb ook niks met baby’s en vind kinderen pas echt leuk in de leeftijd van Stef en Mies (en ouder)

  Maareh…ik ben heel netjes gebleven. Het ging hier niet om alle mannen maar om de vader van dat kindje 😉

 22. Emmelinda zegt:

  Oeps, en natuurlijk een dikke knufff 😀

 23. rietepietz zegt:

  Hoi Emmelinda ,
  Nou eerlijk gezegd klopt het allemaal toch wel een beetje ( sorry Leejo) en lijken mannen best veel op baby’s ( alweer sorry Leejo , ik kan het ook niet helpen dat jij óók geen haar hebt) .Gelukkig kreeg ik mijn kinderen toen het consultatiebereau nog maar nét bestond en niet verplicht was , ik liet gewoon iedere maand de huisarts thuis komen ! Weinig vergelijkend warenonderzoek dus gelukkig .
  dikke knuf van Riet

 24. rietepietz zegt:

  oh , oh , oh , wat schrijf ik nou ? moet natuurlijk consultatiebureau zijn !

 25. Natazz zegt:

  Eigelijk heb je het best zwaar he als moeder. *gniffel*

 26. emmaly zegt:

  hihi ik vind het altijd zo lief he dat je met me meeleeft…ik ging net ffies liggen en ben in slaap gedondert haha schandalig he?

 27. It is me! zegt:

  Mijn zus heeft drie koters. De jongste “bonkte” ongeveer vanaf dag 1 *kan drie of vier zijn, maar zoiets* bonken, dat is dus met je hoofd ergens op bonken tot je in slaap valt. Volgens het consultatiebureau kreeg het kind te weinig aandacht en moest mijn zus ermee naar de kinderpsycholoog…. Nou gelukkig had ze er al twee boven zitten, anders zou je van schrik meteen vreselijk gaan twijfelen aan jezelf. Mijn zus gaf het kind absoluut genoeg aandacht, oké ze liep er niet de hele dag mee op de arm, maar moet dat dan?

  Haar jongste is nu inmiddels 9 en wat denk je? Hij bonkt nog, ondanks alles wat ze hebben geprobeerd. Hij krijgt er zelf geen hoofdpijn van en vindt het fijn om in slaap te komen…. ja misschien niet de handigste manier, maar wel een manier! “Onze” oudste “rolt” om in slaap te komen. Hij zwaait met zijn hoofd van links naar rechts en vise versa! Ook dat zal wel niet geweldig zijn voor het hoofd, maar het er proberen af te krijgen is ook een vreselijke strijd. Wij denken dat het vanzelf wel een keer ooit over gaat… Maar nu, wil meneer nog niet zonder en van ons hoeft hij niet!

 28. uhmm ik zegt:

  hihihihihi
  alsik da zo lees wul ik geen kind meer*nee is niet waar wil wel maar niet met al die romp slomp*
  hihi geen wonder dat vrouwen depri *niet alle* zijn als ze een kind hebben van half toto 2 jaar

  gheghe
  wens je een fijne aaafff
  liefs en dikkkke knufff marion

 29. Lette zegt:

  Haha! Alle vaders zijn toch hetzelfde.
  Tis maar goed dat bij het uitwerpen van zo’n kind er allemaal blije hormonen gaan stromen, want zoveel kritiek als er vanaf dat moment over je heen komt zou je anders noooit tegenop gewassen zijn.

  Je vroeg met hoeveel foto’s ik gemiddeld thuis kwam. Dat hangt er heel erg vanaf, maar afgelopen pinkster waren dat er zo’n 45.

 30. Annemarie zegt:

  Whaha 😀 Helemaal geweldig weer gevonden *grinnik*
  Maar dat is toch altijd? Je kind lijkt altijd op de ander.. Want daarin zie je alle onhebbelijke trekjes.. *grinnik*

  Fijne avond! Dat mag nog wel 😉
  Kniefs!

 31. Yvonne zegt:

  Mijn kind is een kopie van mij en ik ben een zeikwijf *gnif*
  En ik ga doorgaans alleen door het leven met kind en gooi alle boekjes over opvoeden ongelezen in de vuilnisbak 😉

 32. Miek zegt:

  Wat een heerlijk stukkie heb je me daar neergezet zeg!!!
  Thanks :o))

 33. Emmelinda zegt:

  @Rietepietz;Toch ben ik blij dat ik een zelfreinigend exemplaar heb kunnen vinden die zich nog leuk weet te kleden en zich zelf weet te voeden hahaha.
  Ohhh is dat mazzel hebben. Ik werd echt gestoord van dat cb. Mies deed toen niks wat standaard kids doen en pffff ze wisten het daar ook niet meer. Daar moet je het dus ook niet van hebben 😦
  Dikke knufff van mij!

  @Natazz;Hahaha ja eigenlijk wel. Ik wil ter compensatie een boel smartegeld hahaha 😛

  @emmaly; En het is ook nog echt ook, hoe vinjudie? Maareh…dan had je die slaap hard nodig. Zou het van de tabletten zijn?
  Dikke knuffff

  @It is me;Maf he, wat ze verzinnen om in slaap te komen. Van dat bonken heb ik eens op tv gezien. Daar schrik je in eerste instantie ontzettend van. Maar je kunt die kids moeilijk vastbinen met hun hoofd. Dan doen ze dat wel op een andere manier. Ze zullen we iets kwijt moeten? Maar jammer dat zo’n buro (waarvan je toch denkt dat ze je de wetenschap hebben) je niet verder helpen he? Pfff dat scheelt een boel leed. Nee, navragen is er niet bij. Ze zouden nog de kinderbescherming opbellen omdat het kind verwaarloosd wordt 😦

  Ik ben het helemaal met je eens…gewoon laten rollen met zijn hoofdje!

  @Marion;Hahaha of wegblijven van andere ouders. Dat scheelt ook een boel. Of vrienden zoeken die al hele oude kids hebben ghehehe 😉
  Heb je lekker gewerkt vandaag meissie?
  Ik wens je een welverdiende avond! Dikke knuffff

  @Lette;Grinnik…toch heb ik een zelfreinigend exemplaar weten te bemachtigen. Kan zich nog kleden ook en voedsel in een pan werpen lukt ook nog. 😉
  Maar je hebt gelijk, dat moet het haast ook zijn. Anders ben je na een bepaalde tijd echt een wrak. Of heb je je vrienden geliquideerd 😛 ghehehe

  Maar dat is dan weinig of toch nog veel? Ik ken me zo voorstellen dat jij met je getrainde oog ieder hoekje ontdekt en op de foto wil zetten???

  @Annemarie;Grinnik, thanks ! 😀
  Hahaha ja dat zeg ik wel eens voor de gein…natuurlijk wanneer het in het nadeel is. Maar ook in het voordeel. Eerlijk is eerlijk. Stef is een kloon van mij en niet alleen qua uiterlijk maar ook van karakter. Ik hoef haar maar aan te kijken en ze begrijpt wat ik bedoel als ik iets wil uitvreten. Mies heeft dat niet. Die is veel serieuzer 😉

  Hahaha dank je, de avond is nog lang genoeg he? 😉 Geniet er van!
  Kniefs! 😀

  @Yvonne;En dat is ook maar het allerbeste. Die standaardregels passen waarschijnlijk niet eens bij je karakter of zit ik nou verkeerd? Ik heb ook heel wat regels aan mijn laars gelapt. Net zoals dat op tijd naar bed. Mies was altijd klaarwakker! Die gilde alles bij elkaar. Dan kun je toch beter lekker lang weggaan? Is ook goed voor jezelf dan om 6 uur al thuis voor de buis te hangen. Toch? 😉

  @Miek;Hihi, dank je! Was het herkenbaar? Ik denk het wel he? 😉

 34. siep zegt:

  gelukkig lijken mn meiden op mij
  t zou toch raar zijn als ze op hun vader lijken: baardgroei, harige benen en piemeltje dr aan

 35. siep zegt:

  gelukkig lijken mn meiden op mij
  t zou toch raar zijn als ze op hun vader lijken: baardgroei, harige benen en piemeltje dr aan

 36. Fran & Mick zegt:

  Whahahaha wat zie ik nu als ik de rechtermuisknop aanklik *grinnik
  nee ik wilde echt niks jatten! dacht ik kopieer die lachende Mickey Mouse
  even hier in het witte vlak, kijken of dat lukt!
  maarehhh nee dus! bij deze, ik heb weer smakelijk zitten lachen om je log(s)

 37. Fran & Mick zegt:

  Whahahaha wat zie ik nu als ik de rechtermuisknop aanklik *grinnik
  nee ik wilde echt niks jatten! dacht ik kopieer die lachende Mickey Mouse
  even hier in het witte vlak, kijken of dat lukt!
  maarehhh nee dus! bij deze, ik heb weer smakelijk zitten lachen om je log(s)

 38. Emmelinda zegt:

  @Siep;Whaahaa mafkees. Hier kan het nog wanneer ze last van snorharen krijgen hahaha. 😉

  @Frannie;Heeeej meissie! Dat is lang geleden! Ik zag je wel regelmatig voorbijkomen in de teller hihi.
  Whaahaa ja maf is dat he? Maar het werkt dus blijkbaar *grinnikt*

  Dat vind ik dus wel jammer. Dát vind ik bij punt.nl weer leuker. Al weet ik door de grote lappen plaatjes soms de logjes niet terug te vinden. Hahaha. Ik denk dat het ook bandbreedte kost?

  Hihi doet me goed dat je hebt genoten van m’n baksels 😀

  Dikke knuffff

 39. Marion zegt:

  ghe gheeerst een kerel met een ietsje meer geld als ikke hihi wil niet profiteren hoor maar k moet als(nu nog niet) zwangere vrouw in alle vorzieningen zijn voorzient 😛 hihi
  en dan de opvoeding avn het kind
  wens jee n fijne aaf
  liefs en kussie ga nu naa rbedje weltruste
  dikke knuffff marion

 40. Emmelinda zegt:

  Hihi de opvoeding van het kind kost het meest. Kost geduld dus hahaha 😉 en zenuwen etc.

  Slaap lekker meissie! Dikke knufff

 41. Oh wat is t leuk als je zo door gaat naar een ander logje! Super! 🙂

  Maar idd! T kind lijkt vre-se-lijk op zijn vader 😉

 42. Ik heb ooit Herman Finkers het een keer over pasgeboren baby’s zien hebben.
  Als ze lelijk waren (de meesten) zei hij altijd “het is wel een lief kind”.
  Ik hou dat er ook maar in, en hoop dat niet elke nieuwe moeder Finkers gezien heeft.

  PS:heb op zolder nog een oude magnetron staan, is beetje klein maar tot een jaartje of 2 best te gebruiken hoor hahahhahahh.

 43. Emmelinda zegt:

  @Fabs;Hahaha ja gaaaaf he? Ik blijf er steeds mee spelen. Vanuit hier naar een donkergekleurde log. Het moet niet gekker worden ghehehe. Was die verhuizing toch ergens goed voor he? Hahaha

  *grinnik* Typisch he? 😀

  @Leidse Glibber;Whaahaa laat ik dat nou gemist hebben (ben dol op Finkers)! Ik brabbel dan wat over die leuke kleine poezelige teentjes enzo. Ik ga ook écht niet zoeken naar overeenkomsten. En het stomme is…bij sommige kids (maar dan zijn ze al iets ouder) zie je gewoon dat ze gekloond zijn. DAT vind ik dan wel weer leuk om even aan te geven. Hahaha terwijl die ouders dat al LAAAAAAAAAAAANG weten 😉

  Hahaha ik ga gewoon een ja/nee sticker maken om kleine kinderen onder de twee jaar te weren. Verboden dit huis te betreden onder de 8 😛

 44. emmaly zegt:

  haiiiiiiiii emm…ja ik weet het dat je het echt meent…en daarom vind ik het heel lief van jou
  Geen idee of het van die tabletten komt haha maar het heeft in iedergeval goed gedaan

  Knufff

 45. Mmmmmmm ik heb ook niet zo veel met baby`s ……..ze lijken wat mij betreft allemaal op elkaar …… dus is het meestal standaart Gohhhhh wat een schatje ……….

  xx ylone xx

 46. Emmelinda zegt:

  @Emmaly;Graag gedaan. Super de Boer
  Hahaha
  Kijk en dát is het belangrijkste! Hoe gaat het nou? Nog veel last van?

  @Rhodosfriends;Hihi ja vooral wanneer ze net geboren zijn. AL zit er tussen Stef en Mies behoorlijk wat verschil. Mies was een kale baby en Stef kon al meteen door naar de kapper 😛 hahaha. Net een aapje 😛

  Dikke knuffff

 47. Jaap zegt:

  hahahahahahahaha…. sommige obsessie blijven… Ach ja… vergelijkend vleeswarenonderzoek… Ow, en eh.. wie hield er ook weer zo van Bifi worstjes….?

 48. Emmelinda zegt:

  Hahaha da’s minder geworden sinds ze de receptuur veranderd hebben *sniksnik* al moet ik zeggen dat mijn love-handels er niet zo treurig om zijn ghehehe

 49. jacqueline zegt:

  grappig volgens mij doen we het allemaal wel een beetje (veel) iedereen is toch wel trots op zijn eigen. uhum (ik ook hoor). En alle goede dingen hebben ze van mij en de slechte van hun vader. Dat komt me altijd goed uit

 50. Nicky zegt:

  Er viel in mijn geval gelukkig weinig te vergelijken… Ik was in mijn vriendenkring de eerste die een baby kreeg en heb altijd bewust mijn ‘kinderverhalen’ voor me gehouden. Leek me erg vervelend als ik steeds over mijn ukkie kakelde (weblog bestond toen nog niet!)… Inmiddels is mijn ukkie groot en zitten zij in de kleine kinderen. En ik word zo moe van al die babyverhalen… Zucht.. En inderdaad, de uitspraak van Herman Finkers over dat verschrikkelijke lieve kind vind ik nog steeds erg leuk!

 51. Annemarie zegt:

  Ik zeg weltrusten!
  Whaaaaa help??… *grinnik*

 52. Ans zegt:

  Haha, heel herkenbaar! Als je niet uitkijkt praten ze je een minderwaardigheidscomplex aan van hier tot de overkant (de overkant is bij mij erg ver weg, de boerderij waar ik op uitkijk is toch denk ik wel een km of 2 hiervandaan) En het is natuurlijk altijd de schuld van mammie. Maar wie weet hoeveel van die opscheppende moeders nu de grootste problemen hebben met hun kinderen, terwijl ik nog steeds (meestal) heel tevreden ben met die van mij!

 53. Youke zegt:

  En dat is weer een tekst met redenen waarom ik nooit kinderen neem. *wacht angstig totdat de biologische klok gaat tikken*

 54. Emmelinda zegt:

  @Jacqueline;Hihi ja het zou niet goed zijn als niemand meer trots op zijn eigen kids was 😉 Maar ze moeten nieuwbakken ouders een beetje ontzien. O zo 😛
  Hahaha ja dat is altijd handig he? 😉

  @Nicky;Jaaaa ik herken dat! Toen Mies geboren werd kreeg ik per toeval twee nieuwe vriendinnen. Maar die oude vrienden van me waren er nog lang niet aan toe. Nou ja, net nieuw huis gekocht enzo. Geen interesse voor mijn baby. En nu? Nu hebben ze zelf kleine koters en proppen ze die in mijn armen, want ik heb ook kids dus ik moet dat leuk vinden. YAK. Tips? Ik zeg niks. Ze vragen het me maar. 😉 Zullen ze trouwens niet doen, die dingen zijn inmiddels ouderwets hahaha 😛

  @Annemarie;Ik ben te laat…ik zeg: werkze!
  Help? Watheppiegedaan?

  @Ans;Jaaaa egwel!Pfff gek werd ik van die twee zogenaamde vriendinnen. Terwijl dat ook hele andere kids waren. Die lagen wél altijd tevreden in de box. Maar als ik nu al kijk hebben zij inderdaad problemen met die meiden. En ze wisten het zo goed. Tssss 😉

  @Youke;Of gewoon geen vriendinnen met gezinsplannen aanschaffen 😉 Scheelt ook een boel ghehehe.

 55. Bianca zegt:

  Goedemorgen Emmelinda,
  Weer een heel smakelijk verhaal over kinderen.Ik zeg altijd tegen Roy de goeie dingen leer je van je moedr(ahum) en de iets mindere dingen leer je van je vader(grapje)
  Het gaat erom dat ze gelukkig zijn en dat ze goed in het leven blijven staan.Ieder kind is in zijn kunnen uniek.
  Ik weet niet of je het op mijn site had gezien maar in het naamplaatje wat op mijn site staat heb ik jou neergezet met de naam Linda.Jij heb zo’n lannge naam dat hij er niet in paste dus dan weetje dat.
  Ik wens je een fijne en zonnige dag.We gaan de goed kant op kwa weer heerlijk.
  Liefs en een knuf bianca

 56. marion zegt:

  weet ik, geduld heb ik wel *kijkt fkes bedenkelijk omhoog* hihi
  uhm ik kan me niet meer inloggen :@ grrr web-log is er nog wel maar inloggen zegt ie user unknown pfff
  naja komt wel goed denk

 57. Anoniem zegt:

  vergeet ffkes iets

  heel veel liefs en dikke knufff van mij (marion natuurlijk)

 58. ~Tina~ zegt:

  Hahaha, die laatste opmerking is inderdaad helemaal waar! 🙂
  Ach nee, je moet een kind niet met een ander vergelijken, ieder mens is uniek tenslotte!

  Ja leuke blokhut he? Beter dan zo’n saaie vierkante, ik vind het vooral ook handig dat je ernaast en ervoor je fiets droog neer kunt zetten want dat zal in de praktijk nog wel eens voorkomen.

  Heerlijk vooruitzicht dat ik na vandaag de rest van de week vrij ben! Alleen kreeg mijn man gisteravond te horen dat hij zaterdagochtend moet werken, al onze plannen in het water…. grrrr….

  Ik wens je een fijne woensdag toe.
  Groetjes en liefs van Tina 🙂

 59. Leejo zegt:

  Mogge Emm
  maak er een fijne dag van, moet wel lukken met dat zonnetje.

  fijne dag Knuffff

 60. Emmelinda zegt:

  @Bianca;Goeiemorgen meissie!
  Yep ik ben het helemaal met je eens dat ieder kind uniek is. Gelukkig maar hahaha 😛

  Had ik nog niet gezien maar dat heb je goed opgelost. Is ook een lange naam hahaha. Valt goed op bij de reakties. 😉

  Ja heerlijk he? Geniet er maar lekker van! Mijn buurman is herrie aan het maken in de tuin dus ik blijf nu nog lekker binnen hahaha.

  Ik wens je een hele fijne dag! Dikke knufff en veel liefs!

  @Marion;En keek ie terug? Ga ie een knipoog?
  Zoiets heb ik op het forum ook al een paar keer gelezen. Ik weet niet wat je er aan kunt doen maar lees daar anders eens of er een oplossing is of stel er desnoods zelf een vraag? Ik vind dat ze er heel netjes antwoorden 😉

  Ik wens je een hele fijne dag vandaag! Dikke knufff en veel liefs! 😀

  @Tina;Grinnik 😀
  Ja en als ik om me heen kijk ben ik maar wat blij dat het zo is hahaha 😛

  Nou inderdaad want al hoop ik dat het lang duurt voordat de eerste regendruppels er op neervallen, je kunt wel ff snel de fiets neerzetten als het giet! Ik vind ‘m echt leuk! Hebben jullie zo’n grote tuin achter dan? Bij ons zou ie niet eens passen hihi.

  Oh getver, dat is balen zeg! Maar heeft hij morgen en vrijdag wel nog vrij? Of jij alleen?

  Fijne woensdag! Geniet straks, als je klaar bent met werken, maar heerlijk van de zon!

  Dikke knuffff!

  @Leejo;Goeiemorgen Leejo! Ja heeeeerlijk he? Althans, het ziet er nou lekker uit (tis nog fris in de tuin) en strakkies ga ik er uitgebreid van genieten.

  Jij ook een hele fijne dag! Dikke knuffff

 61. Marion zegt:

  gheghe ik ben er weer in kan weer inloggen, jep ze hebben me supper geholpen!!!
  heb een supppperr lieve muis 😛
  hihi haha,
  wens je ook een fijne dga toe
  liefs en dikke knufff marion

 62. Miek zegt:

  Zeer herkenbaar. Wat denk je van met een stalen gezicht zeggen dat je schoonzus der baby toch zo’n wolkje is, maar je voelt dat je gezicht niet mee straalt want je vind dat geval zo onzettend lelijk!!! :o))

 63. emmaly zegt:

  hallo emm..ik hoor iedereen maar over het mooie weer en lekker in het zonnetje zitten..zo warm is tie hier nog niet
  wens je een fijne dag

  Liefs en een dikke knuffel van mij

 64. Gonny zegt:

  Oooohw had jij da gedaan met die knorretje ik dacht ons Kim …hahahaha….
  Maarre Marc belde net voor die bank van jullie…en ik had dat ff gevraagd…en hun wilde ‘m wel komen halen strax rond 18.00 uur as da goed is?

 65. Emmelinda zegt:

  @Marion;Ha geweldig, ik ben blij dat je er weer in kan! Mooi, zo’n forum he? 😀
  Ik zal straks komen spieken naar je muis. Ik ga nu effies sporten met Stef 😉
  Fijne middag (en avond alvast) en een dikke knufff. Liefs!

  @Miek;Hahaha juist! Ik brazel daarom maar wat over poezelige voetjes en vingertjes want volgens mij is mijn gezicht een open boek. Dat geloven ze nooit 😉

  @Emmaly;Troost je meissie, hier is ie ook pleitos. Al van vanmiddag. Nou goed, kan ik met Stef gaan sporten 😉 Krijg ik het tóch warm hahaha.
  Had je een beetje geslapen vannacht?
  Ik wens jou ook een hele fijne dag! Dikke knufff

  @Gonny;Grinnik…nee toen ik zag dat je log ook verhuisd was heb ik dat meteen voor je gedaan. Leek me wel geinig 😉

  Is prima. Dan zijn we er 😉 Thanks voor het afspreken!

 66. Belinda zegt:

  Jaja, vooral dat consultatiebureau heb ik altijd een crime gevonden!! Als er iets slecht is voor versbakken ouders dan is het dat bureau wel want als jouw kindje maar iets van de norm afwijkt dan zijn de rapen gaar!

  Allerlei standaard lijstjes worden er dan bijgepakt (van enige individuele aanpak is geen sprake!) en voordat je weet zit je met je verse nieuwe kindje bij de dokter of erger nog in het ziekenhuis! Want ja… je kindje is geen normaal kindje werd gezegd want ze is wel erg klein en mager of juist groot en dik…

  Gelukkig heb je een minder hoge pet op van dat bureau bij je tweede kindje en weet je zelf wel of je kindje volgens jouw norm is…

  En dan de wederzijdse ouders, die kunnen er ook wat van! Hele fotoboeken werden als bewijsstuk boven tafel gehaald om maar aan te kunnen tonen dat het gedrochtje (want dat is het meestal zo’n netgeboren koter) op de papa danwel de mama lijkt. Later blijkt dan vaak dat de gelijkenis een totaal andere wending neemt maar daar hoor je dan niemand meer over! 😉

  Even offtopic: mijn weblog is weer up en running op een nieuw adres: http://www.cocoonservices.nl/belinda
  Het heeft me heel wat zweet gekost maar oke, hij draait weer en blijft draaien *kijkt heel dwingend richting haar pc* 🙂

 67. Marion zegt:

  thank you thank you,
  was sporten leuk??
  wensje een fijne avond toe
  liefs en dikke knufff marion

 68. emmaly zegt:

  en heb je lekker gesport?wat heb je allemaal gedaan? ben niet nieuwsgierig hoor haha..nee als ik eerlijk mag zijn heb ik geen goede nacht gehad..maar heb nu geen pijn in me mond en weet wel hoe het komt hoor…omdat ik morgen daarheen moet, dan houd het gelijk altijd op haha

 69. Emmelinda zegt:

  @Belinda;Hahaha je had het niet mooier kunnen vertellen! Ik had namelijk zo’n stukje geschreven maar mijn log werd zo ontieglijk lang hahaha. Maar nu heb jij het gelukkig aangevuld! Want zo’n ervaringen had ik dus ook. Mies schreeuwde er alles bij elkaar.Denk je nou dat ze haar wisten te troosten ofzo? Welnee, dat lieten ze aan mij over. Terwijl ze ook wel weten dat zo’n kind dan boos is op de ouder! En dit was dan een van de minst erge dingen. Bahbah wat was ik blij dat ik dáár van af was!

  Mooi is dat he? Stef was op een andere manier weer een buitenbeentje en nou hield ik mijn poot stijf. Dat heb je dan mooi geleerd van al die bezoekjes. Ze zullen wel gedacht hebben! Mooi, dan hebben ze tenminste eens zelf nagedacht hahaha 😛

  Grinnik…nee dan zwijgen ze zo’n kind haast dood. Mooi is dat altijd he? Hahaha.

  Oh jeetje toch. Ik hoop heel erg met je mee dat je nou van die ellende af bent! *kijkt ook dwingend naar pc van Belinda*

  @Marion;Grinnik, ja ik heb gelachen. Wat een mafkees is die Stef. We gaan binnenkort weer skeeleren samen. Is ook altijd lachen 😉
  Jij ook een hele fijne avond meissie!
  Dikke knufff en veel liefs!

  @Emmaly;Ja heerlijk! Pfff daar krijg je het warm van! We hebben hier op zolder een halve fitnesszaal. Maar die smoesjes die er aan voor af gaan zijn zo lachwekkend. Ga ik ook eens een log over schrijven 😀

  Yep dat begrijp ik heel goed. Dat is ook om de bibbers van te krijgen. De laatste loodjes he? Hoe laat moet je er morgen heen? Dan kan ik op het juiste tijdstip aan je denken! Ik hoop wel dat je vannacht iets kunt slapen!

 70. Marion zegt:

  skeeleren is zekers leuk:P ging altijd zowie zo 1 x per jaa rop en neer naar school gheghe 30 km in totaal hihi en dan had ik wel weer geboeg beweging voor de rest van de weken:P
  hebbie me muis nog gezien?:P
  jij ook hele fijne avond
  liefs en dikke knufff

 71. Marion zegt:

  zo nu ga ik me bedje maar vervelen want moet morgen naar school project zgg(zwaar geestelijke gehandicapte)ben wel dan klaa rmet school maar had me opgegeven voor dit project omdat ik zeer benieuwd ben hoe het uitgaat pakken, vooral strax als wij weg zijn

  fijne avond verder liefs en dikkke knufff marion

  ps: hihi lastig he zo iemand als ikke:P sorry :$

 72. Emmelinda zegt:

  @; 30 kilometer? Wow dat wil ik ook nog een keer. Maar dan moet ik er zeker van zijn dat Stef ook terug kan. Of ik neem de bus terug hahaha. Ik kan wel alleen gaan maar ze wil ook zo graag mee 😉

  Nope nog niet. Ik zal strakkies effies kijken. Moest eerst ff een log schrijven (van mezelf hahaha)

  Ik denk dat het wel een heel mooi projekt is he? Is het maar voor een dag of moet je vaker terug naar school hiervoor?

  Ik wens je in ieder geval welterusten! Morgen veel sukses met het projekt ennuh…nee hoor, niks lastig 😉

  Dikke knufff en veel liefs!

 73. Annemarie zegt:

  I love Polen!!! 😀

 74. Emmelinda zegt:

  Hahaha volgens mij zag ik ook al zoiets staan in het msn-scherm hahaha 😉

 75. Annemarie zegt:

  Ghehe klopt 😛
  En morgen op mijn log!
  Whahahahaha

  (dat help van de vorige reactie sloeg ook op mijn log (van vandaag dan…))

 76. Emmelinda zegt:

  Dan moet ik nog ff wachten 😉 *probeert niet sgieuwnierig te zijn*

  (Yep had ik later in de gaten ;))

 77. Annemarie zegt:

  Tipje van de sluier:
  Verliefde polen
  Telefoons met camera
  en een melige ik, die 2 camera’s bij zich had!

 78. Emmelinda zegt:

  *trekt sluier af om gehele variant te ontfutselen*

  Ha! Een fotolog! Ik ben benieuwd hahaha

 79. Annemarie zegt:

  Nee geen fotolog! Verhaaltjes log 😛
  Wil geen foto’s plaatsen van ander zonder toestemming 😉

 80. Emmelinda zegt:

  Ah oke…kon namelijk zijn dat ze van jou foto’s gemaakt hadden 😉

 81. Aletta zegt:

  Hahahahahahahahahahahahah!!!!!!!
  Maar effe serieus, het consultatiebureau en sommige collega ouders zijn soms wel heeeeel vervelend!! Dat begon bij ons al op babymassage, dat eeuwige gevergelijk, bah!!

 82. Annemarie zegt:

  Nee hoor, hoe kom je erbij..
  Heb maar een kleine aantrekkingskracht op Polen! 😛

 83. Emmelinda zegt:

  @Aletta;Jaaaa getver! Daarom ben ik ook niet verder gegaan met die zwangerschapsgymontmoetingen (pfff bijna woord voor galgje) toen de kids allemaal geboren waren…

 84. Emmelinda zegt:

  @Annemarie;Jajaja, ik geleuf d’r niks van. Maareh…zolang het maar geen tegenPolen zijn 😛

 85. Annemarie zegt:

  Nee het zijn ehh… gewone grappige Polen! *grinnik* Met telefoons met camera, whahahaha

 86. Emmelinda zegt:

  Hahaha je zit gewoon na te snikken van de lach 😉

 87. Annemarie zegt:

  Echt wel!!!
  Net ff mijn logje geoptimaliseerd.. *grinnik*
  Zelfde stijl als die van vandaag.. Dus be prepared!!!
  Whoei ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk…..

 88. Emmelinda zegt:

  Hahaha dat doet je goed; zo’n bosje Polen 😛 😀

 89. Annemarie zegt:

  Echt wel! I love Polen!!

  En I hate Daantje… VAndaag ff met gemsnt.. Woont nu in Belgie… Maar moet nog 10maand terug naar Nederland… MOET! die verdwijnt weer voor 10maand.. je snapt m wel 😉

 90. Emmelinda zegt:

  Yep ik snap ‘m zeker. Zo lang? Dat is ook niet voor niets he? *krijgt kippenvel*

 91. Annemarie zegt:

  Nee.. maar zoals altijd.. Hij wilde het er niet over hebben… Nouja dan niet… Whaha, hij zag mijn naam over die Polen en Steven ook wel dus…

 92. Emmelinda zegt:

  Ik geloof goed datie het er niet over wilde hebben. Dat is geen zuivere koffie 😉 Maar goed, dat wist je al :$

  Hihi mooi zo. Kan ie al die maanden er over nadenken 😛

 93. Annemarie zegt:

  Whaha 😀 Nee dat wist ik idd al..
  Ach.. Genoeg anderen.. Een bosje Polen, nog een leuke collega.. *grinnik*
  en nu zie jij natuurlijk ook weer dat die zin eigenlijk nog niet af was.. 😛

 94. Emmelinda zegt:

  Ja hoor. Ik heb ook zo’n vermoeden. Met die ene log van je laatst enzo…maar ik wacht braaf af. Ik heb geduld *bijt ondertussen van opgehouden nieuwsgierigheid in toetsenbord*

 95. Annemarie zegt:

  Whaha, das niet handig! Want dan werken straks je toetsen niet meer! 😛
  En och.. Dat zit er al langer hoor. Lees vanaf oudjaar 2005;)

 96. Emmelinda zegt:

  *laat van schrik toetsenbord uit mond vallen*

  Ah dan zal ik dat eens doen 😉

 97. Annemarie zegt:

  Ghehe, jammer alleen dat er op mijn nieuwe log niks over staat.. *grinnik* Die bestaat pas vanaf maart!
  En owhja.. op mijn oude logje ook niet. NIeuwsgierige mama he;)

 98. Emmelinda zegt:

  Ik vond het al vreemd. Ik meende me te herinneren dat je pas geleden pas die weblog geopend had hahaha. Maar goed, na die rimpelcreme zou in mijn hersenpan (of wat daar voor doorgaat natuurlijk) wel eens een lekkage kunnen optreden he 😛

 99. Annemarie zegt:

  Haha zou idd kunnen!!!
  Maar klopt helemaal, dus maak je geen zorgen. Zo oud ben je toch nog niet! *grijns*

 100. Emmelinda zegt:

  Dat is waar, ik heb nog effies. Daar ga ik dan ook eens flink van profiteren. Stiekem naar MAX op tv kijken en de MIDI (ofhoeheetdat) kopen om te snuffelen wat voor wereld ik dan betreed 😛

 101. Annemarie zegt:

  Hahahahahaha 😀
  *grinnik*
  Ik zie er jong uit! Als 16… *zucht*… Dat is nou ook weer niet de bedoeling:P whahaha

 102. Emmelinda zegt:

  Ah daar moet je lak aan hebben. Zeg ik nu. Vond ik ook nooit leuk hahaha. Maar het leverde me wel kortingskaartjes op in het zwembad enzo.

  Als men mij nu schat weet ik toch niet of ze het menen. Kan ook om te slijmen zijn :P. Ik zie er gewoon uit zoals op die foto hierboven. En voel me gewoon 18 hahaha 😛

 103. Annemarie zegt:

  Haha 😀 Ik voel me ehmm.. Volwassener dan de meesten van mijn werk! Op een aantal na dan 🙂 Die hebben geen leerhoofd maar wel super slim en gevormd door het leven! Heerlijk om daarmee te praten!! Wat beter dan al die verhalen over stappen en alcohol…

 104. Emmelinda zegt:

  (grrr…die irri code iedere keer!)

 105. Emmelinda zegt:

  Dat is ook zo. Je hoeft niet in de schoolbanken gezeten te hebben om slim te zijn. Uit de praktijk haal je ook een heleboel wijsheid!

 106. Annemarie zegt:

  Daarom! Maar al te waar…
  Helaas dan dat je eigenlijk alleen goede banen kunt krijgen als je een diploma hebt… Terwijl veel van die slimme mensjes zich toch niet in kunnen leven in het bedrijf en de collega’s waardoor het bedrijf alleen maar verliest.. dan wanneer men een goed iemand aanneemt zonder diploma! Maar met een hoop kennis en vaardigheden…

 107. Emmelinda zegt:

  Kijk! Dat is psies zoals ik er over denk. Die boekenwijsheid is zo slim als de laatste druk. Maar die levenservaring…die is zo ongelooflijk belangrijk!

 108. Annemarie zegt:

  Echt wel! Uit een boekje is niks.. De praktijk is vaak toch zo ontzettend anders!

 109. Emmelinda zegt:

  Ja en daar komen die balletjes ook achter met die peperdure studie plus lening en blablabla

 110. Annemarie zegt:

  Inderdaad…
  Boeken zijn niet alles! Nee geef mij maar de levenservaring! En het gezond verstand!
  DAt werkt toch altijd beter dan het verstand van anderen 😉 *grinnik*

 111. Emmelinda zegt:

  Ja grinnik…daar zeg je het helemaal goed. Het gezonde verstand! Ik bedoel…ik ken ook mensen met levenservaring die op een nietzoleuke manier aan hun levenswijsheid zijn gekomen. Met een beetje nadenken (nou ja goed…wat niet is…) hadden ze een boel problemen kunnen omzeilen 😉

 112. Annemarie zegt:

  Hihi, ik ken er ook 1tje van.. Die ziet de komende 10maand ook niet erg veel buitenlucht 😉 Puberaal noemt men dat.. Of verkeerde vriendjes…

  Nee gezond verstand..

  Diva heeft het wel!! Die kruipt helemaal in me.. Whahahaha, die ziet die tas(sen) staan natuurlijk!! (ja tassen.. mijn hangmat gaat mee natuurlijk!)

 113. Emmelinda zegt:

  Nou inderdaad! Dat is een goed voorbeeld. Oke, nou weten we niet waarop zijn verstand even geblokkeerd is geweest maar goed, een fris zaakje is het natuurlijk niet en dat wist hij vast ook van te voren.

  Oh arme Diva. Die voelt dat aan natuurlijk! Knuff haar maar eens extra (maar dat deed je vast wel)

 114. Annemarie zegt:

  Ja hoor dit ligt heerlijk op mijn schoot inmiddels!!! * au spierpijn* Zit namelijk in kleermakerszit;) Geen probleem.. maar met dat gewicht erop!

  ow w8.. snoepje krijgt ze wel ff 😛 Is ze zo weg 😉

 115. Emmelinda zegt:

  Hahaha die weten zich ook zo te nestelen dat je zelf ongemakkelijk zit he? Hahaha.

 116. Annemarie zegt:

  Echt wel!
  En elke keer dat pootje maar weer onder mijn arm.. Met de nageltjes uit…
  Daar gaat mijn gladde huidje!!!…
  ownee.. DAar zat al een blaar van het strijkijzer! :$

 117. Emmelinda zegt:

  Whoehaa…was je weer met gevaarlijke voorwerpen aan het spelen? 😛 Overkomt mij nou noooooit *verbergt streep op binnenkant onderarm*

 118. Annemarie zegt:

  Tsja he? Moet toch kleren hebben? En aangezien ik de was niet 4 weken mag laten liggen *verbergt zeer teleurgestelde blik* moet ik het zelf maar doen!

 119. Emmelinda zegt:

  Grinnik…al hadden die Polen dan morgen helemaal iets om op de foto te zetten ghehehe. Maareh…jullie hebben vast bedrijfskleding?

 120. Annemarie zegt:

  Hehe heb je dat niet gezien op die foto? 😉 Allemaal braaf in het wit! 😛

  Ennuh moet daarna toch wat aan om die Polen lekker te maken?;)

  Tsja.. Oeps.. Heb t niet eens gezegd… Owow.. Dat zal ik woensdag te horen krijgen! Nou dat is dan weer een zorg!
  Nu is het zorg niet af te gaan in Duitsland en morgen ff de goede route te vinden…:)

 121. Emmelinda zegt:

  Ja sssst had ik gezien. Maar misschien zijn zij wel van een andere afdeling ofzo 😉

  Psies…geen zorgen voor de dag van morgen. Euh…of juist wel? hihi

 122. Annemarie zegt:

  Zijn idd van een andere afdeling! Wij hebben ook witte broeken maar blauwe shirts.. Vraag me niet waarom! 😉

  Nee hoor.. Ik vind die route wel!

 123. Emmelinda zegt:

  Waarom? hahaha ik durf he? 😉

  Zekerweten. Daar twijfel ik ook niet aan 😀

 124. Annemarie zegt:

  Ja je durft.

  Omdat ik het simpelweg niet weeg!!!

  Hihi, ergens heb ik dat gezonde verstand wel en instinct!

 125. emmaly zegt:

  Ja ik hoop dat tie alles eruit haalt emm…maar moet om 11 uur..zodra ik geweest bent stuur ik je wel een berichtje oke

  Dikke knufff en liefs van moi 🙂

 126. Emmelinda zegt:

  Om elf uur ben ik er voor je. Als je ineens voelt dat in je hand geknepen wordt ben ik dat 😉 Ik wens je heeeeeeel veel sukses en sterkte meissie!

  Dikke knufffffffff

 127. Marion zegt:

  this voor 1 daggie, kijk vind 1 dag lijk me leuk om mee te maken maar om het de rest van me leveuh te doen lijkt me helemaal niets

 128. Emmelinda zegt:

  Lijkt me ontzettend zwaar werk. Moet je echt bij oppassen dat je het niet mee naar huis neemt. Denk ik. 😉

 129. Dinie zegt:

  Hahaha en daar hebben we nu speciaal een weblog voor opgericht! 😉 Lekker de ogen uitsteken van andere ouders.

 130. Emmelinda waar ben jeeeeeeeeee !!!!

 131. * snik * waar ben je nouuuuuuu

 132. Bianca zegt:

  Goedemorgen Emmelinda,
  Het gaat toch wel goed met je hé of heb je even inverband met de warmte even een stop ingelast.Het is ook verschikkelijk warm geweest.Ik ben blij dat het vandaag wat minder is.
  Ik wens je een rustige dag toe.
  Liefs en een knuf Bianca

 133. just me zegt:

  m’n zus is die dag (06-06-2006, om 06.08)
  bevallen van een zoon, en gadverdamme, het is ook precies wat je zegt, dat deed die van mij wel of kon dat allang…

  dat zal m’n zus zometeen ook vast wel te horen krijgen van de een of ander..
  Ik hoor dat weleens van andere gasten, dat lijkt me echt irri…..blèèèèè….

  greetzzzz

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s