Ff lekker spammen, ghehehe

Deze aangename reclameboodschap wordt u aangeboden door Emmelinda. *zet virtueel kopje koffie/thee zodat u er eens lekker voor kunt gaan zitten en eens via internetbankieren een donatie kunt overmaken in de vorm van 15,95 exclusief verzendkosten(1,50) zodat zij tóch nog die felbegeerde villa via Funda kan reserveren en u eindelijk van uw zooi in uw tas verlost bent. Bedankt voor uw medewerking.*

Kopuhhhh, kopuhhh, niet alleen kijken ghehehe. Help Em de winter door :P

Heerlijk he, zo’n grote tas. Kan haast niet groot genoeg. Máár…herkent u dat ook wel eens: Waar is toch dat fietssleuteltje gebleven? Verstopt tussen alle meuk andere rommel in uw hutkoffer tas. En op het moment dat u een spaarkaart o.i.d. nodig heeft beseft u dat deze nog in uw andere tas zit. Vergeten tijdens het omwisselen van de tassen omdat die ene tas niet zo handig is bij het shoppen. Of stel dat uw telefoon gaat en u tussen uw spullen moet wroeten om ‘m te pakken te krijgen omdat deze altijd onderop komt te liggen in uw tas. Nu hoeft dit niet meer met deze tasorganizer. Dit model is door mij ontworpen en gemaakt. Zo heeft u altijd een uniek exemplaar.

De tasorganizer is een (verstevigde) dubbele brede lap stof, voorzien van vakjes aan voor en achterkant, die dubbelgevouwen kan worden voor een kleinere tas. De ruimte die dan ontstaat in de kern van de organizer is weer handig om er bijvoorbeeld uw portemonnee in op te bergen.

Op de foto’s bij de advertenties in mijn webwinkeltje kunt u zien wat de bedoeling is van de tasorganizer. De afmetingen staan er bij. Heerlijk veel opbergplezier dus!

Natuurlijk is het ook mogelijk om een andere afmeting/kleur te maken maar dan in overleg wegens eventuele extra kosten ;-).

Ook leuk als kado!

Nee. Geen grapjes vandaag. Thiz iz zeriouz bizznizz. Eerst kopen en dan zal ik eens denken over een nieuwe log. Denken he. Ghehehe.

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2012. Bookmark de permalink .

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s