Zeeminderplus

Zeeminderplus

Dolblij hield ze de doos in haar knuistjes. Smekend keek ze me aan. Al weken hadden ze (de reclamemakers) Steffie via de tv geattendeerd d.m.v. een irritant filmpje op het bestaan van een écht zwemmende Barbie-wannabe zeemeermin. Maar tot deze dag was ie nog nergens gesignaleerd in de winkels. Terwijl ze daar van blijdschap stond te stuiteren probeerde ik bij te komen van de schrik *wappert koelte toe*. Ik had namelijk een blik geworpen *mist op een haar na de verkoopster* op het prijskaartje. Het is maar goed dat ik zo slecht ben in (om)rekenen dus dat liet ik voor de zekerheid maar even achterwege. Haar blije smoeltje was goud waard dus vooruit dan maar. Na een paar keer slikken joeg ik mijn pinpas met een geroutineerd gebaar door de gleuf van de betaalautomaat.

Meteen uitproberen in bad was er niet bij. Ik had de verkeerde batterijen. Oeps…Een A te weinig gezien. En tsja die kleintjes zijn altijd nét op als je ze nodig hebt. *stampvoet*. Dus snel nog even op de fiets om een paar aan te schaffen. Moest dat arme kind nóg wachten.

Thuis installeerde ik de batterijen geheel volgens gebruiksaanwijzing in haar open ruggetje (van de wannabe, niet van Stef, red.). Stef hielp mee en brak per ongeluk het afsluitklepje af. *rolt met ogen, zucht diep en telt tot 451689512* Gelukkig sloot het nog steeds goed af dus vooruit dan maar.

Verwachtingsvol keken we naar de zwemcapaciteiten van het speelgoed in de badkuip. Noppes. Nada. Niks. Als ik het niet dacht! @#$@

De Barbie vertoonde totale werkweigering *belt vakbond van visachtigen*. Dus nam ik haar even apart zodat ze kon uitdrogen. Dat maffe ding deed het nu ineens wel. Op het droge. Snel wierp ik haar terug in bad. Verzuipen kreng! Ze deed prutteldepruttel en dat was het. Over met de show. Ook na meerdere malen proberen. Dood.

Driftig zocht ik in de vuilnisbak en de oudpapierdoos de restanten van de verpakking op die ik met moeite (en vooral veel gereedschap plus geduld) had weten te verwijderen om de wannabe te bevrijden. Er moest toch een adres op staan? Ik zou ze eens een pittige brief schrijven! O zo! Mijn meisje blij maken met een dooie mus zeemeermin he? Terwijl ik in gedachten de meest lelijke dingen dacht om te schrijven kwam Marc binnen. Natuurlijk storte ik de ellende over hem uit en hoe vertelde verdrietig ik was om de teleurstelling van Stef.

Ten einde raad herhaalde Marc mijn verrichtingen. En ja hoor *gromt*…zijn charmeoffensief hielp wel *doet “tsk tsk”*. De trut (de zeemeermin, niet Stef) zwom rond als een ervaren kampioen. Zul je altijd zien. Net alsof ik niks kan. Aaargh…

Stef was echter niet de enige die een oogje op die zeenimf had. Sam had er zelf twee oogjes op. En een bek. Terwijl hij probeerde met grof geweld zijn lusten op haar bot graat te vieren beet ie een stuk van d’r staart af. Nog niet eens symmetrisch *doet nogmaals “tsk tsk”*.  Tevreden over zijn wraak vanwege de niet beantwoorde avances knaagde hij het stuk aan flarden. Mijn meisje was zo verdrietig en ik voelde me schuldig. Had ik het kreng (de wannabe, niet Stef…pfff, knoop dat nou eens in je oren, ghehehe) maar op moeten ruimen! Tuurlijk zwom ze nou wel zonder tegensputteren maar mooi is anders. Iets wat nieuw is moet nieuw blijven. Toch?

Ik mailde flessenpost (mooie woordkeuze i.v.m. die zeeminderplus he? *klopt zichzelf op borsten*. Ghehehe.) naar de verwekkers van deze wannabe waarin ik vroeg of ze me tegen betaling een nieuw setje staartvinnen konden sturen. Dan zou ik zelf wel even Robert Schumacher spelen en een flinke plastische metamorfose in elkaar draaien. Maar tot mijn grote verbazing kreeg ik na heen en weer mailen (de troela was onderweg blijkbaar nog gekidzeemeerminnapt ook) vandaag een doos bezorgd. Een nieuwe wannabe was onze kant op gestuurd. Gratis en voor niets. Stef was dolblij . Ik natuurlijk ook. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Sterker nog…

… zelfs het leven van een zeemeerminbarbiepop is soms nét een sprookje!*

*Zo. Nou moet ik er vandoor. Even een advertentie van ’n gloednieuwe-zeemeermin-in-verpakking op Marktplaats zetten, ghehehe.

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2007. Bookmark de permalink .

0 reacties op Zeeminderplus

 1. Miek zegt:

  Ojeetje, wat een speelgoedje toch allemaal met een gezin kan doen hé!!!!!

 2. Emmelinda zegt:

  Ja, en vergeet die maffe kat niet 😛

  (Het zou verboden moeten worden, ghehehe)

 3. Ans zegt:

  Nou, dan is die service in elk geval toch goed. Maar wat is dat spul toch belachelijk duur vaak! En als dan ook gelijk al een stukje van het klepje afbreekt word je natuurlijk niet echt blij. En als dan die rotkat ook nog even zijn best doet…..hahaha.
  Maar erg hè, als het niet lukt en een ander doet precies hetzelfde en dan lukt het wel, grrrrrrr, ik heb dat ook wel eens. En dan wordt je ook nog aangekeken met zo’n blik van: “zie je wel dat ik handiger ben, je hebt natuurlijk iets fout gedaan”. Om uit je vel te springen toch? Als het anderom is vind ik het natuurlijk prachtig!!!! (komt helaas veel minder vaak voor).

 4. Emmelinda zegt:

  Ja die service is geweldig. Ik zal morgen een kaartje posten als bedankje. Dit had ik nooit verwacht! Eens kijken welk speelgoed nog meer aan vervanging toe is. Grapjuhhh.

  Speelgoed is inderdaad belachelijk duur. En je moet het kopen om het uit te proberen. Ik had al zoiets van ja thuis doet ie vast niet wat ze op tv laten zien. Gelukkig was dat later wél zo. Hahaha ja irritant is dat he? Ik deed écht psies hetzelfde. Ze weigerde. onbegrijpelijk gewoon. Is net zoiets als colaflessen. Ik ben natuurlijk niet supersterk maar kan er wel wat van. zo eens in de zoveel tijd zit er zo’n rtfles bij die ik niet openkrijg. En Marc heeft ‘m dan zo open. Tsss. Komt natuurlijk omdat wij het voorwerk gedaan hebben 😛 ghehehe. Het komt gelukkig ook wel eens andersom voor. En gelukkig ook dat ik Marc helemaaaaal niet nodig heb hihi. 😉 Dat is het allermooiste hihi.

 5. Annelinde zegt:

  Fijn dat je weer terug online bent!
  Wat een verhaal, met een ‘de kloon zwom nog lang en gelukkig’ als einde. Wel zo leuk voor Stef natuurlijk..

 6. Natazz zegt:

  Conclusie wat zou je zijn zonder Marc en houd deze zeemeermin uit de buurt van die maffe kat van je. hahaha.

  Fijne zondag vast
  liefs Natazz

 7. Abby zegt:

  hahha, wat een verhaal! Krijg wel gelijk inspiratie trouwens … hm, ik heb hier een op afstand bestuurbare auto, zonder velg …
  Wel super dat ze een nieuwe heeft gekregen!

 8. Ans zegt:

  Hahaha, dat zeg ik ook altijd: “Er zat al beweging in die dop, dus nu was het niet moeilijk meer, ik heb het zwaarste werk al gedaan”. En natuurlijk als het niet lukt heb ik toevallig net natte handen, dat kan ik toch ook niet helpen?

 9. j@cqu3l!n3 zegt:

  Jeetje wat een service van het bedrijf. Ik ga geloof ik ook maar even op zoek naar alle kapot gemaakte spullen. Wie weet wat ik nog krijg 😉

 10. Emmelinda zegt:

  @Annelinde;Dank je wel 😀

  Ja je snapt zeker wel dat ik geen speelgoedwinkel meer in ga, de eerste weken he? Hahaha :P. Jammer dan voor Sam, dat ie maar weer achter zijn kerstballen aangaat 😉
  Maar goed, Stef is weer helemaal in haar nopjes. Balen voor haar dat ze ziek is dus niet lekker in bad kan gaan spelen 😉 Tsja, dat komt wel weer 😉

  @Natazz; Hahaha ja dat moeten ze eigenlijk ook in de huwelijksvoorwaarden opnemen he? Ghehehe

  Sam zit wel steeds zo naar die doos te kijken, zou ie ruiken wat er in zit? Zou ie weer op de versiertoer gaan? 😉

  @Abby;Hahaha ik vond het ineens zo jammer dat ik al die andere adressen niet meer heb. Had ik toch een klein bedra bij elkaar gekregen voor mijn villa he? Nou ja, een playmobilvilla dan 😉

  Ja gaaf he? Is echt super 😀

  @Ans;Ja en tijdens het koken is het de schuld van mijn vette handen. En anders verzin ik wel weer een ander smoesje hahaha. Ik heb wel eens dat Stef terugkomt met een volle melkbeker van school. Blijkt dat het arme kind ze niet opengekregen had omdat ik ‘m te vast gedraaid had. Sjielug he? 😉

  @J@cqu3l!n3;Hihi wat ben je lekker creatief geweest met je naam 😀

  Ja super he, die service. Dat verwacht je anno 2007 toch niet meer he? Misschien hebben ze wel onder het bureau gelegen van de lach om het verhaal hihi.

  Grinnik, ik wens je heel veel sukses. Als je tips nodig hebt…… 😉

 11. Ans zegt:

  Misschien lagen ze inderdaad wel in een deuk. Ik had ooit een afstandsbediening van
  Philips die niet deugde, ik had al eens een nieuwe gekregen, maar het kreng deed weer moeilijk, gaf dubbele signalen en probeer dan maar de juiste teletekstpagina te krijgen. Ik schreef dat toen en vroeg of ik een beter type kon kopen, want dat andere ding was net een modern gezelschapsspel: Wie het eerst de goede teletekstpagina had, die had gewonnen. Daar werd ik zelfs over gebeld, ze hadden het zo leuk gevonden en ik kreeg weer een nieuwe.

 12. Abby zegt:

  Heb je die nieuwe zélf in beweging gekregen trouwens of heeft Marc … neuh stomme vraag!

 13. Emmelinda zegt:

  @Ans;Whaahaa ik kan me goed voorstellen dat ze er over gebeld hebben! Dat is ook een leuke! Zulke dingen scoren gewoon beter dan gewoon klagen. Daarom had ik ook verteld wat er gebeurd was. Ik moest wel lachen toen ze schreven dat ze mijn mail nog konden herinneren. Wie weet hoeveel grappen ze er over gemaakt hebben :p hahaha.

  @Abby;Om eerlijk te zijn is alleen nog de kartonnen doos in beweging geweest. Open en dicht hahaha. Wat nieuw is moet nieuw blijven 😛 Geintjuh.

  Marc moet er trouwens afblijven. Ik moet en zal bewijzen dat ik het ook ZONDER zijn hulp kan 😛

 14. Geertje zegt:

  Ongelooflijk dat ze zo een nieuwe kreeg!
  Wat lief 🙂
  Maar inderdaad, een klepje mag niet zomaar afbreken; zeker niet voor die prijs….
  ZOu deze ooit nog water zien? 🙂
  Fijne zondag nog Emmelinda!
  Liefs en een dikke knufffffff…

  p.s. al een beetje bijgekomen? 😉

 15. epie zegt:

  ja wat een geluk van marc

  die spetters tegen de muur van de kapotgesmeten meermin

  ach geef me even je adres dan stuur ik een bootje met afstandsbediening nog wel zo leuk

  kan je sam ontwijken

  enne ik heb een heel klein wild sammetje
  in de tuin sind kort , kom maar niet kijken
  t scheelt je een jachtpartij

 16. Emmelinda zegt:

  Ja is echt te gek he? Ik doe morgen een kaartje op de post om te bedanken. Dit is echt super!

  Ze kon er ook niet écht veel aan doen. Normaal zit er alleen maar aan de onderkant een schroefje. Nu zat er onder het haar ook nog eentje. Dat zag ze niet en in haar enthousiasme trok ze dus ook flink aan het klepje. Ik had het in de mail nog niet eens over het klepje gehad, daarom wilde ik alleen het onderstel vervangen.

  Hahaha ze is ziek dus ze wil niet in bad maar anders was ze er dolenthousiast ingesprongen. Ik weet wel dat áls ie uit de doos komt (euh..zij) dat ik haar dan goed opberg naderhand. Of Sam. Dat kan ook :p ghehehe.

  Het gaat weer, dank je wel :D. Ik heb er te lang mee gelopen. Weer alles opgekropt en dat moet er dan uit. Gelukkig zie ik het nog steeds zonnig in 😉

  Ik wens jou een heerlijk zondag! Geniet er lekker van! Dikke knufff en heel veel liefs!

 17. Emmelinda zegt:

  @epie;Hahaha dat ging tegelijk, zag je dat? (zie tijd).

  Ja die Marc mag nog ff blijven :P. Die hoef ik nog niet in te ruilen ghehehe.

  Whaahaa ruilen tegen een vrachtwagen met afstandsbediening? Of een Duracellkonijn in ruimte-uitvoering inclusief pokkenherrie? Zo goed als nieuw? Hahaha 😛

  Ohhhh kleine Sammetjes zijn zooooo leuk. Stom he dat Marc dat niet begrijpt. Misschien moet ik hem toch maar inruilen 😛 GEINTJUHHHH

 18. epie zegt:

  zal hem voor je temmen , dat met die bakstenen moet je maar zelf doen

 19. Emmelinda zegt:

  Grinnik..bij Marc? 😛

 20. Hanny zegt:

  Net terug en al weer behoorlijk op dreef.
  Steffie mag in haar handen knijpen dat ze een gulle moeder heeft en een handige vader. Daarbij gevoegd een prima service van de zaak. Waar vind je die nog tegenwoordig? Bij jullie in de buurt dus.
  Hopelijk is ze gauw beter en kan ze snel in bad met haar Barbie.
  Fijne zondag!

 21. Marika zegt:

  Zo wat een goede service! Heb ik laatst nog geprobeerd met Lexmark, de plastic papierhouder was doormidden gebroken dankzij Tootsie (ja het zou weer eens niet). Of ik via hen aan een reserve papierhouder kon komen. Helaas dat hadden ze niet en een geheel nieuwe printer sturen doen ze alleen als ie nog in de garantie zit. Wel kreeg ik een kortingsbon voor een nieuwe printer, moest ie alleen wel minimaal 90 euro kosten. Tsskk.. die van mij had maar 60 gekost. La maaar… 😀 Ach dat plakband in het midden heeft ook wel wat. :o)

 22. Emmelinda zegt:

  @Hanny;Hihi ik moest het een en ander inhalen geleuf ik 😉

  Super he? Ik had het echt niet meer verwacht. Steffie speelde nog maar amper met die zeemeermin omdat ze die schade zo erg vond. Dat ding was net een week in huis dus dat deed me wel ff pijn.

  Ik hoop het ook. Ze heeft een rood bolleke en gloeit helemaal. Echt spelen zal er morgen ook niet van komen vrees ik 😉

  Dank je wel, jij natuurlijk ook een hele fijne zondag!

  @Marika;Fijn he, die poezenbeesten in huis hihi. Sam zit nu mijn arm af te kluiven op een hardhandige…euh…hardnekkige manier. M’n velletje kapot.Eens denken waar ik daarvoor terecht kan? Ik heb het mailadres van mijn ooievaar niet hahaha.

  Pfff da’s ook service zeg om een kortingsbon aan te bieden terwijl je dan flink moet dokken. Ligt er natuurlijk weer aan hoeveel korting je dan zou krijgen maar dat zal ook maar beperkt zijn?? Is die houder niet door iets anders te vervangen? Alhoewel..gelijk heb je..nou heb je wel een hele orginele met die plakband 😉

 23. Ans zegt:

  Beterschap (was ik helemaal vergeten!)
  En als antwoord op je vraag: Die oom was al een tijdje ziek en het was goed dat het nu afgelopen was, Karin kan het nu afsluiten. Het gaat wel goed met haar, dank je!

 24. Ans zegt:

  Beterschap (was ik helemaal vergeten!)
  En als antwoord op je vraag: Die oom was al een tijdje ziek en het was goed dat het nu afgelopen was, Karin kan het nu afsluiten. Het gaat wel goed met haar, dank je!

 25. Ans zegt:

  hé wat raar, er stond toch echt beterschap voor Stef dacht ik hahaha, en ik had dacht ik maar één keer geklikt!
  Nou ja, beterschap voor Stef dus, de griepgolf komt eraan, misschien heeft zij het al.

 26. Barbara zegt:

  Geweldige log….en eind goed al goed! Nu maar hopen dat deze min lang heel blijft.

  Groetjes (en je vraag is beantwoord)

 27. Emmelinda zegt:

  @Ans;Vaag is dat he, soms is die code niet eens nodig om dubbele reakties te geven…zal wel een spelletje zijn ofzo 😉 Maareh…dank je wel. Ze blijft morgen mooi thuis heb ik al gezien. Heb ik toch iets gevonden waarin ze niet op mij lijkt; wanneer er een rage/griepgolf komt doe ik niet mee hihi 😉

  Dat is inderdaad zo, wanneer er geen vooruitgang in het geheel zit en het alleen maar slechter gaat is het soms beter dat het achter de rug is, hoe dol je ook op iemand bent. Dan begint het verwerken.Gelukkig maar dat het goed gaat mt Karin 😀

  @Barbara;Hihi, dank je wel :D. Grinnik, ja deze blijft een halve eeuw in de doos. Zal me niet nog een keer gebeuren. Geintjuh 😉

  Ah leuk, dan kom ik zo spieken! Groetjes terug!

 28. Bettina zegt:

  Ff helemaal o.t.: gezellige log heb je joh, je houdt duidelijk net als ik erg van kleur en gekke dingetjes ;-))Leuk dat je bij mij ook langskwam, fijne zondag!!

 29. Emmelinda zegt:

  Dank je wel! Heerlijk he, zo lekker vrolijk :D. Ik denk wel eens aan een hele nieuwe lay-out maar als ik dan op mijn log terugkom weet ik dat ik het zo moet laten hihi. 😉

  Ik wens jou ook een hele fijne zondag!

 30. remco zegt:

  tssssss dat je niet snapt dat zo’n zeemeermin *of is t plus* liever een mannenhand om haar tere lijfje voelt!

  en dat sam graag haar kluifde das ook zoooooo voorspelbaar katten houden nu eenmaal van vis dat jullie dat nou niet snappen en ervoro zorgde dat de vis uit zijn buurt bleef *draait met zn ogen vanwege zo weinig kennis *

  trouwens wel een schitterende actie vand e firma om een nieuwe te leveren 😀

  ps.

  het email adfes van de ooievaarbezorgdienst is
  Emmelinda-geboorte@ooievaars-bezorgdienst.nl

 31. Emmelinda zegt:

  *slaat zich voor het poezelige voorhoofd* Stomstomstom…dat ik daar niet aan gedacht had! Had ik toch gedacht dat ze wel een oogje zou dichtknijpen. Maar nee, zelfs Barbies zijn stijfkoppig :$. Daarbij rook ze niet naar vis dus dacht ik dat er geen gevaar was. Mispoes. Deze blijft mooi gevangen in de verpakking als een sardientje in blik. O zo. 😛

  Ja geweldig he? Dat vind ik nou echt service! Er verandert veel maar blijkbaar is bij sommige bedrijven zoiets nog aanwezig. Oke, kunnen ze vast aftrekken van de belasting ofzo maar toch…ze hoeven het niet te doen 😉

  Hahaha ssst, straks krijgt die ooievaar een burn-out van al dat werk na het melden van het e-mailadres. willen ze allemaal zo’n Emmelindavel 😛

 32. Tagrijn zegt:

  Leuk gebaar van de zeemeerminfabriek. En Sam nu maar uit de buurt houden…

 33. Emmelinda zegt:

  Die heb ik inmiddels opgestuurd 😛

 34. fijnegozer zegt:

  Ik ben gek op verhalen met een happy end.Fijne zondag. FG

 35. Emmelinda zegt:

  Haha, dan bof je vandaag 😉 Jij ook een fijne zondag FG! Maak er iets moois van 😀

 36. Bengeltjuh zegt:

  je kan natuurlijk de aangevreten zeemeermin ook aan Sam geven…om euhm…mee te spelen en als hapje.

  Maar geweldig dat ze een nieuwe meermin geven….die barbie-dingen zijn best prijzig (heel soms waan ik me tussen het meisjesspeelgoed…..als mijn aangenomen dochter hehe jarig is)

  Beterschap met Stef!

 37. Emmelinda zegt:

  Hihi dat zou ik kunnen doen maar ze is spoorloos. Zeker een prins tegengekomen onderweg naar de fabrikant 😉

  Jaaaa ongelooflijk prijzig he? Het is dat ik zelf helemaal flieft word als ik die minidames in de verpakking zie dus ik kan het me goed voorstellen. Ze (Stef) zit uren in bad dus dit leek me nog wel een leuke aanvulling. Pfff eentje met een staartje…euh…vinnetje 😉

  Dank je wel, ze ziet er sjo sjielug uit :$
  Fijne zondag meis!

 38. Henriette zegt:

  Ooooh, ga je hem verkopen? Slechterik!!!!

  Straks gaat zeemeermin alsnog haar staart aan de wilgen hangen en moet je weer een nieuwe kopen.

  Maar wat een service. Eigenlijk geen service….gewoon bijzonder attente lieve mensen.

  (leuk dat je er weer bent).

 39. Emmelinda zegt:

  Hahaha 😛 (Klinkt stoer he maar ik zou het niet over mijn hart kunnen verkrijgen ghehehe)

  Ik zou eigenlijk best willen dat zeemeermin dat deed. Ik ben namelijk best nieuwsgierig over datgene wat er onder die vinnen ze zien is. euhm…dat stukje techniek dus. Had ik nou die kapotte nog maar, kon ik die mooi ff slopen 😛

  Ja super he? Die hebben ook vast kids en weten hoe lullig je je dan voelt. Terwijl het eigenlijk helemaal onze fout was. Dat heb ik ook geschreven 😉

  Dank je wel 😀 (is ook toevallig zeg…ik was net bij jou aan het beppen hahaha_…ook over spullen die dieren zich toe-eigenen ;))

 40. Annemarie zegt:

  Daar was je zeker zo van onderste boven dat je gewoon een hele tijd niet hebt gelogd? *grinnik*

  Maarre, zal ik dan maar es even gaan zoeken op Marktplaats?

  wens je een hele fijne zondag toe!

  Liefs, annemarie

 41. Emmelinda zegt:

  Hahaha ja wat denk je, ik bleef janken! 😛

  *giechel* je wil zelf ook een zeemeermin dan? Ik kan je ook het adres van die klantenservice geven 😛 Is goedkoper hahaha

  Ik wens jou natuurlijk ook een hele fijne zondag!

  Kniefs!

 42. rietepietz zegt:

  Kijk zó kennen we je weer !
  En laat je nou niet wéér in een dip gooien als de zeemeermin weer wat “minder ” meerminnenstaart heeft dan meerminnen mét complete meerminnestaart meestal hebben , want dát in minder!
  liefs Riet

 43. Emmelinda zegt:

  *grinnik*

  Whaahaa dat is briljant. Daar zit ik ff met de mond vol (gevulde) tanden om een antwoord te bedenken hahaha.

  Dikke knufff!

 44. Emmelinda zegt:

  Een zeemeermin te Eindhoven
  kwam de schrik weer te boven

  Een dubbelgangster werd nu nat,
  zij nam haar plaats waar in bad

  Zo’n aktie kon ze alleen maar loven

  Nou ja goed…deze komt niet bij mijn verzameling hahaha 😛

 45. chavalbueno zegt:

  Dat een eenvoudig popje zoveel te weeg kan brengen. Nieuwe pop,mooi logje. Gelukkig wel mooi opgelost door de fabrikant.En nu maar sparen voor Zeemeer-Ken. Kunnen ze samen gaan zwemmen.

 46. Anoniem zegt:

  Ja ongelooflijk he? Wanneer ik Stef wéér zo zie stralen vanwege een of andere Barbie draai ik me mooi om :P.
  Maar goed, dit sprookje liep gelukkig goed af. Dankzij de fabrikant. Dat het nog bestaat he? 😉
  Dan hoop ik maar dat Sammy niet Bi is…anders gaat ie daar ook nog achteraan 😉

 47. Emmelinda zegt:

  Oh dat was ikzelf…incognito 😛

 48. remco zegt:

  volgens mij houden katten niet van water *getuige een filmpje van een of andere idioot die ik zag * dus kan je het beste de meermin in meerwater doen 😛

 49. Emmelinda zegt:

  Met Sam weet je het maar nooit, wanneer ik de kraan hier in de keuken aanzet komt ie aangesneld om te komen drinken 😉 Zou weer echt iets voor hem zijn wanneer ie in bad duikt :$. Misschien is het wel een goeie tip. Anders hebben we straks een zeeminderman 😛

 50. Hoi Emmelinda gezellig dat je er weer bent !

  Ben je je nieuwe zeemeermin al kwijt geraakt op marktkoopplaats of mag Sam gewoon die oude op kluiven …..

  Ha ha geweldig logje weer ennnne natuurlijk geweldige sevice !

  Fijne zondag liefs Ylone xx

 51. Emmelinda zegt:

  Haaai meissie, dank je wel 😀 (ik kom strakkies ook nog bij jou langs, sluit je log maar alvast voor de zekerheid ghehehe ;)).

  Grinnik…ze staan in de rij om zich te ontfermen over die zeemeermin. Zeker allemaal hongerige katten in huis? Hahaha ach germ…ik zou het niet over mijn hart kunnen verkrijgen om het op marktplaats te zetten. Alhoewel…als ik er aan denk hoe lang het duurde om die verpakking los te krijgen… 😛

  Dank je wel, dankzij Sam’s avonturen 😉
  Ja superservice he? Straks even een kaartje op de post doen om te bedanken 😀

  Jij ook een hele fijne zondag! Dikke knufffff

 52. Marika zegt:

  Ik geloof dat ik dan zo’n 20 euro korting zou krijgen, maar goed dan ben ik nog steeds meer kwijt dan mijn oude printer me had gekost en die deed het nog gewoon. Dat is zo’n all-in-one printer, scannen, kopieren en printen en er kunnen geheugenkaarten in. Alleen kleur printen wil niet meer, ook dankzij Tootsie die ooit een aanloop nam en met printer en al tegen de muur vloog. Daarna was er blijkbaar iets mis… nieuwe kleuren cartridge hielp niks, alleen zwart print nog prima. Dus voor kopieren, scannen en gewoon teksten printen is hij nog steeds goed. Ach ja en als de klep openstaat van die papierhouder, dan zie je er niks van, de tape zit aan de achterkant. 😉
  Voor kleur en foto’s gebruik ik een Epson photoprinter.

 53. Emmelinda zegt:

  Nope, dat is dan de moeite niet.

  Tjemig, volgens mij wil Tootsie een eigen printer ofzo? Sam zat hier overigens gisteren ook gevaarlijk dichtbij de printer. Alleen vliegt die de andere kant op (ipv de printer) omdat ie schrikt van het printen zelf. 😉

  Yep, zo’n multifunctionele printer hebben wij ook. Eigenlijk van de zotte want de helft gebruiken we niet eens. Mies heeft ook een aparte scanner/printer van mijn vader gekregen en zelf heb ik er ook nog een. Printen zelf doe ik zo weinig mogelijk. Eigenlijk wel zonde want ik heb prachtige foto’s die best wel aan de muur mogen. De kids heb ik ook geleerd om zuinig te zijn met de inkt want pfff die gingen er in het begin maar al te makkelijk mee om…alles moest geprint worden. En wij maar inkt bijvullen 😉

 54. Marika zegt:

  Ja daar kun je maar beter vroeg de rem op zetten, is zo duur die inkt! Nu moet ik zeggen dat mijn Epson wel vrij zuinig omgaat met inkt. Ik heb hem nu een jaar denk ik en nog geen inkt hoeven te vervangen. Iedere kleur heeft een eigen cartridge zodat je niet alles hoeft te vervangen als er maar 1 kleur op is, da’s wel fijn. Tenzij ze allemaal (6!) tegelijk op raken dan betaal je je weer scheel hahaha.

  Maar ik heb nog steeds een pakket liggen op voorraad met alle kleuren, die ik met mijn verjaardag had gekregen. Ik kan nog ff vooruit. 🙂

 55. Emmelinda zegt:

  Ja dan issie inderdaad vrij zuinig. Gelukkig maar want het is echt schandalig duur. Onze oude printer hebben we vervangen omdat een nieuwe printer goedkoper was dan de inkt. Is toch belachelijk? Deze (HP) heeft ook 6 cartridges. Dat scheelt inderdaad. En netjes een waarschuwing dat ze leeg zijn op je scherm (al issie wel snel aan het miepen hoor…dat kan veeeeeel zuiniger ghehehe).

  Hihi dat is wel lekker als je het op voorraad hebt. Je zult altijd zien dat je iets voorgenomen hebt om te gaan maken en dan is de toner leeg. Ik print veel voor de kids wanneer ze werkstukken moeten maken enzo. En wil ik dan eens iets voor mezelf printen dan krijg ik weer zo’n berichtje hahaha…

 56. hee emmelinda,
  Fijn weer een logje van je te zien.

  Super service hoor van die zeemeerminnen fabriek.

  Beterschap met steffie!

 57. Emmelinda zegt:

  Haaaai Christa! 😉 Dank je wel meis!

  Ja dat is toch gaaf he? Ik had dat helemaal niet verwacht! Ik was gisteren nóg blijer dan Stef. En die was al superblij hahaha.

  Dank je wel, ze lijkt nou iets minder op een tomaatje 😉

 58. galder zegt:

  nou, desalniettezeemeermin is toch alles weer goed gekomen !

 59. Emmelinda zegt:

  Oh hahaha da’s ook een goeie. Die had ik ook kunnen gebruiken 😉 Maar inderdaad…een happy end! 😀

 60. epie zegt:

  over speelgoed gesproken, tuurlijk weer een opmerking van een ouwe lul , maar ik vond
  pinkelen zo leuk vroeger .
  met een stok en een stokje , ken je dat nog.
  haha natuurlijk speelgoed , je krijgt een medaille van green paece er bij

 61. Youke zegt:

  Als je sam maar uit de buurt laat dan! Anders valt ze niet meer te verkopen.

 62. Emmelinda zegt:

  @epie;Uhm…kennen ze dat woord ook niet in Duitsland? Alhoewel, da’s een e minder en ook een stokje minder 😛

  Nee ik heb eigenlijk geen idee wat dat is. Toch niet met zo’n jojo erop he?

  @Youke;Hahaha na al die toestand gebeurt me dat geen tweede keer. Ik heb Sam opgestuurd 😛
  GEINTJUHHH

 63. epie zegt:

  nee emmelinda klein stokje leg je neer
  op een baksteen , je slaat met een grote stok op het uiteinde van het kleine.
  die vliegt dan door de lucht , degen die het verst komt heeft gewonnen.
  simpelkens he , dat duits pinkelen kan ook wel ontaarden in een wedstrijd wie het verst komt
  gek ik denk dat steffie dol enthousiast zou zijn van hollands pinkelen dan

 64. epie zegt:

  t is als het ware golfen voor arme lui in je normale kloffie .
  t bespaat je een golfstick en de aardappel die je in je keel doet

 65. Emmelinda zegt:

  Hahaha gevaarlijk hoor; Steffie met bakstenen :P. Maar ik denk inderdaad dat ze het leuk zou vinden.

  Grinnik…dat scheelt. Wij zijn alleen maar dol op aardappels in frietvorm 😛

 66. epie zegt:

  en t lijntje dan ,zonder mayo dus

  grgr ikke even geen friet , moet nog wat
  verliezen

 67. Emmelinda zegt:

  Hmmz, dat is minder. Mayo hoort er bij. En nu hebben we dankzij Marika ook Jopiesaus. Al eens gehad? Mjammie. Eens kijken of dat ook op te warmen is..misschien is het wel iets voor over de spaghetti. Hoeven we niet meer voor de kaassaus naar Bels 😉

  Braaaaaaaaf. Bij het tankstation wegblijven he 😉

 68. epie zegt:

  t heeft wel niks met zeemeerminnen te maken
  maar ik had een stoplicht niet gezien ,
  dat schrijven naar 4 weken , debiel he
  nou daar kan je best veel zeemeerminnen voor kopen

 69. epie zegt:

  t heeft wel niks met zeemeerminnen te maken
  maar ik had een stoplicht niet gezien ,
  dat schrijven naar 4 weken , debiel he
  nou daar kan je best veel zeemeerminnen voor kopen

 70. Emmelinda zegt:

  Kijk en nou heeft het tóch nog met zeemeerminnen te maken. Knap van je 😉

  Maareh…dat is zonde van het geld inderdaad. Het is dat je, gezien de omzet, geen duppie hoeft om te draaien maar toch…

 71. Betty zegt:

  bedankt voor je reactie op mijn weblog, ik wens je een hele fijne week! Groetjes betty

 72. Emmelinda zegt:

  Geen dank, graag gedaan. Ik wens jou ook een hele fijne week!

  Greetz!

 73. Belinda zegt:

  Pffff wat ga jij daar door het oog van de naald zeg! Wat gaaf dat je een nieuwe toegestuurd kreeg, terwijl het je eigen stomme schuld (of die van Steffie) was om dat peperdure meerminapparaatding op te ruimen.
  Zo zie je maar dat een brutaal mens de halve wereld heeft en dit is dus echt een aanrader voor andere mensen! (en dan doel ik op dat briefje/telefoontje naar de fabrikant!)

 74. ~Tina~ zegt:

  Wat ontzettend aardig dat ze een hele nieuwe zeemeermin hebben opgestuurd!
  En die zwemt ook goed neem ik aan? Pffff….

  We hebben een heel leuk weekend gehad en mijn schoonouders erg blij gemaakt met de nieuwe televisie.
  Het verslagje heb ik zojuist op mijn weblog gezet.

  Fijne avond, groetjes en liefs van Tina 🙂

 75. Natas1970 zegt:

  Dat kun je tenminste service noemen! Echt super zeg. En je hebt er niet eens een ouderwets reclameblokje voor tussen je log gegooid?? Foei, ga je schamen hahahaha

 76. Geertje zegt:

  Toch vind ik het een leuke limmerick Emmelinda! 🙂
  Zit de barbie nu nog in de verpakking? 😛
  Fijne avond en veel liefs!
  Knuffff

 77. Kwam ik toch net op marktplaats een zeemeerdinges tegen, voor weing.hahahahh
  Fijn dat je er weer bent.

 78. Kwam ik toch net op marktplaats een zeemeerdinges tegen, voor weing.hahahahh
  Fijn dat je er weer bent.

 79. Lette zegt:

  Je meisje blij en Marc als koene ridder voor dames in nood. Bovendien een bedrijf wat een klacht serieus neemt. Wat een superweek is dat geweest. Geeft toch weer vertrouwen om die overprijsde hebbedingen in huis te halen. Haha! Slim bedrijf, deze zieltjes zijn herwonnen.

 80. Marika zegt:

  Jopiesaus? Whahaha… Het moet Joppiesaus zijn hoor! :o)
  Toevallig zag ik deze week bij Jumbo ook Joppiesaus. Daar heet het Smulsaus Joppie. En ze hadden er ook een Jopiesaus zoals jij het schreef maar die was minder lekker, hij is dunner, zonder stukjes ui en wat zuurder van smaak. De Jopie stond tussen het vlees en de smulsaus Joppie stond bij de verse salades. Lekker handig twee soorten joppiesaus. :-/

 81. Emmelinda zegt:

  @Belinda;Hihi goed he? En dat terwijl het niet eens mijn bedoeling was. Ik vroeg alleen maar om dat onderstel. Misschien dat ik die zelf kon vervangen tegen betaling. Potverdikkie…dat zal ik nou nooit weten bedenk ik me nou 😛 Neuh geintje… Ja zeker weten. Gewoon mailen. Nee heb je, ja kun je krijgen 😉 Gaaf he? Hihi.

  @Tina;Da’s écht super he? Dat had ik niet verwacht. Was mijn bedoeling ook helemaal niet hihi.
  Ik heb geen flauw idee of zij minder vervelend doet en meteen baantjes gaat trekken. Ze zit nog veilig opgeborgen in de doos. Steffie is ziek dus die laat ik niet zo lang badderen nou. Maar wanneer ze uit de doos komt (de meermin, niet Stef) ga ik net zo lang met haar aan de gang zodat het met niet nog een keer gebeuren gaat dat Marc met de eer gaat strijken 😛

  Zie je, kon niet missen dat ze blij waren met de nieuwe televisie! Ik kom morgen het verslag bij je lezen!

  Ik wens jou ook nog een hele fijne avond! Dikke knufff en veel liefs!

  @Natas1970;*prevelt dat ze bang is voor sluikreclame* hahaha super he? Dat had ik nooit verwacht, zo’n duur ding!

  @Geertje;Hahaha, dank je wel. Hij kon er mee door om hem hier te plaatsen maar hij mag niet mee naar de rubriek 😉 Ghehehe
  Ja grinnik…ik heb ze nog niet uit de verpakking gehaald. Durf niet meer. Maar goed, zo heb je er ook niks aan. Steffie is ziek dus die mag niet zo lang in bad. Komt vast wel goed deze week 😉 Ik zal de adresgegevens van de fabrikant nog maar niet weggooien dan hahaha 😛

  Dank je wel, jij ook een hele fijne avond! Dikke knufff en veel liefs!

  @Leidse Glibber;Voor weinig geld? Neuh, da’s niet de onze. Ik ga flink boven de prijs zitten. Anders komt die villa er natuurlijk nóóit ghehehe 😛

  Dank je wel 😀

  @Lette;De wonderen zijn de wereld nog niet uit he? Ghehehe. Ja ze is echt heel blij. Ik had er zo’n verdriet van maar wilde geen nieuwe kopen omdat die zo duur zijn. Daarom leek me het handig om het onderstel te kopen en zelf in elkaar te sleutelen. Dat hoeft dus niet meer…yihaaaa

  Ja grinnik…ik ga de hele uitzet kopen! 😉

  @Marika;Oh hahaha nou zie ik het. Zit jij een beetje mijn aftakelende hersencel uit te lachen ghehehe :P.
  Oh hahaha maar die bestaat dus ook? Toevallig waren we afgelopen maandag bij Jumbo boodschappen wezen doen. Ik zal eens kijken of ze die daar ook op twee plekken hebben staan, de Jopie én de Joppie hahaha. Nou ben ik eigenlijk wel benieuwd welke er eerder was; Jopie of Joppie hahaha 😉

 82. mama muis zegt:

  van zeemeermin naar joppiesaus.. ok, dat kan alleen maar hier geloof ik. 🙂

 83. Emmelinda zegt:

  Grinnik…ik denk het ook. De naam van m’n log blijft toepasselijk hahaha

 84. peet zegt:

  Noe die mag je wel bij de warme douche aangeven is toch wel erg netjes dat ze dat doen, je maakt wat mee als je kinderen hebt ik wist nog niet eens van het bestaan van dat stukje speelgoed af, ik vraag ook altijd in de winkel als ik een cadeau voor een kind moet hebben wat op het moment hot is hahaha anders kom ik met een antiek spelletje of zo waar zo een kind dan ook niet blij om is. Ben blij dat je er weer bent was wel stilletjes hoor!

 85. Emmelinda zegt:

  Dat is ook een idee! Daar hoef ik toch niet voor op de buis he? Ik vond het echt zo super!

  Hier staan die kinderzenders veel op en omdat ze die reclames steeds laten zien ontkom je er niet aan. Bij deze wees Stef steeds naar die zeemeermin en keek me hoopvol aan. Wist ik veel dat-ie zo duur was. Had ik natuurlijk kunnen weten. Maar ja toen stond ik al in de winkel. Pfff

  En het gekke is dat soms die antieke spelletjes juist wél hot zijn. Als het tenminste geen rage is geweest. Wanneer ik mijn speelgoed van vroeger demonstreer vinden ze het reuze interessant en pikken het nog net niet in ghehehe 😉

  Hihi, *bloost* dank je wel. 😀

 86. Pluisje zegt:

  jeetje zeg wat een service!! dat maak je toch niet vaak mee

  fijn om weer wat van je te horen 😉

  groetjes!!

 87. Emmelinda zegt:

  Gaaf he? Ik wilde eigenlijk alleen het onderlijf en vroeg wat de kosten ervan waren. Dit is echt super!

  Dank je wel 😀

  Groetjes terug!

 88. Rianne zegt:

  O God, batterijen en speelgoed. Het zou verboden moeten worden.

 89. Emmelinda zegt:

  Daar zal Christine Le Duc het niet mee eens zijn 😛 ghehehe

 90. Chantie zegt:

  Soms, heel soms, zijn klanten nog koning… en wat voelt dat lekker hé?!! Terwijl je er eigenlijk gewoon RECHT op hebt….

  Heel veel liefs, Chantie

 91. Emmelinda zegt:

  Je bent het gewoon niet meer gewend. Triest he? Dan sta je er zo van te kijken wanneer er iets positiefs gebeurt. Vorige week waren we bij Leen Bakker om iets te bestellen. Vaak zuchten ze dan omdat ze van hun plek afmoeten (de code stond niet in de computer maar die kast stond toch écht in de winkel) maar deze niet. Ze was supervrolijk. Ja zulke dingen doen goed. Het bestaat dus nog écht! Weet je wat het is…ik ben ook altijd vriendelijk en netjes wanneer ik een winkel binnenstap. Het zal wel ouderwets zijn maar ik verwacht hetzelfde terug. Maar pfff dat valt vaak tegen 😉

  Dikke knufff

 92. Anoniem zegt:

  Nou da’s nog eens klantenservice. Hoewel ze natuurlijk zo dik verdienen op die bende dat dat er ook wel af moet kunnen. Maar niet iedereen reageert zo. Maar eh…staat ie al op markltplaats????;) Hahaha Sabine is ook helemaal in de ban van…(maar ze krijgt hem ff niet. speelt amper met haar andere 49.564 barbies.)

 93. Emmelinda zegt:

  Ja tuurlijk en volgens mij kunnen ze dat weer declareren als gift enzo maar goed, ze hadden het niet hoeven doen. Is echt super.

  Grinnik…klinkt stoer he? Ik zou het niet over mijn hart kunnen verkrijgen. Al is het om andere mensen het leed te besparen 😛 geintjuhhh.

  Ja dat is hier dus ook. Allemaal blote barbiepoppen op een grote hoop. Alleen die kleertjes zijn leuk volgens mij. En juist die verkopen ze niet los. Binnen een week zijn de felbegeerde Barbies bloot. Dan moet een andere (lievelingsbarbie) die kleding aan. Dan ligt ze ook op de hoop. Triest sprookje he? Lijkt wel op het kleine denneboompje hahaha. Bij die van dat danseresje (kreeg ze met de kerst) gaat het niet. Die jurk zit vast 😛 whaahaa….ik lach me helemaal rot.

 94. WHOEHAHAAHA, wat een verhaal… *houdt schuddebuikend buik vast ivm longklachten :-)* Je schrijft het weer meesterlijk Emmelinda, alsof ik erbij ben geweest! Haha, en zo herkenbaar… Sjee, als ik scout was bij Libelle, Cosmopolitan, Linda of iets soortgelijks, zou ik je absoluut een megacontract als columniste aanbieden!!!

  doegie! Dikke digiknuffel van Beetje Margreetje *veegt -lach-tranen uit de ogen en zwaait* Dahaaaag

 95. Emmelinda zegt:

  Whaahaa ik moet mijn disclaimer aanpassen. Daar staat nog niet bij dat ik niet aansprakelijk ben voor eventuele hoestbuien hahaha. 😉

  Dank je wel Beetje Greetje, ennuh…als jij scout was tekende ik direct! Zeker weten hahaha. Zelfs voor Libelle zou ik even mijn principes opzij zetten ghehehe 😉
  *klopt BG op rug wegens hoestbui*

  Dikke knufff trug! 😀 *tovert megasmile op tronie*

 96. * Garfield * zegt:

  Ocharme die Stef.
  Had ze nu een nieuwe zeemeermin-Barbie.
  Is ze nu weer helemaal blij ?
  Fijne week.

 97. Emmelinda zegt:

  Ja sjielug he? Ik had het zo met haar te doen. Maar gelukkig heeft ze nou weer een nieuwe jippie-a-jee. 😉 Ja ze is superblij!

  Ik wens jou ook een hele fijne week!

 98. Mickey zegt:

  Ocharm, fijne combinatie he: Honden en kinderspeelgoed. Op een of andere manier krijgt onze hond het ook altijd voor elkaar om spellen incompleet te maken of speelgoed te mollen.

 99. Emmelinda zegt:

  Volgens mij zijn dieren daarin gespecialiseerd (en hele kleine kinderen hahaha. Sam (=kat) blijft het klaarspelen. Het gekke is dat ie een halve kattenspeelgoedshop in huis heeft. Waar ie dus amper iets mee doet. *doet “tssk tssk”*

  Een vriendin van mij heeft een Jack Russel. Komt ze hier met dat beestje en ik had speciaal een speelgoedbanaan voor hem gekocht. Nog geen twee minuten en dat hele ding was aan flarden. Terwijl die grote Drentse Patrijshond van Marc’s ouders toentertijd zo zuinig was op zijn speelgoed 😉

 100. Anoniem zegt:

  wat moooi dat je toch en nieuwe heb gekregen
  ennu zeg maar eerlijk dat je er zoveel moeite in heb gestoken omdat je hem zelf ook leuk vind 😉

  dikke knuff en tot ziens van marion

 101. Emmelinda zegt:

  Hahahaha betrapt! Sssst niet verder vertellen hoor 😉

  Ja goed he? Dat had ik helemaal niet verwacht. Echt superservice!

  Dikke knufff, veel liefs en tot de volgende keer!

 102. Pasula zegt:

  Heerlijk stukje weer, ik moest erg lachen, en nu op marktplats zetten, foei toch (doet ook maar tsk tsk, het schijnt in de mode te zijn, of is het woordje mode alweer uit de mode??) 😛

 103. Emmelinda zegt:

  Sam vond het ook een heerlijk stukje. Een heerlijk stukje staart hahaha.

  (Euh eerlijk gezegd hoop ik dat het nooit in de mode is geweest, het klinkt zo leuk hihi.)

  Maareh…ik denk dat ik die zeemeertrien maar in ons gezin opneem. Zal Steffie wel blij mee zijn ;). Die villa komt wel een andere keer 😛

 104. *thnx*
  *swingend en springend en leuke liedjes zingend… van je tralalalalalala*

  Emmelinda en BG starten samen nieuw tijdschrift met heel veel columnisten… en we schrijven de stukjes gewoon zelf 😉

  bye bye, fijne avond!!! Laat maar lekker zwemmen, dat *^~kreng~~^* zonder benen (maar met staartvin)

 105. Emmelinda zegt:

  Jaaaaaaa goed idee! Beginnen we meteen enthousiast met een flinke oplage he? Wie niet wil kopen zetten we heel charmant een mes op de keel 😛 *doet vreugdedansje wegens superidee en denkt aan villa die eindelijk in zicht komt*

  Jij ook een heeeele fijne avond! Zwemmen? Ik hoop dat deze zonder te mopperen een paar beentjes…euh..baaantjes trekt ghehehe ;). Die krengen van tegenwoordig! *doet “tsssk tsssk”*

 106. nieta zegt:

  Dat die trut van een barbie het dan wel weer bij je man doet,he!!
  Heb ik altijd met de auto!! Bij mij weigert ie te starten en hubbie start hem en dat pokkeding springt gelijk in de houding!! Grrrrr….

 107. Emmelinda zegt:

  Jaaaa hahaha ongelooflijk he..terwijl je vast psies hetzelfde gedaan hebt! Het is niet eerlijk! *stampvoet*

 108. Sjoukje zegt:

  Ik heb genoten van je verhaal, ik zie het zo allemaal voor me. Wel een service, dat je een nieuwe kreeg opgestuurd. Het zwemfeest kan dus weer beginnen.
  Nog een fijne avond!
  Groetjes Sjoukje

 109. Emmelinda zegt:

  Hihi dank je wel 😀
  Ja gaaf is dat he? Dat het nog bestaat! En wanneer zij hier ook weigert dreig ik alsnog met marktplaats 😉

  Ik wens jou ook een hele fijne avond!
  Dikke knuffff

 110. GekinblacK zegt:

  Ja wat een prut heh ? Die van mij was ook meteen stuk :-p

 111. Emmelinda zegt:

  *proest*…moest je ook zo huilen? 😛

 112. Emmelinda zegt:

  *reikt zakdoekje aan*

 113. Een zeemeermin-Barbie op Weblog
  Vertikte te zwemmen… da’s sneu toch…
  Haar prins kwam nabij!
  Ariel was toen blij!
  Liet gaten-in-staart na in kielzog!

  Sjonge… wat weet ik het nog goed: al dat geploeter met dat bewegende speelgoed, batterijen hier en daar, na twee minuten de boel stuk… ach en wee… ’t Is maar te hopen dat de “te verwachten” valkparkiet de echte staarten van onze echte guppen met rust laat…

 114. Sally zegt:

  Word ik vandaag toch nog wat vrolijk. Wat een service!

 115. Emmelinda zegt:

  Heeej da’s een goeie! Briljant!:D

  Ja grrr…zo is het tijden afgelopen en dan lijkt er niks meer zonde rbatterijen te kunnen. Aaaargh. En vaak komt het gewoon na een poos op de grote hoop. Heb je daar al die moeite voor gedaan.

  Hihi ja ik help het je hopen (daar weet ik geen email-adres voor hihi). Dus het wordt wel een valkparkiet? Die kunnen zo mooi fluiten! Leuk hoor!

 116. Emmelinda zegt:

  @Sally;Heeej meissie! Long time no see!

  Graag gedaan.
  Super de Boer 😀

 117. Ryjan zegt:

  Hoi Emmelinda,

  Leuk dat je even op mijn weblog langs kwam.
  En ik ga zeker nog een keer op wacht staan.:-))
  Leuk hoe je dit verhaal geschreven hebt.
  Nu kun je van de winst nog iets anders leuks gaan kopen,goed bekeken!
  Groetjes Ryjan

 118. Emmelinda zegt:

  Hoi Ryjan,

  Jaaaa je had zulke mooie foto’s! Die moest ik echt ff bekijken! Als je op wacht gestaan hebt kom ik naar je foto’s kijken oke?

  Dank je wel :D.
  Hahaha ik zal me er bij neer moeten leggen dat ik naar het geld kan fluiten. Steffie is vanmiddag met haar gaan zwemmen in bad 😉

  Groetjes terug!

 119. Kees Smeer zegt:

  GROET

 120. Kees Smeer zegt:

  GROET

 121. Emmelinda zegt:

  Groet (2x) terug! 😀

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s