Houdt de dief!

Photobucket - Video and Image Hosting

Sinds een half jaar zijn bij Mies tekenen van puberteit zichtbaar. Nope, ik bedoel geen gedragsproblemen (*doet “tssk, tssk*  Tis een kind van mij hoor!), gewoon iets met groeien. Blijkbaar heeft ze het zelf ook gezien en wil het een en ander accentueren. Zolang het niet lijkt alsof ze op de Wallen werkt heb ik er geen problemen mee.

Dus wilde ik haar iets extra’s geven. Gewoon omdat ik het leuk vind dat mijn meissie een meid geworden is. Ik kocht een mascararoller. Lach niet. Het gaat hier wel om de Ferrari onder de smeerzooi hoor.

Omdat ik inmiddels doorheb hoe ik ‘m moet gebruiken wilde ik vrijwillig een demonstratie geven. Terwijl ik het dopje van het buisje trok riep ik de magische woorden:”Kijk eens, DIT is nou het best bewaarde geheim van je moeder!” (Is natuurlijk niet helemaal waar want…oeps sollie, da’s geheim!). Beteuterd keek ik van buisje naar dopje. Mijn ogen rolden bijna uit kun kassen. Kapot. (neehee, niet die ogen, het buisje!). Mijn interne CAPS-LOCK sprong aan en plaatste een paar krachttermen. Ik klom op mijn fiets en met lood in mijn schoenen (ha! Vandaar dat het zo zwaar trappen was) vanwege een vaag vermoeden reed ik met kassabon en gevandaliseerde roller richting winkel. Stel je nou voor dat ze dachten dat ik thuis even mijn oude roller opgepikt heb en deze zogenaamd kapot kwam inleveren tegen een gratis volle? Welnee…zo zijn ze daar niet.

Dus wel. Het blijft bij speculeren want ze hebben het niet gezegd. Tenminste, niet met zoveel woorden. Maar… *hoont* leer mij vrouwen kennen! Dat wat ze nou nét niet zeiden was nog veel erger. Gezichten die boekdelen spraken gaven de doorslag. Samen bespraken de dames wat te doen. “Vergoed het dan maar” zei de ene. “Het is niet anders”. Zwijgend rukte ze tien euro uit de kassalade en smeet het nog net niet op de balie. Op mijn vraag dat ik tóch met een roller naar huis wilde keek ze alsof ze water zag branden en zei dat ik er dan maar een moest pakken (normaal als ze het er mee eens zijn dat zij een fout begaan zijn lopen ze voor je.). Dat deed ik dan maar. En ook al stond dat rek vlakbij de kassa, ik moest gewoon weer achteraan sluiten. Ik vroeg nog of ik écht weer achteraan moest aansluiten waarop ze me glad negeerde.

Ah ik begrijp het ergens wel. Voor hetzelfde geld (euh) had ik inderdaad ook zo’n wisseltruc uitgehaald. Maar dat was nu niet. Ik werd gewoon “beschuldigd” van iets wat ik niet gedaan heb. Nou had ik die hele mascara natuurlijk eigenhandig in d’r jeweetwel kunnen steken maar goh het is toch 10 euro voor zo’n buisje verf. Daar had ik bij Praxis een blik voor gehad en de halve inboedel kunnen metamorfosen. Nou ja…je snapt wat ik bedoel. Ik had natuurlijk ook voor de aankoop moeten controleren of alles in orde was maar pfff als ik op die manier overal boodschappen moet doen (tsjekken of er wel halvarine in het boterkuipje zit, tellen of er genoeg plakjes salami op het schaaltje liggen etc.) blijf je aan de gang.

Maar goed. Ik heb..euh..Mies heeft haar mascararoller. Daar was het tenslotte allemaal om begonnen. Dat gevoel ebt wel weer een keertje weg. Tijd voor andere dingen. Het badkamermeubel eens uitgraven bijvoorbeeld. Eens kijken…

… of ik die lege tube tandpasta nog ergens kan ruilen???

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2006. Bookmark de permalink .

0 reacties op Houdt de dief!

 1. * Garfield * zegt:

  Dochter is ook aan het puberen hoor, maar echt heel heftig.
  Is soms nie te doen…
  Maar ik ben nog steeds stapelgek op haar hoor…

  Fijne zondag.

 2. Emmelinda zegt:

  Ja helaas hoort het er bij. Ik geloof dat ik tegen die tijd een schuilkelder opzoek en er pas uitkom wanneer die flauwekul over is 😉

  Ik wens jou ook een hele fijne zondag!

 3. geertje zegt:

  Leuk is dat, als ze zich gaan opmaken he? 🙂
  Mirjam gaat ook zonder oogpotlood en mascara de deur niet meer uit (van wie ze dat nu heeft :-S)
  Ik vind het allemaal een heel leuk gezicht 🙂
  Wel flauw zeg, van die kassieres; goed dat je voet bij stuk hebt gehouden!
  Die bagger is idd duur zat….

  Jaap is vrijdag op zaterdagnacht (om een uur) thuisgekomen; heeft het naar zijn zin gehad gelukkig!
  Zit al te denken om dit jaar of volgend jaar ook eens een weekendje Londen te bekijken; ben wel erg nieuwsgierig geworden! 🙂 (Oma en opa lief aankijken ;-))
  Nog een hele fijne avond!
  Liefs en dikke knuffel!!

 4. Emmelinda zegt:

  Ja ik vind het ook heel geinig al moet ze nou niet denken dat ze er als een clown bij kan gaan lopen. Voor nu even de oogjes en dat is wel weer genoeg ghehehe. Soms zie je d’r toch meiden bijlopen van die leeftijd! Pfff

  Yep ik was zo kwaad. Ze lieten me heel goed merken wat ze dachten al hebben ze het professioneel aangepakt en niks gezegd over “diefstal” of “oplichting”.

  Ha gelukkig heeft Jaap het naar zijn zin gehad. Denk je dat hij een volgende keer met meer zin mee zou gaan of blijft dat zo?
  Ik ben ook wel heel nieuwsgierig naar Londen al denk ik dat ik eerder wéér naar Parijs zou gaan als iemand de kids een weekendje wil overnemen 😉

  Ik wens jou natuurlijk óók een hele fijne avond! Dikke knufff en veel liefs!

 5. Ans zegt:

  Sinds ik een keer met een door met 9 eieren thuiskwam, controleer ik elke doos eieren voor hij in mijn winkelwagen gaat. Nu ga ik denk ik ook elke mascararoller controleren voor ik hem koop. Wat voelt dat vervelend hè, die blikken (ik bedoel geen blikken doperwten hoor) van die verkoopsters. Je schrijft: “Zolang het maar niet lijkt alsof ze op de Wallen werkt” Bij heel veel meiden lijkt dat wel zo en als Edwin een paar van die types ziet lopen zegt hij altijd: “Hé, stichting de Rode Draad heeft ook weer een uitje”.
  Zo jammer van die meiden, leuke koppies, maar dat weten ze vaak goed te verbergen.

  Koop je een volgend keer je mascara weer in dezelfde winkel?

 6. Emmelinda zegt:

  Hahaha nope ik ga nooit meer naar die winkel. Ik kwam er al bijna nooit omdat het zo’n claustrofobie teweeg brengt daar maar het is dicht bij school en ik wilde het per direkt hebben. Tsja…meteen gestraft. Ik let nou in ieder geval beter op wanneer ik iets in het mandje leg (en ik was al zo voorzichtig).

  Ja eieren controleren we ook altijd maar dan of ze niet kapot zijn. Bij de Nettorama controleren ze zelf aan de kassa of je niet stiekem een duurdere soort in de doos gedaan hebt.

  Yep je hebt gelijk, het is ook de combinatie van kleding en het type kind. Er zijn kids die er volgeplamuurd bijlopen. Zonde want ze zien er niet echt natuurlijk meer uit. En half naakt met die kleding (waar dan vervolgens een flinke buik over het rokje puilt). Nee ik hoop dat Mies het echt beschaafd blijft houden. En anders zijn wij er ook nog 😉

 7. Ans zegt:

  Jaaaa,strakke naveltruitjes met ienieminirokjes, terwijl ze daar geen figuur voor hebben, echt jammer. Bij sommige meiden staat die kleding leuk, maar vaak is het echt niet mooi, maar dat hebben ze zelf niet door. En sommige pubers trekken zich van moederlijke adviezen en verboden niets aan. Gelukkig zijn niet alle pubers zo moeilijk hoor, een beetje moeilijker dan normaal is geen ramp, maar bij sommige pubers is het echt een probleem. Ik heb er één gekend in mijn omgeving, pfff, die kon alleen nog maar mopperen, zeuren en treuren. Lachen kon zij niet meer, ze had steeds vergevorderde plannen om weg te lopen, wilde niks. Kon alleen nog mmar nijdig kijken. Ineens was het over, nu is het echt weer een heel leuke meid. Wat zal die moeder opgelucht zijn!

 8. Emmelinda zegt:

  O brrr dat is inderdaad een nachtmerrie!Afschuwelijk! Het is nu zo heerlijk wanneer Mies thuiskomt…dan hoor ik ze al aankomen zingen op het plein. Ik hoop dat het nog heeeel lang zo mag blijven. Nu trekt ze nog aan wat ik voor haar klaarleg en tot nu toe erger ik me alleen nog aan die vreselijke pony van d’r die ze laat groeien ghehehe. Maar goed, als dat alles is 😉 Wat kleding betreft heeft ze een figuurtje om jaloers op te zijn. Gelukkig maar want sommige meiden een paar jaar ouder zien er uit alsof ze al drie kids gebaard hebben 😉 En op zich is dat natuurlijk nog niet zo’n ramp maar waarom moeten ze al dat vlees onder kleren laten uitpuilen? Een maatje groter doet écht wonderen en maakt écht minder dik 😉

 9. Ans zegt:

  Hahaha, ik ben het helemaal met je eens over die kleding. Ik zal het ook niet in mijn hoofd halen om een bikini aan te trekken, want dan flubbert er wel erg veel overheen.
  Niet alleen pubers, maar ook ouderen kunnen er wat van, sommige mensen blijven zich kleding alsof ze 18 zijn. Kortgelden zag ik nog zoiets. Een supperkort miniplooirokje (geen mooie benen eronder), haar in een soort van twee staartjes met gekleurde bandjes eromheen. Ik zag haar van achteren, ondanks haar niet fraaie benen leek het nog wat, maar toen ze zich omdraaide……arghhhhhhh, een oud verkreukeld koppie, met andere kleren had ze er vast wel leuk uitgezien, maar dit was geen gezicht!!!

 10. Ans zegt:

  Nounou, dat zijn wel erg veel typfouten in mijn reactie hierboven. Sorry hoor, je zal even moeten puzzelen.

 11. remco zegt:

  aaaaaaaaaaaaaaaaaaa arghhhhhhhhhhhhhh neeeeeeeeeeeeeee een log over vrouwen dingen

  *surft snel verder 😛 *

 12. Emmelinda zegt:

  @Ans;Oh hihi dan had ik jouw gezicht wel eens willen zien toen je haar gezicht er bij zag! Ghehehe. Maar je hebt gelijk, in iedere leeftijdscategorie zie je dat de modepolitie wel eens op bezoek mag komen.Ik vind het ook vaak met rages. Zijn die uggs in de mode (die bontlaarsjes met die balletjes er aan)dan denken er een boel mensen dat het met hun onderstel bééldig staat. Niet dus. Krijg je helemaal korte pootjes van. Maar eigenlijk moeten ze dat vooral bijven doen. Zo blijft “terrasje pikken” ontzettend leuk ghehehe 😉

  @Remco;Kssst wegwezen…hahahaha 😛

 13. Natazz zegt:

  Jeetje ze kunnen toch wel zien dat het een nieuwe is of ben ik nou zo stom? Wel een brutaliteit, ik zou volgende keer wel een lege inruilen van nijd. hahaha.

  Ik wens je een fijne avond
  liefs Natazz

 14. Emmelinda zegt:

  Ik dacht psies hetzelfde. Ik had zelf even moeten tsjekken dat ie ook echt dicht was. Maar ik kan me nog herinneren dat ik een keer op mijn kop kreeg toen ik de inhoud van een doosje inspekteerde. *gromt*.

  Jij ook een hele fijne avond meis! Knufff

 15. Annemarie zegt:

  En de tandpasta nog geruild?

  Ergens is het wel logisch dat de winkel het denkt, Daarvoor is genoeg jeugd die het probeert… Maar wel l*llig dat ze iedereen dan gaan verdenken!!

  Kniefs!

 16. Emmelinda zegt:

  Grinnik…de eerste tijd durf ik niks meer te ruilen ghehehe 😉

  Yep ik begrijp het ergens ook wel maar ik was gewoon onschuldig. De manier waarop ze je dan behandelen is ronduit schandalig. Al is er eigenlijk niet eens een woord die richting uit genoemd. Ja of ik die écht zo meegenomen had. ‘

  Kniefs!

 17. soms krijg ik t idee dat sommige winkels klanten maar erg lastig vinden
  niet alleen lastige klanten (wat jij niet bent, maar dat terzijde) maar klanten in het algemeen

  stel je voor..straks verkopen ze nog wat..
  dat zou nog es erg zijn
  (ofzo)

 18. mtje zegt:

  hahahhaha jep ik ken het
  zo gaa tbij onsin de winkel ook. mensen die ff gouw iets terug komen brengen met een smoes. maa rkan alleen met de assabon. en ik *steekt borst voor uit* ben erg vriendelijk en roep e collega erbij gnagnagna *wrijft in hadnen en denkt: had je me maar niet met die klojo op moeten scheppen*woeps sorry haha dat mocht ik niet zeggen

  fijne dag nog avond nou ja knuff en veel liefs van mij

 19. Miek zegt:

  Een kapotte mascararoller, daar denk je toch niet aan dat dat zou kunnen gebeuren??
  Heerlijk hé, die meisjes die ineens groot worden. Dieuwertje doet heel af en toe ook mascara op, bij een feestje of zo. Staan we samen in de badkamer om te tutten. Laatst had ze mijn ring geleend, en elkaars kleren zo af en toe.

 20. Emmelinda zegt:

  @Miss is Siepie;Jaaa zo’n idee krijg ik dus ook. Terwijl ze vóór drie uur nog alleraardigst was. Ja was ze zeker blij dat ze die ene kapotte mascararoller verkocht had ghehehe 😉

  @Marion;Grinnik…ik begrijp het ook wel. Er zal ontzettend veel misbruik van gemaakt worden. Maar waar sta je als consument dan wanneer je wél in je recht staat? Die tien euro vind ik echt zonde. Het is mijn schuld niet dus wil ik die terug 😉

  Ik wens jou ook een hele fijne avond! Dikke knuff en veel liefs!

  @Miek;Psies! Normaal let ik op veel dingen. Maar je gaat er gewoon niet van uit dat ie kapot kan zijn. En deze was écht gesloopt. Kon je van de buitenkant helaas niet zien.

  Ja grinnik…dat vind ik ook zo leuk. Ze schommelen nog een beetje tussen kind zijn en volwassene in he? Dat is ook weer heel schattig 😉

 21. Anet zegt:

  Tsjeee..wat kunnen mensen raar doen he..als of je het expres gedaan had..tuurlijk! Maar gelukkig heb je een nieuwe..ik had ook gebaald..Maar lijkt me leuk als je dochters groter worden en vraag naar dat soort dingen krijgen..Kom vanzelf denk ik…Doeidoei, Anet

 22. Emmelinda zegt:

  Het is echt vernederend. De zaak stond vol mensen. Het had natuurlijk zo kunnen zijn maar dat was dus niet zo. Maar goed, ik heb maar geen aanklacht of wat gedaan. Ik heb m’n roller.
  Ja dat is écht leuk. Ik heb ook meteen maar zwarte handdoeken gekocht wegens enigzins motorische afwijkingen ghehehe 😛

  Ow ja…nou ik je toch spreek (ofzoiets dan hihi) ik kan niet op je nieuwe log komen. Is die nog niet geactiveerd ofzo?

  Fijne avond! Knufff

 23. Emmelinda zegt:

  Ha! Nu wel. Oke dan is het goed hihi. Vanmiddag kon ik er niet op komen 😉

 24. GekinblacK zegt:

  Ik wil die lege tube tandpasta wel ruilen voor een lege fles aftershave, of iets anders waar nog maar heel erg weinig van iets in zit. Gniffel.

 25. Emmelinda zegt:

  Grinnik… *overhandigt lege tube aan GekinblacK* Ennuh…niet huilen wanneer ze onaardig tegen je doen bij de winkel he? 😉

 26. Hanny zegt:

  Het is heel vervelend als ze je amper geloven. Ik dacht dat de klant koning is. Tegenwoordig is dat vaak niet het geval. Soms vinden ze dat je blij mag zijn dat je in hun winkel mag komen. Waarschijnlijk wordt je als personeelslid vanzelf wel wantrouwend tegenover iedere klant doordat er zo veel achterover wordt gedrukt. Maar dat hoeft toch niet te betekenen dat ze iedere welwillende klanst bij wijze van spreken de winkel uitkijken.
  Groetjes Hanny

 27. Emmelinda zegt:

  Yep, daarom begrijp ik die actie van hen wel. Enigzins. Ze twijfelden geen moment en hadden me meteen verdacht gemaakt. Dat is juist zo vervelend. Mij zien ze er in ieder geval niet meer terug 😉

  Groetjes terug 😀

 28. Ze kunnen echt heel bot zijn he in ene winkel en dan voel je je zo link worden omdat je ( dit keer hahahahahhah) een echte klacht hebt.
  Maar goed Mies kan verven nee sorry rollen nou ja kleuren dus.
  En nou kijken hoe het gaat worden hahahahahah

 29. Emmelinda zegt:

  Ja en ik had me voorgenomen (ter plekke) dat ik rustig zou blijven (zie afleveringen van “The Hulk”) dus ik stond daar een portie tot 12458 te tellen..
  Maar inderdaad…Mies smeert ‘m tegenwoordig met een écht geheim! Ghehehe

 30. jacqueline zegt:

  wat een verhaal. Toch knap dat je terug bent gegaan. Ik zou geloof ik zo scheiterig zijn geweest en een tientje verspeeld hebben.

 31. Emmelinda zegt:

  Ik was zooo ongelooflijk kwaad dat ik wel moest. Als het voor mijn kids is kan en durf ik ineens een heleboel. Al had ik in de winkel wel de bibbers ghehehe 😉

 32. christa zegt:

  oh zeg.. dat ga ik natuurlijk ook allemaal nog krijgen..
  Alhoewel ga…???
  Jessica heeft voor der verjaardag een make up set gekregen..
  Je wilt niet weten (nou dat weet je natuurlijk vast uit eigen ervaringen wel) hoe die er nu af en toe als clown bij loopt.
  (Dat krijg je als ze geen goed voorbeeld van hun mama krijgen he? ik draag dus nooit makeup)

  Maar ik zou mij dus never nooit in kunnen houden als ze mij zo zouden bejegenen he.. Vind het knap dat jij dat wel kon.
  Maar gelukkig kan je dochter nu lekker experimenteren met de mascara.
  Veel plezier (en succes 😉 ) met je puber

  groetjes christa

 33. Youke zegt:

  Irritant zeg! Maar ik zou ook op mijn strepen gaan staan. Dan moeten ze maar zeggen (bordje ofzo) dat zulke producten niet geruild mogen worden.

 34. Emmelinda zegt:

  @Christa;Ik had eigenlijk moeten vragen of ze altijd zo met klanten om gaan. Of dat ze soms dacht dat ik een oude kwam inleveren ofzo. Maar dat durfde ik niet. Ik heb er wel aan gedacht toen ik in de rij stond maar ik vond het al spannend zat zo ghehehe 😉

  Jaaaa hahaha dat weet ik inderdaad. Hier hebben ze ook zo’n make-up-pop gehad. Arm hoofd, dát zag er uit! (Ik heb ook alleen maar mascara, de Ferrari onder de rollers natuurlijk) En hun gezichtjes ook. Die zooi gaat er ook zo moeilijk af he? Ghehehe. En trots dat ze zijn op hun eigen creaties. Zou Leco ook zo begonnen zijn? Ghehehe
  Ik wens je een hele fijne dag! Dikke knufff

  @Youke;Psies…daarom was ik ook zo kwaad. We hadden allebei moeten opletten maar goh…stel je voor dat je je mandje boordevol hebt…dat kun je toch moeilijk allemaal gaan testen? Enfin…het was een wijze les. Daar ga ik dus nooooooit meer heen 😉

 35. mtje zegt:

  ik snap het ook wel hoor 😉
  zelf ook vaak zat gehad
  fijne dag vandaag liefs en dikke knuff van mij

 36. Emmelinda zegt:

  Ja grrr en dan erger je je rot he? Vaak zijn het van die onbenullige dingen waar ik dan niet mee terug ga. Maar dit was voor mijn meissie en daarbj nog duur ook. 😉

  Ik wens jou ook een hele fijne dag vandaag! Dikke knufff en veel liefs!

 37. ~Tina~ zegt:

  Zo, je dochter is dus echt aan het puberen.
  Staat het haar leuk die mascara? Lijkt me heel erg wennen inderdaad. Net zoiets als dat mijn zoon zich nu scheert.
  Die kinderen groeien onder je handen vandaan.
  Maar wat kunnen ze inderdaad wantrouwig zijn in winkels.
  Wij hadden laatst een lekkende fles in de koelkast die nog niet open was geweest. Ze wilden het mooi niet terugnemen bij Super de Boer….
  Fijne maandag!
  Groetjes en liefs van Tina 🙂

 38. Emmelinda zegt:

  Oh belachelijk zeg…alsof je hem zelf als voodoo-ding gebruikt hebt en er gaatjes in hebt staan prikken. Aaargh! We hadden bij Super de Boer rotte meloenpartjes. Zogenaamd vers van het mes. Ben er mee teruggegaan en heb m’n geld teruggekregen. Misschien keek ik wel errug boos hahaha 😉

  Ja dat is echt geinig wanneer je ziet dat je kids ineens veranderen. Eerst mocht ze op speciale gelegenheden wel eens wat mascara. En nou had ze ineens behoefte aan doordeweeks. Geinig. Het staat haar ook echt heel mooi.

  Ik wens je een hele fijne maandag! Dikke knufff

 39. * Garfield * zegt:

  Hoop ook dat er gauw antwoorden komen, maar is heel moeilijk hoor.

  Fijne week.

 40. Liesbeth zegt:

  Uhm, eens kijken….lege closetrol? Check! Leeg pak melk? Check! Lege koekverpakking? Check!
  Meid, je brengt me op ideeen =)

 41. Emmelinda zegt:

  @Garfield; Yep ik weet het. Hopelijk is het snel achter de rug 😉

  Ondanks alles wens ik jou ook een hele fijne week! Rustig aan doen he?

  @Liesbeth;Grinnik…ook nog ergens een slechte tv? Scheelt weer verwijderingsbijdrage 😉

 42. Abby zegt:

  Misschien kun je dat potje make-up (die je 13/12 achterin je badkamermeubel had ‘gedeponeerd’ omdat je oppaskindje vond dat je op zwarte piet leek ghehehehe) nog ruilen voor een nagellakje voor Mies 😉 Ennuh sterkte …. met je beginnende puber…

 43. Bengeltjuh zegt:

  Nou heb ik ook wel een beginnende puber (al jaren hahaha)…….maar gloof niet dat hij een mascara-roller nodig heeft (hoewel je weet nooit)……

  Hij voelt zo nu en dan of hij al baardgroei heeft ……mar dat duurt nog wel even…en ja…dan komen de scheerspullen he hahhahaha (lege scheerschuim…..)

  Ow ik was ook teruggegaan hoor…..en hoe ze in een winkel doen weet ik ook ..was er ooit ook zo eentjuh….. ;-))

  Toch wel leuk lijkt me een meisje en make-up spul……

  ;-))

 44. Emmelinda zegt:

  @Abby;Whaahaa dat ik daar niet opgekomen ben! Dat is ook een goeie! Eens kijken of ze daar in trappen ghehehe 😛 Ik denk dat MIes wel gebaat is bij een leuk nieuw kleurtje nagellak hahaha
  Dank je wel…ik zal mijn borst alvast natmaken. Of allebei. Kan ook 😛 Ghehehe

  @Bengeltjuh;Hahaha terwijl ik vind dat Mies best eens voorzichtig onder d’r oksel mag gaan scheren hahaha.

  Maareh je weet het nou he…als je hem blij wil maken met scheerspullen test dan eerst even in de winkel of de bus scheerschuim nog vol zit 😉 😛

  Hihi ja ik vind het ook wel komisch allemaal. Scheelt dat ik nou een beetje weet hoe het moet, kan ik haar helpen. Met snor-en-baard-scheren kom ik niet ver vrees ik 😉

 45. Anet zegt:

  Hoi Emmelinda..ik had de url verkeerd geschreven…hahahaa..lekker dom he…Doeoeoeog..fijne dag!

 46. Belinda zegt:

  Je wil niet weten hoeveel mensen terug komen met make-up spullen die ze al gebruikt hebben en dat heeft veroorzaakt dat mensen die eervol een kapot verfbusje (oftewel mascararoller) terug komen brengen niet meer geloofd worden. Maar oke, je hebt hem kunnen ruilen en dat is al heel wat!

  Mijn mascara is het niet (die foto boven je logje) heb hem nog niet zo lang geleden uitgeprobeerd maar dat ding kan maar op een manier uit het hulsje en aangezien ik altijd het onderste uit de kan wil halen (en dus een soort wil soppen met dat ding, dus heen en weer halen om het laatste beetje mascara te benutten) gaat dat niet. Ik hou het op de ouderwetse rollermascara!

 47. Emmelinda zegt:

  @Anet;Grinnik,. ik had het in de gaten. Gelukkig zag ik dat je bij de reacties de url gewijzigd had 😉 Kan gebeuren he? Hihi Groetjes en een fijne dag!

  @Belinda;Yep, ook al weet ik de aantallen niet, ik ben er helemaal van bewust. Maaaar ze hoeven niet op die manier met hun klanten om te gaan. Zij hebben een verkeerd produkt verkocht. Nou ja, een produkt dat niet geheel op die manier de fabriek uitgegaan is. Ik vind het ronduit onbeschoft al begrijp ik wel dat ze er weer zoeentje voor zich te hebben 😉

  Hihi ja ik begrijp wat je bedoelt. Dat is inderdaad wel een nadeel. Maar op de een of andere manier krijg ik alleen mijn wimpers met deze mascara de lucht in (net zo dik als dat haar van mij???)

 48. It is me! zegt:

  Geweldig verhaal weer…
  Hoe kan het toch altijd dat jij dat soort dingen meemaakt, waarom heb ik dat nooit?? 😉

 49. Liesbeth zegt:

  Hmmm, ik had wat moeite met die oude walkman…de jongeman moest eerst opzoeken wat dat was 😉

 50. Dinie zegt:

  Owww wat erg! Ik had hem ook zo in haar “you know” geplaatst. Maar ja dat durf ik ook alleen maar in mijn dromen. Grrrr…je zal ze toch. Het is toch belachelijk dat je alles moet nakijken voordat je het koopt. Pak maar die tube want als ze toch al zoó over je denken kan je er beter van profiteren ;0
  Maar wel weer stof voor een leuk logje, toch??? En hie staat Mies met haar ultralange megavolumineuze wimpers(al had ze die natuurlijk ook van haar (moeder) zelf.

 51. Emmelinda zegt:

  @It is me;Geen flauw idee, volgens mij staat er “stomkop” boven mijn hoofd ofzo? Ghehehe 😛

  @Liesbeth;Whaahaa ik zie het al helemaal voor me Maar goed dat je niet met de grammofoon gegaan bent ghehehe 😉

  @Dinie;Ja en het gekke was dat ik van tevoren al zo’n vermoeden had. Maar ik ben tóch gegaan. Ik vond het zo’n smerige streek voor mijn meissie 😉
  Maar je hebt gelijk, het is wél weer stof voor een logje. Nou ik er over denk had ik pas geleden ook eentje kunnen schrijven over die cd-single die ik teruggebracht had omdat er een kras op zat. Die verkoper bij de Free recordshop keek ook al zo van jaja. KRegen we een andere mee. Zelfde probleem. Weer terug. Keek ie weer zo. Ik heb geëist dat ie een nieuwe uit de zaak pakte en daar beluisterde voordat ik ‘m meenam. Bleek daar ook een kras op te zitten. Op hetzelfde stukje van de plaat. En de rest uit de winkel had hetzelfde. Die schenen als warme broodjes over de toonbank te gaan. Waarschijnlijk gaat er niemand meer terug voor 2.50??? Ik wel want hij was voor m’n meissie 😉

  Die mascara staat haar geweldig. Was de moeite dus wel waard ghehehe 😉

 52. mtje zegt:

  haha jaik weet het mijn make-up is ook erg duur maar dan heb je ook wel wat 😉

 53. Natas1970 zegt:

  Dus het hele “moeder-dochtermoment” werd bijna teniet gedaan door de domme winkelmutsen?? Gelukkig heb je je niets van ze aangetrokken!!
  Kleine meisjes worden groot!

 54. Emmelinda zegt:

  @Marion;Vind ik dus ook. Soms is goedkoop echt duurkoop 😉

  @Natas1970;Hahaha ja bijna wel. Ik denk dat het vuur dat uit mijn oogkassen spoot genoeg overtuigingskracht had om die mascara te ruilen hahaha 😉
  Zeker weten en op het moment wel héél erg snel 😉

 55. mtje zegt:

  haha ja zeker wel hahahahhaha zo goed koop nou ook weer niet (net)
  nee blijf mooi en niet goedkoop ;)_

 56. Yvonne zegt:

  Had ‘m nou in haar jeweetwel gestoken! Dan was het een nog leuker logje geworden! *grin*

 57. mtje zegt:

  woehaaa moe je me log eens zien man
  uhm vrouw;)

 58. NiQui zegt:

  Ja, meisjes worden groot. Eigenlijk heel leuk hé, die meiden die beginnen te tutten. Zolang het beschaafd blijft is het me best. De vriendinnen doen het haar gelukkig voor hoe het netjes moet. Mooie meiden…beauty’s… LOL

 59. Emmelinda zegt:

  @Marion;Wow dat transparante is écht gaaf! Dat het mogelijk is zeg!

  @Yvonne;Ghehehe misschien bij een volgende keer? Als het een roller voor mezelf is. Of wacht eens…dan kan ik beter een dikke shampoofles gaan ruilen. Toch? 😛

  @NiQui;Ja ik vind dat echt heel erg leuk. Het gaat ook ineens héél erg hard. Maar het moet inderdaad netjes blijven. Het is te hopen dat vriendinnen het haar leren…kan ik bij Mies terecht voor make-uptips ghehehe 😉

 60. rietepietz zegt:

  Wat gaat het hard he met die “kleine meisjes” .Heeft voor én nadelen natuurlijk maar da heeft élke leeftijd .
  Misschien had een voorganger de mascarastift al stiekem omgeruild voor een lege maar ja , je kunt inderdaad niet alles dat je koopt éérst controleren .Dan staan de verkoopsters óók te kijken of je iets wilt pikken !
  liefs Riet

 61. Emmelinda zegt:

  Ja en niet alleen dat, ik ben wel eens op de vingers getikt in een andere winkel dat ik niet de verpakking open moest maken (deed ik overigens keurig netjes). Dan weet je ook niet meer wat nou wel of niet mag. Voortaan controleer ik die mascararollers dus wél. 😉

  Dikke knufff

 62. Marika zegt:

  Ojee nu begint de ellende hoor… 😛
  Maar ehh knap lullig hoe je daar behandeld werd, ik geloof niet dat ik daar nog terug zou komen. :-/

  Ik had eerst ook altijd mascara van rond de 10 euro. Nu kreeg ik laatst bij Etos een gratis mascara van hun eigen merk en eigenlijk vind ik die veel beter dan mijn dure mascara *hehehe*. Die van Etos kwam ook bij Kassa als beste uit de test geloof ik. Heb nu pas ook een eyeliner (zo’n omhoogdraai ding) van Etos, kost een vierde van wat ik eerst uitgaf, werkt perfect had ik dat maar eerder geweten, scheelt een hoop geld. :o)

 63. Emmelinda zegt:

  Nee, ik ga daar ook nooit meer heen. Ik kwam er al zelden maar het was nu zo’n ingeving van me omdat het vlak bij Steffies school ligt en ik haar op moest halen. 😉

  Ja klopt, die waren ook super getest. Net toen die test verschenen is ben ik braaf met die kortingsbon naar de Etos gegaan maar alles was uitverkocht en bleef heel lang uitverkocht. Het stomme is dat ik daarna nooit meer ben gaan kijken, het is volgens mij inmiddels al een jaar geleden? Misschien moet ik, als de mijne op is, toch maar weer eens proberen 😉

 64. Lette zegt:

  Dan zul je toch echt een pompje tandpasta moeten kopen, want een tube trappen ze volgens mij niet in hoor.
  Maar je hebt gelijk, dat wat ze niet zeggen is veel erger voor iemand die ter goedertrouw is. Ik denk dat je nog mazzel had dat je het bonnetje nog kon overleggen.

  Ik heb jaren geleden eens een ondeugdelijke plantenspuit gekocht. 2 weken later was ie al stuk (zoog mooi geen water meer omhoog en niets aan te zien), maar ruilen kon maar 8 dagen. Ik heb een nieuwe gekocht, ben de onbetrouwbare gaan ruilen en heb daarna die extra terug gebracht. Had ik maar drie dagen voor nodig. Moest natuurlijk effe wachten tot er een ander achter de kassa stond. Haha!
  En dan zeg jij natuurlijk: waarom niet gewoon de kapotte gelijk terug zonder eerst te ruilen. Heb ik wel aan gedacht. Maar voor het geval ze ‘m niet terugnamen had ik liever een werkende weer mee naar huis. Ik had immers inmiddels voor 2 werkende betaald.

 65. Emmelinda zegt:

  Ja ik was zo beledigd. Zij hadden het natuurlijk niet expres gedaan, die slechte roller verkopen, maar ik had niks kapot gemaakt. Gelukkig maar dat ik die roller niet alvast op zolder voor de kerst gelegd had ofzo. Ik kijk nu nóg beter uit wanneer ik spullen aanschaf 😉 Nu had ik geluk maar de volgende keer???

  Grinnik…ik begrijp je meteen.Groot gelijk! Dat is gewoon heel slim van je! Je weet maar nooit wat ze dan weer voor een excuus hebben. Marc is er trouwens helemaal mooi mee. Bij Mediamarkt had ie laatst gevraagd of ze een bepaald ding voor de pc hadden. Ze wisten zeker dat Marc die nodig had terwijl Marc dacht dat het anders was. En hij had gelijk. Ze hadden gezegd dat hij gewoon mocht ruilen. Maaaar om het ding te testen moet je de verpakking openen. Van dat harde platic weet je wel waar je zowat de zaag in moet zetten om open te krijgen. Hij had het nog netjes gedaan ook. Maar mocht niet meer ruilen. Marc vond het een principekwestie en heeft gedreigd met de politie. Het ding was dan wel niet stuk maar het was niet juist. Toen kreeg ie heeeeel snel zijn geld terug. Ze zijn niet gek bij de Mediamarkt 😛

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s