Geweldig

Watknetterjemenou?

In deze tijd van het jaar maak ik me schuldig aan zinloos geweld. Ja, watzegjemenoulezer, je leest het goed. Dat is ff vet schrikken he? Iedereen moet er aan geloven. Niet omdat ik ongesteld zou zijn, heur. Of dat de oliebollen zwaar op de maag liggen. Ik bedoel ook niet het aftuigen van de kerstboom. Nope, niks van dat. Laat ik snel, voordat je de politie gaat bellen, even uitleggen waarom ik links en rechts tikken uitdeel.

Vanwege het vriezen schijn ik nogal statisch geladen te zijn. En niet zo’n b-tje! Non-de-knetter; het resultaat is soms zelfs schokkend. Marc heeft dit overigens het hele jaar door. Dingen zoals deurklinken en liftknopjes benadert ie doorgaans met grote voorzichtigheid. Eerst met de rug van zijn hand om te testen. Ik ben dat niet gewend dus doe net zoals anders en ontvang optaters. En deel ze uit. Gratis. Niet dat men er blij mee is *draait met ogen wegens ondankbaarheid*.

Wanneer ik de kids help met hun lange haren te kammen en ze daarna een knuffel geef (vanwege schuldgevoel wegens uitrukken van flinke bossen haar) dan hoor je het knetteren. Als ik Marc zoen slaan de vonken over (jippie, nog steeds na al die jaren) en Sam aaien zonder dat ie dreigt me een mep te verkopen (helaas; geen verkoopvergunning, ghehehe) is haast onmogelijk.

Deze dagen mogen ze echt wel voor me oppassen. Ik sta niet in voor mijn venijnige stroomstoten. Ze lopen met een flinke boog om me heen om zo de pijnlijke gevolgen binnen de perken te houden (is wel handig, niemand die voor mijn voeten loopt). Daarbij houden ze hoopvol Peter Friemelteef Timofeef met de weersvoorspelling in de gaten. Niet vanwege eventuele elfstedentochten maar om te zien wanneer Koning Winter weer de temperatuur omhoog gooit. Dagelijks doen ze een paar schietgebedjes. Helemaal niet overbodig hoor.

Want van die seizoens-mishandeling worden ze ondertussen KNETTERgek!

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zΓ‘l tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2008. Bookmark de permalink .

90 reacties op Geweldig

 1. morris zegt:

  Jij slaat je dus wel door dit jaar heen lijkt me emmelinda πŸ˜‰
  De schietgebedjes worden verhoord, vrijdag al zet de dooi in. Goed voor je gezinsleven.

  prachtig 2008!

 2. Emmelinda zegt:

  Ja scheelt weer een wandeling naar een advocaat hahaha πŸ˜‰ Al is het daar vrijdag dan weer een aangename temperatuur voor ghehehe.

  Thanks, voor jou ook Morris!

 3. Natazz zegt:

  Ik blijf maar veilig bij jou uit de buurt want ik weet hoe zeer het kan doen.
  sterkte voor al je tegenstanders πŸ˜‰

 4. Emmelinda zegt:

  Hihi lijkt me héél verstandig want ik blijf aan de gang πŸ˜‰

  Ik zal het ze zeggen. Wanneer ik ze weer een keer zie hahaha

 5. chavalbueno zegt:

  Heel eenvoudig op te lossen Emmelinda. Gewoon dagelijks je handen even insmeren met creme. Probleem opgelost. En verder, niet meer zoenen, knuffelen en aaien natuurlijk. OT; je bent dit jaar nog niet op de chat geweest.

 6. Remco zegt:

  heee vonkentrekker

  je denkt laat ik eens lekker spetterend het nieuwe jaar binnen gaan en komt met zo’n schokkend logje waar de vonken van af dreigen te springen. nou ik zie de spanning er niet aan af en t licht gaat er ook niet door branden dus t is je niet echt gelukt om licht in deze duistere dagen te brengen.

  oja ik heb de ambulance besteld en ze nemen van die witte jasjes met hele lange mouwen mee πŸ˜‰

  een heel mooi spetterend 2008 toegewenst

 7. Emmelinda zegt:

  @Chavalbueno; Eens kijken of ik zo’n blik met smurrie zonder optaters kan openen ghehehe.

  Nee tuurlijk niet. Het jaar is net begonnen πŸ˜›

  @Remco;Hahaha laat komen, laat komen; eens kijken of zij me een katje vinden om zonder handschoenen aan te pakken met al dat zinloos geweld van me.

  Dank je wel Remco, ik zal jou maar geen KNETTEREND 2008 toewensen he? ;).
  Een waanzinnig, gewelddadigig en gelukkig 2008!

 8. miss Marple zegt:

  Hahaha, ik herken het, die stroomstoten want ik heb het ook! Het is heel irritant vind ik want zelfs als de hond met zijn natte neus tegen mijn hand aankomt knettert het. Ook als ik haar aai. Als ik de auto uitstap of idd op een liftknopje druk. Maar ja zoals jij het schrijft heeft het ook weer voordeel zullen we maar zeggen. Trouwens ik wens je nog een heel goed, gezond en gelukkig nieuwjaar.
  Groetjes Mar

 9. ans zegt:

  Een luchtbevochtiger wil nog wel eens helpen! In huis natuurlijk, het is niet de bedoeling dat je zo’n ding de hele dag met je meesleept hahahaha. Maar vrieslucht is droger, vandaar! En niet teveel “sloffen”, dus netjes je benen optillen, daar slijt de vloer ook wat minder van. Ik herken het wel, heb het hier in huis niet zo erg (het huis is nogal vochtig), maar ik heb ooit in een flat gewoond er daar had ik het heel erg. Het hielp toen al een stuk om van de verdampingsbakjes aan de verwarming te hangen. Maar het wordt dus een knettergoed jaar voor je, je sprankelt helemaal!

 10. Emmelinda zegt:

  @Miss Marple; Hihi en hoe reageert ze dan? Sam is er niet echt blij mee. Die kijkt al zo van daar heb je haar weer. Terwijl ik er gisteren helemaal geen last van had. Ah ja, nog een paar daagjes en dan is het weer voorbij met dat vriezen. Kan ik mijn kleren weer uitdoen zonder dat het licht geeft ghehehe.

  Dank je wel. Ik wens jou natuurlijk Γ³Γ³k een heel gelukkig, gezond en gezellig 2008!

  @Ans; Hahaha het is maar goed dat je dat er nog even bij zet. Zie je me al lopen? Ghehehe.
  Ja dat zal ’t ‘m zijn; dat vrieslucht droger is. Gisteren had ik nergens last van en ik stond vanmorgen op: Pats. Raak. Jammer eigenlijk dat ik nou niet mag sloffen. Boven hebben we laminaat. Scheelt weer een keer met de trekker/stofzuiger rennen hahaha.

  Grinnik, ja dat het een knettergoed jaar zal worden klopt, dat is het nu al. Niet dat de kids, Sam en Marc er zo over denken ghehehe. Nou, ze moeten nog effies geduld hebben. Vrijdag is het weer voorbij hebben ze (de weerpeoples op de buis) beloofd πŸ˜‰

  En zo niet dan neem ik die Friemelteef eens te grazen. πŸ˜›

 11. ans zegt:

  Of je zet een pan water op het vuur, laat maar stomen!!! Iedereen douchen met de deur open, wordt het lekker vochtig in huis. O ja, de was binnen drogen. IdeeΓ«n genoeg!
  Maar inderdaad zou het weer al weer snel omslaan. Jammer!!!! Ik vind het zo leuk om ze hier achter te zien schaatsen.

 12. hahhahaahha fijn he dat geknetter, gewoon zien als verlaat vuurwerk joh.
  Ik had het vroeger in de winkel als ik mijn hand op een rek legde was het knetterdeknetter, schrok ik me weer dood ( nou ja beetje dood) en klant begreep er niets van.
  Off topic, ik zag leuke foto van je bij Miss Marple hahahah

 13. Emmelinda zegt:

  @Ans; Grinnik, ik hoor het al. Dat knetteren is binnenkort verleden tijd. Naar buiten kijken ook. Is wel weer leuk om op het raam te tekenen ghehehe.
  Ja dat is weer een nadeel he? Dan komt er ook weer regen. Geef mij dan maar dit geknetter. Ik zou ook graag eens op natuurijs willen schaatsen. De laatste keer is als puber geweest. Ik ben vorige week wel naar de schaatsbaan geweest maar dat is toch anders.

  @Leidse Glibber; Hahaha ja soms zitten er echt flinke knetters bij he? Ik ken iemand die iedere keer heel hard er bij roept. Dan schrik je ook. Heb je al bijna de alarmlijn gebeld, blijkt het zo’n geknetter te zijn. Ik ben blij dat ik dat alleen maar bij dat vriezen heb hihi.

  Grinnik, is dat zo? Die van die mannenburka? Geintjuhhhhhhhh

 14. Marika zegt:

  Whahaha. Nou hier zijn de katten nogal statisch geladen. Bibi ging laatst op Tootsie af om hem een neusje te geven en ik hoorde het knetteren. Direct mepte Bibi heel venijnig Tootsie op zijn neus alsof het zijn schuld was whahahaha, arme Toots die keek echt zo van ik deed toch niks?? πŸ˜€

 15. tagrijn zegt:

  Maar jullie kunnen met z’n tweeen het energieprobleem oplossen!

 16. Emmelinda zegt:

  @Marika;Oh hahaha, ik zie het voor me. En Toots, mepte hij er daarna weer op los? Voel jij dat ook wanneer je ze aanhaalt trouwens?

  @Tagrijn; Hahaha da’s waar. Kunnen we weer een boel Hummers bestellen πŸ˜‰

 17. Pasula zegt:

  Jij zorgt dus nu al voor spanning! Heerlijk toch, dat belooft veel voor de rest van het jaar. Nog meer vuurwerk??? πŸ˜‰

 18. Youke zegt:

  Ik heb er ook erg last van op het moment. Kwestie van jezelf ontladen net zoals een aardlekschakelaar. Het helpt zeker, maar niet de gehele dag helaas.

 19. J@n zegt:

  Vroeger reden er veel auto’s met een aardingsstaartje rond, zgn om de statische elektriciteit af te voeren, misschien is zo’n staartje wel iets voor onze Emmelinda.

 20. Emmelinda zegt:

  @Pasula; Nog meer vuurwerk? Wie weet wat voor een thriller dit gaat worden hahaha πŸ˜‰

  @Youke; Nope, helaas niet. Maar het heeft ook een voordeel; mijn haar springt nou een keer niet zo op hihi.

  @J@n; Whaahaa, ik ga straks meteen op zoek. Neem ik gelijk een bumper mee zodat m’n gezin niet per ongeluk in de buurt kan komen πŸ˜‰

 21. Sjoukje zegt:

  Jij gaar letterlijk en figuurlijk spetterend en knetterend het nieuwe jaar in. Ik hoop niet dat je het niet erg vind als ik je geen hand geef.

  Ik wens jou en je familie een gelukkig en vooral gezond 2008.

  Groetjes Sjoukje

 22. Emmelinda zegt:

  Hahaha nee doe maar niet, lijkt me zeer verstandig.

  Dank je wel Sjoukje, ik wens jou en iedereen om je heen ook een goed, gelukkig, gezond en gezellig 2008!

  Nieuwjaarsgroetjes terug πŸ˜€

 23. Bettina zegt:

  Je zou er idd knetterbek van worden hihi..ik herken het hoor, teeft ook met je schoonzolen te maken, halve zool eh Emm…haha, maar eh…keb weer in een krom gelegen (van het geknetter eh nope van het lachen om je geweldige stroomstoten Emm!
  nondeknetters ;-))

 24. Bettina zegt:

  schOEnzolen ahum…knetter ik het helemaal verkeerd op mijn toetsenbord hihi

 25. Emmelinda zegt:

  Whaahaa dat is de eerste keer dat ik knetterbek leuk vind.

  Het kan idd met schoenzolen te maken hebben (zal waarschijnlijk bij Marc het geval zijn. Tsjongejonge, koopt ie peperdure schoenen en dan heb je nog een toestand ghehehe) maar ik draag dezelfde schoenen als een paar dagen geleden en toen was er niks aan de hand. Sterker nog, zodra Friemelteef voorspellingen doet van vrieskou dan begint het geweld hahaha. Hmmmz ik zie een verband. Een complot. Het is natuurlijk de schuld van Friemelteef en zijn vriendjes hahaha. Nondeknetter, dat ik daar niet eerder aan gedacht heb! Nou goed, nog een paar dagen misbruik van maken, dan schijnt het weer warmer te worden en ben ik weer braaf *kucht*. Kunnen ze hier weer opgelucht adem halen. Oh nee, dΓ n ben ik wΓ©l ongesteld πŸ˜› Geintjuhhhh

 26. Bettina zegt:

  Misschien omdat je de goeie man Friemelteef (hoe kom je erop en hij komt hij daar nou weer vanaf *grinnik*) noemt, knetterbekkie?
  Nu als ik de man zie, zal ik voortaan alleen nog maar aan jou denken en dus Friemelteef hahahaha

 27. Emmelinda zegt:

  *giechelt* Ik moet er zelfs mee uitkijken, al van het begin dat-ie op de buis is noem ik hem zo. Het is hier helemaal ingeburgerd. Dus als ik het tegen iemand anders over hem heb (nou ja, dat komt gelukkig maar weinig voor hahaha) moet ik eerst effies denken hoe hij ook weer Γ©cht heet. Geinig om te weten dat jij dat voortaan ook hebt hahaha πŸ˜€

 28. Saga Suus zegt:

  Allereerst een spetterend en knetterend nieuwjaar gewenst! Ik (of eigenlijk het knuffelkonijn dat bij ons in bed vertoefd) was ook statisch geladen. De vonken lichtten letterlijk op, net vuurwerk, haha.

 29. Emmelinda zegt:

  Hahaha, gezond vuurwerk nog wel, zo hoort dat ook in bed :p ghehehe.

  Ik wens jou natuurlijk Γ³Γ³k een spetterend en knetterend nieuwjaar!

 30. Wanda zegt:

  Een heel gelukkig nieuwjaar gewenst en ik hoop voor jou dat het vriesweer gauw over is zodat je familie weer in de buurt durft te komen.

  Het is dat ik je nummer niet heb anders had je een nieuwjaarssmsje gekregen.

 31. Emmelinda zegt:

  Dank je wel Wanda, ik wens jou natuurlijk ook een heel gelukkig nieuwjaar! Morgen schijnt het over te zijn met het vriesweer dus vandaag nog maar even misbruik van maken hahaha.

  Hihi, dan neem van die uitgespaarde sms-centen maar een ijsje πŸ˜›

 32. angel zegt:

  hoe verzin je t weer * grinnik* ik had er vroeger in de winkel ook last van.. combinatie van vriezen, schoenzolen en vloerbedekking πŸ˜€

  knetter ze πŸ˜€

  knufff

 33. Emmelinda zegt:

  Hihi, doet Friemelteef, die bestelt zulk weer πŸ˜‰

  Ik loop nu thuis zo weinig mogelijk op schoenen (deed ik toch al zo min mogelijk) maar buiten is het wel eens lastig (alhoewel, met zulke jubeltenen hahaha), dus moet het schoeisel maar weer aan. Nog even doorbijten dus. Vrijdag schijnt het leed weer geleden te zijn πŸ˜‰

  Knetterknuffff!

 34. Belinda zegt:

  Ik snap helemaal dat je daar ‘knetter’gek van wordt!

  Zelf ben ik ook snel statisch geladen en heb perioden met een potlood in mijn handen gelopen omdat ik te bang was om ook maar iets met mijn handen aan te raken. Tegenwoordig loop ik alleen op sokken (behalve buiten natuurlijk) en dat scheelt alles in huis.

  Nog één dagje vries begreep ik van die timoteef en dan ben je weer knettervrij! (hoop ik)

 35. Billy zegt:

  knuffel eens je kerstboom, misschien kan je de lampjes zonder stekker laten branden, Emmelinda!

 36. Emmelinda zegt:

  @Belinda; Ahhh dus jij hebt dat net zoals Marc? Soms krijg je echt een flinke knal he? Gelukkig maar dat er manieren zijn om het een beetje te onderdrukken. En inderdaad, nog één dagje vries. Heeft een klein nadeeltje; mijn haar springt nou eens niet zo alle kanten op hahaha. Is nu een nette bos waar een kapster trots op zou zijn ghehehe.

  @Billy; whaahaa doe ik wel de lamellen dicht anders krijg je weer praatjes in de straat als ze dat zien (denk aan prinses Irene die met bomen praat enzo ghehehe).

 37. ~Tina~ zegt:

  Allereerst natuurlijk de beste wensen voor het nieuwe jaar!

  Vervelend dat je zo statisch bent zeg.
  Maar wel fijn dat de vonken nog steeds overvliegen tussen jou en Marc.
  Ik merk het alleen aan mijn haar, dat staat regelmatig alle kanten op hahaha….
  De vorst loopt weer op het einde, dus ook het schokkende begin van het nieuwe jaar voor jou.

  Fijne avond.
  Groetjes en liefs van Tina

 38. Emmelinda zegt:

  Haaai Tina, ook voor jou de allerbeste wensen meis!

  Grinnik, voor mijn gezin is het nog het vervelendst eigenlijk. Iedere keer in de gaten houden waar ik gebleven ben is ontzettend vermoeiend ghehehe.

  Hahaha dat heb ik juist het tegenovergestelde, mijn haar zit psies zoals ik het wil. Gewoon stijl. Dat ga ik missen na morgen hahaha. Dan ben ik weer Kaatje Haarindewar ;). Maar goed het is niet anders.

  Ik wens jou ook een hele fijne avond!

  Liefs en groetjes terug!

 39. Geertje zegt:

  Hahahah!
  Ja, lekker is da he? πŸ™‚
  Zeker al;s je een auto beetpakt en dan zelf een stroomstoot krijgt πŸ˜•
  Ik merkte dat het verschil uitmaakt wat voor schoenen ik draag; let er met dit weer dus extra op πŸ˜‰

  Wens je een geweldige dag morgen Emmelinda!
  Liefs en dikke knuffff!

 40. Emmelinda zegt:

  Hihi, omdat het maar even in het seizoen is went het nooit. Alles knalt omdat ik er geen rekening mee hou. En als ik dan aan speciaal schoeisel begin te denken dan is het alweer over met die vriezerij hahaha.

  Dank je wel Geertje, dat wens ik jou natuurlijk Γ³Γ³k!

  Dikke knuffff en heel veel liefs!

 41. Leven zegt:

  ’n bekend probleem wat je hier aankaart Emmelinda:(
  Ik krijg ook achter elkaar optaters als ik een deur knop aanraak grrr.

 42. Emmelinda zegt:

  Poeh, soms zitten er flinke exemplaren bij he? Heb jij dat het hele jaar door of ook alleen met deze vrieskou?

 43. Leven zegt:

  jah hoor, ‘szomers ook met grote regelmaat.Het heeft vnl te maken met droge lucht, bepaalde soort schoenzolen en synthetische kleding volgens mij.En cremespoeling>sinds ik dat gebruik vliegen m’n haren niet meer recht omhoog als ik een trui uittrek, ook een ‘fijn weetje’ hoor;)

 44. Emmelinda zegt:

  Hihi laat ik dat laatste nou weer niet hebben. Tsja ik kan ook nooit eens iets normaal hahaha. Eindelijk zit mijn haar eens NIET springerig. Wat dat betreft mis ik die vrieskou nu al πŸ˜‰

 45. Leven zegt:

  de ergste klappen zijn trouwens als ik een autodeur open doe*auw* of als ik m’n kleinkindje een kusje geef*zielig joh* dan vliegen haar haren omhoog en we krijgen allebei een schok dan kijkt ze me aan met een blik van oma wat flik je me nu?gehgeh

 46. Leven zegt:

  nog last vd gladheid gehad?
  ‘tIs zeer plaatselijk.Mijn dochter is met vriend en brommer tegen de grond gegaan op een
  klinkerstraat.

 47. Emmelinda zegt:

  (grinnik, zou een mooie naam voor een weblog zijn; watflikjemenu?)

  Ja ik zie dat bij Marc ook, hij heeft dit echt regelmatig. Nou ik er aan denk, net zijn we weggeweest met de auto en toen had ik het niet. Vaag hoor. Maar net de kat aaien was een knetterfestijn. Niet dat hij het een feest vond, aan zijn koppie te zien πŸ˜‰

 48. Leven zegt:

  bij de kat heb IK het juist weer niet gniffeldegnaffel

 49. Emmelinda zegt:

  We hoefden gelukkig niet ver weg, onderweg was het niet glad (behalve bij het uitstappen bij de Praxis hihi). Marc is niet gaan paardrijden omdat ze een boel ellende voorspeld hadden voor op de weg.

  Maareuh, alles goed met je dochter? Niks aan overgehouden?

 50. Leven zegt:

  watflikjemenu? mmmm zal ik die naam eens ff gaan reserveren bij weblog?Denk dΓ‘k het doe, je weet maar nooit als ik nog eens een ander weblog wil beginnen.
  un moment

 51. Emmelinda zegt:

  Hahaha dat scheelt dan weer. Sam kijkt me steeds zo aan….

 52. Emmelinda zegt:

  Hihi ja doe maar, ik vind ‘m Γ©nig. Ik ben benieuwd oftie nog vrij is???

 53. Leven zegt:

  ziezo,die staat!Ga maar ’s kijken.Wie weet ga ik er nog wat mee doen,wacht maar af;)
  Neuh vd valpartij hebben ze niks overgehouden,ze reden gelukkig al niet zo hard omdat ze het niet helemaal vertrouwden, slim hΓ©?
  Meer zorgen heb ik momenteel over onze oudste en haar gezinnetje, die moet nog vanuit Frankrijk naar huis rijden vannacht.Ze hebben 3 uur in de file gestaan bij Parijs.Eigenlijk hadden ze rond 11 uur thuis willen zijn, het zal nu diep in de nacht worden vrees ik.*zucht*hopen dat de rit goed gaat.Ik zal blij zijn als ze weer veilig thuis is.

 54. fijnegozer zegt:

  Toch wel een SCHOKKEND bericht Emmelinda.

 55. Emmelinda zegt:

  Whaahaa waar een knetterlog al niet goed voor is…is er zo maar een weblog geboren. Ik ben net gaan kijken maar zie nog niet veel (er staat dat er eerst een bericht opgesteld moet worden) maar dat geeft niks, dat komt vast wel. Het is in ieder geval een naam waar je een boel kanten mee op kunt hahaha. Had er een voor mij kunnen zijn πŸ˜€

  Hihi ja wat zijn ze toch verstandig he? Gelukkig maar, het had anders best vervelend kunnen zijn.

  Oh pfff ja, ik kan me voorstellen dat je niet lekker zit/slaapt voordat ze thuis zijn, houden ze wel contact per gsm? Bwhaaaa 3 uur in de file…tjemigdepemig. Ik hoop in ieder geval met je mee. Het is dat het geen zin heeft maar je zou ze zo gaan halen he? πŸ˜‰

 56. Emmelinda zegt:

  @FG; Hahaha ik heb ook nog een log ergens met schokkende beelden. Even kijken of ik die zo snel kan vinden

 57. Leven zegt:

  Ik heb op m’n laatst smsje nog geen antwoord gehad *slik*
  Nja, er zal er wel
  eentje slapen terwijl de ander achter het stuur zit moet ik maar denken, da’s meestal.

 58. Leven zegt:

  ga ook nog maar effe op m’n nieuwe weblog kijken.Nou kunje ’t wel zien.

 59. Emmelinda zegt:

  Ja psies, maar je haalt je al snel vanalles in je hoofd he? Soms hoor je ook niet eens dat er een sms binnengekomen is. Tenminste, heb ik vaak. Maar goed, ik ben dan ook een slome met dat ding hoor.

  Hoe was de verjaardag van je middelste dochter?

 60. Emmelinda zegt:

  Doe ik *trekt gympies aan en rent snel richting nieuwe weblog*!

 61. Leven zegt:

  we zijn ‘savonds uit eten geweest was lekker hoor;)
  Het weekend van 12 13 jan komt er ‘savonds nog een kudde vrienden gourmetten en muziekavond houden bij ons en de 13e komt de familie nog.Dus nog heel wat voor de boegggg.
  Ik bel zo nog even naar d’r voor ik nar bed ga hoor.Normal ben ik niet zo’n ongeruste moeder, kan de zaakjes goed loslaten maar nu…brrr met die gladheid,in Frankrijk gaven ze ook al waarschuwingen .

 62. Emmelinda zegt:

  Nou inderdaad nog heel wat voor de boeg, maar wel gezellige dingen. Sta je dan de hele tijd in de keuken of valt het wel mee?

  Groot gelijk, in zo’n geval duurt een uur echt verschrikkelijk lang. Dan mag je best bellen vind ik. Begrijpen ze vast wel πŸ˜‰

  Ik lig helemaal in een deuk vanwege je nieuwe weblog hahaha. Helemaal te gek!

 63. Leven zegt:

  in de keuken?Welnee!Ik heb al 4 gourmetschotels in de vriezer liggen en ze regelt zelf wel groente enzo.Wij moeten trouwens weg die avond,is helemaal niet erg hoor,gaan we uit eten en een filmpje pakken ofzow.De rommel ruimen ze met z’n allen op daar vertrouw ik helemaal op.
  Ja haha, leuk he zo’n nieuw weblog.
  Ik denk dat ik het een beetje in Bean sfeer ga houden.

 64. Emmelinda zegt:

  Hihi wat een straf dat jullie weg moeten (NOT). Weet je al wat jullie gaan eten en welke film het gaat worden?

  Ja ik vind die nieuwe weblog echt te gek. Ik ben benieuwd wat je er allemaal mee gaat doen. Mr. Bean vind ik super, dus dat zit al goed hahaha.

 65. Leven zegt:

  Sttt, Hans weet nog niet dat we uit eten en naar de bios gaan;)

 66. Emmelinda zegt:

  *zet fluistermodus aan* Dan zeg ik niks, leuke verrassing! Zeg maar dat ie rollade te eten krijgt ghehehe πŸ˜‰ *zet fluistermodus uit*

 67. Leven zegt:

  haah ja die is leuk hoor.Toch z’n best gedaan hoor met die rollade:)
  Ik denk dat we gewoon lekkeer een broodje kebab ofzow gaan doen, eenvoudig en lekkerrrrr.

 68. Leven zegt:

  ik ga ’s douchen en dan mijn bed in.Straks nog maar eens bellen;)
  Trusten!

 69. Emmelinda zegt:

  Ja was heel lief, we hadden een omweg moeten nemen met die trein, dan was ie gaar geweest ghehehe.

  Ja mmm, dat gaat er altijd wel in. Dat zit ook lekkerder dan dat je hele buik vol zit met een 5-gangenmenu ofzo hahaha

 70. Emmelinda zegt:

  Ik hoop dat je ze snel te pakken krijgt en het zo je ongerustheid wegneemt. Dan kun je daarna lekker slapen! Slaap lekker!

 71. Bengeltjuh zegt:

  Ja ken ik, ik ben ook knetterend gek als het vriest πŸ˜‰

  Soms vonk ik ook gewoon met iemand samen (natuurlijk ook met mijn Jhon, vonkende spanning ), deurknoppen probeer ik voorzichtig uit…bepaalde truien trouwens trek ik maar niet aan ( of uit, en dat is zonde als je net je kapsel met moeite in model hebt gefΓΆhnd).

  Ik euh wens je dan maar geen vonkend 2008, maar wel een super 2008 πŸ˜‰

 72. Emmelinda zegt:

  Hahaha, dat met dat kapsel heb ik normaal gesproken. Kan ik het vastplakken met haarlak *kijkt onschuldig naar gat in ozonlaag* dan springt het nΓ³g alle kanten op. Dat ga ik dan wΓ©l weer missen hihi. Maar goed, de winter is nog niet voorbij; ik heb nog dringend pasfoto’s nodig. Nondeknetter wat heb ik daar een hekel aan. Pffff.

  Dank je wel meis, ik wens jou natuurlijk Γ³Γ³k een super 2008 met de allerbeste wensen!

 73. Leven zegt:

  ze waren om 1:15 thuis.Fijn hoor dat ze weer veilig terug zijn;)Ben vanmiddag even wezen knuffelen met de kleine.mmmmm, zo fijn voelt dat:)

 74. Emmelinda zegt:

  Ha gelukkig, dat scheelt een boel zorgen!

  Hihi je bent een lieve oma, ze was vast heel blij om zo met je te knuffelen (zonder knetteren? Hihi).

 75. Marika zegt:

  @Emmelinda: Nee Tootsie is heel lief voor Bibi, hij lijdt alles van haar, de sul hahahaa. Hij keek haar alleen maar niet begrijpend aan. Bibi is een felle donder zo nu en dan hihihi.

  Zelf heb ik ook wel eens last dat ik statisch geladen ben, erg vervelend vooral als je een pc aan het opereren bent, moet je echt mee uitkijken. ;o)

 76. Leven zegt:

  ja, zΓ³nder knetteren!

 77. Emmelinda zegt:

  @Marika; Hihi wat een schat toch ook he. Dat kun je ook wel zien op je filmpjes. Bibi lijkt op Sam, niet alleen qua tekening (wel van kleur) maar ook qua karakter hihi. Stelletje deugnieten πŸ˜€

  Ja nou! Ik was op internet aan het speuren of er meer mensen last van hadden bij alleen vrieskou en toen las ik dat je hardware kunt slopen hierdoor. Stond ik toch wel ff van te kijken. Euh ik lieg…ik zat. Ghehehe πŸ˜‰

  @Leven; Yihaaaa hier is het ook voorbij. Euh bij mij dan. Marc knettert er rustig op los (en nee dat komt niet door eventuele erwtensoep hahaha)

 78. fijnegozer zegt:

  @Emmelinda; Whahaha, wat neem jij alles letterlijk joh, very shocking indeed.

 79. Emmelinda zegt:

  Grinnik, geen woord teveel he? Hahaha. En dat letterlijk; zie je nou wat er de hele dag zoal door mijn hoofd gaat? Vermoeiend he om alles zowel letterlijk als figuurlijk te zien ghehehe

 80. Ah o en oei! Ik heb hetzelfde als Marc! Ik ben altijd al statisch geladen helaas: geef je iemand een hand en KNETTER(bek). Daarom gebruik ik ook wasverzachter in de was: dat haalt de statische electriciteit uit syntethische stoffen (jaja ahum!). Ik gooi ook altijd de auto-deur dicht met mijn elleboog (want meestal bedekt door kledingstuk hahaha)
  En nu met dit weer is het helemaal rampenfonds ja! Het beste zou zijn “rubberen kaplaarzen”, maja, die staan dan zo lullig onder je spannende spijkerbroek… of niet dan? Hoewel, staat misschien juist wel “shocking”! πŸ™‚

 81. Emmelinda zegt:

  Grinnik, ik let er nou ook meer op, er zijn veel mensen die autodeuren dichtgooien met de ellebogen. Was me eerder nooit zo opgevallen. Vandaag was het weer helemaal over, nergens last van. Ik heb zelfs een knettertrui aangetrokken om te zien of het zo wel nog was.

  Ja shocking blue (die spijkerbroek hahaha).

 82. rietepietz zegt:

  Brrr. Ik kΓ©n het en heb er ook de griezels van .Het enige positieve dat we ervan kunnen zeggen is ;
  “we lopen niet stroomloos” .
  lieve groetjes , Riet

 83. Emmelinda zegt:

  Hahaha dat is waar. Jammer dat we het nog nergens op kunnen aansluiten zodat we minder kosten kwijt zijn aan de energierekening πŸ˜‰

  Dikke knufffff

 84. Dinie zegt:

  Oh ja….vreselijk ik knetter met je mee….en daar is men ook niet blij mee (op wat voor manier ik ook knetter ;))

 85. Emmelinda zegt:

  Whaahaa vooral dat laatste. Dat is helaas niet seizoensgebonden πŸ˜›

 86. Abby zegt:

  Getverrr, stelletje knetterketters! whahahaha

 87. Emmelinda zegt:

  Vandaag deed Stef de deur open en ontving toch een knal. Dus zij heeft het ook al. Nou Mies nog hahaha

 88. Abby zegt:

  Dat had je met oud en nieuw moeten hebben! lekker goedkoop vuurwerk hahaha, maar niet stunten he πŸ˜‰

 89. Emmelinda zegt:

  Hahaha dat was dan nog eens vuurwerk waar je iets aan had. Mijn buum had goedkoop vuurwerk. Tjemig, ik heb nog nooit zo gelachen. Wat een heerlijk begin van het nieuwe jaar πŸ˜›

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s