Tweeterdetweet

Deze vond ik deze week op Twitter….

Over watzegjemenou

Het betreden van deze weblog (www.watzegjemenou.wordpress.com) is op eigen risico. Ik stel me niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes ;-) Een reactie achter laten is altijd leuk. Vergeet echter niet: Wat u schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden, ghehehe.
Dit bericht werd geplaatst in Alle logjes van 2012. Bookmark de permalink .

34 reacties op Tweeterdetweet

 1. Nicky zegt:

  Oh jee, de vrouw van Henk is er achter gekomen…

 2. Ans zegt:

  Ooooo, hier kan je hele verhalen bij verzinnen!! Wie twittert dit en wat heeft hij of zij met Henk te maken? Waarom? Vragen zat!!!

 3. Ans zegt:

  Het dringt door, degene die dit schreef heeft een treingesprek afgeluisterd, dat doe ik ook altijd hihihi, ze praten soms zo hard!

  • Emmelinda zegt:

   Jaaaaa, daar kun je je niet meer voor afsluiten. Mijn buren bellen ook altijd in de tuin. Die gillen sowieso en mijn oren zijn uitstekend. Ik weet meer van ze dan ze in de gaten hebben ;-).
   Maar dan nog, dan zijn er toch nog veel verhalen bij te verzinnen. Hoe die man tegen een vriend zit stoer te doen ofzo ;-).

   • Ans zegt:

    Heerlijk zo’n Tweet!!! Nu maar hopen dat zij het ook gelezen heeft!!!

    • Emmelinda zegt:

     Ik vind twitter zo leuk vanwege dit soort dingen. Sommige mensen zijn ook zo waanzinnig grappig. Ik neem me altijd voor leuke vondsten te onthouden maar het zijn er zo ontzettend veel en mijn geheugen niet altijd geweldig dat het niet lukt. Ik schrijf er wel eens op maar ook dat vergeet ik regelmatig 😉

 4. J@n. zegt:

  Neem het voor wat het is, kan gebeuren.

 5. Bettina zegt:

  Ehhhh tweet tweet tweet mijn oren tweeten ervan, Henk (met Ingrid soms?) toch maar niet aan de boemel hihi, tjee…jammer (not ;-)) Fijne oudjaarsdag meiske ☺☺☺

 6. Bettina zegt:

  Ik wist het nog (met hulp van de wc-kalender) en ik zag het net ook ineens (viel het me op) staan op je facebook page ☺
  Yep een boemeltreintje hihi ;-)))

  • Emmelinda zegt:

   Ohhhh staat het er toch? Ik krijg zoveel verzoeken om dagen te delen blablabla dat ik er geen idee van had. Thanks, weer wat wijzer hahaha (komt het toch nog eens goed met mij). Dan zal ik eens opletten of ik die van jou ook voorbij zie komen :D. Lief dat ik op jouw kalender sta hihi.

 7. Tja….. Ik ken Henk natuurlijk van haver tot gort maar ik ga me niet over deze kwestie uitlaten 😉

 8. Maar een goed verstaan heeft maar een half woord nodig en wie mijn log volgt wéét natuurlijk dat Henk druk doende is met kastdeuren openen ….. kan alleen maar betekenen dat hij úit de kast wil komen toch?

 9. Een jaloerse ex die een date wil verhinderen,hahaha. Die evelien zou al op de instekers ” lieverd” en ” geen zin ” nieuwschieriger worden naar die henk wellicht dat ze na die treinrit helemaal niet wilde gaan en nu juist wel 😉

  En mocht het wel de vrouw of vriendin van henk zijn,kan ze beter henk terug fluiten van het perron,voordat de stoomlocomotief gaat dampen 😛

 10. Ik heb geen Twitter, maar begin nu bijna spijt te krijgen…

 11. En je hebt gewoon mee zitten genieten, want ……………… betrokkene sprak nogal luid.
  Of zie ik het verkeerd. Groetjes Mara

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s