Watveranderjemenou?

Druk leventje he? Poehpoeh

Iedereen heeft zo wel z’n favoriete plekje (Djiezzz..even voor alle duidelijkheid, ik bedoel het geografisch o.i.d., *doet "Tssk, Tssk" vanwege vermeende/verwachte/veronderstelde doordenkelarij*) in huis. Een plek waar je het liefst vertoeft omdat je je daar het prettigst voelt. Sammy (onze kat, red.) heeft dat dus ook. Al lijkt deze hierin te grossieren. Roepen kattendeskundigen dat veranderingen in huis stressgevoelens kunnen opleveren bij poezenbeesten, die van ons lijkt zich er helemaal happy bij te voelen.

Sterker nog, je kunt hem er geen groter plezier mee doen lijkt het wel. Besluit ik de nieuwe mand op het muurtje tussen keuken en kamer te zetten om er een foto voor marktplaats van te maken, omdat meneer het vertikt er naar om te kijken, gooit ie zijn kattenkont tegen de krib er in. (Wow, lange zin he.) Om ons vervolgens verwijtend aan te kijken waarom het zo lang duurde eer we eindelijk de juiste plek gevonden hadden. Denk ik dan. Weet ik veel wat die mafkees denkt. Ben geen poezenfluisteraar, ghehehe.

Om nog een voorbeeld te noemen (en dan laat ik het er bij. Het moet wel leuk blijven he): Bij het zetten van onze, overigens prachtige, kerstboom moest de konijnenkooi van z’n plek. De krabpaal moest wijken voor de konijnenkooi en staat dus in een hoek gepropt. Geen nood. Dacht ik. Want daar doet ie toch niks mee. Voor dierendag gekocht tegen beter weten in (soms kun je je gevoel zooooo makkelijk in en uitschakelen, ghehehe). Tsja, deze had zulke ΓΌbercute muisjes er aan, die moest mee hoor. Ook al hadden we al een (saai) exemplaar waar ie te beroerd voor was om zijn nagels in te zetten. Er gaat niks boven de tafelpoot leek ie te denken.

Tot nu dan. Bij het langslopen (en geloof me, dat doet ie nogal) kan Sam het niet laten er eens lekker tegen te keer te gaan. Met krabben ja (pff blijf je aan de gang?). Je ziet het. Veranderingen zijn hier aan het adres van Sammy erg welkom. Net alsof het eindelijk zo staat dat ie er mee kan leven. Dat het rust in zijn drukke bestaan *kucht en denkt aan urenlange slaapsessies* brengt zeg maar. Ik zit er dan ook zwaar over te denken om zijn naam te veranderen. Ik heb er al een in gedachten.

Binnenkort heet ie Feng Shuiammy!

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zΓ‘l tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2007. Bookmark de permalink .

71 reacties op Watveranderjemenou?

 1. morris zegt:

  ENNNNN als hij starks alle plekjes heeft uitgeprobeerd in huis. Dan is het logisch dat je verhuist! Of zie ik dat verkeerd.. je houdt van dat beestje of niet, toch…?
  πŸ˜‰

 2. Emmelinda zegt:

  Tuurlijk, tegen die tijd heb ik vanwege die geneeskrachtige grond hiero wel een villa bij elkaar verdiend. Eindelijk. *bladert alvast in huizengids*

 3. morris zegt:

  πŸ™‚

  Voor je het weet ben je de nieuwe messias!

 4. Emmelinda zegt:

  Dan maak ik gelijk een afspraak met Bono. Kunnen we samenwerken hahaha

 5. Ans zegt:

  Is het niet gewoon een eigenwijs kreng hahaha.
  Dat vind ik toch zo raar met kattebeesten, die zijn nooit te peilen. Denk je ze een plezier te doen dan kijken ze je niet aan en als je geen zin in ze hebt springen ze bij je op schoot, of liever nog op je nek, sta je in de keuken dan breek je je nek over ze omdat ze je dan ineens heel lief vinden en kopjes geven (en ik heb al kopjes genoeg in de kast, het wordt nu tijd voor schoteltjes!).
  Hebben ze het naar hun zin dan zetten ze van puur genot hun nagels in je been uhhhhhh wat is er eigenlijk leuk aan katten? Behalve natuurlijk dat ze lief zijn om te zien en zo lekker kunnen snorren ennehhh zo leuk kunnen spelen en lekker bij je op schoot komen zitten enz., wat is er nou leuk aan?

 6. Emmelinda zegt:

  Whaahaa je hebt groot gelijk. Ze zijn ook niet te peilen. Doe je het de ene keer zo en denk je een gouden formule gevonden te hebben dan vertikt ie het de keer daarop gewoon. Juist die dingen zijn zo leuk omdat ik er wel iets van mezelf in herken(tsja ik ga m’n achterste nou eenmaal niet zitten wassen in gezelschap ghehehe). Als alles z’n gangetje gaat wil ik ook weer eens iets anders. Maar goed, ik wil NIET op schoot zitten. Ook niet bij Sinterklaas πŸ˜‰

 7. Ans zegt:

  En de Kerstman?????
  Jaa katten zijn eigenwijs en helemaal vreemd is mij dat ook niet hahaha, dus dat is waarom katten stiekem toch wel leuk zijn!?
  Ik wil wel bij iemand op schoot zitten hoor, alleen is de ander daar niet zo blij mee, want die wordt gelijk geplet!

 8. Billy zegt:

  wie kan zich in de kattenlogica inwerken?
  Ik in elk geval niet, met onze poes verloopt alles net zoals jou Feng Sammy…

 9. Emmelinda zegt:

  @Ans; pssst niet doorvertellen he, maar die bestaat niet. Egnie. Is dat even schrikken he? Ghehehe.

  Whoeehaa passen ze eindelijk in dat nieuwe kostuum :P. Ik weet ook niet of ze blij zouden zijn wanneer ik op schoot klim. Ik kan niet stilzitten. Lijkt me bijzonder vervelend hahaha

 10. Emmelinda zegt:

  @Billy; Ik snap er ook niks van. Dat laat ik maar zo. Is eigenlijk veel leuker hihi. Toch? Dus die van jullie is al net zo eigenwijs? Heerlijk dus!

 11. Natazz zegt:

  Onze dwarsliggers zijn precies hetzelfde. Sylvester zijn mandje had ik even tijdens het stofzuigen op de salontafel gezet. Gewoon omdat het even zo uitkwam. Je begrijpt wel dat meneer nu uitgebreid in zijn mandje ligt boven op de salontafel. Ik lach er maar om, maf beest. πŸ˜‰

 12. Emmelinda zegt:

  Hahaha wij zijn gewoon niet zo slim dat we zulke plaatsen niet meteen verzinnen vreesch ik. Dozen trouwens ook. Die worden hier meteen ingepikt hihi

 13. Annemarie zegt:

  “Poesje”
  “Vogeltje”
  “Poesje”
  “Vogeltje”
  Mag hij slaapsessies hebben? Ik heb zo’n gevoel dattie wordt afgemat daar!!!
  Ennuh, voortaan dus maar sneller veranderen.. Heb je tenminste wat aan je gekochte spullen!

  Hele fijne feestdagen en “ein gute Rutsch ins neue Jahr”. πŸ™‚
  Kniefs!

 14. Emmelinda zegt:

  Whaahaa goh dat komt me helemaaaaaaal niet bekend voor wat je daar vertelt hoor πŸ˜›

  Grinnik, dat is waar. Kan ik er ook beter bij met poetsen (als ik de gebruiksaanwijzing daarvan kan vinden ghehehe)

  Ik wens jou natuurlijk Γ³Γ³k hele fijne feestdagen, lekker veel sneeuw en plezier en doe maar een geweldig nieuw jaar πŸ˜‰

  Kniefs!

 15. Emmelinda zegt:

  Whaahaa goh dat komt me helemaaaaaaal niet bekend voor wat je daar vertelt hoor πŸ˜›

  Grinnik, dat is waar. Kan ik er ook beter bij met poetsen (als ik de gebruiksaanwijzing daarvan kan vinden ghehehe)

  Ik wens jou natuurlijk Γ³Γ³k hele fijne feestdagen, lekker veel sneeuw en plezier en doe maar een geweldig nieuw jaar πŸ˜‰

  Kniefs!

 16. Ans zegt:

  Bestaat ie niet???? Snik!!!!!! En hij was nog wel zo aardig toen ik hem vorige week tegenkwam, dan kan het toch geen bedrieger zijn?
  Maar katten zijn echt gekke beesten, één van de vier katten van Edwin en Karin is helemaal gek op tassen en koffers, maakt niet uit of het een simpel plastic tasje is of een grote boodschappentas of mijn troleykoffertje, als je een tas ziet bewegen kan het alleen maar Sacha zijn! Laatst lag mijn koffertje daar even open op de grond (omdat ik de Sinterklaascadeuatjes eruit gehaald had) en natuurlijk ging we erin liggen en het maakte haar niks uit dat ik de klep dichtdeed (veel mensen hopen dat ik MIJN klep eens dichtdoe, maar daar hebben we het nou niet over). Ik ritste hem natuurlijk niet dicht, zodat ze er wel uitkon. Even later wilde Edwin die koffer wegzetten en toen bleek er dus nog iets in te zitten, eindelijk kwam madam in beweging.

 17. Emmelinda zegt:

  Whaahaa het is bijna een weblog Ans (vooral dat van dat mensen hopen..blablabla). Maar het is waar, hier moet ik ook alijd alles goed nakijken als ik het op zolder zet want Sam kruipt overal in. Zoals je vertelt over die simpele plastic tasjes; dat is hier dus ook. Vaak ook wel vervelend want in die tastjes kruipen vind ik nog niet zo vervelend maar dat knagen aan de tassen wel als er nog vanalles in zit. Ik had vorige week twee galajurkjes voor de meiden gekocht voor de kerst. Dat tasje had ik op Steffies kamer gelegd. Schrok ik me toch rot. Had ie er aan zitten knagen. Gelukkig waren de jurken niet doorgebeten. Heb ik wel eens gehad met een truitje voor Stef.

  Net hadden we boodschappen gehaald en de boodschappen waren maar net uit de kartonnen doos of hij zat er al prinsheerlijk in.

  Maar wat de kerstman betreft…zouden ze me dan toch voorgelogen hebben door te zeggen dat ie niet bestaat? Wat een rotstreek zeg πŸ˜‰

 18. hahhaahahahah herken dit soort kattenpesterij, want dat is gewoon wat ze doen, echhies waar hoor.
  Jaren teruf=g was er op tv een reclame van en of andere plasticrondje met een balletje erin.
  De kat op tv stak zijn poot erin en tikte tegen het balletje wat keihard rond ging draaien het beest werd gek van vruegde.
  Glibber koopt zo’n ding natuurlijk gelijk, we hadden drie katten dus drie keer pret dacht ik.
  Ik heb weken op de grond gelegen om het balletje te laten draaien met achter me drie katten die mij en elkaar aankeken zo van die vent is nu echt gek geworden.
  Geen kat die er mee speelde, totdat ik hem bij de voordeur zette om weg te gaan gooien.
  Toen stonden er drie katten te dringen om ermee te spelen.

 19. Emmelinda zegt:

  Whaahaa zie je wel; het is gewoon een complot! Kan haast niet anders. Zo herkenbaar, dat verhaal. Hihi ik zie je trouwens al liggen met dat balletje. Plus die koppies van die katten. Whaahaa het is maar goed dat we niet kunnen zien wat ze denken (alhoewel…). Ik heb allerlei zogenaamd geweldig speelgoed voor hem aangeschaft. Kan zo een kattenspeelgoedwinkel beginnen hiero. En waar speelt ie mee? Met plastic kerstballen en van die goedkope lelijke muisjes. Maf hoor. Of denken ze dat nou van ons? πŸ˜‰

 20. Leven zegt:

  kattakrabpalen praat me d’r niet van.Ik heb eens een hoge van maar liefst 3 etages gehad, een sta in de weg vanjewelste en er aan krabben deden ze niet.Ik heb ‘m maar weggegeven aan iemand…

 21. Emmelinda zegt:

  Erg he? Ik zag er net een op de Kruisstraat. Alles is er in de aanbieding omdat die zaak overgenomen gaat worden. Een krabpaal waar ik flieft op werd. Ook met etages en een geweldig schattig motiefje. Maar ik heb ‘m laten staan. Ik weet nu al hoe dat gaat (als ik al plek kan inbouwen in de kamer hihi). Staat ie over een jaar nog nieuw te wezen hiero πŸ˜‰

 22. Leven zegt:

  o die dierenwinkel ken ik wel;)

 23. Emmelinda zegt:

  Ik ga eigenlijk altijd naar die andere, een paar deuren verderop. Maar die kortingsstickers op de ramen hebben me naar binnen gelokt ghehehe. Maar goed, zonder iets te kopen naar buiten, knap he? πŸ˜‰

 24. Leven zegt:

  zeker knap ja.Ik heb jaren gehad :naar binnen en naar buiten met een konijntje.Kwam ik thuis met een doosje achterop de fiets, zei mijn man steeds :neeeee hΓ©?En: ik ja hoor. En de kinderen maar weer ochen en
  achen haha.
  De konijnen manie is nu over trouwens, ik had m’n buik vol van het hokken schoonmaken!

 25. Emmelinda zegt:

  Whaahaa, ik heb net nog staan kijken. Stond zelf te ochen en te achen hahaha. We hebben er hier eentje in de kamer. Altijd konijnen gehad ook. Natuurlijk laten ze de eer aan mij om de kooi schoon te maken (Marc ruikt slecht dus dat is een goed excuus) en iedere keer zucht ik weer dat het nou wel genoeg is. Maar die koppies he…*sjugt*.

 26. Leven zegt:

  ja lief hΓ© die kleine konijntjes(caviaatjes zijn ook geweeeeldig!)?
  Ik kijk altijd even in de hokken in de dierenwinkel hoor, stiekum genieten haha.

 27. Hanny zegt:

  Wat hebben wij het dan gemakkelijk. Als we een mandje ergens bovenop zouden zetten, komt Petje er toch niet bij met haar korte pootjes. Aan een kattenkrabpaal hoeven wij helemaal niet te beginnen. Madam heeft daar echt moeite mee. Maar dat is natuurlijk niet zo spannend als wat jullie Sammy presteert.
  Ik wens jou en je familie alvast hele prettige en gezellige kerstdagen en een knallende jaarwisseling, want je weet dat ik er een tijdje tussenuit ga.

 28. Emmelinda zegt:

  @Leven; Scheelt een stuk kooien schoonmaken he? Ik zag die hamstertjes ook (handig met een kat in de buurt maar niet heus). Is ook zoiets liefs. Die kraaloogjes zijn ook zoooo schattig hihi

 29. Leven zegt:

  hamsters zij niet m’n favo, slapen de hele dag en als je ze pakt en ze hebben een slechte dag dan kunnen die beestjes bijten hoor grrr.

 30. Emmelinda zegt:

  @Hanny; Maar heeft Petje het ook niet als je iets op de grond verschuift of iets neerzet?

  Dank je wel Hanny. Natuurlijk wens ik jou ook hele fijne, prettige en gezellige feestdagen en een waanzinnig 2008 toe. Maak er een heerlijke vakantie van. Maar goed, dat gaat zeker weten lukken. Veel plezier en tot volgend jaar!!!

 31. Emmelinda zegt:

  @Leven: Ja als je pech hebt inderdaad. Toch had ik vroeger hamsters die ongelooflijk schattig waren. Sliepen idd veel maar waren overdag ook regelmatig wakker. Wat hebben we daar een lol mee gehad (die beten niet, waren Γ©cht schatjes). Daar moet ik ook nog eens een log over schrijven. Maar we hebben hier ook een monstertje gehad. Tjemig, niet te geloven hoe vals dat kreng was. Die liet gewoon niet meer los :S

 32. tagrijn zegt:

  En dan moet je natuurlijk maar afwachten of hij die verandering van naam ook zo makkelijk accepteert. Misschien voelt hij zich nu een Japanse kater.

 33. Emmelinda zegt:

  Als hij er op reageert is het al heel wat. Hij luister nu helemaaaaal niet.

  Dat van dat Japans zou eens heel goed kunnen. Ik zag hem origami doen met de krant vanmiddag πŸ˜‰

 34. Remco zegt:

  maar wat is het probleem nu eigenlijk???
  gebruikt de kat de spullen op de manier waarvoor ze bedoelt zijn en dan ga jij klagen!!! als je ze nu gelijk op de juiste plek zet/hangt/staat/ligt/vliegt/zwemt* dan wordt het vanaf t begin gelijk gebruikt πŸ˜›

  * doorhalen wat niet of juist wel van toepassing is. dus geheel naar eigen inzicht strepen. of niet πŸ˜›

 35. Emmelinda zegt:

  Ik heb heel creatief zitten strepen maar nu zie ik door de bomenstrepen het bos de tekst niet meer.

  Hahaha misschien moet ik dat toch maar niet doen. Die andere mand heb ik met flinke winst verkocht op marktplaats. Wie weet zit ik eerder in een villa dan gedacht. Eens kijken of ik die weet te gebruiken zoals het hoort ghehehe

 36. Tis gewoon een kwestie van aardstralen in jouw huis! Dat heb je ervan, van die geneeskrachtige grond waar het op staat… πŸ™‚

 37. Emmelinda zegt:

  Ja griezelig he. Ik denk dat ik mijn wichelroede maar eens ga afstoffen. Wie weet waar het goed voor is ghehehe

 38. Youke zegt:

  Misschien valt het hem pas op als het op een andere plek staat.

 39. Elise zegt:

  Poezen hebben zoΒ΄n heerlijke eigen wil, leuk juist. En zo gezellig als ze bovenop je voet komen liggen en heel hard knorren, prachtig. Alleen nemen wij geen beestjes meer in huis, nu hoeven we er geen rekening meer mee te houden en oppas te regelen en dat scheelt.

  Fijne dag vandaag, Elise

 40. Emmelinda zegt:

  Zou ook best kunnen. Zal ik eens een kattenbrilletje kopen? Ghehehe

 41. Emmelinda zegt:

  @Elise; Dat is waar, dat was ook waarom we heel goed er over nagedacht hebben om een poes in huis te nemen. Het is inderdaad heerlijk wanneertie hard knorrend komt aanlopen en dan kopjes komt geven om daarna lekker tegen je aan te komen liggen.

  Ik wens jou ook een hele fijne dag!

 42. Bengeltjuh zegt:

  Heerlijke dieren zijn het. eigenwijs als de jeweetwel.

  misschien kan ik mijn tapijt wat in de gang en op de trappen ligt met verlies verkopen want kijk dat ligt namelijk wel op de goede plek…..om op te liggen, om nagels in te zetten, om van de traptrede af proberen te trekken….en als dat niet lukt de onderkant is ook leuk ..

  Ach ze slopen je boeltje maar je krijgt er zoveelllll plezier voor terug ‘-))

 43. Emmelinda zegt:

  Whaahaa ja klopt. Is hier ook een favo krabinstantie. Gaat ie op zijn rug voor liggen op de grond en dan stiekem met die poten onder de trap krabben. En dan stom kijken als je er iets van zegt. Zo van “Ikke? Maar ik doe toch niks?”

  Hahaha ja en zo vervang je nog eens iets. Dat is ook wel weer leuk hihi

 44. cindy zegt:

  Hi, hi, hi!! Leuk hΓ©, katten!? Die van mij moest ook niets weten van z’n krabpaal, maar bleef lekker z’n ultra-scherpe nageltjes aan de vloerbedekking vijlen… Ik spul gekocht om hem naar de krabpaal toe te lokken (echt, wat ze al niet verkopen tegenwoordig!) Meneer ruikt er vol overgave aan, gaat uitvoerig kopjes geven aan de krabpaal, begint er zelfs van te kwijlen………en loopt dan naar de overloop om zijn nageltjes weer doodleuk aan het tapijt te scherpen!! Ggrrr ##
  Leuke log, en alvast fijne feestdagen toegewenst!
  Liefs, Cin

 45. Emmelinda zegt:

  Whaahaa ja van die kattendrugs zeker he? Die had ik ook al aangeschaft. Staat ook zo geweldig, dat gemalen onkruid in je kamer hahaha. Net alsof je vergeten bent te stofzuigen. Ik ga toch eens een foto maken van de tafelpoot. Duidelijk is dan dat die tafel niet meer te verkopen is op marktplaats hahaha πŸ˜‰

  Dank je wel, blij dat je ‘m leuk vond hihi.
  Ik wens jou ook hele fijne feestdagen! Heel veel liefs!

 46. Bettina zegt:

  Geweldig hΓ¨ hoe eigenwijs die beessies altijd zijn, heerlijk! Ik zou onze hond best weleens willen leren om op de kattenbak zijn grote (nou ja groot) te laten doen….hoe ik niet iedere keer in weer en wind (haha) eruit…qua formaat zal het net passen, maar dan wel zonder deksel hihi (geintje hoor, ik wil niks liever dan met dit weer samen een hele frisse neus halen, we zijn dan samen uit als Rudolph the Rednose je-weet-wel ;-)).
  Fijne dag lieve Emm!

 47. Emmelinda zegt:

  Hahaha dat zou wel wat zijn he, zo’n kattenbak voor de hond. Maar je hebt gelijk, dit weer is heerlijk (tjemig, zei ik dat? Ik die alleen dol is op zon en warm weer? hihi). Sam keek vanmorgen heeeel vies naar de sneeuw buiten. Zal die blij zijn dat ie gewoon op de bak kan en niet naar buiten hoeft hihi.

  Oh hihi, en bedankt, nou zit ik al de hele tijd met dat nummer van Rudolph in mijn hoofd. *neuriet*. Hahaha

  Hoe is het met je schoonzus meissie?

  Dikke knuffff

 48. J@n. zegt:

  Katten zijn wijze dieren, dat heb ik altijd al gezegd, want eigenwijs is ook wijs.

 49. Emmelinda zegt:

  Hahaha die smiley er ook bij! Wijs hoor :D. Je hebt helemaal gelijk!

 50. miss Marple zegt:

  Katten zijn nu eenmaal vreemde wezens waar je vaak geen hoogte van kunt krijgen. Zo heeft die van mij een ander adres gevonden waar hij zich blijkbaar prettiger voelt. Die mensen hebben een kattenluik waar hij in en uit kan wanneer hij maar wil. Ik had dat niet. Ach als hij daar gelukkiger is…
  Groetjes mar

 51. Emmelinda zegt:

  Oh ondankbare wezens ook he, daar sloof je je dan voor uit ;). Komt ie af en toe nog wel eens bij je kijken of helemaal niet meer?

  Groetjes terug πŸ˜€

 52. Belinda zegt:

  Wat een eigenzinnig beest is die Sammy maar oke, hij gebruikt de krabpaal nu dus lekker laten staan daar als de kerstboom weer weg is!

 53. Emmelinda zegt:

  Ja Γ©n zijn nieuwe mand. Is weer mooi meegenomen. Het muurtje is nou wel vol maar goed, alles voor het goeie doel he πŸ˜‰

 54. fijnegozer zegt:

  Je moet dat poezebeest eens wat dankbaarder zijn!! Heeft je al menig logje opgeleverd. Ik weet dat ik het pas tig keer gezegd heb, maar ik vind je geweldig leuk schrijven Emm!

 55. Off topic, lag dubbel om je kaart hahhaahh, durg gelijk nooit meer iemand te vragen de tafel te dekken.

 56. Emmelinda zegt:

  @FG; Hahaha je hebt helemaal gelijk. Ik heb hem net dan ook extra brokjes gegeven. Een ster heeft natuurlijk zo zijn wensen πŸ˜‰
  (Grinnik, gelukkig niet het salaris van een echte ster ghehehe). Oh whaahaa dat plaatje bij je reaktie! Hoe toepasselijk! Goed gevonden hihi!

  Oooooo dank je wellll *bloost*, wat lief. Dat hoor..euh…lees ik natuurlijk graag. Ga ik in het volgend jaar ook gewoon weer doen πŸ˜‰

  @Leidse Glibber; Whaahaa, nee je zal altijd aan iets anders denken! Er zat nog een leuke in die box. Stond er boven: De kerstman heeft de hele nacht op zijn rendier gereden.
  Dan zie je onder die tekst de kerstman rokend in bed liggen met een rendier naast hem onder de wol.

 57. fijnegozer zegt:

  Nou ken ik je weer. Groetjes aan je pa.

 58. rietepietz zegt:

  Jou poes denk natuurlijk ,”verandering van spijs doet eten ” muizen zal hij ondertussen dus ook wel zat zijn , probeer eens een goudvis ofuh… misschien een stukje pekinees .
  Nou ja , katten zijn nou eenmaal eigenwijze opdondertjes , toch?
  lieve groetjes , Riet

 59. Anoniem zegt:

  @FG; Grinnik ;). Ik zal je alvast de groeten terug doen, misschien komt ie dat straks zelf nog wel doen hiero ;). Dank je wel in ieder geval πŸ˜€
  Hahaha leuke animatie is dat, dat rendier wilde zichtbaar ook eens iets anders :P. Kijk die kop hahaha.

  @Rietepietz; Vandaag istie aan een stuk door aan het zeuren. Geen idee wat ie moet. Misschien weet ik wel wat IK moet; schuiven met spullen? Issie er op uitgekeken ofzo?
  Of inderdaad vissen. Die dooie uit zijn bakkie is ie natuurlijk ook al lang zat hahaha.

  Dikke knufff

 60. Emmelinda zegt:

  O kijk, dat was ik. Incognito hahaha

 61. rietepietz zegt:

  p.s. Ik heb even gelezen in jouw tegenreactie bij L.G. wat raar dat de kerstman met zijn rendier in bed ligt !
  Had hij geen stal voor het beestje , dat beest heeft de hele nacht hard gewerkt !!!!!
  huh….. , ik ben een net meisje hoor !

 62. rietepietz zegt:

  ik had je toch wel herkent hoor !

 63. Emmelinda zegt:

  Hahaha ja belachelijk he, is toch beestachtig hoe dat arme dier misgebruikt werd ghehehe. Daarbij is het een RENdier en geen WIPkip of dekhengst. Die kerstman toch *doet “tssk tssk”*

  Grinnik, maar dat wist ik toch? Ikke niet hoor πŸ˜›

  Ahhhhh je zag het aan de kleur letters he? DΓ‘t moet het zijn hahaha πŸ˜‰

 64. marion zegt:

  heey emm.
  met mij gaat het wel
  ben een beetje depri maar herstel gaat wel goed hoor
  knufff marion

 65. Emmelinda zegt:

  Ha meissie,

  Ik ben blij van je te horen. Fijn dat het herstel goed gaat, daar was ik toch wel heel benieuwd naar. Ik hoop dat je héééél snel weer lekker in je vel zit meis!

  Knufff

 66. Pasula zegt:

  Lekker zo’n kat die met je meedenkt πŸ˜‰
  Een Feng Shui poes is natuurlijk bijzonder, dat kan niet iederen zeggen: “mijn poes zorgt ervoor dat alle plekjes precies zo ingedeeld zijn als het hoort…”
  Hahahaha Emmelinda πŸ˜‰

  (Trouwens, het trekt nu in… logtijd!!!)

 67. Emmelinda zegt:

  Grinnik, jammer dat die meedenkbank niet meer bestaat. Daar zou ie een mooie mascotte voor zijn ;).

  Hahaha die zin zou iets zijn voor op de wallen ghehehe πŸ˜‰

  (Heb je wel een eierwekker gezet ofzo? Je weet hoe het gaat met die logjes. Vooral als je er “effies” voor gaat zitten hahaha.)

 68. Pasula zegt:

  Tis gelukt!!! πŸ˜€
  Speciaal spul wat voedt en balanceert enzo, ’t lijkt wel ee kok in een circus op zo’n touw in de lucht.
  Anyway, ik zeg het lekker tegen niemand behalve tegen jou: tis donkerblond geworden. πŸ˜‰

 69. Emmelinda zegt:

  Oh whaahaa zit ik bij jou te babbelen en zit jij hier. Zullen we ruilen van weblog? Hahaha.

  Grinnik, van Nutrice zeker? Die reclame waarin dat haar zo mooi zwiept. Ik probeer het keer op keer maar dat eigenwijze bosje op mijn hoofd vertikt dat gewoon hoor hahaha.

  Lief dat je het geheim met me wil delen. My lips are sealed!

  (my lips, not my fingers…listen everybody, PASULA HEEFT…:P)

 70. Marika zegt:

  Hehehe hier lijken ze ook erg blij te zijn als ik iets verander. De krabpaal waar zij wel altijd veel mee doen, staat nu een stukje verderop (i.v.m. de kerstboom) tegen de zijkant van de bank. Nu ligt Tootsie regelmatig op de bovenste plank te slapen, kan hij alles mooi overzien en een prima plek om Bibi om de oren te meppen als ze op de rugleuning zit. πŸ˜€

 71. Emmelinda zegt:

  Daar wil ik natuurlijk een filmpje van zien, dat begrijp je natuurlijk wel hahaha πŸ˜‰
  Is ook zo leuk wanneer ik de strijkplank uithaal (alleen dat is maar leuk aan die plank hoor hahaha) en Sam ‘m meteen inpikt zodra ik me omdraai. Lekker hoog. Eigenlijk moest ik dat ding standaard in de kamer laten. Maar goed, zo blijf ik aan de gang hahaha.

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s