Po(s)tverdorie!

Kijk, een envelop. Nee, niet met de tasorganizer helaas.

Zoals in een andere log te lezen viel verstuur ik wapens, drugs, vals geld het een en ander met de post. Ook al lees ik vervelende berichten in de krant en is onze postbode een schlemiel broertje van Hans Kazan (goochelt met post maar tovert het niet meer terug en moeten we er zelf achteraan), ik durfde het nog steeds aan zal wel moeten, zelf op de fiets naar Groningen/Middelburg/noemmaarop is ook zoiets he. Al kwamen sommige enveloppen pas een dikke volslanke week later aan. Maar ja, het kómt aan. Vorige week echter kreeg ik een mailtje van een rommelige tasliefhebster met de vraag waar haar organizer bleef. Ik had haar meteen al geschreven dat die op de post gegaan was maar blijkbaar was er nu iets misgegaan *zucht*.

We bleven een paar dagen wachten en toen nam ik de postbode onder het heft in handen en mailde naar post.nl. Natuurlijk kreeg ik een mailtje met excuses blablabla en dat miljoenen poststukken wél aankwamen. Nou poehpoeh, zozo, daar ben ik vet superdun *kucht* mee. Ik heb wél 4 uur staan ploeteren op dit exemplaar. Voor de dienst heb ik ook betaald, hoe moeilijk kan het zijn een envelop van A naar B te brengen en niet onder de sorteermachine te schuiven (zie kranten, red.)? De klant wil natuurlijk haar tas opgeruimd hebben dus moest ik nóg een keer 4 uur aan de slag.

Enfin, ik liet het niet op me zitten en stelde ze, de post, aansprakelijk (wow, cool he?). Daar hadden ze helaas niet wel van terug. Sterker nog, daar hadden ze zich al van te voren tegen ingedekt. Regeltjes, regeltjes. Had ik de post maar aangetekend moeten verzenden. Amehoela. Ook hier ging ik natuurlijk op in. Lekker hoor, me een beetje afschepen met zulke standaardmailtjes *belt Bram Moszkofiets*. Ik zat al helemaal klaar om weer eens lekker te zaniken. Tsja, zo’n vrouw ben ik. Daar oestrogeneer ik me helemaal niet voor)

Wie schetst mijn verbazing *legt schetsblok klaar* wanneer er ineens een envelop voor mij hier op de mat knalt? Ik had niks besteld en het was ook niet de tasorganizer die retour kwam. Snel opende ik de envelop. Bij een excuusbrief van de post zat ook een boek met allemaal lekkere recepten.

Volgende keer moet ik me toch iets beter uitdrukken wanneer ik een mailtje stuur. Dat het dan meteen duidelijk is…

….dat ik dus van WOEDE sta te koken*.

*Volgende keer ook mogelijk om te zeggen dat ik pissig ben. Misschien krijg ik dan een nieuwe wc-bril. Of als ik meld dat ik er de schijt van krijg, krijg ik dan een pak wc-papier?

NB: Natuurlijk wil ik een gegeven boek niet in zijn kaft kijken. Of in dit geval eigenlijk wél, mjámmie. Maar ik had liever gehad dat de klant gewoon haar bestelling gekregen had. Zoals het hoort.

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2012. Bookmark de permalink .

32 reacties op Po(s)tverdorie!

 1. Ans zegt:

  PROEST… gaat bij jou wel eens iets normaal??? Natuurlijk wel aardig dat ze er nog iets aan gedaan hebben, maar het is nooit leuk als er iets weg raakt! Als je nou zegt dat je je groen en geel ergert krijg je mischien een jaarkaart voor Connexxion (rijdt die bij jullie?)

 2. Emmelinda zegt:

  Hahaha dat was ook een goeie geweest idd! Of bij de pakken neerzitten, wat zou ik dan krijgen? 😉 Nee, helaas gaat hier zelden iets normaal, dat is toch ook best knap he? :D.

 3. Emmelinda zegt:

  Oh hihi, ik denk er net aan, als ik groen en geel ergeren genoemd had hadden ze mij misschien jouw log gegeven 😉

 4. Emmelinda zegt:

  O ja, dát was het. Foutje bedankt.

 5. Emmelinda zegt:

  Whaahaa, doe jij die laatste maar helemaal niet. Heb je zo weer stopcontacten te weinig hahaha 😉
  Of dat ik er van k*ts? Wat zou je dan krijgen?

 6. Emmelinda zegt:

  Ja, dan hoop ik toch dat emmelindartje, kan ik er plantjes in zetten 😀

 7. Hahahaha *sorry* is voor de klant niet leuk,maar je schrijft het weer zo dat ik me er een beeld bij voorstel 😉
  Wat als je schrijft ze hebben er geen kaas van gegeten ? Of dat rapen gaar zijn ? De koe bij zijn horens vatten ? 😛
  Maar even zonder gekheid,ze moeten hun werk doen zoals het hoort, wellicht dat een buurvrouw een paar deuren verder nu een opgeruimde tas heeft,want verkeerd leveren dat kunnen ze ook goed bij post.nl

 8. tagrijn zegt:

  Een misselijkmakende reactie van de post waarbij je de lust te gaan koken (anders dan van woede) wel vergaat.

 9. Emmelinda zegt:

  @ Laura; Erg he? Nou zou haar buuf er enorm mee geholpen zijn natuurlijk maar het mooiste is dat ik wel eens van klanten gehoord heb dat de ontvanger niet weet wat het is als ze de organizer in handen hebben. De een denkt een pannenlap en de ander iets voor aan de muur. Als ze er geen foto bij hebben gezien ben ik eens benieuwd wat de nieuwe bestemming is geworden ghehehe.

  Whaahaa ja of als je zegt dat ze de boel maar in hun jeweetwel kunnen steken? Al die post? whaahaa. Ik moest er zo mee lachen. Trouwens, wat een boel uitdrukkingen zijn er he? :D.

  @Tagrijn; Ja zeg dat. Dan maar weer uit eten 😉

 10. Marika zegt:

  Ze waren laatst ook mijn bestelling van Neckermann kwijtgeraakt, ik dacht al waren blijven mijn jeans. Gelukkig had ik nog niks betaald :mrgreen: Het lijkt net of het de laatste tijd steeds vaker misgaat. Er kwam hier een tijdje terug een envelop binnen waar een zakhorloge in had moeten zitten, maar mooi niet, wel een gat waar hij uitgetrokken was. Ik kreeg ook een excuusbrief, tenminste pas toen ik na de klantenservice ook nog ff op twitter had lopen klagen, maar helaas geen kookboek gehad.. 😦
  Maar voor jou helemaal balen omdat het om handwerk gaat, pff weer 4 uur achter de naaimachine. Hopelijk komt het dan wel aan. 😕

 11. Emmelinda zegt:

  Ja, de tasorganizer is inmiddels aangekomen, de nieuwe dan. Weet je wat het ook is he, er zijn nu zoveel van die berichten in de krant verschenen dat je gewoon niet weet waar je het zoeken moet. De klant kan natuurlijk doen alsof de post het kwijtgeraakt is en het bedrijf ook. Maar als het in de krant staat dat er bij de postbodes postzakken thuis gevonden zijn en die maffe postbode hier er ook een potje van maakt dan vraag ik me toch echt af waar ze mee bezig zijn.
  En wat jij vertelt, stel je toch voor dat ze niet geloven dat het de schuld van de post is, ben je mooi klaar mee want hoe bewijs je dat? Ik betaal ook niks meer van tevoren als dat niet hoeft. Jammer dat het voor ons nog niet altijd handig is om een ander postbedrijf te kiezen.

  • Ans zegt:

   Jaaaaaaaren geleden bestelde Edwin een minidiskspeler. Het duurde hem veel te lang voor hij kwam, elke dag vroeg hij er naar. Op een dag was hij ziek thuis, hij lag boven, mijn vriendin zat in de kamer en het sneeuwde. De bel….. “dag postbode”. De man keek een beetje sip en gaf mij een grote dikke envelop: “Ik liet het vallen en toen reed er zomaar een auto overheen, wilt u even tekenen?” De bandensporen stonden erop!!!! Tekenen wilde ik niet, hij wist niet wat hij doen moest, maar uiteindelijk belde hij zijn baas. Ik moest ’s middags naar het sorteercentrum komen (ondertussen: “Edwin, je minidisk is er, maar er is een auto overheen gereden!). Daar werd de envelop opengemaakt…. papieren ingevuld (baas schreef op: 1 minidisk, platter dan normaal) en het zou goed komen. Niet dus! Toen het lang duurde ben ik gaan informeren en van kastje naar de muur gestuurd ! Uiteindelijk van de firma die het verstuurd had een nieuwe gekregen.

   Toen mijn moeder naar het verzorgingstehuis ging bleek dat er een kerstpakket door de post bezorgd moest worden…. maar op haar oude adres (allemaal adreswijzigingen verstuurd, via datzelfde bedrijf kreeg zij pensioen, maar dat kreeg ik niet gewijzigd, want: Ze kenden haar niet, geen gegevens van bekend en ze gaven bovendien geen pensioen!!! Wonderlijk, want ze kreeg het echt elke maand, zucht….. ben ik maanden mee bezig geweest)! Dat huis werd gerenoveerd en er woonde duidelijk niemand. Die suffe postbode heeft daar een briefje in de deur gedaan dat hij een pakketje had en dat mag hij niet in een leeg huis gooien. Pas maanden later vond iemand dat en kwam het bij mijn broer. Ik ging er achteraan (als er levensmiddelen in zaten hoefde ik het natuurlik niet meer, maar ik wilde weten wat er met het pakket gebeurd was, want dit klopte niet), weer werd ik van kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk zou ik teruggebeld worden door iemand van de post……. ik wacht nog steeds (ik denk dat het in 2003 0f 2004 was, precies weet ik het niet meer).

 12. Emmelinda zegt:

  Oh Ans hihi, je nieuwe log is klaar ;-). Genoeg gelachen nu want dit is toch verschrikkelijk? Of je even wil tekenen voor een speler waar overheen gereden is? Lekker zeg. Doet me er trouwens aan denken (maar dat komt omdat ik van de hak op de tak-denkerig ben hahaha) dat ik met die Bruna-afdelingen niet altijd blij ben. Als ik een pakketje ga brengen en de boel is afgehandeld dan is het de bedoeling dat ik wegloop en zij de boel verder regelen, dus pakketje netjes wegstoppen blablabla. Daar gaat het al mis. Hoe vaak ik al niet terugloop en vraag of ze dat pakketje van de balie willen halen? Een ander (een klant) kan het zo onder de oksels meenemen. Nou zijn het geen bedragen waar je van achterover slaat in die pakketjes maar daar gaat het niet om. Ik koop een dienst. Toch? En ik heb dan wel het bonnetje dat ik de boel verzonden heb maar wat heeft de klant er aan? Die krijgt dan niks. Dit heb ik nou bij verschillende punten meegemaakt. Ik hoop voor de post dat dit alleen in Eindhoven is maar ik vrees het ergste (dat zou al erg zat zijn, zo ga je daar toch niet mee om?). En dan die postbode hiero, we hebben er uitvoerig over geklaagd via twitter en dan reageren ze snel. Krijg je een kaartje met excuses. Als je de postbode aanspreekt op zijn fouten begint ie nog net niet te huilen. Pruilt ie dat ie ook vroeg moet opstaan voor die paar centen. Dus? Dan moet een buschauffeur ook gewoon maar ergens heenrijden? Of een serveerster gewoon de gehaktballen van tafel 1 naar tafel 6 brengen? Waar slaat dat op?
  Op twitter volg ik veel bedrijfjes en wat ik daar toch zoal lees, niet te geloven. Pakketjes die gewoon ergens bezorgd worden (of niet…maar das weer een ander verhaal) zonder een bonnetje in de bus te doen (hebben wij trouwens ook een keer gehad). Moet je er maar van uit gaan dat je buren zo netjes zijn je spullen te geven. Nergens bewijs dat je dat pakket ook gehad hebt en ik geloof niet dat zij zelf aantekeningen maken waar ze de spullen gelaten hebben. Zoek het dan maar eens uit, hoe sterk sta je dan? Voordat de post zo aan het rommelen ging hadden we een chauffeur, altijd dezelfde, die in de avond kwam omdat ie wist dat we dan thuis waren. En als smiddags een collega geweest was met een ander pakket (schoolboeken) nam ie die ook meteen mee zodat we niet de volgende dag naar het postkantoor hoefden. Zo fijn, dat meedenken. Dat was echt service. Aaargh, ik kan er over blijven schrijven…het is dat het natuurlijk ook inderdaad vaker wél goed gaat en dat die andere postbedrijven nog niet op dezelfde manier opereren (niet in de buurt zitten bijvoorbeeld) anders wist ik het wel…. 😉

  • Ans zegt:

   “Mijn” postbode is super! Ze weet ook alles! Bij een verkeerde adressering belt ze aan, of ze komt met een brief waar o.a. mijn meisjesnaam opstaat met een incompleet adres, dan vraagt ze of het familie is en of ik dat adres weet. Ze condoleert als dat nodig is, want… ..ze weet alles. Ze is Française, maar is ondertussen meer Monnickendammer dan vele Monnickendammers hahaha.
   Overigens heb ik nog een pluspuntje voor de post: Toen mijn broer overleden was werden de kaarten laat verstuurd (omdat hij pas laat gevonden werd en wij dus weinig tijd hadden). Mijn nichtje in Utrecht werd gebeld door de postafdeling in haar omgeving. De rouwkaart was per ongeluk naar een ander deel van Nederland gestuurd en daar hadden ze een fax van de kaart naar hen gestuurd. Langzaam werd de kaart aan haar voorgelezen, datum, tijdstip en adres werd meerdere keren herhaald, excuses werden aangeboden, sterkte gewenst etc. De volgende dag kwam de kaart! Het kan dus wel goed!!

   Met die minidiskspeler lagen we in een deuk, zoals hij daar beteuterd stond te kijken met die envelop in zijn hand…. met bandensporen en natuurlijk nat van de sneeuw. Alleen jammer dat het verder dus niet goed geregeld werd!

 13. Emmelinda zegt:

  Heb je nog steeds dezelfde postbode? Heeft ze de reorganisatie overleefd, dat is echt super! Bij jou leggen ze pakketjes ook netjes achterom he? Ja kijk, het kán dus wel. Wat in die mail aan mij stond klópt ook wel; er komen zoveel dingen wél aan. Maar hmmz, ik vind sommige dingen toch niet fijn en als je het dan ook nog eens steeds in de krant leest word ik er boos van. Natuurlijk gebeuren er dingen, mensen maken wel eens fouten. Maar post kwijtraken? Dat snap ik niet. Nou ja, euh…mijn (tijdelijke) buurvrouw werkte bij DHL. Zit nu in de ziektewet. Riep ze me laatst over de schutting met een brief in de hand. Of dat onze post was. Was voor 5 deuren verderop, hoe moeilijk is dat, er staat toch een nummer op, je weet welk nummer jij hebt (euh je huis) en wat er dan eventueel aan de ene kant zou kunnen hangen op de gevel aan getallen. Dacht ik. En zij heeft de post gedaan? Oei. Overigens is post.nl niet alleen slordig. We hebben hier ook eens een stuk of twintig poststukken in de brievenbus gehad, in een keer. Voor de buurtbewoners hier in de straat. Gewoon gedumpt. Zoek het maar uit. Bellen heeft ook geen zin, dus dan maar zelf postbode spelen.

  Kijk, zo kan het ook he, dat is toch super. Daar hebben ze goed over nagedacht en fijn dat ze via de fax toch nog hulp konden bieden!
  We hebben ook eens een vaste bezorger gehad die eens een konijntje los zag lopen op straat. Belde hij aan om te vragen of die van ons ontsnapt was. Ergens vond ik dat ook weer griezelig want die kooi stond binnen op een plek die je niet zo maar ziet van buitenaf maar goed, dat ie aanbelde vond ik echt superlief :D.

  Hahaha ja het is net een film he, dat verwacht je toch niet.

  • Ans zegt:

   Meestal heb ik dezelfde postbode, af en toe een ander. Ik hoop dat we haar nog heel lang houden. Vroeger (opoe vertelt) ging het ook vaak mis, vaak verkeerde post en ik vertelde dat aan een kennis die postbode was. Zijn reactie: “Kijk, dan doe we expres, dat is goed voor de sociale contacten in de buurt, als je dan de post naar de buren brengt kan je tijdens een kop koffie even bijpraten!: Hij wist het te vertellen zonder te lachten.. toch knap hahaha. Diezelfde postbode kwam met mijn verjaardag een keer hier een pakje voor mijn moede brengen: “Ik dacht, ze zal wel hier zitten, dus ik breng et maar hier… ja lekker, ik lust wel een koppie… je hebt lekker gebak!” Of hij schreef zijn naam erbij op een kaart (alleen bij bekenden natuurlijk) “en de groeten van ome Jan”.

 14. Emmelinda zegt:

  Hahaha lijkt mijn grap wel, dat roep ik ook iedere keer als de postbode weer bezig is geweest. Ik zie hem echter niet meer, ik vrees dat ze hem óf een andere wijk gegeven hebben óf hij werkt niet meer als postbode. Of gewoon vakantie gehad, kan natuurlijk ook. Zal het eens in de gaten houden ;-). Ik had eens post van hem gekregen van wel hetzelfde huisnummer maar van drie straten verderop. Ik heb hem gezocht maar kon ‘m nergens vinden maar zijn fiets stond hier wel nog. Heb ik netjes die envelop op zijn fiets gelegd. Wat denk je, even later lag die envelop weer in mijn brievenbus hahaha. Die dacht dat ie ‘m vergeten was te bezorgen. Nou kan ik me daar wel iets bij voorstellen als het bij het sorteren is misgegaan en je ervan overtuigd bent dat je alleen DIE straat bij je hebt. Maar bij hem ging het iedere keer mis.

  Hee ja, die verhalen ken ik, heb je daar al eens over gelogd? Misschien is het in de reacties ter sprake gekomen maar idd, dat heb je eens verteld. Komisch is dat. Stom he, zo zie ik dat ook voor me, beetje ouderwets van mij misschien, die mensen weten gewoon heel veel over je en je bent blij met ze. Leuk toch om een praatje te maken of ze een ijsje te geven als het warm is ofzo? Maar op deze manier gaat de lol er (van beide kanten waarschijnlijk) van af. Misschien is het ook echt alleen iets van hier, dat kan ik zo niet inschatten ;-).

 15. J@n. zegt:

  En dan zijn er nog die met droge ogen durven beweren dat we er met z’n allen op vooruit zijn gegaan door die privatisering, maar ik moet nog wel ontdekken waar dan eigenlijk.

 16. Emmelinda zegt:

  Ikke ook. Ik ontving zojuist een vragenlijst per mail om te laten zien hoe ik de boel ervaren heb. Jammer dat je maar zo weinig plaats hebt om daar een verhaaltje achter te laten hahaha 😉

 17. J@n. zegt:

  Ik wed dat jij er zelfs geen moeite mee zou hebben om er een boek over te schrijven en dat ze dan bij het lezen allemaal dubbel zouden liggen van het lachen. 🙂

 18. Emmelinda zegt:

  Hahaha dat is lief van jou J@n, thanks! Ik denk alleen dat er een groep is die het minder leuk gaat vinden. Iets met “directie” op de deur 😉

 19. Nee hoor ,Eindhoven is géén uitzondering ,de post werkt nu met part-time krachten zie de personeelwervingsfilmpjes ,,del>je mag het doen terwijl de kids van school haalt t bijv blijkt uit één van die filmpjes logisch dat er veel fout gaat ,vroeger kenden de postbodes hun wijk compleet uit het hoofd ,tegenwoordig hebben ze geen idéé hoe de wijk inelkaar zit en klungelen ze maar wat aan .In het gunstigste geval wordt de post bij je buren bezorgd ,del> 2x een tuinpad op en af is gewoon téveel (de enkele oude postbode niet te na gesproken ) de post bezorg(st)ers hebben géén gedegen opleiding voor ze aan de slag kunnen en bezorgen of niet wanneer het ze uit komt ,dus géén vast tijden meer !
  Ik doe het énige dat ik eraan kan doen en dat is ….zo min mogelijk per post versturen maar ja … dat is voor jou vast geen optie 😉

  Originele reactie:

  Nee hoor ,Eindhoven is géén uitzondering ,de post werkt nu met part-time krachten zie de personeelwervingsfilmpjesje mag het doen terwijl de kids van school haalt t bijv blijkt uit één van die filmpjes logisch dat er veel fout gaat ,vroeger kenden de postbodes hun wijk compleet uit het hoofd ,tegenwoordig hebben ze geen idéé hoe de wijk inelkaar zit en klungelen ze maar wat aan .In het gunstigste geval wordt de post bij je buren bezorgd 2x een tuinpad op en af is gewoon téveel (de enkele oude postbode niet te na gesproken ) de post bezorg(st)ers hebben géén gedegen opleiding voor ze aan de slag kunnen en bezorgen of niet wanneer het ze uit komt ,dus géén vast tijden meer !
  Ik doe het énige dat ik eraan kan doen en dat is ….zo min mogelijk per post versturen maar ja … dat is voor jou vast geen optie 😉

 20. ai , m’n < shift werkte blijkbaar niet goed ,zla wel een kruimeltje onder zitten ,mag je zélf de streepjes trekken ,ik wéét dat je er gék op bent !

 21. Emmelinda zegt:

  Kijk, dát vind ik nou eens leuk dat je mij de vrijheid geeft. En ja, daar maak ik natuurlijk dankbaar gebruik van. Wat zeg ik? Ik hou gewoon niet meer op! Jij hebt nou eenmaal een streepje voor wat dat betreft, ghehehe. (ja flauw, ik weet het. Ik haal het zo wel weer weg. Kon het niet laten).

  En wat vrijheid geven betreft, ja wat je vertelt over 2x een tuinpad op en af dat is hier dus ook zoiets. Die man snapt ook niet wat je bedoelt als je hem er op aanspreekt, die denkt dat we zeikerds zijn en nou IS dat natuurlijk ook wel zo, regels zijn regels. O zo.. Hij doet dat dus ook nog eens met de fiets. Als we nou een landhuisje hadden met een oprijlaan a la Soestdijk of noem maar op, dan snap ik dat nog wel. Maar je bent de “gewonnen” tijd kwijt met je fiets te keren, schaaft daarbij ook nog gewoon even onze auto en ach, zijn de mensen dan beledigd? Wat een zeurpieten zijn dat toch. Als er een ander alternatief was zou ik overstappen. Daar hebben ze mazzel mee he, anders was vast meer dan de helft overgestapt. Kunnen ze de postzegels weer 2x in een korte tijd duurder maken omdat er minder verstuurd wordt. GEK HE? Aaaargh.

  Zo. Tijd voor een nieuwe logje. Even wat lachen hahaha ;-).

 22. Whahahahahan , grandioos …. ach je weet dat jij ook bij mij een streepje voor 😉 dat er ook een streepje dóór Emmelinda loopt kan ik natuurlijk niet zeggen
  Misschien kun je iets op poten zetten met Marc , laat zijn machininst /conducteur collega’s jouw pakjes wegbrengen !

 23. Emmelinda zegt:

  Hahaha, wat ben je toch ook een kanjer he. Zit ik jou nog te plagen ook ;-). Ach ja, ik weet dat ik dat bij jou kan doen, vandaar :D. Zal mijn verdiende loon nog wel krijgen opent spaarrekening

  Ja, nou je het zegt..euh…typt. Wat beláchelijk dat hij mij laat aanmodderen met die pakjes zeg.
  Goh moet ik ineens aan denken; toen zijn vader overleden was moest hij er zo snel mogeijk naar toe. Maar we werden midden in de nacht gebeld en we hadden nog geen auto. Is hij naar het station gegaan en een machinist was zo aardig om hem een heel stuk op weg te helpen. Op het station waar hij moest wezen kon hij een taxi pakken. Is dat service of niet? Hihi. Dus dat met die pakjes en enveloppen moet toch ook te regelen zijn? Zal hem eens trainen dat die trouwe hondenogen niet alleen handig bij mij zijn om iets gedaan te krijgen :D.

 24. Leuk blog! Terwijl tante Post het bloed onder je nagels vandaan haalt. Ik kan er een handje over meepraten. Zelfs een boek dat ik op had gestuurd met pakketpost was niet aangekomen en een tegenwerker vertelde rustig dat de Post daar niets aan kon doen. Nee, wie dan wel? Sinterklaas. Na lang ouwehoeren (er zijn weinig dingen waar ik beter in ben…) kreeg ik wel de verzendkosten vergoed, maar ja, toen had ik ongetwijfeld al voor 10 euro zitten verbellen én ide waarde van het boek kreeg ik ook niet terug.

  Je schrijft heerlijk. Bij deze sta je op mijn blogroll!
  groetjes, Kakel

 25. Emmelinda zegt:

  Hahaha “tegenwerker”, briljant. Die had ik moeten gebruiken ;-). Maar het is toch van de zotte he, moet ik van de post een pakketje verzenden ipv envelop en dan raken ze die ook kwijt? Ik heb het vaker gelezen. Hoe kan dat nou gewoon kwijtraken? Super dat je de verzendkosten teruggekregen hebt. Oke, die ben je dan kwijt aan telefoonkosten maar het gaat gewoon om het principe he? Want zo snel geven ze niet toe en dat is op deze manier mooi wél gedaan. Is het pakket nog steeds kwijt, maar goed ;-).

  Dank je wel voor het compliment. Als ik snap hoe dat werkt, die blogroll mag jij er ook op. Voor nu maak ik een mooie banner en mag je bij mijn linken :D.

  Groetjes terug 😀

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s