Watkliederjemenou?

Het zijn maar liefst 9 cd-doosjes die er naast liggen!

Op de middelbare school had ik het enorm druk. Natuurlijk vooral met dingen die eigenlijk niet meteen de bedoeling waren. Mijn agenda was een van die dingen. Ik moest immers mijn creativiteit ontplooien? En die van mijn klasgenoten? Toch *kijkt watzegjemenou-lezers vragend aan*?  De plakboeken agenda’s verruilden tijdelijk van eigenaar (ja we hadden heel wat kunstenaars in de klas) en werden voorzien van commentaar of eigen brouwsels. De volgende les was het leuk om te zien wat zij er van hadden gemaakt en om weer nieuwe dingen toe te voegen. Je reinste bezigheidstherapie! (Nou ja, op plakselresten *peutert snel plakkaten van huid*, vlekken van de dikke merkstift *snuift heerlijke geur op* en papiersnippers *veegt ze van tafel* na)

Zo metamorfoosde de zorgvuldig uitgezochte dunne agenda door het jaar heen in een volslank exemplaar. Ook al was er gekozen voor een Ryam, Avantgarde, Popfoto of eigen merk van de HEMA, uiteindelijk leken ze niks meer op het origineel. De inhoud knapte haast uit de omslag.

Zoals je vast wel verwacht heb ik die agenda’s bewaard *knipoogt*. Gelukkig maar. Mies kijkt er regelmatig in en pleegt dan plagiaat door mijn zelfverzonnen teksten (lees; anti-jongensleuzen) te jatten en te misgebruiken op MSN.

Op de school van Mies hebben ze dat geklieder met de agenda’s al lang geleden opgelost. Bij aanvang van het nieuwe schooljaar ontvangen ze een agenda. Functioneel maar saai. Niet meer urenlang twijfelen op de schoolafdeling van het plaatselijk warenhuis. Geen plaatjes uit de Hitkrant knippen van mooie artiesten *kwijlt* om de weekdagen te verfraaien. Niets van dat alles. Ergens is het jammer dat ze nou die pret niet mee kan maken. Hoe moet dat nou met haar creativiteit? Straks gaat ze nog opletten ook! *zet handen in zij, fronst wenkbrauwenpartij en schudt hoofd* Hellupie!

Ik denk dat ik er voor de eerstvolgende ouderavond* ….

…een agendapunt van maak!

*Jaja luitjes, ik ben niet alleen in weblogland creatief, dat zie je nou wel weer he? Ouderavonden leveren me ook veel inspiratie op, ghehehe

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2006. Bookmark de permalink .

68 reacties op Watkliederjemenou?

 1. Annemarie zegt:

  Wat niet meer agenda’s uitzoeken? Dat is een super gemist!
  Aah kaftpapier wil denki k ook wel prima!!!

  Fijne avond en fijne zondag toegewenst!

  Kniefs!

 2. Emmelinda zegt:

  Hihi ja dat compenseert een boel! Dat scheelt weer. Al blijft de charme van zo’n nieuw schooljaar toch het verwachtingsvol showen van je nieuwe agenda hihi.

  Jij natuurlijk óók een hele fijne avond en maak er een mooie zondag van 😉

  KNIEFS!

 3. Ans zegt:

  Agenda verfraaien is juist zo leuk!!!!!!! Later stoppen ze daar vanzelf wel mee, maar op deze leeftijd moet dat toch nog kunnen?!? In “mijn tijd” was er nog niet zoveel keus, nu zie je door de bomen het bos niet meer, maar het is wel leuk!!!!!!!!!!!

 4. Emmelinda zegt:

  Vind ik dus ook al begrijp ik die leerkrachten wel. Bij ons vlogen ze (de agenda’s, niet de leerkrachten hihi) het raam uit omdat we niet zaten op te letten.

  Nou inderdaad…nou weet je gewoon niet wat je moet kiezen. Ik denk dat er in jouw tijd minder was inderdaad dan in de mijne maar als ik nou kijk zou ik echt niet geweten hebben welke ik moest kiezen 😉 Toch nog op de juiste tijd geboren dus hahaha 😀

 5. Anet zegt:

  Ja..dat ken ik ook nog wel ja..leuk was dat..gne gne …Mooie tijd! Goed idee van je om je agenda te bewaren..heb ik niet gedaan..jammer eigelijk..
  Ik wens je vast voor morgen een fijne dag, Liefs van Anet

 6. Lette zegt:

  En het is zo leuk om een nieuwe agenda uit te kiezen.
  Een gemiste kans voor de anti-creatievelingen. Met msn kun je lang zo leuk niet kliederen.

 7. Emmelinda zegt:

  @Anet;Af en toe kijk ik er wel eens in terug. Zie ik op wie ik allemaal verliefd was hahaha. De agenda’s werden ook ieder jaar dikker. Die je op de foto ziet is de laatste. Die knapt haast uit z’n vel…euh…rug 😉

  Ik wens jou ook een hele fijne zondag toe!
  Dikke knufff!

  @Lette;Ja die twijfel (of je niet de verkeerde gekozen hebt), dat smeken bij moeders (of vaders) omdat de mooiste natuurlijk het állerduurste is en je er geen poen voor hebt.

  Klopt, al hoef je geen plaksel meer in huis te hebben om via MSN plaatjes te plakken hihi 😉

 8. Hanny zegt:

  Helaas hadden wij niet zo veel te kiezen uit agenda’s. Hooguit stonden er in de ene wat meer spreuken dan in de andere. En het was ook niet de gewoonte om anderen jouw boekje te laten opleuken. Bij een verhuizing heb ik ze op een gegeven moment weggegooit, dus nalezen is niet meer mogelijk.

 9. Emmelinda zegt:

  Hadden jullie wel zoiets als een poezie-album? Naar mijn idee viel het bij ons ook nog wel mee met de agenda-keuze. Er zullen ongetwijfeld meer varianten geweest zijn dan in jouw tijd. Maar ik kan me ook nog herinneren dat ik later dacht dat ik blij was dat ik niet uit al die agenda’s hoefde te kiezen van de leerlingen die nog naar school moesten hihi 😉

 10. remco zegt:

  hmmmm “door de bomen het bos niet meer zien ” ik zie juist geen bos meer omdat al die bomen zijn gebruikt voor die agenda’s 😉

  maar wat een saaie school dat je niet eens je eigen agenda mag gebruiken en mag vullen 😉
  sterker nog vind het erg dat ze t een beetje verplichten *vraag me af of ze niet buiten hun agendaboekje gaan *

 11. Youke zegt:

  Ik had ook zulke agenda’s. Ik heb ze helaas weggegooid toen ik ging verhuizen.

 12. Emmelinda zegt:

  @Remco;Grinnik…nou inderdaad…alleen in al in die verzameling van mij zit een heel plantsoen ghehehe.

  Ze hebben vast geleerd van hun eigen fouten. Te creatief geworden van hun eigen agendapraktijken. Ze hadden architect kunnen worden! Dat proberen ze nu vast te bereiken bij die kids 😉

  @Youke;Ik begrijp het heel goed. Het zijn ook van die dingen waarvan je je afvraagt wat je er mee moet. Ik heb ze bij iedere verhuizing steeds meegezeuld. Net zoals al die andere meuk hahaha.

 13. Natas1970 zegt:

  Geweldig ja, die agenda’s!! Zo dik had ik ze ook inderdaad. Van alles plakten we er in. Die goeie oude tijd hahahahaha. Ik heb ze niet bewaard. Nu wel jammer, anders had ik na deze log vast eentje opgezocht!

 14. Emmelinda zegt:

  Zal ik een log over de poezie schrijven? Misschien heb je die wél nog? 😉

  Wat een tijd ging er eigenlijk in zitten he? Om het maar zo mooi mogelijk te maken. Als ik er in teruglees zit ik ook te genieten. Er zitten nog logo’s in van bedrijven die allang een naamswijziging hebben ondergaan of allang failliet zijn. 😀

 15. remco zegt:

  hmmmm te creatief geworden van hun eigen praktijken…… ik heb geen kids maar volgens mij is t toch juist de bedoeling dat je kids stimuleert in onderandere creatief zijn???

  of zie ik dat nu verkeerd????

  *jaja ik weet t ik ben ff te serieus zal t niet meer doen 😛 *

 16. Emmelinda zegt:

  Lijkt mij wel. Al vind ik dat hier op de basisschool mislukt. Kinderen van nu doen al te weinig met lijm en papier. Het zijn nu alleen maar nintendo’s en de computer. Dat is natuurlijk ook te begrijpen. Het geeft ook minder zooi *wijst naar tas vol oude agenda’s op zolder* in huis, zo’n pc ;). Maar op school mochten ze best wat vaker de hanjes laten wapperen in het knutsellokaal (die ze bij Stef op school niet eens meer hebben)!

  Hahaha, ik vergeef het je 😉

 17. geertje zegt:

  Gaaf was dat ja! Dat geklieder met de agenda.
  Bij Mirjam doen ze hetzelfde; ook zo’n achterlijke schoolagenda.
  Zij heeft hem gekaft! En ook deze agenda begint al aardig op mijn oude “kunstwerken” te lijken.
  Jammer, ik heb ze niet bewaard 😦
  Fijne zondag Emmelinda!!
  Liefs en dikke knuffff

 18. Emmelinda zegt:

  Ja heerlijk he? Wat een tijd ging daar in zitten om het zo mooi mogelijk te maken.

  Is het heus? Daar ook al? Ik kan me er eerlijk gezegd wel iets van voorstellen. Aan de andere kant van de klas moet het vervelend zijn wanneer je iets aan het uitleggen bent en meer dan de helft de agenda belangrijker lijkt te vinden ;)Maar je ziet; zelfs dat houdt de creatievelingen niet tegen. Die vinden wel weer een andere manier. Mies heeft het tot nu toe nog gehouden bij kliederen op de kaft. Misschien is kaften wel een idee inderdaad. Het is alleen zo’n onmogelijk ding, met ringband. Hmmzzz, daar verzinnen we wel weer iets op 😉 Hahaha

  Ik wens jou ook een hele fijne zondag! Dikke knufff en veel liefs!

 19. Rianne zegt:

  Ik heb hier nog een hele doos vol met mijn oude agenda’s….stuk voor stuk kunstwerkjes. En anders staan ze wel garant voor slappe lachbuien met al die theatrale gedichten erin….

 20. Emmelinda zegt:

  Ohhh wat leuk! Je hebt ze ook nog! Jaaaa hahaha wat geinig om terug te lezen he? Vooral die namen van jongens waar ik hopeloos verliefd op was. Zeker als ik ze terugzie hahaha.

 21. Sjoukje zegt:

  Die goede oude tijd…hahaha. Die van mij zag er ook zo uit, hij viel zowat uit elkaar. Jammer dat ik hem niet meer heb, vroeger hebben wij in het ouderlijke huis brand gehad en toen is het allemaal verloren gegaan. Eigenlijk heb ik niets meer uit mijn jeugd, sind kort heb ik via fam. 2 fotootjes van mijzelf in mijn bezit gekregen,toen ik nog een smurfinnetje was.Je begrijpt dat ik er heel zuinig op ben.

  Emmelinda, jij hebt ook problemen met je site dat hij zich niet laad, het probleem ligt bij een server. Ik had ook problemen met mijn site en heb in beheer het vinkje bij mijn poll weggehaald, sindsdien ben ik weer bereikbaar. Misschien is dit bij jou ook het geval, het is het proberen waard.

  Fijne zondag verder.
  Groetjes Sjoukje

 22. Emmelinda zegt:

  Ai, dat lijkt me echt verschrikkelijk. Oke, het voornaamste is dat jullie er goed uitgekomen zijn maar toch… Gelukkig heb je toch nog een paar fotootjes weten te krijgen!

  Yep dat het bij de server ligt weet ik. Ik heb zelf maar contact opgenomen met weblog want van het forum werd ik niks wijzer. Nu weten ze daar ook eindelijk waar het aan ligt 😉 Ik heb er net een log over geschreven. Die plaats ik waarschijnlijk misschien vanaaf 😉
  Ik heb geen poll dus helaas kan het op mijn log er niet aan liggen. Gelukkig dat het op jouw log wél helpt. Ik kan daar inderdaad nu wel ineens makkelijker op 😀

  Fijne zondagavond! Knufff

 23. marion zegt:

  kom je alleen ff zeggen dat ik terug ben van weg geweest
  haha ik heb gelogd ben nu echt te brak om ergens normaal te reageren
  sorry emm
  liefs en dhele dikke knuff van mij

 24. Emmelinda zegt:

  Heb je het wel naar je zin gehad meissie? Was het gaaf? Doe maar rustig aan hoor 😉

  Fijne zondag verder! Dikke knufff en veel liefs 😀

 25. christa zegt:

  ohgod.. die volgeplakte agendas kan ik me ook nog heel goed herinneren..
  Tis jammer dat ik juist de doos met daarin al die agendas ergens verloren ben (tijdens een verhuizing)
  want anders had ik ze zeker later ook nog eens met een dikke glimlach bekeken.

  maare.. is zon kale saaie agenda niet juist een uitdaging om lekker in te gaan plakken??

 26. Emmelinda zegt:

  Ja dat is inderdaad jammer. Het is grappig om te zien wat we toen zo belangrijk en leuk vonden. Wat hadden we het druk en vooral zwaar hahaha 😉

  Lijkt mij ook. Toch ziet die van Mies er na die maanden nog keurig (en vooral DUN) uit! Wie weet wat de rest van het schooljaar nog aan creativiteit brengt 😉

 27. marion zegt:

  ja me hele log was veroverd doro andere mensen ‘
  vandaar deze switch 🙂
  heb echt last van hahahahaha

 28. rietepietz zegt:

  Ben ik éven 3 dagen we is Emmelinda ineens érg actief , bijlezen dus .
  Lijkt me érg leuk zo’n oude agenda die eigenlijk bijna een poezie album is geworden .
  Ik vond laatst op zolder de grote gekleurde vellen papier die altijd op zolder hingen als onze kinderen een feestje hadden .Reuze leuk wat er toen allemaal door de feestgangers op zo’n feestje opgeschreven werd , van ontluikende liefdes ( die nu al jaren een huwelijk zijn ) tot moppen en op en aanmerkingen over het feestje , zó leuk !
  Je moet maar zorgen dat Mies een “thuisagenda “krijgt denk ik , zoiets mag niet gemist worden !
  lieve groetjes en een knuf van Riet

 29. Emmelinda zegt:

  @Marion;Nu ook? Of is het voorbij? Ik hoop het in ieder geval!

  @Rietepietz;Hahaha ja sollie, ik heb veel energie opgedaan die dagen denk ik. Dat moet er uit 😉

  Oh dát is óók een leuk idee! Dat moet ik onthouden! Heb je sommige vellen al geschonken aan getrouwde stellen? Eigenlijk zonde he? Hihi. Alhoewel..
  Ik geloof meteen dat het leuk is om terug te zien en te kijken wat er uiteindelijk van terecht gekomen is hihi.

  Mies heeft het eigenlijk makkelijker. Die prutst op haar pc. Geen lijm meer nodig. Nooit de schaar kwijt. Altijd kleuren bij de hand zonder te hoeven slijpen en het allerbelangrijkste; het neemt niet veel ruimte in beslag.

  Nadeel is wel dat je de pc niet gauw uitleent om er commentaar bijgeschreven te krijgen door anderen hahaha 😉

  Dikke knufff en veel liefs van mij!

 30. Yvonne zegt:

  Agenda’s versieren is ZO leuk! Maar het staat me tegen op de zolder naar die van mij te zoeken. Ik heb ze nog wel … geloof ik …

 31. Emmelinda zegt:

  Ik hoop het eigenlijk. Lijkt me zo leuk om later je eigen meissie te laten zien waar je toen vooral druk mee bezig was hihi 😉

 32. Miek zegt:

  Oh jeetje, Elke puber moet zijn eigen agenda hebben. PUNT!!!!!

 33. Emmelinda zegt:

  Ja en wel een kliederagenda! O zo!

 34. Pasula zegt:

  Een agendapunt op weblog, even was ik bang dat het saai zou worden maar ja, met Emmandelalingo wordt het nooit saai….jaaaaaaa ik kon je log weer lezen, yeahhhhhhhhhh !!!

  *springt in de lucht en bedenkt dan dat ze nog niet springen kan*

 35. Emmelinda zegt:

  Heeej Pasuultje! Wat een verrassing meis! Wat leuk dat weblog over het hart gestreken heeft en je toe liet!

  *wijst naar ozonlaag en beweegt vingertje bestraffend heen en weer naar springende Pasula (en been)*

 36. Alida zegt:

  Mag het niet meer? Dat is zeker jammer. Ik heb er ook menig uren aan versleten, het opleuken van mijn agenda. Ik heb er ook nog 1 bewaard. Er zitten zelfs plukken haar in geplakt van mij en mijn vriendinnen. En natuurlijk de knappe jongens van toen, of ik ze nu nog leuk vindt??? Eigenlijk niet, zo zie je ook dat je smaak met je leeftijd vernaderd. Na het zien van mij agenda, gelukkig maar.

 37. Emmelinda zegt:

  Of het écht niet meer mag weet ik niet. Ik denk dat ze er niks tegen kunnen doen als ze er een tweede agenda bij heeft. Maar of dat zo fijn werkt? Dat denk ik niet.

  Hahaha nou wat betreft die jongens; ik weet het zeker dat ik ze bij nader inzien niet meer zo leuk vind. Ik woon nu zo’n 60 km verderop maar wanneer ik ze terugzie als we daar in de buurt zijn moet ik lachen. Zij waarschijnlijk ook om mij, maar dat terzijde 😛

 38. Ohhh herkenbaar hoor die agenda, de mijne was ook altijd superdik met alles erop en eraan.
  Besteedde geloof ik meer tijd aan mijn agenda dan aan school.

  Enne, bedankt voor je eractie, de pijn is toch wel iets meer dan ik vannacht dacht, maar ik hou het wel in de gaten.

 39. Emmelinda zegt:

  Hahaha ja ik ken er nog een. Nu heb ik er wel eens spijt van maar goed, ik heb er wel hele mooie agenda’s aan overgehouden ghehehe 😉

  Niks te danken Emile, ik was zo kwaad toen ik het las. Oh dan zou ik ze zo graag eens op dat lachende smoel willen slaan!

  Ja, hou het maar goed in de gaten, is het ook bont en blauw?

 40. jacqueline zegt:

  Die agenda van mij was net zo’n dik exemplaar als de jouwe. Helaas heb ik hem een x aantal jaren geleden op een kamp vuurtje gestookt. (tja het kan erg koud zijn hierzo) Heb er nu wel spijt van .

 41. Emmelinda zegt:

  Had jij er ook extra blaadjes in gemaakt? Ik had gewoon weken te kort in het jaar hahaha. Erg hoor.

  Ik kan me voorstellen dat je er nou wel spijt van hebt. Het is best grappig om terug te zien maar goed, dat doe je toch niet iedere dag 😉

 42. Jeroen zegt:

  he wanneer gaan wij op de MSN?

 43. GekinblacK zegt:

  Mijn agenda was altijd een puinhoop, aan het eind van het schooljaar was ’t ding dan ook helemaal op.

 44. Emmelinda zegt:

  Hahaha dan hoef ik je ook niet te vragen of je ‘m bewaard hebt? 😉 Of wel..neemt minder plek in beslag hahaha

 45. Nicky zegt:

  In een vlaag van verstandsverbijstering heb ik al mijn oude agenda’s (die er net zo uitzagen als die van jou) weggegooid.. Ik kan wel janken!

 46. Emmelinda zegt:

  Oei dat is echt vet balen. Ik kan me het wel heel goed voorstellen hoor. Ik heb ook een paar keer op het punt gestaan.

 47. GekinblacK zegt:

  Bewaard ? Nee… ik heb al rotzooi genoeg 😉

 48. Gonny zegt:

  Ja echt hé…..bij mij was dat ookzo en is toch allanger geleden dan bij jou….

 49. Emmelinda zegt:

  @GekinblacK;Dat zeg ik nou ook altijd tegen mezelf. Maar ja, ik wil niet luisteren he, ghehehe 😛

  @Gonny;Heerlijk dat geklieder! Wat hadden we het toen druk he? 😛 En een zorgen! ghehehe 😉

 50. Belinda zegt:

  Het zou verboden moeten worden dat ze niet mogen plakken, knippen en schrijven in agenda’s. Het zou wel heel erg saai worden als je alleen je schoolgerelateerde dingen er in mag zetten! Wat is dat nou! Creativiteit moet ook ondersteund worden op school! 😉 Dus geef ze maar van katoen daar Em! 🙂

 51. Emmelinda zegt:

  Hahaha ik ben moed aan het verzamelen. *zoekt om zich heen*. Mies lijkt het niet zo’n ramp te vinden. Maarja zij weet ook niet beter. Het wordt tijd dat ze ingelijfd wordt in de grote groep der agendakliederaars 😉

 52. Emmelinda zegt:

  Pee-es; katoen…mag het ook zuiver scheerwol zijn? Ghehehe

 53. Abitch zegt:

  Jaaaaaaaaaaaaaa ik heb er ook nog een stapeltje liggen
  daarnaast ook schriftjes, want als de agenda vol was gingen we verder in schriften, nou ja samen met een paar vriendinnen gingen de schriftjes van les (of kwart les) naar de een naar de ander en daar schreven we dan dingen in, vooral over jongens, make-up, muziek, uitgaan, ouders en domme leraren enzo,alles voorzien van tekeningetjes, frutseltjes en versjes enzo. erg leuk om nu terug te lezen!

 54. Emmelinda zegt:

  Wat leuk dat jij ze ook bewaard hebt! Is zo leuk om nog even in te neuzen he? Hahaha deden jullie dat ook? Ik was ook zo enthousiast zodat ik een schrift nodig had om verder te gaan. Zo’n groot schrift haha. Meer plek;) Hadden jullie ook zoiets als stamschriften? Dat was een klein schriftje waarin op iedere bladzijde een vraag stond. Dan ga je die aan een klasgenoot of vriend(in) en die moest de vragen dan invullen. Die vond ik ook zo leuk om te lezen. Ik heb die stamschriften ook nog steeds. O jeetje, Mies leest mee en roept dat ze dat ook wil. Eens even kijken of we nog een leeg schrift over hebben hahaha 😉

 55. Dinie zegt:

  Ow Nostalgie, wat ben je mooi! Wat weer een herkenning.
  Maar eh…. mogen ze die “ontvangen” agenda dan bij Mies op school niet eens behangen met eigen makelij? Wat kinderachtig, zeg. (ben benieuwd of ik nu in je volgende logje kan komen want vanmorgen ging die eerste goed maar de volgende helemaal niet.)

 56. Pasula zegt:

  En nu een Hema agenda maken is ook geen punt meer!

  (volgens mij is dit een topavond, ik kan al 2logs van je leze, snel naar de volgende!!!)

 57. Emmelinda zegt:

  Bestaan die eigenlijk nog wel (vraag ik me ineens af)? Dan moet ik die eigenlijk weer in het leven roepen he…kunnen andere kids die weer volplakken 😉

  Hahaha ja daar moet je meteen flink misbruik van maken 😉 Zo’n kans krijg je misschien niet snel meer hihi.

 58. Abitch zegt:

  Die stamschriften hadden we niet maar klinken wel leuk!
  Hahaha ja leer je kids ook om de les met andere dingen dan lesvolgen vol te krijgen heel verantwoord 😛

 59. Emmelinda zegt:

  Grinnik…ach ja, over het algemeen is Mies toch te verstrooid om die schriften ook daadwerkelijk mee te nemen. Ben al blij dat ze de gewone schriften inpakt 😉

 60. Abby zegt:

  Gek, ik zie dit logje nu pas ??!! Nouja, niet gek natuurlijk in weblogland ghehehehe!
  Maar ik denk juist dat de creativiteit met die agenda’s begónnen is, want de mensen met die versierde agenda’s (ik dus ook hihi) zijn vast veel mensen met een weblog :)Het is trouwens tegenwoordig ook veel makkelijker met die msnspace enzo, niks knippen en plakken, ja wel eigenlijk maar dan door rechts te klikken hahaha. En dat van die agenda’s ruilen, eigenlijk was dat ook een soort webloggen of msn-en haha Grappig, ik heb die agenda/bijbel een tijdje terug weggedaan (teveel belastend materiaal ;))

 61. Emmelinda zegt:

  Grinnik…ja wie weet. Het spookt hier wel vaker ghehehe 😀

  Jaaa wat grappig dat jij dat ook zo ziet. Ik denk ook dat die mensen zo creatief van aard zijn dat ze het ergens anders moeten laten zien. Met de weblog dus. Ik vind het snuffelen op andermans weblog ook heel leuk hihi. En net zoals vroeger in die agenda’s kan ik het niet laten om er iets te schrijven. Jammer is alleen dat ik het niet kan plakken waar ik wil op die log. Maar daar zullen de beheerders zelf wel héél blij mee zijn ghehehe.

  Whaahaa belastend materiaal… ik zal eens kijken wat er nog voor een spul in de mijne staat waarmee ik iemand kan chanteren 😛 Geintjuhhhh

 62. Marika zegt:

  Hmm waar zijn mijn agenda’s gebleven? Ik zal ze dan wel weggegooid hebben denk ik, jammer eigenlijk. Ik had er ook van alles en nog wat ingeplakt. :o)

  Die generatie agendaplakkers zijn nu aan het scrapbooken geslagen volgens mij, is net zoiets whahaha.

 63. Emmelinda zegt:

  Hmmmz, ja agendá s zijn van die dingen waarvan je blij bent dat je ze meteen weg kunt gooien. Pas jaaaaren later besef je een beetje dat het zonde was. Maar goed, zo vaak kijk je er ook niet meer in *verstopt snel agenda achter rug*

  Ja grinnik…en webloggen. Daar kun je virtueel een boel bij elkaar plakken 😉

 64. Spinnetje zegt:

  Oja, net zo’n crea agenda als die van mij 🙂 Wat grappig dit te lezen (na heel wat jaartjes) en zie ook veel bekende namen tussen de reacties. Jammer genoeg een paar niet loggend meer.

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s