Monsterlijk?!

Photobucket - Video and Image Hosting

Terwijl ik mijn eigen probleemzone doorloop (welnee, niet de BBB-plekken, ik bedoel het winkelgebied in de stad, ghehehe) besluit ik mezelf een lekker geurtje kado te doen. Nee hoor, da’s niet egoïstisch, mijn omgeving profiteert daar toch ook van? *knipoogt* En wat denk je van de middenstand? Nou dan!

Het mooiste van zo’n aanschaf vind ik eigenlijk wat er op volgt. Je weet wel…een soort van toegift in de vorm van een monstertje. Bijna nog leuker dan de aankoop zelf. Op welke geur zou ze me nou trakteren? Als-tie maar niet lekkerder ruikt dan die waarvoor ik net mijn portemewattes heb getrokken. En hopelijk is het zo’n miniatuur-spray. Hoef ik dat dopje er niet zo met mijn nagels af te pulken waarna de helft over mijn hand gutst omdat het ineens vlugger open is dan gedacht. Nog even en ik weet het. Toe, laat het iets zijn wat ik nog niet heb.

De la gaat open en de spanning neemt toe. *laat ondertussen achtergrondmuziekje horen om de sfeer drastisch te veranderen*

Ik knipper een paar keer met mijn ogen en druk een traan terug de traanbuis in. Hevig teleurgesteld kijk ik haar aan terwijl ik naar adem hap. Grapje zeker? *onderdrukt wurgneiging* Wat ze me laat zien (ze houdt het nog op ooghoogte ook, tussen duim en wijsvinger en beweegt het zo van horizontaal naar verticaal en weer terug, het kreng!) is een minipotje anti-rimpelcrème. *wacht even totdat jullie klaar met lachen zijn en neemt tijd om even te herstellen*.

Bizar. Ze heeft natuurlijk een flinke bril nodig. Dat kan niet anders. Er is immers nog geen rimpel te bespeuren op mijn poezelige hoofdje. Zelfs niet als ik mijn handen van mijn gezicht hou. Hoe haal je het in je kreukvrije zone om zoiets kado te doen? Ze keek niet eens schuldbewust. Zou ik er een schadeclaim uit kunnen slepen?

Misschien, heel misschien, was het wel goed bedoeld. Om mijn velletje nog lang zo elastisch te houden. *zoekt onderin tas naar tegoedbon voor Robert Schumacher-kliniek* Ach ja, het is welletjes zo. Ik ga er niet meer over piekeren.

Daar krijg ik namelijk (denk)rimpels van!

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2006. Bookmark de permalink .

0 reacties op Monsterlijk?!

 1. Aletta zegt:

  He, wat confronterend, niet? Ach, ze zal het vast in totale onschuld hebben gedaan, toch!? Hopelijk heb je wel veel plezier van je geurtje. Welke heb je gekocht?
  Veel liefs Aletta.

 2. Emmelinda zegt:

  Hahaha ja was ook maar een geintjuh. Ik vroeg me af of ze dat ook wel eens bij hele knappe vrouwen zou doen. Gewoon uit jaloezie ofzo hahaha. Om af te straffen 😛

  Clinique-Happy heet het. Had ik ontdekt via…een monstertje hahaha

 3. We zijn niet agressief Emmelinda, maar dit is toch echt wel een reden om haar over de toonbank te sleuren en een kleine behandeling te geven, die zij vervolgens bij Schumacher kan laten renoveren.

  En wat betreft die schadeclaim, wat dacht je van de emotionele schade die je huiermee oploopt.
  Dan nog de klinieken die je voor de zekerheid moet gaan bezoeken om je te laten overtuigen dat er echt niets opzienbarends aan je huidje veranderd is sinds je babytijd.

  Dat wordt kassa Em.

 4. Leejo zegt:

  Ik had het om 21.28 uur al gelezen, ik kom nu pas bij ( sorry )en denk ik zal maar ff reageren, maar ik schiet spontaan weer in een lachbui.

 5. Ans zegt:

  Hahaha, ik heb een tijdje in een drogisterij gewerkt en nu weet ik weer waarom ik dat zo leuk vond!!! Hoewel……..condooms verkopen was NOG leuker. Klanten verzonnen net zo lang onzinboodschappen totdat we in een rustig deel van de winkel stonden en dan werd zachtjes en met rood hoofd gezegd: “O ja, ook nog een pakje condooms”. We herkenden dat patroon al snel en wisten dus wat er kwam als we steeds naar een andere hoek van de winkel gestuurd werden, net zolang tot ze een plek gevonden hadden waar niemand anders was. Maar met een onschuldig gezicht “ouwewijvencrème” weggeven vind ik ook wel leuk.

 6. Annemarie zegt:

  Whahaha helemaal goed!!! *grinnik*
  Ach zolang je jong blijft, is het niet nodig! *grinnik* (jong van doen en laten dan he?;) UIterlijk is toch niet belangrijk zegt men dan!:P)

  Maar.. Die rimpelcreme doet anders vermoeden! Ik zeg: eis een schde-claim!!! En een grote ook!!!

 7. Ans zegt:

  als de schadeclaim hoog genoeg is heb je geld voor een face-lift

 8. Emmelinda zegt:

  @Leidse Glibber;Kassa! Daar zeg je zoiets. Daar kan ik ook eens naar toe schrijven. Dit kan toch niet ongestraft blijven he? 😛 hahaha

  Over de balie trekken? Hmmmpf dan beschadig ik misschien mijn dierbare wervelkolom. Ik kan haar ook een opticieen aanbevelen 😛

  @Leejo;*zoekt naar IP-ban in beheerdersscherm* Hahaha 😛 Pas maar op, daar krijg je lachrimpels van hoor 😛

  @Ans;Grinnik, ik begrijp je helemaal. Da’s ook net zoiets als overdreven om je heen gaan kijken of er politie komt omdat je door wil lopen terwijl het stoplicht op rood staat. Valt niet op 😛

  Wat dacht je…ik neem een advocaat in de arm! 😀

  @Annemarie;Schrijnend he, zo’n jong meisje en dan al een bril nodig hahaha 😛 Rimpelcreme? Tssss.

  Maareh…lachrimpels vormen een uitzondering. 😉 Die mogen gezien worden. Okeoke, nu nog niet. Later als ik groot ben 😉

 9. Annemarie zegt:

  Idd later! Als je net zo oud bent als mijn lieve kleine broertje!

 10. Emmelinda zegt:

  Hahaha, ja ik zal mijn rollator alvast uitzoeken. Laat ik ‘m opvoeren. (de rollator, niet jouw broertje :P)

 11. Annemarie zegt:

  Mijn broertje kan ook opgevoerd worden! Van de zenuwen! Aangezien hij bijna weer Papa gaat worden!

 12. Emmelinda zegt:

  Oh hahaha wat grappig! Kan ie mijn vorige log lezen hahaha. Over vervelende collega-ouders enzo :D. Wanneer is de ooievaar gereserveerd?

 13. Annemarie zegt:

  Ehhh 21 juni officieel..
  maarja 1e kindje.. he? (althans van die vrouw;) Mijn broer heeft al ervaring:P)

 14. Hahahaha… SCHAN-DA-LIG! Rimpelcreme?? Heeft ze wel goed gekeken aan WIE ze t gaf!?? 😉

 15. Emmelinda zegt:

  @Fabs;Snap jij het? *kijkt verontwaardigd*. Ik had haar een potje moeten uitschelden. Een rimpelcremepotje!

 16. Hahaha idd! Ik begrijp er helemaal niets van!

  Maar altijd blijven lachen! Niet te veel, want ook daar krijgen we rimpels van 😉

 17. Emmelinda zegt:

  @Annemarie;Aaaah op die fiets! Dan moet zijn vrouw die log lezen hahaha. Offe…doe maar niet. Laat ze nog maar op die roze wolk zitten 😉

 18. Emmelinda zegt:

  @Fabs;En toch zijn lachrimpels weer iets anders. Die zou je eigenlijk moeten koesteren. 😉

 19. Annemarie zegt:

  Haha, ze heeft klein beetje eraring met ‘stiefmama’ zijn 😉 *grinnik* en met een zwakbegaafd meisje en een jochie (van 7) met suikerziekte.. Heeft ze al heel wat voor haar kiezen gehad!

 20. Emmelinda zegt:

  Nou inderdaad…dan kan het zogenaamd aardigbedoeldegezwets van collega-ouders je niet meer raken. Sterker nog…ik denk dat zij HEN nog heel wat te leren heeft. Toch? 😀 😉

 21. Annemarie zegt:

  Mjahmjahmjah. Zoals iedere ouder maakt ook zij fouten hoor;)

 22. Emmelinda zegt:

  Tsja, helaas hoort dat er bij. Wisten we het allemaal maar van te voren he? Hihi dan had er niemand te klagen. Alhoewel…

 23. Annemarie zegt:

  Whaha, zit klagen niet in onze aard?;)

 24. Emmelinda zegt:

  Ja, dat is bijna menselijk he? *grinnikt*

 25. Annemarie zegt:

  Yup en niet van rimpelige oerlelijke buitenaardse wezens 😉

 26. Emmelinda zegt:

  Hahaha daar heb je anti-rimpelcreme voor *giechelt*

 27. Annemarie zegt:

  Weetje.. Volgens mij was dat meisje gewoon iedereen aan het voorbereiden op een invasie van buitenaf! Ozo!

  Maar toch, die schade-claim moet er komen 😉

 28. Emmelinda zegt:

  Hahaha wie weet. Misschein werkt ze stiekem op provisie voor een ander bedrijf?

  Vinnikook. Ik haal de tv er bij! O zo!

 29. Annemarie zegt:

  Dat moet je doen!!! Aanklagen die hap! Want dit kan toch niet!!! Pfff… Wat moeten ze dan aan mensen geven die al onder de rimpels zitten? Een gratis face-lift?

 30. Emmelinda zegt:

  Nee opsluiten die hap. Dat begrijp je toch wel. GEINTJUHHH

 31. Emmelinda zegt:

  Overigens…ik zag laatst SOnja Barend op tv. Totaal zonder botox of wat dan ook. Wel onder de rimpels. Ooooh wat zag DIE er goed uit. Eerlijk waar!

 32. Emmelinda zegt:

  Hihi 😉

  Maareh…dat van Sonja meen ik. Ik kan het niet meteen uitleggen maar ze zag er écht goed uit!

 33. Annemarie zegt:

  Hihi, die reactie had ik over het hoofd gezien 😉

  Rimpels hebben is ook zeker niet lelijk!!! Het hoort er gewoon bij.. vind ik dan…

  Tsja dat eeuwige jeugd… Prima in je doen en laten… Maar je uiterlijk hoort gewoon zo hoor.. Puur natuur!

 34. Emmelinda zegt:

  Foei 😛

  Juist! Je kunt er toch niks tegen doen. Tsja naar de kliniek rennen. Maar dan blijf je aan de gang. En weet je wat ik zo mooi vind aan die dames die daar zo heenrennen? Die hebben kerels die dus niet gaan en wél gewoon ouder worden. Dan zie je gewoon dat moeke eigenlijk ouder is dan ze zich voordoet 😛

  Vind ik ook.

 35. Annemarie zegt:

  Ghehe vooral die opmerking: dat moeke eigenlijk ouder is dan ze zich voordoet!
  Zo is het maar net… HEeft het toch geen zin gehad! 😉

 36. Emmelinda zegt:

  Jaaaa hahaha je begrijpt me helemaal! Dat staat toch zooo zielig! En weet je wat vaak ook vergeten wordt? Trekken ze dat hele gezicht strak, vergeten ze de nek hahaha. Of trekken ze een decolleté aan waaronder reliëf te zien is. 😉

 37. Annemarie zegt:

  Gheheh, met andere woorden: het ziet er gewoon niet uit!
  Puur natuur is veel beter!!!

 38. Emmelinda zegt:

  Ja want bij mensen met rimpels denk je doorgaans eigenlijk ook niet: “Heeej die heeft rimpels”. Toch? Of het moet iemand zijn die je lang niet gezien hebt en waarbij het ineens opvalt ofzo.
  Wanneer je dingen krampachtig gaat verbergen moet je dat wel zoooo goed doen…anders is het gewoon een soort van toneelspelen. Al begrijp ik hen natuurlijk wel weer 😉

 39. Annemarie zegt:

  Haha, tsja; Nep!!!

  Het valt me niet eens op… *grinnik* Zegt ook wel weer genoeg;)

 40. Emmelinda zegt:

  Ha zie je! Jij hebt het dus ook! Ik zie het ook niet. Robert Schumacher kan wel inpakken 😛

 41. Annemarie zegt:

  Inderdaad!!

  Diva’s mogen er heen!

  Niet mijn diva!!! Daar blijven ze vanaf! 😉

 42. Emmelinda zegt:

  Hahaha die heeft gelukkig ook geen last van overbeharing. Hoeft ze daar ook niet voor op pad 😉 Ghehehe

 43. Annemarie zegt:

  Wel last van overontharing!

 44. Youke zegt:

  Ik ken zelfs een parfumerie en die vertikt het gewoon om monstertjes te geven. En de parfum die ik kocht was nog geneens voor mijzelf! Dus ja dan kan ik maar één ding zeggen: je moet ene gegeven paard niet in de bek kijken

 45. alinda zegt:

  hey meid wat fijn jou weer tegen te komen in weblog land
  ik ben er echt niet blij mee die verhuizing wat een gedoe zeg
  ik hoop dat ik eruit komt hoe het nu allemaal werkt en dat ik me webbie weer een beetje normaal krijg ik wens je voor vandaag een fijne dag en tot osnel
  ik wens

 46. Emmelinda zegt:

  @Annemarie;Ja hahaha zeg dat! Wat een haar zit er op zo’n beest zeg 😉

  @Youke;Zou ik nooit doen wanneer ze me een heerlijk luchtje erbij deed 😛 hahaha. Maareh..die parfumerie bij jou is ook aardig dom zeg!

  @Alinda;Hihi, dat is lief van jou!
  Het is ff schrikken he? Maar het gaat je vast en zeker lukken. Niet de moed opgeven 😉 Er zijn mensen zat die je kunnen en willen helpen. Ik wens je in ieder geval veel sukses en kom het resultaat natuurlijk bekijken!

  Fijne dag en een hele dikke knuffff

 47. Natazz zegt:

  Nou een groter compiment kan je niet krijgen. Achterlijk gewoon, ik zou ze aanklagen wegens openbaar beledigen. De hele winkel had wel vol kunnen staan en met zijn allen je uitgelachen hebben…

  Sterkte

 48. It is me! zegt:

  Krijg er lachrimpels van!
  Ik kreeg trouwens zaterdag 3 geurtjes als proefje….

 49. Marion zegt:

  hahhaa daar krijg ik kraaipootjes van 😉
  hihi leuk man lich helemalin een scheur:P
  gheghe wens je een fijne dag
  veel liefs en dikke knufff marion

 50. Jaap zegt:

  Hahaha… Het heten niet voor niets monsters he? En trouwens… *zet filosofische neus op* wat is schoonheid nou helemaal? Is het alles uiteindelijk geen zeepbel?

 51. Belinda zegt:

  Tijdje terug was ik met mijn jongste dochter ook een geurtje wezen kopen. Zelf haal ik mijn geurtjes altijd bij Yves Rocher.

  Maar oke toen even naar de echte parfumerie en ik had dezelfde gewaarwording als jij want ook ik kreeg (nadat ze van een afstandje mijn huid eens goed observeerde) een cremmetje om die rimpels glad te kijken en Steph kreeg een heerlijk geurtje …

  Ik zei nog tegen de verkoopster: dus je denkt dat ik dat nodig hebt? En de verkoopster: ach bij een rijpere huid is zo’n cremmetje nooit verkeerd… pfffff … 😉
  Ik haal mijn geurtjes gewoon weer bij Yves Rocher, das duidelijk! 🙂

 52. Emmelinda zegt:

  @Natazz; Zo zie je maar weer; winkelen is niet zonder risico ghehehe. *zoekt telefoonnummer advokaat*

  Dank je wel voor het medeleven. Dat doet me goed. Maakt het leven ineens een stuk draaglijker 😛

  @It is me!;Lachrimpels hebben mijn voorkeur. Mocht ik rimpels krijgen dan graag een portie van dat soort. Beter dan rimpels die ontstaan door de mondhoeken omlaag te laten hangen 😉

  Wow bofkont! Die wilde zeker even benadrukken dat je toch écht het verkeerde geurtje gekocht had? Hahaha geintjuhhh

  @Marion;Hahaha pas maar op..in een scheur liggen heeft ook zo zijn gevolgen 😛
  Jij ook een hele fijne dag!
  Maak er iets moois van. Hier zijn ze in het stadion volgens mij aan het soundtsjekken voor Guus Meeuwis. Leuk joh…lekker gratis muziek 😀
  Dikke knufff en veel liefs!

  @Jaap;Whoeehaaa die foto! Schitterend! O hahaha ik kom niet meer bij. EN die hond, EN die zeepbel. Hahaha geweldig!
  Ohhh nou weet ik ineens welke titel boven de log had gemoeten! MONSTERLIJK! FF kijken of ik het nog kan veranderen. Thanks Japie 😀

  @Belinda;Jaaaaaa ik begrijp ‘m helemaal! Oh en ze gaf er nog serieus antwoord op óók! Afschieten dat soort monsters! En dan nog…krijg je er zo’n heel klein potje bij. Alsof het een toverpotje is zeg! Tsss

  Maareh…zit Yves Rocher nog bij jullie dan? Hier issie weg. Zou failliet zijn ofzoiets? Is wel vaag want in België zijn die winkels wel nog.

 53. Bianca zegt:

  Goedemorgen Emmelinda,
  Dus jou zien we eerdaags bij de rijdende rechter zitten met je creme in de hand.ik zie het alweer helemaal voor me.
  Emmelinda ik wens jou een fijne en zonnige dag.
  Liefs en een knuf Bianca
  ps.Kan je geen plaatjes meer plakken in een reactie?

 54. Emmelinda zegt:

  Goeiemorgen Bianca 😀

  Hahaha ja minstens. D’r excuses zal ze aanbieden! O zo 😛

  Plaatjes plakken zoals bij punt.nl? Dat kon toch nooit? Of smileys, bedoel je die? Nee die zijn er niet meer. Helaas. Gelukkig kennen we de codes nog, nietwaar? 😉 😀

  Ik wens jou ook een hele fijne dag! Dikke knuffff

 55. Pasula zegt:

  Hehehe weer héél herkenbaar geschreven (zei de net-gedouchte Pasula: je moet wat doen om jezelf nat te houden!) héérlijk. Ach ja, ze dacht natuurlijk dat het niet bestaat dat zo’n poezelige Emmelinda voor haar staat zonder ook maar 1 rimpeltje te hebben. Jammer dat je niet meer weet van zo’n verkoopster: je zou haar bijna met haar verjaardag een uitgebreide schoonheidsbehandeling kado doen dan.

  Trouwens, ik kan wel een log schrijven over hoe ik verleden week lingerie kocht, dat was ook weer heel apart offeh…nou ja, je krijgt zo’n naam hè…
  Komende logs maar even rustig aan doen (big smile)

 56. Miek zegt:

  Waarschijnlijk stond je heel erg te grijnzen aan de toonbank, het waren pure lachrimpels. Ze heeft zich gewoon vergist!

 57. Emmelinda zegt:

  @Pasula;Grinnik…goed zo, je hebt mijn raad niet in de wind geslagen :p hahaha. Braaf blijven douchen hoor 😉
  Een schoonheidsbehandeling zei je? Hmzzz ik dacht meer aan een verbouwing 😛 ghehehe

  Whaahaa eens kijken of ik je weet over te halen om die log tóch nog te schrijven 😛
  Misschien langzaam opbouwen. Anders schrikken de mensen er van ghehehe.

  @Miek;Ik zal wel te verwachtingsvol gekeken hebben inderdaad. Net als een kind die weet dat ze een worstje krijgt bij de vleeswarenafdeling.

 58. Pluisje zegt:

  Ja dat is toch zo`n tegenvaller als ze dan aankomen met anti rimpel creme!!! het is echt zoiets ja dat je je er helemaal op zit te verheugen en dan komt ze daar mee aan!! nou geniet dan maar lekker van het luchtje wat je gekocht heb.

  fijne dag nog en vond het leuk hier even op je gezellige log te zijn geweest, groetjes Bianca

 59. Emmelinda zegt:

  Ja gemeen he? Waarschijnlijk heeft ze dat zelf niet meer als ze een luchtje koopt omdat ze de hele dag in die monstertjes staat te graaien maar ik vind dat echt een leuke afsluiter. Ik zal je raad graag opvolgen en lekker genieten!

  Ik wens jou ook een hele fijne dag! Leuk dat je even kwam langswippen 😀 Ik hoop je nog een keer te zien 😉
  Groetjessss

 60. Belinda zegt:

  Ik bestel altijd via Internet dus ik zou niet weten of er nog winkels zijn.

  Ja, waar haalt ze de brutaliteit vandaan hè! 😉

  Heb dat hele potje – van pissigheid – in ene op mijn hoofd gesmeerd… maar het was helemaal geen wonderpotje! *grijns*

 61. Pluisje zegt:

  ja zelf ben ik ook helemaal verliefd opmijn mini!!
  heb hem nog niet zo heel erg lang dus kan er ook eigenlijk niet vanaf blijven hahahah

  groetjes!! is het goed als ik je link??

 62. Emmelinda zegt:

  @Belinda;Aaah dat gaat dan vast gewoon nog door 😀 Gelukkig maar. Heb je ook geen last van irritante verkoopsters met cremepotjes voor je neus 😉

  Ongelooflijk! Schandalig gewoon!

  Ook dat nog niet eens. Natuurlijk weten wij heel goed dat natuurlijke schoonheid niet in een potje zit maar van onszelf komt. O zo. 😛

  @Pluisje;Ik kan het me heeeeeel goed voorstellen. Zou ik psies zo hebben. Helaas is Marc 1.92m en met de kids zou het net een sardienenblikkie zijn. Maar flieft blijf ik. Alleen op die oudjes 😀

  Tuurlijk, ga gerust je gang 😉

 63. Belinda zegt:

  En dat is precies de reden waarom ik via internet dat soort zaakjes aanschaf! Opzouten met die verkoopsters met antirimpelcreme! 😉

  Er komt geen zalfje meer op mijn mooie rimpeltjes! Beter rimpelig dan onnatuurlijk gladgetrokken! (tenminste… dat hou ik mezelf voor) *grijns*

 64. Natas1970 zegt:

  Aanklagen die muts!!! Is ze nou helemaal van de pot anti-rimpel-crème gerukt! Jouw hele dag verpesten. Het was vast een stagiaire die het onderwerp “klantvriendelijkheid” nog niet in de cursusboeken was tegengekomen hahaha. Je had meteen moeten zeggen:”Wacht ik pak even mijn leesbril want ik kan niet zien wat voor een GEURTJE dit is!!”

 65. Leonie zegt:

  Voorlopig koop jij dus geen parfum meer…of gewoon weer een keer langs de kruidvat..krijg je geen proefmonster-parfum..maar ook geen anti-rimpelcreme! Groetjes en een fijne dag van leonie

 66. Elmo zegt:

  Hahahahaha!
  Nou, ik had een keertje dat mn favo cremepje op was, dus ik naar de winkel. Ik denken dat ik dat wel even snel kon halen, want ik hoefde het immers niet in te laten pakken…..
  Nou, vergeet het maar hoor! Verkoopster nummer 1 was bezig een klant te adviseren over een geurtje en verkoopster nummer 2 over een camouflagestick, die de bewuste mevrouw toch niet ging kopen vandaag, dat kon je zo al zien, maar nee, toch proberen aan te smeren. Dus ik stond al te ijsberen. Toen ging verkoopster nummer 2 afrekenen. Is het een cadeautje? Neeeeeeeej! Ja, wel dus! Shit! Dat moet natuurlijk altijd zo mooi mogelijk, want ze zouden het ergens anders maar eens mooier doen, en als ze nou eens de strikjes al klaar hadden liggen, maar dat nog niet eens. Dus een stuk of 8 minuten verder, was ik eindelijk aan de beurt. Wilde ze mij ook nog een heel verhaal aansmeren waarom ik beter een andere creme kon nemen, maar dat heb ik gelijk afgeslagen en toen ze vroeg of ik het ingepakt wilde hebben, zei ik: “Nee dank je, dat is niet goed voor je verkoopquotum!”

 67. Elmo zegt:

  En dan ga je daarheen om te ontspannen, creme is immers ook goed daarvoor, kom je daar toch helemaal gestresst weg, echt erg!

 68. Elmo zegt:

  Misschien is het tijd voor een snelkass:-)

 69. emmaly zegt:

  Nou emm…hier ben ik weer hoor…Dit keer is het me erg vies tegen gevallen..de kiezen konden niet goed verdooft worden omdat er een hele grote ontsteking zit op mijn kaak en onder al mij tanden en kiezen..dus ik heb heel veel verdovingen gehad maar de laatste die waren echt heftig..pfff nu is er dus niet alles uit omdat ik anders geen ondersteuning heb van me bovenkaak, en bedankt weer voor je lieve berichtje doet me goed 🙂

  Dikke knuff

 70. Emmelinda zegt:

  @Belinda;Ik zie het nou ook in. Jammer van die geurmonstertjes maar als ik me niet vergis krijg je die bij Yvesje ook he?

  Hahaha maken we er een mantra van. Dan geloven we er uiteindelijk zelf wel in hahaha.

  @Natas1970;Minstens! Het is toch niet te geloven he? En ik was nog wel zo vriendelijk geweest.
  Hahaha die onthou ik voor een volgende keer! 😀

  @Leonie;Dat is eigenlijk nog het beste; het Kruidvat. Alleen moet je daar altijd iemand van het personeel gaan zoeken om de kast open te maken. En in de stad is het net achter de kassa. Is zo druk dat je niet rustig kunt kijken 😉
  Ik wens jou natuurlijk ook een hele fijne dag! Knuffff

  @Leonie;Ooooh daar kan ik me ook altijd zo aan ergeren! En dan ineens zijn ze supersecuur. @$#$@. Ik ga dus ook noooooit met dagen zoals moederdag en vaderdag. Dan kan ik ze wel schieten. Nou ja, soort van want ik heb geen geweer 😛

  Hihi, ja inderdaad…volgende keer wanneer ze me die creme voor houdt smeer ik ‘m. Euh…wat zeg ik nou? Niet dus. Of wel. Aaargh.

  Of ik moet gewoon niet meer de stad in gaan. Kan ook 😉

  @Emmaly;Oooh arme jij! Heb je nou iets meegekregen om de pijn te verdoven? Wanneer moet je nou terug? Bah ik heb het echt met je te doen!

  Superdikke knufff voor jou!

 71. emmaly zegt:

  ik heb nu inbrufen of hoe je het ook schrijfet..denk wel dat je die kent? het bloed nog steeds ben ik niet zo blij mee..marre volgende week vrijdag pas terug komen 🙂

 72. Marion zegt:

  ghe ghe ken je de rijnweek in rehene, daarkunne wij ieder jaar gratis mee luisteren,
  gheghe zal uit kijken voor de gevolgen

  knuffies en veel liefs van ukkie

 73. It is me! zegt:

  Nou ik denk niet dat ik de drie monsters kreeg omdat ik het verkeerde geurtje had gekocht.. Whahaha Ik had namelijk twee tegoed bonnen gekocht, we hadden zondag een dubbele verjaardag en oogschaduw voor mijzelf, tering wat duur weer, maar goed ik doe er dan ook 2 jaar mee!

 74. It is me! zegt:

  @ Natas1970 & @ Emmelinda
  Hebben de stagieres geen bordje stagiere op?
  Whahahaha, waren eens in België in een parfumeriezaak, hadden een aantal dames een bordje met “inpakjster” op de blouse gespeld! Verschrikkelijk!
  Deze dame mag een bordje met “Assistent verkoopster, in opleiding bezig met klantvriendelijkheid” opspelden!

 75. Belinda zegt:

  Toch zijn ze bij Yvesje niet zo geverig meer met proefmonstertjes als dat ze vroeger waren! 😉 Ik weet dat je vroeger diverse monstertjes kreeg maar nu zitten ze meer in de dekentjes, tasjes en dat soort rotzooi om weg te geven… Niet eens een potje van die rimpelcreme! *grijns*

  *Prevelt alvast een Mantra om erin te komen!* ;-))

 76. Marika zegt:

  *proest* maar je hebt hem wel aangenomen zeker? ;-))

 77. Emmelinda zegt:

  @Emmaly;Yep die werkt over het algemeen prima maar bij jou zal het er vast nog doorheen komen he?
  Hoe is het nou met het bloeden? Is het al gestopt? Bah dat duurt nog lang maar goed, die ontsteking moet natuurlijk eerst weg zijn. Nou laat ik daar eens voor gaan duimen. Oke? 😀

  @Marion;Nope, helaas die ken ik niet. Maar dat is lachen he, als je gratis kunt genieten? Ik fietste net naar school en HE ZON hoorde ik. Dus meezingen. Zegt Marc net dat Guus in het stadion is voor een sound-tsjek hahaha. LACHUHHHH

  Fijne avond! Knuffff

  @It is me;Ja goedkoop is vaak duurkoop in zo’n geval he? Als ik 10 euro neerleg voor die mascara doet het me ook even pijn in de portemonnee. Maar je merkt wel het verschil! Al is het IN mijn hoofd ipv erop 😛 ghehehe

  Maareh…dat is wel een lange tekst. Wanneer ze die op een naambordje plakken moet ze minstens twee meter breed zijn ghehehe 😛

  @Belinda;Dat klopt inderdaad…tenminste…ik heb vroeger (oh oma vertelt hoor) ook het een en ander besteld. Dan kreeg je een boel erbij in leuke tasjes en etuis. Het mooiste was toen we trouwden en ik een naamswijziging doorgaf (tsja trots op je nieuwe naam he ghehehe). Kreeg ik twee formulieren met de post met aanbiedingen. Raar dat het psies dezelfde folders waren met heeeeele andere prijzen ghehehe 😛

  *mantraat mee*

  @Marika;Hahaha ik was te verbrouwereerd om te weigeren. Waar ie gebleven is? Geen flauw idee eigenlijk hahaha.

 78. Marion zegt:

  ghe hge zeg dat wel ja 😛
  hihi nou bij de rijnweek komen oko allerlei artisten, zoals guusmeeuwis gordon, kus, chipz!, enzo nog een paar, em daar kun je allerlei activiteiten doen heel gezellig:P
  wens jeeen fijne dag verder *strax maar ffkes een logke schrijven over vandaag gheghe*
  lots of love en a bug hug for you from me

 79. Yvonne zegt:

  Hahahaha, leuk hoor, dat stukje over dopje nagels gutsen *grin*
  Brutale muts zeg, beetje anti-rimpelcreme opdringen :/

 80. buuf nr 15 zegt:

  Nou als ik later “groot” ben, neem ik geen rimpels hoor! ha ha ha

 81. remco zegt:

  volgens mij viel ze over je lachrimpeltjes gnagnagnagna 😉

 82. Marion zegt:

  hey lieverd
  weltruste voor strax maar ik ga nu
  liefs en dikke knuffff marion

 83. emmaly zegt:

  hai emm…heb je vandaag eigenlijk nog lekker van het zonnetje genoten? 🙂

 84. Lette zegt:

  Lekker ding die kassamiep. Maar aan de andere kant je krijgt nu niet een geurtje waardoor je spijt hebt van je aankoop. Tenzij die antirimpelcreme nou heeeeel lekker ruikt.

 85. Elise zegt:

  Goedemorgen, wat een heerlijke, onspannende weblog. Even lachen op de vroege ochtend.

  Maar wat een belediging zeg, anti-rimpelcreme. En je hebt niks gezegd ? Knap. Ik denk dat ik zou vragen om een lekker luchtje ( misschien met de zin erachteraan, voor mijn dochter oid. )

  Fijne dag vandaag

 86. Miek zegt:

  of topic: bedankt voor je mailtje, ik heb er veel aan gehad, ging niet helemaal zoals jij bedoelde volgens mij, maar hij staat er…MIJN FOTOLINK….en trots ben ik zeg, dat wil je niet weten!! :o)))

 87. Marion zegt:

  fijne dag vandaag emmelinda,
  gheghe this hot de tempretuurmeter geeft 32 graden aan hoop maar dat dat fout is
  gheghe ga zo heelrijk in tiel shopppen
  liefs en dikke knuffff

 88. Marika zegt:

  Waar ie gebleven is? Ik denk op je gezicht. 😛

 89. rietepietz zegt:

  Arme Emmelinda , misschien hebben de weken met hoofdpijn tóch wat sporen achtergelaten ? * kan op het nippertje het potje creme dat Em gooit ontwijken* Pas maar op , straks krijg je inderdaad rimpels van het tobben over deze gebeurtenis …….* kijkt stiekem even (zonder bril) in de spiegel,valt best mee bij mij * Toch een fijn weekend , en liefs Riet

 90. Bianca zegt:

  Goedemorgen Emmelinda,
  Ik kom jou een hele fijne en zonnige dag wensen.
  Liefs en een knuf Bianca

 91. Rianne zegt:

  Leukerd’s tip:Het potje bewaren en cadeau doen aan je (schoon)moeder op moederdag 😉

 92. Volgens mij heb je lekker het zonnetje opgezocht en je hebt nog gelijk ook.

 93. Monique zegt:

  Whahaha… Wat een heerlijk verhaal weer, ik heb het niet meer(lig dubbel van het lachen) Het verhaal opzich is al lachen, en hoe jij het dan nog verteld. Hahahaha..

  *trek weer een serieus gezicht*
  Ik kom je even een hele fijne begin van de week toewensen !
  * fijne begin van de week, en maar hope op heel veel warmte en zon*

  Dikke knufffff Monique

  Ben even met mij eigen punt.nl gestopt misschien wel voorgoed geen idee.
  http://moniqueswereldje.punt.nl/
  Deze punt.nl waar ik nu van af zit is van me zoontje Giovanni.

 94. Marion zegt:

  Ben me brilleke verloren in walibiworld word een duur dingetje :S
  wensje en zonnige week toe
  liefs en dikke knufff marion

 95. Natas1970 zegt:

  Hallo daar!! Hoe gaat het? Ben je lekker van de zon aan het genieten?

 96. Pasula zegt:

  Hoe is het met je elastische velletje, smeer je het wel goed in?? 😉

 97. Belinda zegt:

  En weer zo’n prachtige dag! Zometeen even een pauze en dan van het weekend wordt het weer tropisch. Er hangen gewoon buitenlandse luchten!

  Ennuh volgens mij als je deze link geeft (http://www.cocoonservices.nl/belinda/rss.xml) in je feedreader dan moet íe het doen hoor! 😉

  Een hele fijne dinsdag!

 98. ~Tina~ zegt:

  Al bezweken door de hitte??
  Ik wel bijna hoor.
  Door WIE online staan je logjes op sommige pc’s onder je menu, thuis kan ik daardoor je logjes niet lezen en heb ik je een mailtje gestuurd.
  Als je WIE voorlopig uitzet heb je hier geen last van.

  Fijne dag verder, doe rustig aan.
  Groetjes van Tina 🙂

 99. juist zegt:

  jeej, ben ik nou nr 100 die reageert? Topper!
  Je ben weer terug zie ik! Gezellig, zodra ik snap hoe alles werkt ben ik ook weer war actiever, nu met het warme weer is het al snel ‘te moeilijk’ oftewel; ik heb het dan te warm!
  Ik kom snel weer kijken, leuk !
  groetjes Juist 🙂

 100. Nicky zegt:

  Ach joh! Ze bedoelde het vast goed… Laatst liep hier een colporteur in de straat. Ik passeerde hem onderweg van mijn auto naar mijn voordeur. “43?” vroeg hij. Beledigd antwoordde ik “Nee! 36!” Pas daarna realiseerde ik me dat hij naar mijn huisnummer vroeg in plaats van naar mijn leeftijd… Misschien zijn wij vrouwen een tikje overgevoelig…
  Liefs,
  Nicky (hmmm, bovenstaande is overigens best een logje waard… Stttt…)

 101. Marion zegt:

  gaat aallees goed daar in huize emmelinda!!!!!??????
  1 woord: GESLAAGD
  hihi
  ga morgen me nieuwe bril ophalen
  ooooow kan niet beter
  liefs endikke knuffff marion

 102. rietepietz zegt:

  HOI EMMELINDA ,
  Nou een lekker geurtje??? Is broodnodig na al die warme dagen waarin we vréselijk hebben lopen transpizweten ! Lig je gestrekt na al die warme dagen , nee toch ! Nou ja , een beetje rustig aan kan geen kwaad natuurlijk , dikke knuf van Riet

 103. Aletta zegt:

  Hoihoi, hoe staat het leven?
  Veel liefs Aletta.

 104. Annemarie zegt:

  Haaai!

  Ik kwam mij weer even melden na mijn weekendje weg..
  Was echt heerlijk.. Beetje zonnesteek alleen nu…
  Bij jullie alles goed?:) Hopelijk wel!
  Geniet van het weer.. Nouja als het weer beter is dan!

  Kniefs!

 105. alinda zegt:

  hoi hoi langzaam maar begin ik weblog te begrijpen het duurt ff bij mij maar het lukt me al aardig vandaar dat ik nu maar weer is kom tikken bij jou lezen doe ik je weblog wel maar reageren ho maar jaja ik schaam me diep
  daarom nu snel een dikke knufff om het goed te maken

 106. Elmo zegt:

  Klanten zijn eigenlijk nét mensen!

  Tijdens een netwerkborrel raakte ik bij toeval met hem in gesprek. Overduidelijk een ondernemer in hart en nieren. En in woord en gebaar. Ik vroeg hem waar hij in deed en hij antwoordde routinematig: ‘In naadloos getrokken precisiebuis.’ Op mijn wat plagerige vraag ‘En waar worden uw klanten nu écht gelukkig van?’, zei hij stomverbaasd: ‘Tja, van naadloos getrokken precisiebuis natuurlijk!’ Omdat ik hem wat ongelovig aanstaarde, vervolgde hij met: ‘Kijk, u kent natuurlijk onze klanten niet. Maar die worden nu eenmaal heel gelukkig van naadloos getrokken precisiebuis.’

  ‘Nee, natuurlijk ken ik uw klanten niet’, zei ik, ‘maar zonder te weten wie uw klanten zijn, kun je toch stellen dat ook úw klanten eigenlijk nét mensen zijn.’ Nu was het zijn beurt om mijn stomverbaasd aan te kijken. ‘Ja, natuurlijk zijn het nét mensen. Maar wat wilt u daarmee zeggen?’
  ‘Nou, ik wil alleen maar beweren dat uw klanten buitengewoon gelukkig zijn als ze ervan op aan kunnen dat u altijd op tijd levert. Zoals afgesproken.’
  ‘Ja, wat denk u, leverbetrouwbaarheid is hartstikke belangrijk. Zeker bij naadloos getrokken precisiebuis.’
  ‘En verder willen ze, denk ik zo, als dat nodig is een stukje maatwerk. Dat u desnoods een keer afwijkt van de standaard naadloos getrokken precisiebuis.’
  ‘O, zeker, flexibiliteit stellen ze ook erg op prijs.’
  ‘En mocht er eens iets mis gaan met die naadloos getrokken precisiebuis, dat u dan eerst een oplossing aanbiedt, in plaats van allerlei zinloze discussies aan te gaan over de vraag hoe dat nu allemaal kon gebeuren.’
  Hij knikte alleen nog maar. ‘En waarschijnlijk worden uw klanten ook heel gelukkig als u meedenkt over goedkopere en betere oplossingen voor hun probleem. Ze houden ook van correcte en begrijpelijke facturen. Zijn gek op leesbare offertes. Houden van een snel antwoord op hun vragen en van vriendelijke mensen aan de telefoon.’
  ‘Dat klopt allemaal als een buis’, zei hij. ‘Eh … als een bus, bedoel ik natuurlijk.’ Er viel even een stilte. ‘U kent mijn klanten beter dan ik dacht.’
  ‘Dat is niet zo moeilijk’, reageerde ik, ‘want het zijn eigenlijk nét mensen.’
  ‘Ja maar, wat moet ik dan met die enorme voorraad naadloos getrokken precisiebuis?’, vroeg de ondernemer geschrokken.
  ‘oh, maakt u zich daar vooral geen zorgen over’, stelde ik hem gerust. ‘Als u betrouwbaar bent, vriendelijk, correct, snel en u denk op z’n tijd mee, dan wil die klant die naadloos getrokken precisiebuis er heel graag bij hebben.’
  ‘Maar wat zet ik dan op de factuur?’, vroeg hij enigszins bezorgd.
  ‘Oh, daar mag je gerust doen alsof je een partij naadloos getrokken precisiebuis hebt geleverd. Klanten zijn het gewend dat op de facturen niet is vermeld wat ze nu eigenlijk écht bij je gekocht hebben.’

 107. detollies zegt:

  HEeeeey Emmelinda,
  Hoe krijg je, je log zo op vol screen…?
  Ziet er leuk uit!
  Liefs Roxy

 108. Emmelinda zegt:

  *********************************

  BOEH

  Ghehehe, schrokken jullie he? 😛

  Ja hoor, ik leef nog. De laatste week is er zo ongelooflijk veel te doen hier in en rond het huis. Ik heb dan ook een heleboel te vertellen maar ik ben zo hyper dat het helemaal niet lukt. Dus dat houden jullie waarschijnlijk wel te goed 😉

  Dikke knuff voor jullie allemaal!

  ***********************************

 109. Marion zegt:

  ghegeh emmelinda!!!
  doe je wel relaxxxx (doek nu ook ;))
  heb net me brilleke opgehaald
  er is een wereld voor me open gegaan:P:P
  fijn dag veder groetjes liesf en dikke knuffff marion

 110. nieta zegt:

  Nou,begon me alweer een beetje zorgen om je te maken!! Hoeft niet,dus! Dikke knuf uit Friesland!!!

 111. GekinblacK zegt:

  7 juni, 111 reacties, tijd voor een nieuw logje Emmelinda. Gniffel.

 112. Geertje zegt:

  Das wat anders dan een luchtje zeg!En ja, een monstertje krijgen is enorm!
  In die van ons kregen we dat ook altijd!
  Liefs en dikke knuffff!!!

 113. Ans zegt:

  Ik ben eerder deze week helemaal verschrompeld door de hitte en kan nu je antirimpelcreme wel gebruiken! Hebben ze ook grootverpakkingen? Groeten, Ans.

 114. Aletta zegt:

  Gelukkig, je leeft nog!! Ik vroeg me al af waar je was.
  Rustig aan doen, hoor!!
  Liefs Aletta.

 115. roos zegt:

  eh..waar ging dit stukje ook alweer over? Ik moest zo ver naar onderen scrollen dat ik ben vergeten wat ik wilde schrijven!

 116. Natas1970 zegt:

  Maak ons allemaal maar weer nieuwsgierig!! Kom je toch elke dag trouw bezoeken, net zolang tot het je weer lukt om er een hilarische log over te schrijven!! Fijn weekend meis!

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s